A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

ANITA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-02-16 20:44:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA +36307175040 93302 erotikus masszázs

jose1979 a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg ANITA hirdetővel
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
4
Elérhető:
5
Barátnőjével egyeztettem, csak egy időpontot tudott ajánlani, - a randi előtt 36 órával - de mivel nagyon népszerűek a lányok azonnal lecsaptam a dologra. :-)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Mechwart ligettől két perc sétányira van a randi helyszíne, javaslom a 4-6 villamost, mivel autóval lehetetlen megállni a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi bérház, gyönyörűen felújított lakás. Nemrég költöztek oda a lányok. Anitának is benne van a munkája, szorgalmasan dolgoztak a projekten, de nagyon gyönyörű lett.
Több masszázsszoba van kialakítva, tágas nappali , zuhanykabinos fürdő sok tusfürdővel, szájvízzel, és nagyon puha törölközővel. :-)
ANITA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű hölgy! Amikor ráfordultam a körfolyosóra, félig kinyitott ajtó mögül huncut tekintettel adta tudomásomra a kijelölt közlekedés irányát. :-)
Teljesen olyan mint a képeken, a ruha is amit viselt pontosan ugyanaz volt. Teljesen ugyanaz a szépséges lány várt rám, akit a képek alapján elképzeltem. Mosolyogva üdvözöltük egymást puszi-puszi, és már indultunk is a masszázskuckó felé. Útközben csodálatos popsija ringott előttem, alig vártam, hogy meg markolásszam egy kicsit.
1. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 93302 erotikus masszázs
3. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 93302 erotikus masszázs4. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-02-16 20:44:11 erotikus masszázs 933025. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-02-16 20:44:11 erotikus masszázs 933026. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-02-16 20:44:11 erotikus masszázs 93302
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Fürdőből visszatérve, pontosan az ajtónyitás után, bugyi - melltartó kombóban fogadott.
Ez igen, nagyszerű meglepetés volt. Átöleltem magamhoz húztam megköszöntem a csodálatos fogadtatást és megcsókoltam. Viszonozta, kicsit összegabalyodtunk, de gyorsan megcéloztuk a szoba bejáratát. A szobába belépve, ledobva törölközőmet ott folytattuk ahol abbahagytuk. Lefeküdtem a tatamira mellém feküdt és megindult az ismerkedés. Úgy döntöttem, hogy sok ruhadarab van rajta, ezért két perc alatt megszabadítottam a feleslegtől, mivel nagyon kívántam először a masszázsprogram előtt megindítottam az erotikus részt, aminek folytatását a kényeztetés ablakban olvashatjátok.
Tehát: kényeztetés követően elkezdtünk, elkezdett a masszázzsal foglalkozni. 90 perces progiban volt részem. A lábtól indul felfelé, nagyon alapos sokat időzött a vádlimmal, talpammal is. Szerencsére nem vagyok csikis. A comb környékén, be be tekingetett a lában közé, nagyon jól esett, igaz már túl voltam a kényeztetésen. Jól megmasszírozta a golyókat is. Majd a hátam, és a váll következett, közepes erősséggel csinálta, nekem nagyon tetszett. Közben jókat beszélgettünk, nevetgéltünk.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
4
Ismeretségünket, erős tempóban kölcsönösséggel indítottuk. Mivel az első perctől kezdve működött a kémia, fergeteges csókolózás bontakozott ki a tatamin. Apró ruhafoszlányaitól megszabadítva, felfedező körútra indultam, és ajkammal bejártam az egész testét. Nemsokára puncikája körül kötöttem ki, és apait anyait beleadva megindítottam hadjáratomat a gyönyör kivívására. Hosszú hadjáratban volt részem, teste csodálatosan követte nyelvjátékom munkáját. Többszöri rövid orgazmust átélve, érkezett meg egy fergeteges viharba, amit megmondok még nekem is újdonság volt!! :-)
A fergeteges orgazmust hullámzó teste gyönyörűen közvetítette számomra, öröm volt nézni milyen csodálatos folyamatnak vagyok résztvevője. Ezt követően percekig csak öleltük és csókoltunk egymást, - megjegyzem nagyon jól érti a csókolózás művészetét, a végtelenségig tudnám Vele folytatni.
Miután kellően megszeretgettük egymást, picit lejjebb csúszott, hogy felfedező körútra induljon. Apró puszikkal térképezte fel felső testemet, de nem maradhatott ki a az ezredes sem és a hozzá közel álló részek sem. Kértem, hogy forduljunk a tükör felé, hogy kényeztetésem során, hadd láthassam gyönyörűséges popsiját is. Kérésemet, készségesen teljesítette, ekkor már teljes fegyverzettel szájában voltam. Nagyon lágyan franciázott, néha pici kézjátékot belevíve, picit erősebb szívóhatás is lehetett volna, de akkor nekem tökéletesen megfelelt. Remélem, és bízom benne, hogy legközelebb picit mohóbb és falánkabb lesz. :-) Hosszú kényeztetésben volt részem, nagyon élveztem, időközben hasra fordultunk, álló farokkal kicsit csúszkáltam rajta, majd visszatérve ismét a szájában kötöttem ki. A végjátékhoz közeledve, nagyot élveztem, az utódok több ütemben, de mind a szájában végezték, amit végül Szilvikébe ürített. Csodálatos orgazmust éltem át!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén, kis asztalkára helyeztem. Tökéletes érték arány másfél órás programért cserébe.
Rózsacsokor
jose1979 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Anita személyében egy tanult és nagyon kedves hölgyet ismertem meg. Csodálatos teremtés. Egy kicsit úgy éreztem, hogy egy norvég, vagy svéd barátnővel lettem gazdagabb. És ez egy kicsit így van, csak az állampolgárság nem stimmel. :-) Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy erős 30-as korosztálybeli finom hölggyel találkozni, akiben nem lehet csalódni, és aki tudja mi kell az érett férfi számára. :-)
Köszönöm Drága Anita!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA erotikus masszázs beszámolójáról


2018-02-18 15:41:02
, jo kis iras.Koszonom, hogy megosztottad velunk.

2018-02-17 16:37:49
Bizonyára nem a római sas árnyékában igáztad le Európa egy részét, de a Mechwart ligetben letettél egy névjegyet :))) Köszi...

2018-02-17 15:53:56
Rutinos harcostól, egy remek rutinos beszámoló, jó volt olvasni.
Mutasd mindet

FunkciókANITA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 7db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 7db
(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

(2020-08-31) : Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt. Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-)

: 9db
(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.