Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ANITA❤

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-21 00:18:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA❤ +36307175040 120718 erotikus masszázs

Caps_Lock a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg ANITA❤ hirdetővel
legszebb punci
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Anitával már hónapok óta szemeztem, megragadott a "titkárnős" stílusa, úgyhogy többszöri levélváltás után egy mindkettőnknek megfelelő időpontot találtunk. Előtte telefonon is beszéltünk, a csodás gyöngyöző kajaca, hangja levett a lábamról. A randink előtt még egyeztettünk, kiderült, hogy hamarabb is tudna fogadni, két órával. Gondoltam, ha már ennyire rugalmas volt, akkor az először tervezett egy óra helyett kitöltöm a "lukat", így végül két órát maradtam.
Megközelítés
Autóval mentem, a pár perc sétára található Westend parkolóban álltam meg. Onnan át a hídon, és szinte a búvóhely előtt is vagyok. Az utcában parkolni viszont szerintem horror.
Helyszín
A lakás kívülről a szecessziós (vagy mittudomén milyen) időkből származó régi bérház, de szerencsére nem kellett sokat lépcsőzni, Anita a földszinten rendel. Kikukucskálva várt az ajtóban és invitált be, egy lenge köntösszerűség takarta fehérneműs testét. Hát, nem csalódtam, egy tünemény hölgy várt. Mivel a telefonban már kialakult a szimpátia, szinte régi barátként fogadott. Rögtön frissítővel, kávéval kínált, megmutatta a lakást, a fürdőt, és hamar a zuhanyzó felé vettem az irányt, miután átadtam az ajándékaim. (remélem, finomak voltak.) Az ágy egy franciaágy jellegű alkalmatosság, tükörrel a jobb láthatóság végett. Minden nagyon tiszta és rendezett volt.
ANITA❤ külseje
Nincs olyan, ami ne tetszene rajta. Izgalmas, vicces, csinos nő. ;)
1. ANITA❤ +36307175040 beszámoló Budapest 120718 erotikus masszázs
3. ANITA❤ +36307175040 beszámoló Budapest 120718 erotikus masszázs4. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2024-02-21 08:46:51 erotikus masszázs 1207185. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2024-02-21 08:46:51 erotikus masszázs 1207186. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2024-02-21 08:46:51 erotikus masszázs 120718
Erotikus masszázs
Na, ez az, amiről egy fikarcnyit nem tudok írni. Mivel ez ki is maradt... A masszázs helyett ami a két órába belefért, kölcsönös francia, neki háromszor is, amit imádtam! Legközelebb kipróbálom vele a csúszkamasszázst, meg a négykezest, meg a ...
Levezetés
...Ugyanis először, mint kedves vendég, én akartam kényeztetni vendéglátómat, pár perc után sikerült is Anitát a csúcsra juttatnom. Majd ő akarta viszonozni az élményt, egy csodálatos franciával pár perc alatt engem is elreptetett, pedig istenuccse próbáltam húzni... á, nem lehet, az van, amit Anita akar. És ha ő ezt akarja, akkor menni kell... Ezután kis frissítő, majd beszélgettünk a világi dolgokról, ki merre és hogyan éldegél. Közben az idő szaladt, és még volt negyed órám, újra hallani szerettem volna, ahogy élvez, így újra nekiláttam a dolgoknak. Itt már kezdett kicsit kifáradni, de mivel azt mondta, utána nincs senki és maradok ameddig szeretnék, hát kihasználtam az időt, hogy harmadszor is orgazmushoz juttassam Őt. Sikerült! Már a két óra vége felé jártunk, mikor eszébe jutott, hogy "hohó, a masszázst el is felejtettük". De legalább lesz mit bepótolnunk. :)
Elszámolás
A végén történt, mivel először egy-másfél órát beszéltünk meg, de kettő lett belőle, természetesen az ennek megfelelő rózsaszálat tettem az asztalra.
Rózsacsokor
Caps_Lock nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tökéletesen éreztem magam Anitával, maximálisan vendégszerető hozzáállást kaptam tőle, kedvességet és nem utolsósorban egy remek együttlétet. Remélem, örömmel fogad legközelebb is! (De azt a francia sajtot addigra ki kell dobni, majd viszek másikat ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA❤ erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-22 10:40:44
Mint irtam is, felváltva kényeztettük egymást, összesen négyszer, emiatt a masszázsra nem jutott idő. De nincs hiányerzetem emiatt, pótolta az öröm, hogy láttam/hallottam/éreztem Anitát többször is elélvezni. ;) Fantasztikus a pillanat! :)

2024-02-21 21:01:34
de mi is történt valójában? mit kaptál Anitától, kicsit konkrétabban?

2024-02-21 17:45:32
Kedvet kaptam meglátogatni a beszámolod után.

2024-02-21 10:13:36
Igen, éjféltájban írtam, kicsit fáradt voltam, bocsásd meg nekem. ;) Viszont tényleg lelkes voltam, meg Anita is! :D

2024-02-21 08:56:36
Nem rossz,de Anitáról sokkal többet lehetett volna írni, nagyon jó társaság minden szempontból. Úgy tűnik, többet foglalkoztál vele mint fordítva. A lelkesedésed viszont mindenre választ ad.
Mutasd mindet

FunkciókANITA❤ legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 7db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 7db
(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

(2020-08-31) : Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt. Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-)

: 11db
(2024-03-02) : szépen lassan finoman elkezdte a francia tudását bemutatni.Mondanom se kell nagyon ért hozzá. Próbáltam mimnél tovább élvezni a látványt de valahogy annyira jól esett hogy nem bírtam sokáig és végem lett hamarosan a kihalásra ítélt utódok a szájában landoltak.

(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........