Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ANITA❤

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-01-17 12:54:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA❤ +36307175040 112795 erotikus masszázs

Pos a 2022-01 hónapi randiján történteket írta meg ANITA❤ hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap hívtam telefonon, ő vette fel. Második hívásra sikerült. Mivel már jártam nála, nem kért másnapra megerősítést.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, aki ismeri a számokat simán megtalálja. Kocsival mentem, de láttam ott trolibuszt, a Nagykörút kb. 5 percre van gyalog. A parkolás fizetős úgyhogy könnyű találni helyet, de most szombat volt úgyhogy ingyen tudtam megállni kb. 50 méterre a céltól.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Átlagos pesti bérházban egy gyönyörűen felújított garzonlakás, egybenyitva egy másik garzonnal, ahol a barátnője rendel. A fürdő szintén felújítva, zuhanykabin, millió tusfürdő, szájvíz meg minden ami kell Jó nedvszívó törölközőt kaptam előtte-utána. Hatalmas modern franciaágy, körülötte hangulatfények, tükör a kukkoláshoz.
ANITA❤ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor beléptem, elakadt szavam, pedig már láttam őt, hihetetlenül kedvesen mosolygott, a szőke haja egyik oldalt egészen rövidre vágva, egyszerűen csodaszép! Bugyi-melltartó kombóban fogadott, formás, tenyérbeillő mellek, de erre oda sem figyeltem, amint a látókörömbe került a popsi, ami valami egészen fantasztikus! Kerek, étvágygerjesztő, olyan dolgok jutnak róla eszembe, amit itt sajnos nem lehet csinálni.
1. ANITA❤ +36307175040 beszámoló Budapest 112795 erotikus masszázs
3. ANITA❤ +36307175040 beszámoló Budapest 112795 erotikus masszázs4. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2022-01-17 14:40:04 erotikus masszázs 1127955. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2022-01-17 14:40:04 erotikus masszázs 1127956. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2022-01-17 14:40:04 erotikus masszázs 112795
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni. Természetesen lelkesen teljesítettem ezt! A benyúlások megtették hatásukat, álló farokkal fordultam.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Amikor a fürdőből visszatértem, Anita már meztelenül várt, ahogy ő mondta: "Hozzád öltöztem". Még mielőtt az ágyra kerültünk volna, elkezdtem csókolgatni a gyönyörű popsiját, egyszer-kétszer finoman be is nyaltam a csodás dombok közé. Hamarosan az ágyon találtuk magunkat, kicsit összegabalyodtunk, elcsattant egy-két csók és a kezünkkel elkezdtük felfedezni a másik testét. Azután Anita egyre gyakrabban a farkam környékét simogatta, megcsókolgatta a mellbimbómat, utána a hasamat és egyszer csak leért a farkamhoz. Igazi varázslat amit ez a lány a szájával művel, hol csak az oldalát kényezteti, hol bekapja a hegyét, aztán beveszi mélyebbre, nyalogatja a hegyét, egyszerűen leírhatatlan. Hamarosan éreztem, hogy közeledik a kitörés, de megérezte Ő is, és visszavett kicsit. Kitörésközeli állapotban tartott egy darabig, majd megkért, hogy térdeljek fel. Én térdeltem Ő háttal a tükörnek bepucsított és így szopott tovább. A tükörből néztem ahogy mozog a popsija és a puncija. Ezt tovább nem lehetett bírni, hatalmasat élveztem a szájába. Nem hagyta abba, nagyon finoman szopott tovább amíg lenyugodtam. Kilihegtem magam, aztán viszonoztam a szívességet a nyelvemmel. Nem sokáig kellett munkálkodnom és Anita eltakarta a kezével a száját, megremegett és eltolta a fejemet az akkor már túlérzékeny puncitól. Kicsit pihentünk és jött a masszázs.
Fordulás után megkértem, hogy vesse be a kezeit. Beült a lábaim közé és kezdetét vette egy fantasztikus lingam masszázs. Egy darabig néztem, hogy mit csinál, az egyik keze a tövén, a másik a makkon, mindkettő a makkon, bevetette a tenyerét is, mindeközben a szemembe nézett és édesen mosolygott. Végül nem néztem már, hogy mit csinál, csak hanyatt feküdtem és hörögtem. Óriásit élveztem a kezei között, ezután finoman simogatta a farkamat amíg lenyugodtam. Ittam egy kis vizet, de az idő elszállt, kaptam egy friss törölközőt és irány a fürdő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, de amit csinált velem az extra volt, valami egészen fantasztikus élmény.
Rózsacsokor
Pos nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Azzal a benyomással távoztam, hogy sokkal hamarabb vissza kellett volna jönnöm Anitához! Olyan érzésem volt, mintha repülnék, csak mosolyogtam mint a hülye. Nagyon hamar visszatérek és törzsvendég leszek! Anita kedvessége, szépsége és kisugárzása olyan, amit nem tapasztaltam még egyetlen más lánynál sem, pedig volt jónéhány. Köszönöm Anita!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA❤ erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókANITA❤ legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 6db
(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

(2018-04-28) : Egyre feljebb folytatódott a hátam átdolgozása.Végül a nyakamat majd a vállamat is jól átgyúrta.Masszázs közben időnként puszit is kaptam a hátamra,vállamra.

nagyon jó: 7db
(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

(2020-08-31) : Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt. Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-)

: 10db
(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.