Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ANITA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-02-02 12:00:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA +36307175040 93049 erotikus masszázs

homer85 a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg ANITA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Vele beszéltem telefonon. Másnapra tudtunk időpontot egyeztetni. Nagyon kedves, barátságos hangja volt a telefonban és mindenről készséggel tájékoztatott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Buda, Mechwart ligettől nem messze. Én BKV-ztam, de kocsival sem lehetetlen a megközelítés.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sima társasház semmi flanc. előszobában fogadott, majd kiválasztott nekem egy megfelelő masszszobát. Szép tágas volt a szoba, masszázspaddal ellátva. A fürdő is kifogástalan volt. volt minden ami az igényes tisztálkodáshoz kell.
ANITA külseje
Higiénia:
5
Arc:
3
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Képeknek apszolut megfelel. Semmi meglepetés. A popsi megér egy misét, de a többi rész is szép formás. A képen látható fehér egyrészesben fogadott. Amikor előrehajolt hogy a zenét belője, hááááát? Attól a látványtól megállt az idő és tudtam hogy jó helyen járok.
1. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 93049 erotikus masszázs
3. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 93049 erotikus masszázs4. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-02-02 12:00:50 erotikus masszázs 930495. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-02-02 12:00:50 erotikus masszázs 930496. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-02-02 12:00:50 erotikus masszázs 93049
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
1,5 órára érkeztem fel és levezetéssel és közte volt a masszázs.
A masszázs rész igen szakszerű volt, minden izmot ellazított. Lábtól kezdi a programot és szépen halad felfelé. Derekamnál kicsit hosszabban elidőzött ahogy kértem. Nem fecseg feleslegesen hagy ellazulni. A végén a fejemnél állt és úgy masszírozta a hátamat, lapockámat. Több se kellett nekem és rajongásom tárgyát, a popsiját simogatni kezdtem. Nem volt ellenére sőt még bátorított is, hogy csak nyugodtan éljem ki a fenékmániámat. ezután lágyabb cirógatás kezdődött és többször belecsókolt a nyakamba, fülembe majd odasúgta, hogy megfordulhatsz.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Felvezetés:
Ahogy kiléptem a fürdőből ő már várt rám fehérneműre vetkőzve. A szobában ledobtam a törcsit, ő addig a pad mellett állt. Magamhoz húztam, hogy ismerkedjünk kicsit, de megelőzött és megcsókolt. kezdetben csak puszik voltak, de egy idő után átváltottunk nyelves játékba is. Közben simogattam és kihámoztam a fehérneműjéből. csókoltam simogattam ahol csak értem. Majd kértem, hogy feküdjön fel a padra és kényeztetni kezdtem. Nem volt ellenére a dolog sőt. Nagyon élvezte és ennek hangot is adott. Miután magához tért helycsere történt és kezelésbe vett. finoman franciázott kéz nélkül ahogy kell, de az előző programban annyira felizgultam hogy nem sokáig bírtam és ellőttem a tárat. Kedvesen megtörölgetett majd jöhetett a masszázs.
Levezetés:
Fordulás után olajos kézzel kényeztetett és cirógatott mindenhol. közben én a popsit és a ciciket simogattam, majd a ciciket szájjal is kényeztettem. ezután felmászott a padra és ráült a hasamra. Farkamat popsijához szorította és lovaglást imitálva popsijához dörzsölte én közben a cikókkal játszottam. Néha néha rám hajolt és csókolóztunk. Úgy látom ez nála hozzá tartozik a programhoz. Majd lejjebb csúszott és ismét bekapott. Nagyon finom franciát kaptam tőle. Ezt a menetet se bírtam sokáig és elélveztem a szájában. Hagyott lenyugodni, majd letisztogatott szépen. ezután újra irány a fürdő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag történt, teljesen rendben volt. A megbeszéltek szerint.
Rózsacsokor
homer85 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól éreztem magam vele. A program hozzám lett igazítva, mindent kaptam amiért mentem. visszajáró vendég leszek nála az tuti.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA erotikus masszázs beszámolójáról


2018-02-06 20:15:51
Kicsit tépelődtem, hogy melyik gombot válasszam, de meggyőző és ösztönző ajánlásnak érzem.

2018-02-06 10:54:16
Informatív, lényegre törő, jó beszámoló.Köszi. Az ember kedvet kap tőle :-)

2018-02-05 09:52:09
Tulajdonképpen elfogadható ez jól megírt beszinek is, de egy kis plusz munkával igazán jóvá tehetted volna...

2018-02-02 17:42:28
Minden feleslegtől mentes, nem terjengős jó beszámolót írtál.
Mutasd mindet

FunkciókANITA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 6db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 7db
(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

(2020-08-31) : Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt. Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-)

: 10db
(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.