Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-18 23:31:20

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 120419 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
perfekt alak
feneketlen mélytorok
változatos pózok
pornós feeling
Egyeztetés
Nem gondoltam hogy ilyen könnyű elèrni, de csak ennyi volt: 10:15-kor egy telefon, melyben bemutatkoztam keresztnèvvel, mondtam 15:00-16:00-ig mennèk, tudom a rózsát, ő elmondta a címet. Legközelebb 15:00-kor hívtam, ès már mehettem is fel hozzá. Règi szèp időkben volt ilyen könnyű.
Megközelítés
Megközelítès az egyszerű, de gyorsan el fog avulni mint infó, ugyanis nem állandó helyen van, most hètvègèig bèrelte ki a lakást, egyèbkènt kisföldalattival mentem a Bajza utcáig. Kapun bejutva is könnyű volt, bár azzal kezdte ez most nehèz lesz, de valójában csak hosszan egyenesen előre, második postaládákon túl, sárga kő után kicsivel elfordulni, lèpcsőn fel ès egyből hozzá èrkeztem. Nem bonyolult.
Helyszín
Szintèn rövid ideig lesz aktuális infó, nincs egy állandó fix főhadiszállása. Ettől függetlenül igyekszik olyan lakást bèrelni ami megüti a mèrcèt. Meg is ütötte, mondtam is neki szèp lakás. Tágas, nagy polgári lakás, mèg tükör is volt az ágy vègèben. Elkèpzelèsemet hogy egy hètig bèrli megerősítette, hètvègèig lesz itt mondatával. Fürdőszoba kádas, tetthelyen egy gumi elhasználása után az asztalon volt egy durex ès három masculan óvszer, ezek estek szemre, ezek voltak elől. Sikosítónak nyomát se láttam. Ez azoknak jó hír akik nem szeretik a sikosítózást. Alice nem sikosítóval vár hanem a puncinedűjèvel.
ALICE külseje
Bomba formában lèvő lány, nagyon sportos, vèkony, "versenysúlyát" megtartotta lány. Arcra is kb így emlèkszem, alig változhatott, szèp ès egyszerre vadmacska arca van, főleg hogy haja nem hosszú hanem amolyan dögös rövidebb, amibe jó beletúrni vagy szex közben jól megmarkolni. Testèn a kèt melle hibátlanul feszes, időtálló, bőre is selymes, kiadhatná magát húsz közepinek, keveseknek tűnne fel, max csak abból milyen rutinos a szexben. Egy tetkóját szúrom ki,elmondása szerint már az első talinknál is meg volt. A puncija csodás, hibátlan, szőrtelen ès mocskosul jól nedvesedik,ma már ez ritka, a sikosítós 20-as èvekben ilyet találni. Tetőtől talpig egy vonzó vadmacska, ha nem mondaná hogy nimfomán akkor is ezt gondolnám, szinte sugárzik róla. Szerintem a teste most van a csúcson, ès remekül megtanult bánni is vele. Fogadóruha valami köntös szerűsèg lehetett,gondolom a szomszèdok miatt, de alatta teljesen meztelen volt.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 120419 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 120419 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2024-01-19 09:25:54 erotikus masszázs 1204195. ALICE +36307482875 beszámoló 2024-01-19 09:25:54 erotikus masszázs 1204196. ALICE +36307482875 beszámoló 2024-01-19 09:25:54 erotikus masszázs 120419
Action
Beenged,egy köntös rajta mely bent a tetthelyre èrve hamar lekerül róla. Mondom Alicenak règen már voltam nálad megjegyzi milyen kis fiatal volt akkor, mondom most is, tènyleg remekül nèz ki.(lásd Külső-nèl) Belőjük az időpontot, emlèkszik nem sokkal hogy szexpartner lett masszőzből, igen helyeslem. Mondom imádom a kategóriát váltott lányokat, ő is èrzi hogy van valami plusz bennük. Règen hallod szètszedtèl. Most is biztosít hogy mèg mindig nimfomán.

Tusolás fele veszem az irányt, rákèrdezek velem tart-e ès igen. Mindketten a kádban kötünk ki, hamar felizgat, majd mèg a kezeivel a farkamat is megmossa, tusfürdőt szètkeni rajta, közben èn meg magamon máshol majd kèri a hátát is mossam meg, a piros tusfürdővel közben incselkedik a farkammal, az előjátèk a kádban remekül alakult, tiszták vagyunk (voltunk előtte is) ideje rátèrni jövetelem cèljára. (Míg törülközöm már bekapja a farkamat, egy kis izelítő gyanánt).

A cèl pedig Alice mèlytorka, ami van akinek előjátèk van akinek főfogás megint másnak pedig a vègjátèk. Èn előjátèknak szántam, ès nem is csalódtam, az ágyon kötünk ki, nekem oldalt tüntet el, mèlyen ès siker, teljesen. Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja. Közben ujjam benyálazom ès punciját simizem. Azt tapasztalom hogy miközben franciázik már nem a nyálamtól nedves az ujjam, ő nedvesedik egyre jobban. Megkèrdezi húzzunk gumit? Általában ezt èn hamarabb javaslom, de annyira jól mèlytorkozik hogy kicsit mèg elnyújtom majd jöhet a gumi.

A gumit ő teszi fel, szájjal ès először szemből ül bele, semmi sikosítózás, meghitt intim pillanat melyből gyorsan megvadul, mozgása intenzívebb, új pózt keresünk, ágynál nekidöntöm, kezeit lefogom, szinte erőszakolom, majd kezeit hátrahúzom, vègig partner ebben a kemènyebb dugásban, majd feltèrdel az ágyra èn pedig mögötte. Közben testèvel fantasztikusan mozog, tekeredik rajtam mint egy sellőlány. Szembőlbe váltunk, mèg a lábait nyakamba is felteszi, de a legjobb legpornósabb rèsz azután jön mikor hasal. Ki be járatom benne a farkam, van hogy nyálat folyatok a puncijába vagy odaköpök, nèha kihúzom farkam ès szètnyalom majd farkam vissza, lábait összezárja, puncija szorít èrzem ès átszelleműlten mozog alattam.

A tükör miatt pózt váltunk ágyról le, tükör elè megyünk, ad kispárnát èn ráülök ő pedig fordítva nekem háttal belèm ül. Mikor combjának kènyelmetlen, felkelünk ès előrehajol úgy dugom hátulról. Arcra èlvezès a terv, simán mehet. Tükör előtt franciázik, èn állok ő guggol, majd èlvezèskor arcra a nagy rèsze, majd bevette, pici így szájba is. Azonnal már nem mehet a következő, nincs már nyelès, pici tisztítás, majd a spermamentes farkamból varázsol újra spermásat, ezúttal a szájába robbanok.

Van mèg idő, így megèrdeklődöm mi törtènt vele hogy odalett a règi állandó helye, mondja covid azt kilőtte, escortozott sokáig. Megemlítem règen nyelt, csókolózott, mondja mostanra èrett, nagyobb lány lett ès ez már nem fèr neki bele. (Persze mèg így is nagyon vad csajszi). Megemlítem neki egy règi álmom, egyszer egy luxus limuzinba elhívni,erre eddig kèt lányt álmodtam meg, már csak ő van èrdekli ki volt a másik, annyi èv távlatából is emlèkszik mikor megnevezem, fantasztikus memória. Azt mondja a konkurenciára emlèkszik. Szerintem neki nincs konkurenciája. Mondja hívták már el több lányos kalandba, ahol nem ismerte a másik lányt, hűha, mennyi törtènet nem lett megírva, èn mindenesetre növelem egyel a sztorik számát. Mèg tusolás ezúttal egyedül, mèg pár mondat (hogy pèldául mèg mindig korlátlan az egy órája, annyit lehet èlvezni amit bírsz) ès el. Egy óriási legendát láttam újra, nagyon jó vele a szex. Jó látni hogy nem változott semmit (okè, már nem nyel de szinte minden más változatlan), megmaradt egy nimfomán vadmacskának.
Elszámolás
Ki van írva az adatlapján. Ki van írva a bővebb infójában. Kiírtam a rózsainfóba. Elmondja telón is. Az a szèp hogy nem változik, nagyon korrekt, megbízható hirdető. Az elejèn tettem le, vègig ott maradt ahová letettem. Egyikünk se ezzel foglalkozott, gyorsan letudtam az elejèn magamtól ès már akartam is őt.
Alap minden, èltem kènyszerrel, mèlytorokkal, szájba ès arcra èlvezèssel, simiztem punciját, nyaltam punciját, dugtam punciját, közösen fürödtünk. Nincs már nyelès ès csók, de így is nagyon megèrte. Fantasztikus a hozzáállása, 100% ott van vègig fejben ès testben. Fontos infó: korlátlan Alice egy órája, mèg mindig.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Óriási nèv volt règebben, óriási tudással, mindenki tudta ki az az Alice, aztán eltűnt. Szerencsère egy ideje már újra aktívan hirdet ès azt is meg tudja oldani hogy nála legyen a tali. Nekünk ez a második talink, de az első beszi. Règóta èrdekelt egy visszalátogatás, orálja, hozzáállása hihetetlen, mèg most is egy vad, mindent belead csajszi az ágyban. Felejthetetlen cimkèt kap, persze nem azèrt mert van nála jobb abban amit csinál, mert nincs. Nincs konkurenciája. Remekül mèlytorkozik, pornós elemekkel, nyálat folyatva,kènyszer alapban, vad nimfomán a szexben, brutál aktív ha brokit kap, sokaknál ki fogja akasztani az Istennős baromètert, nem vèletlenül 43-szoros Istennő jelenleg is. Nekem viszont valaha megadatott hogy csókolózott, hogy nyelt így azèrt az első talièrt mindig hálás leszek neki az èlmènyèrt, ha a kettő talit nèzem akkor a mostani inkább felejthetetlen, önmaga konkurenciája csak. Egyèbkènt a teste most sokkal jobb, sportosabb, szóval bőven van pozitív változás is. Ami meg nem változott az a szexèhsège, vègig azt èrezni hogy nimfomán. Alice Csodaországa mèg mindig várja a behatolókat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2024-02-04 10:18:53
Hidd el biztos lesz aki tud mit kezdeni ezzel az infóval ès nagyon köszöni.

2024-02-04 08:25:25
...huhhh mekkora kő esett le szívünkről mikor megtudtuk hogy Alice 1 órája korlátlan, kedves MT-ak most már nyugodtan alhatunk:-)

2024-01-29 17:13:15
Köszönöm Grizzlymedve, sikerült Alice-szal felèrni a csúcsra, szemfüles vagy.

2024-01-28 15:35:27
Na akkor nagy gratula, mert az első helyen a beszámoló, mely bizonyítja az olvasók részéről történő egyértelmű elfogadást. Kétséget kizáróan. :)

2024-01-25 22:47:39
Grizzlymedve, mindig öröm amikor óriási szaktekintèlyek -akik írnak, olvasnak, èrtèkelnek már jó ideje -dicsèrik meg a beszimet. Te pedig nagyon is hozzáèrtő vagy, kètsèget kizáróan. :) Köszönöm.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 86db
(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

(2022-06-14) : Gyorsan hátamra fordított és oldalról támadva szinte azonnal eltüntetett a szájában. Fantasztikus érzés, ahogy kérdés nélkül úgy alakítja a programot, hogy a maximális élvezetet nyújtsa nekem - most pl. azonnal a kezem ügyébe helyezte a popsiját (tudta, hogy nagyon tetszik), a cicijét a combomhoz nyomta hogy a bimbója finoman "karcolgassa" a bőrt

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-03) : Ezután torokra vett párszor lazán, s végül felszerszámozott és felült. Erősen hátra dőlve finoman mozgott, s nem sok idő alatt meg is adtam magam a sorsnak. Letisztogatás, beszélgetés, összebújás. A finom alkata, bújóssága secperc újra felélénkített.

: 52db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.