Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ANITA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-05-10 16:28:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA +36307175040 94754 erotikus masszázs

sajt2 a 2018-05 hónapi randiján történteket írta meg ANITA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Privát üzenetben váltottunk pár gondolatot, az időpontot azt telefonon egyeztettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hát ez bizony belváros, autóval nehézkes a megközelítés a dugók miatt és a parkolásis borsos. Tömegközlekedőknek kánaán, minden jár itt mit a bkk fel tud vonultatni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi bérház tökéletesen felújított lakásában van a szalon. Több szoba ( többan rendelnek, de a diszkréció teljesen garantált) hatalmas zuhanyzó, rengeteg tusfűrdő, szájvíz. kádkilépő, tiszta, illatos törülköző.
Szobában matrac a földön, hogy nehogy leessünk a szeánsz alatt.:)
ANITA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Érett nő nyitott ajtó ( Anita), már ott elállt a lélegzetem, a képei nem adják vissza szépségét. Feszes gömbölyödő popsi az az igazán markolni való, igéző szempár, melyek levettek a lábamról rögtön.
1. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 94754 erotikus masszázs
3. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 94754 erotikus masszázs4. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-05-10 16:28:53 erotikus masszázs 947545. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-05-10 16:28:53 erotikus masszázs 947546. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-05-10 16:28:53 erotikus masszázs 94754
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Programunk második része volt a masszázs. Talptól kezdve felfelé haladva pont kellő erővel frissítette fel testem, és azok a puszik a fülem tövéhez közben, még most is beleborzongok. Nem húztuk sokat így az időt és a kényeztetésre helyeztük inkább a hangsúlyt.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésem és a fűrdő után a szobában állva kezdtünk csókolózni, kitűnöen csókol Anita, nem tolakodóan, hanem odaadóan, érzékien. Először csak az ajkaink játszottak, majd bele-bele nyaltunk egymás szájába, fenomenális volt. Én kezdtem kényeztetni, simogattam pociját, combjait, majd beköszöntem az illatos puncinak, szépen óvatosan ismerkedtem a tereppel, majd mélyen belenyalintottam, tetszett neki, hát folytattam ténykedésem, amíg ez a csodálatos Nő gyönyörűséges orgazmussal meg nem ajándékozott. Teste megfeszült, apró remegések és repült. Szépen lassan hagytam lenyugodni, majd ő következett.
Apró puszikkal indított a testemen, majd közelített az ezredes felé, játszott a környékkel, húzott- már nagyon vártam, hogy bekapja- de ő csak incselkedett, majd teljesen eltüntetett. Olyan finoman, lágyan franciázott, hogy a mennyekben éreztem magam, bárcsak soha nem lett volna vége. Teljesen kézimunka nélkül cumizott, majd szájában ért a vég. Hosszan hagyott lenyugodni, majd szilvia segítségét kérte a nyomokat eltüntetni.
Most következett a masszázs.
Levezetésként ismét lágyan bekapott majd egy kicsit nagyobb tempót diktálva, mint előbb egy őrületes szopásban részesített. Minimális kézimunka bevetésével az utolsó cseppig kicsavart ez a kis tünemény.
Ismét hagyott lenyugodni, majd tisztálkodás és időm lejárta miatt tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Személyes üzenetben kérdeztem rá a rózsákra, melyet előre letettem a szobában a kis szekrényre, ami ottlétem alatt végig mozdulatlanul hevert. Korrekt.
Rózsacsokor
sajt2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Erotikus, érzéki nő! Törzsvendége leszek az biztos.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA erotikus masszázs beszámolójáról


2018-05-13 06:53:59
Tokeletss elmenyben volt reszed, a beszamolo tipikus kedvcsinalo, erzeki, reszletes!

2018-05-11 13:21:34
Nem értem, mitől lett "istennő"...ebből az írásból ez nem jön le.
Mutasd mindet

FunkciókANITA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 7db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 6db
(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

(2020-08-31) : Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt. Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-)

: 10db
(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.