Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Adèl

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-27 23:43:14

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Adèl +36307087750 119088 erotikus masszázs

dezo a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Adèl hirdetővel
érzéki hang
profi, szakszerű
végtelenül kedves
Egyeztetés
Már visszajáró vendég vagyok Adélnál. Mindig telefonon egyeztetünk. Általában gyorsan felveszi. Ha Ő esetleg nem elérhető, akkor valamelyik barátnő ad korrekt tájékoztatást. Délelőtt 11től érdemes próbálkozni. Volt, hogy 1 órán belül is kaptam időpontot, de volt, hogy csak jóval későbbre.
Megközelítés
IX. kerület. Boráros tértől 5-6 perc séta. Tömegközlekedéssel ideális, parkolás gondolom nem mindig egyszerű.
Telefonban pontos címet adnak. Könnyű odatalálni. Egyszerű kapukód, kapucsengő, lift, és már nyílik is az ajtó.
Helyszín
Kis praktikus előszoba ülőkével és cipőkanállal. Tiszta és kényelmes fürdőszoba káddal, zuhanyfüggönnyel, tucatnyi tusfürdővel. Amit külön kiemelnék, hogy minden nagyon tiszta, száraz a kilépő, van szájvíz, és többféle TicTac.
2 kifejezetten tágas klímás szoba, kényelmes, széles matrac, és persze mozizó tükrök a megfelelő helyen.
Van szék (fotel) a ruhát lepakolni. Mindig megkínálnak friss hűtött ásványvízzel, csokival. Az első és a második zuhanyhoz külön száraz, friss törölközőt kapok. Minden apróságon látszik, hogy maximálisan odafigyelnek a vendég igényeire.
Adèl külseje
Az amatőr képek sem rosszak, és persze valósak, de az élő valóság azért klasszissal jobb. Szerintem egy közepesen jó fotós is lényegesen jobb képeket tudna készíteni. Engem mindenesetre Adélnál nem a képek fogtak meg, hanem az a bájos csilingelő hang a telefonban, és a maximális kedvesség, amivel ismeretlenül is elhalmozott. Aztán szerencsémre a találkozáskor sem kellett csalódnom. Legutóbb valami fekete csipkés ruciban fogadott, aminek nagy előnye, hogy könnyen levehető.
1. Adèl +36307087750 beszámoló Budapest 119088 erotikus masszázs
3. Adèl +36307087750 beszámoló Budapest 119088 erotikus masszázs4. Adèl +36307087750 beszámoló 2023-08-29 09:50:11 erotikus masszázs 1190885. Adèl +36307087750 beszámoló 2023-08-29 09:50:11 erotikus masszázs 1190886. Adèl +36307087750 beszámoló 2023-08-29 09:50:11 erotikus masszázs 119088
Erotikus masszázs
Adél már az első alkalommal is nagyon elvarázsolt. Tényleg tanulta a masszázst, ez azonnal érződik. De az első alkalommal csak 1 órát voltam, meg még persze bele is akartam szólni, hogy mi legyen a program, és így nem tudott igazán kibontakozni Adél profizmusa. Én mondtam a végén, hogy nagyszerűen éreztem magam, meg szuper volt minden, erre huncut mosollyal csak annyit mondott, hogy „lehet ezt még fokozni.” Én nem igazán hittem neki, de szerencsémre neki lett igaza. Lehet fokozni, nem is kicsit!
A következő alkalom pár nap múlva már másfél órás volt, és csak annyit kértem, hogy a vállaimra, nyakamra külön figyelmet fordítson. Azóta pedig csak annyit mondok, hogy ismétlést kérek. Pancsi után hasra fekszem, nem nézek órát, nem dumálok bele a profik dolgába, hanem csak élvezem a kapott élményt.
Levezetés
Nagyon nehéz lenne Adélnál pontosan elkülöníteni a masszázst és a levezetést. Tapasztaltam már máshol, hogy kapok egy jó masszázst, majd utána külön egy kézzel-szájjal levezetést. Persze ez is jó, de hát ez Adélnál egészen másként alakul. Az elejétől minden érintés kellemesen bizsergető, egyszerre lazító és izgató. Masszázs és simogatás és izgatás egyszerre. Elég gyorsan felhúz magasra, aztán ott tart sokáig. Mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha valamit másként szeretnék. De nem kell szólnom, mindig érzi, hogy mikor lépjen tovább, mikor térjen vissza, mikor erősebben, mikor gyengébben. És a végén persze a csodás francia.
És igen, még mindig lehet fokozni. Van lehetőség 4 kezes masszázst is kérni, amit még nem próbáltam.
Elszámolás
A rózsaszálak nyilvánosak, korrekt az elszámolás. Másfél óra élvezet, 1 extrával (NFVSZ), maximális odafigyeléssel * rózsaszál.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Amit írtam, szerintem nem elég informatív, de nem igazán erősségem a fogalmazás. Nekem nagyon bejött ez a fajta masszázs, nekem különleges élményt nyújt. Köszönöm Adél.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adèl erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-05 19:50:07
Ez egy nagyon jól sikerült beszámoló!

2023-08-30 10:23:47
Ráerősítenék Tozo barátom véleményére. Ez egy jó beszi, és ez egy jó hely. Köszi, hogy megírtad. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2023-08-30 05:48:19
Teljesen a célnak megfelelő beszit írtál!
Mutasd mindet

FunkciókAdèl legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 6db
(2023-11-16) : Masszázsa inkább simogató, nagyon finom mozdulatokkal nyomkod. A masszázzsal töltött idő tökéletes volt arra, hogy már az érkezés óta megkezdett beszélgetést- amit a fürdés megszakított- folytassuk. Elég sok témát érintettünk, és nagyon kellemesen elcsevegtünk különböző témákról.

(2023-04-15) : Visszatérésem után mindkettőjükel ölelkezés szájpuszi majd a nagy széles tatamira fekszem.Kétoldalról kezelésbe vesznek a lányok krémmel kezdenek masszírozni közben beszélgetünk Adél egy kicsit megismer Rebeka is elmondja ami rólam tudható.Kérdeznek merre jártam a szexbabáról is mesélek jót nevetgélünk a témán vidámak a lányok.Lassan befejezik nagyon kellemes volt kettőjük ténykedése.

(2023-01-19) : A szobában felvettük az „Ádám kosztümöket”, majd irány a zuhany. Hát itt azért történtek masszázsra utaló események, függőleges csúszkamasszázs formájában, ahol kéz a testen, test a testen, ajak az ajakon végezte a később csókra szánt testtájak felfrissítését.

: 2db
(2023-09-19) : Párna a fejem alá és kezdődött a mozi. Érzékien, finoman elkezdte szopni a farkam, nem pornósan, inkább kényeztetően, barátnősen.Eközben a tükörben lestem az altestét, amit ismét megkívántam, így kértem a 69-et. Ebben a pózban is eltöltöttünk pár percet, majd felálltam és elém térdelve kényeztetett.

(2023-06-30) : Utána csere, én kerültem alulra és olajos testünket kicsit összegabalyítva kaptam egy kellően hosszú franciát, amit kérésemnek megfelelően váltogatott szájjal, kézzel - de mindvégig azzal a lelkesedéssel, amit csak a még "hangulatban" lévő lányok tudnak nyújtani :)

egyeztetési probléma: 1db
(2022-03-23) : Nem fogadott. A telefont a barátnője vette fel, korrekt volt, bemutatkozott és közölte, Adélnak el kellett mennie. De ő tudna fogadni, kb. 20 perc múlva. Mivel nem szeretem az ilyen szitukat, nem éltem a lehetőséggel. Nem tudom elfogadni, ha le van beszélve egy időpont, nem jelenek meg. Részemről felejtős a hely.