A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ANITA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-07-12 18:17:41

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA +36307175040 95759 erotikus masszázs

Petrocelli a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg ANITA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Anita kolléganőjét hívtam, de Anita vette fel a telefont. Nem volt vetítés, korrekt módon mondta, hogy nem a hívottal, hanem vele beszélek. Akit hívtam, aznapra nem volt elérhető, elköszöntünk egymástól. Anita a képei alapján nem a zsánerem, de annyira kedves volt a hangja, hogy visszahívtam, és megbeszéltem vele egy randit. Elmondott mindent, fixáltuk az időpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás:
4
Mammut környéke, erről talán többet nem is kell írni. A parkolás a környező utcákban lehetséges ugyan, de az autóval érkezőknek inkább a Mammut parkolót ajánlom, ott mindig van hely, tuti nem kell keringeni. Ez azért is fontos, mert a környékbeli utcák egyirányúak össze-vissza, sok helyen nem lehet minden irányba kanyarodni, így a helyismeret nélküli autós könnyen több háztömbbel odébb találhatja magát, a cím felé vezető utat keresve. A Mammuttól két perc séta. Metró a Széll Kálmán téren, villamos a Széna téren, buszállomás mellette, szóval a megközelítés kitűnő.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Régi ház szép lakása. Első emelet, de csalóka, mert van egy teljes értékű félemelet, szóval kettőt kell lépcsőzni, már ha lépcsőzni akar valaki (van lift). A lakás kellemes, kifejezetten üdítők a színek, a berendezés. Tisztaság mindenhol, a szobában, a fürdőben. Tiszta törülközőt kapok, a zuhany tágas, a tusfürdők számosak, van szájvíz. A szobában kellemes hangulatvilágítás, zene, tatami (=matrac). Szóval a célnak ideális, külön pirospont, hogy úgy „szalon”, hogy abszolút semmi kupi-fíling nincs.
ANITA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Pontosan mint a képeken. Kellemes megjelenésű, gömbölyded, de nem kövér MILF. A kiírt kor hihető. Aki a ropogós tinikre, vagy a keményre edzett fitness-lady-kre bukik, ne ide jöjjön (vagyis ide, csak ne Anitához). De akinek tetszenek a képek, annak tetszeni fog Anita is. Szép az arca, szép a haja, csábítóak a vonalai. Én, negyvenen felül, nagyon értékelem az ilyen szép érett nőket. Nekem kifejezetten bejött, vonzónak találtam. Mint egy csinos szomszédasszonyt, vagy a gyerek tanárnőjét…
Ami a képeken nem jön át, az Anita kedves, kifejezetten kellemes személyisége. Mosolyog folyton, megnyugtató a jelenléte, lazító. Kedves, jó beszélgetőpartner. Engem a képeken látható fekete-fehér egyberuhában és szemüvegben fogadott, ez utóbbi lekerült.
1. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 95759 erotikus masszázs
3. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 95759 erotikus masszázs4. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-07-12 18:17:41 erotikus masszázs 957595. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-07-12 18:17:41 erotikus masszázs 957596. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-07-12 18:17:41 erotikus masszázs 95759
Erotikus masszázs
Nem volt. Bocsánat, lehet megróni azért, hogy nem írok a masszázsról, de nem volt… Anita akart ezzel kezdeni, de valahogy átcsúsztunk a kényeztetésbe, utána pedig jól esett pihegni, relaxálni, nem vágytam a gyúrásra. Szóval akit a masszázs érdekel, kérem, olvassa el a többi beszámolót, és nézze el nekem, hogy nem tudok mit írni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
A kényeztetés, na az más. A szobában már meztelenül jön utánam, rögtön bújik, ölel, huncut mosollyal az arcán, csókol, simogat. Itt kellemesen évődve beszélgetünk, majd lefekszünk a matracra. Hasra fektetem, végigcsókolom a fenekét, lábát, hason fekve kezdem kényeztetni, ami tetszik neki. Majd a hátára fordítom, és kényeztetem tovább. Nem színészkedik, ennek nyoma sincs, lassan pörög fel, érezhető az őszinte izgalma, a libabőr, a nedvesedés, a keményedő mellbimbók. Ujjal finoman lehet kényeztetni, nagy szűk – ez rögtön gondolatokat ültet el a fejemben, de sajnos ezeknek nincs helye. Elélvez, remeg, utána nem lehet hozzányúlni. Alig végeztem, máris csókol, ezúttal sokkal hevesebben, ölel, átadja magát a csóknak. Köszönetet mond…
Lefekszem, csókolom, ő lassan elindul lefelé, és kérem, ha valóban élvezett, akkor most busásan meghálálja. Lassú, kényeztető, nyálas francia, semmit ki nem hagyva, a nyelve bejárja a környéket is, keze izgatja az a gátat. Nem siet, keres, tapasztal, szépen rátalál arra, hogy mit és hogyan szeretek Hosszú francia, többször hörgök közben, de Anita nem siet. Végül hatalmasat élvezek. Csillagos ötös.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlag alatti egy átlag feletti élményért. Fel sem merül, hogy nem volt érdemes eljönni, kimondottan érdemes volt, az bizony…
Rózsacsokor
Petrocelli nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A fentiekből látszik. Kellemes hölgy, kellemes időtöltés. Nem vad egymásnak esés, nem tűzijáték, de nincs színlelés sem. Őszinte relax-time, odafigyelés, foglalkozás, törődés. Jól esett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA erotikus masszázs beszámolójáról


2018-08-25 19:23:03
Nem hosszú, de legalább nem általánosítgatásokkal van tele. Köszi.

2018-07-13 18:46:55
Bolyongsz ide- oda az oldalak közt és szórod élményeidről a jó besziket.

2018-07-13 16:52:23
Jó leírtad a kényeztetést.Én már kétszer voltam nála,hamarosan ismét megyek.

2018-07-13 13:22:25
Jol megirtad a beszidet,jol peldazza Anita nagyszeruseget.
Mutasd mindet

FunkciókANITA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 7db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 6db
(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

(2020-08-31) : Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt. Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-)

: 10db
(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.