Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-24 23:35:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 119981 szexpartner

Tavroe a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
perfekt popsi
kihagyhatatlan kölcsönös francia
változatos pózok
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Már túl sok idő (kb. két hónap) telt el az utolsó szexrandim óta, így elkezdett ficánkolni a fejemben a gondolat, hogy meg kéne látogatni az Egyes Számú Kedvencemet. Az más kérdés, hogy elég zsúfolt időszakban voltam/vagyok, így max. félig voltam feltöltve szexuális energiával - de akkor is! Augusztusi visszatérése óta Alice elérhetősége elég változó, hiszen (a külső szemlélő számára) random módon el-eltűnik, majd újra felbukkan az oldalon. (Éppen inaktív most is, a beszámoló beküldése pillanatában.)

Márpedig ha egy lány éppen szünetet tart az oldalon, akkor az azt üzeni: más dolgom van éppen, most ne keress. Persze a törzsvendégeknek talán akkor is megengedett, de ki tudja, Alice hol húzta meg a törzsvendéggé minősítés határát. A lényeg, hogy ez a jövés-menés csinál egy kis bizonytalanságot.

Elhatároztam, hogy most nem követem el a régi hibámat, hogy napokkal előre bejelentkezem, beírom magam Alice naptárába, mert az azzal járt mindig, hogy az eszemet vesztettem a napokig tartó várakozásban. Ennek elkerülése érdekében csak a randi délelőttjén léptem vele kapcsolatba üzenetben. Gyorsan, percek alatt válaszolt, és amikor megvolt a két oké aznap délutánra, akkor az egyeztetést még megtoldottam egy VTR-rel is. A VTR-re már csak a pontos cím miatt is szükség volt, mert azt előzőleg nem tisztáztuk.

Telefonon nem is beszéltünk, csak később, mivel kaptam egy aranyos értesítést tőle, hogy némi csúszásban van. Abban maradtunk, hív, ha felmehetek: hívott is, na ekkor beszéltünk, és ekkor már a kapukódot is megadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Alice az oldalra történt 2023 augusztusi visszatérése óta nem a klasszikus módon rendel, hanem egy innovatív megoldást talált a vendégfogadásra: alkalmi helyszíneket bérel rövidebb, néhány napos etapokra. Hogy mikor hol, ez változó, attól függően hol talál neki szimpatikus kiadó lakást Pest belvárosias körzetében. Nekem nagyon tetszik a leleményes ötlet, de hogy aztán ez jobban működik-e, megéri-e fenntartani, mint egy állandó helyszínt, ezt csak Alice tudja. Valószínűleg igen, de a kiszámíthatóságot nem segíti. Viszont a "csak eszkort " módszernél százszorta jobb véleményem szerint.

Ezúttal a Nyugati tér tőszomszédságához hívott, a Nagykörúttól az V. kerület felé eső utcába a bíróságok és a minisztériumok városnegyedébe. A Nyugati kettő sarokra volt, tehát nem is kell ecsetelnem, hogy itt a tömegközlekedés minden fajtája (is) elérhető. Én kocsival mentem, és könnyen találtam helyet a megadott címhez közel, az utcán. A parkolás persze fizetős, jó drága és korlátozott: "A" parkolókörzet.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon klassz lakást talált magának Alice. Az más kérdés, hogy azóta már továbbköltözött, így nincs sok értelme a részletekben elmerülni, legfeljebb csak azért, hogy látni lehessen, jellemzően mi helyekben gondolkozik Alice.

Ez egy budapesti klasszikus, belső udvaros bérház volt. A lift az utcai kapuval szemben helyezkedett el, nem kellett keresgélni. A megfelelő emeleten kilépve, csak néhány lakásbejáratot találtam, az egyik üveges ajtaján belátva megpillantottam a szexi alkalmi barátnőmet. Később ez szöget ütött a fejembe: itt azért más idegen szem is beláthat…

A lakás szépen felújított volt: az előtérből nyílt egy nagyterű étkező-nappali, aminek a túlsó végén kb. 8-10 méterre volt a fürdő (ennek volt jelentősége!), a közepén pedig egy rusztikus étkezőasztal sok székkel: ez volt a vetkőzés/öltözés helyszíne. Voltak még további, nagyon szép szobák is, de ezeknek nem lett szerepe, mert Alice egy másik kis szobát jelölt ki hancúrszobának, ami az előtérből másik irányba nyílt. A fürdő is nagy szép állapotú volt, káddal és a kifröcskölés akadályozó üvegpanellel és egy magastámlás fürdőszobai öltözőszékkel. Alice - érthető módon - nem fektetett sok energiát a tusfürdőkbe: egy volt, az is kifogyóban... A hancúrszoba egyetlen lényegi eleme a franciaágy volt, ami mellett kis éjjeli szekrény tárolt néhány fontos kelléket az együttléthez, másra nem emlékszem.

Szóval nagyon tetszett a lakás, de volt hátránya is: nem volt otthonosan bebútorozva, mert a költözős módszer hátulütője, gondolom, hogy nincs idő otthonossá tenni. Így marad benne egy kis ridegség, és a nagy terek nem verik vissza a szexuális energiákat.
ALICE külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Hát, Uraim..., meg kell állapítsam, hogy Alice'23 most hasonlított leginkább a régebbről ismert önmagára, mondjuk Alice'19-re. Újra világos színű, vöröses szőke a haja, a hossza kb. középrövid, amolyan tinaturneres, szerintem telitalálat. A homlokát is takarta, éppen csak a barna szemeit hagyta szabadon, amitől azok még nagyobbaknak és még sötétbarnábbnak tűntek, mint emlékeztem. Az orrában az elmaradhatatlan piercing, és emellé diszkrét, halványkék árnyalatú szemhéj-sminkkel és függő, a haja alól éppen kilógó fülbevalóval erősítette arcának nőiességét.

Az alakja most is csúcsbombázó - mondanám, de ez nem illik rá, mert azt a kecses, karcsú megjelenést nem írja le, amit a genetika (és a jóga?) ajándékozott neki. Ha valaki még nem látta volna: vékony, középmagas alak, kicsi, tinilányos mellek, szép fehér bőr, tetoválás csak a bal csuklóján látható, és persze mindenhol csupasz. Az igazi ámulat (kábulat?) akkor jön, amikor hátat fordít: bakancslistás élmény Alice-t látni hátulról meztelenül: szinte tökéletes a homokóra alak, a szépívű hát, a nagyon vékony derék, a felfoghatatlanul tökéletes formájú apró popsi, amiből a vékony, hosszúkás, formás combok kiindulnak. Ezeket birtokolni kell... muszáj.

Történt, hogy Alice - persze teljesen meztelenül - elindult előttem, hogy megmutassa a fürdőt, és mint fentebb írtam, a lakásban voltak terek, tehát métereken át haladt előttem, és legeltethettem a szemem az előttem lépdelő csodapopsin. Közben somolyogtam magamon, mert szinte csorgott a nyálam, a bőrcerka meg minden egyes lépés után 15 szögfokkal távolodott a függőlegestől, amíg el nem érte a derékszöget.

El kell mondjam azt is, hogy Alice nagyon igényes a higiéniájára, minden porcikájában semleges illatú, ez valószínűleg a gének és az ápoltság együttese teszi. De most (is) volt a semlegesség alól egy kivétel: imádtam a haja finom illatát!
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 119981 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 119981 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2023-11-27 09:26:02 erotikus masszázs 1199815. ALICE +36307482875 beszámoló 2023-11-27 09:26:02 erotikus masszázs 1199816. ALICE +36307482875 beszámoló 2023-11-27 09:26:02 erotikus masszázs 119981
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Alice ajtónyitáskor hozta az Alice-standardot, mivel mezítláb, egy szál combközépig érő csinos fekete selyemköntösben várt. Alatta semmi, ez az ő védjegye. Gyorsan elrendezett még egy üzenetváltást a mobilján, emiatt egy kicsit rövidebbre sikerült a szokásos szexi barátnős ölelkezés, ami szintén a védjegye. A ruhák ledobálása után bekísért a fürdőbe, ezt fentebb leírtam, ott végig velem volt és csevegtünk, aztán visszakísért a hancúrszobába és indult a felnőttfoglalkozás, aminek nem biztos, hogy minden részletét jól tudom visszaadni. Leült az ágy szélére és a szájába vett: volt mivel foglalkoznia, mert a cerka már korábban hadrendbe állt. Szopogatta, édesgette, mélyen bevette, de ezúttal a pornós, öklendezős, nyálfolyós, sminkelkenős szopásra nem került sor (pedig...)

Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is), majd megfordult 69-be, és ugyanezt folytattam csak másik szögből. Persze így más volt, hiszen végighasalt rajtam, és közben kezelésbe vette a bőrcerkát. Bár nagyon jól hozta a szexélvező szerető illúzióját a mozgásával, a szexi lihegéssel, nem voltam sikeres szerető, mert az a bizonyos nedvesedés ezúttal elmaradt (pedig...)

Ezután már jöhetett a gumi, amit ő adott rám, és nem volt kérdés, hogy lovagolni fog, mert azt nagyon tud (szerintem ez is a védjegye). Fordultunk és következett az én egyik kedvenc pózom: Alice az oldalán fekve maga elé húzta a felül lévő combját és az így elém táruló lágytapintású intimterületet kedvemre támadhattam. Amíg a hátára nem feküdt: jöhetett volna a klasszikus misszi, de az nem klasszikus, hogy közben a bokáját a füléig felhúzza... Na persze eddig bírtam és durrantam, Alice pedig némi pihegés után nagyon ügyelt arra, hogy minden ott maradjon a gumiban, ami odavaló.

A nagyszünetben vízzel kínált, és én már csak azért is elfogadtam, hogy megint gyönyörködjek az alakjában hátulról, amire még rá is tett, amikor incselkedve bepucsított felém. Caplattam utána a konyhába (naná!), vízivás után a fürdő felé vette az irányt, mert azt hitte, ennyi volt, és távozni szeretnék. Dehogyis, kb. az időnk felénél jártunk csak, és a félreértést felejtendő leültetett engem a fürdő öltözőszékére, mint egy trónra, és elém térdepelt. Hát igazán királynak éreztem magam, amikor félkeményre szopogatta a cerkát, majd egyszer csak kézen fogott (kézen?) és visszavezetett a hancúrszobába egy második felvonásra. Itt aztán előjött a gumifóbia és a szexuális energia hiánya.

Merthogy megkaptam a gumit és kutyusoztunk, amolyan háromnegyedes keménységgel, ami elkezdett tendálni az 50% felé. Ezért inkább leálltam és leheveredtem, Alice is hozzám bújt kiskifli-nagykifli pózban. Én csak pihentem, erőt gyűjtöttem, és ehhez inspirációként a lehető legjobb helyre tettem a kezem: rámarkoltam a kerek popsijára persze úgy hogy a legintimebb részt is érintsem. Meglett a hatása, és pár perc után kellő erőt gyűjtve megtámadtam a kiskiflis Alicet újra. Gondolva hogy a vadabb szex jót tesz, rámarkoltam a tarkójára, Alice pedig biztatott, hörgött, lihegett. De megint ellágyultam, újra erőt kellett gyűjteni, és ezúttal Alice azzal segített be, hogy (még mindig kifliben fekve) hátranyúlt és lágyan elkezdte simogatni, kézzel ingerelni a gumis cerkát. Meglett a hatása: visszaváltottunk kutyába, és ezúttal már addig döngettem őt - a szó szoros értelmében döngettem, mert eléggé lement a függöny és csak magamra tudtam figyelni -, amíg végem nem lett. Valószínűleg meleg levegőn kívül más nem jött ki a csövön, de Alice megállapította, hogy ez a póz jó választás volt. Mindezt azért írtam meg ennyire részletesen, hogy bemutassam és kalapot emeljek Alice kitartása előtt!

Ezek után már csak a távozós lecsutakolás, az öltözés volt hátra, és aztán néhány lágy ölelés után hagytam őt, hogy újra belemerüljön az üzenetei kezelésébe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alice honoráriumán nem nehéz eligazodni, hiszen - ha éppen nem inaktív - az adatlapján is és a bővebb infóban is megtalálható a rózsacsokor mérete. Minden az alapban van, amit vállal, és ami nincs az alapban, azt nem vállalja extraként sem (pl. popó).

Régi vendége vagyok, így már nem is egyeztetünk erről: én tudom, mi mennyi, ő tudja, hogy pont annyi lesz ott, amennyinek lennie kell. Most is így történt: a kis borítékomat némi apróság kíséretében már a randi elején kitettem az asztalra, nehogy elfelejtsem, az rém ciki lenne... nem ellenőrizte le :-) De amúgy bizonyára lehetett volna a végén is odaadni.

Az utcai kaputól a parkoló óra leállításáig egyébként 1 óra 31 perc telt el: nem szándékosan mértem le, csak hát a parkolási applikáció adatai kimutatták. Ebből számomra az következik, hogy Alice nem szeret elmaszatolni az idővel, figyel rá és inkább a pontosságra törekszik, miközben a vendégek - mint én is - totálisan elvesztik az időérzéküket a társaságában.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nehéz jó összegzést írni. A "védjegyekből" most kevesebb jutott ki nekem, ugyanakkor a vendéglátási szolgáltatás irdatlanul profi volt, még rám is újdonságként hatott, ideértve hogy a végjátékban milyen türelmesen állt hozzám és jó sokat hagyta magát megkéjenckedni. Alice most is bitang csinos, nagyon jó formában van, ugyanakkor a háttérben valamelyest változott a korábbi önmagához képest – legalább is most ez jött le -, de ezt csak a régi rajongótábor tagjai vehetnék észre, akiknek lenne összehasonlítási alapjuk. Részben miattuk döntöttem úgy, hogy megírom ezt a beszit, akik feltették már a kérdést (itt az oldalon is), vajon mennyire azonos Alice csodaországa a régivel.

És a másik fő célom a sztori leírásával, hogy felhívjam az újak figyelmét: nem tudják, milyen szédítő szexélményt hagynak ki mindaddig, amíg be nem lépnek Csodaország kapuján (vagy bele nem esnek a Nyúl üregébe ...vagy Alice üregébe... na most hagyom abba… :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2023-11-28 19:26:14
Köszi Bohém, köszi Zorba - neked azt is, hogy ezúttal kivételt tettél...

2023-11-28 18:09:02
Nagyszerű írás, sok infóval. Kösz a megosztást, gratula.

2023-11-27 19:22:35
Szia Tavroe, én már egyre kevésbé szeretek beszikhez hozzászólni, de ez egy kifejezetten jó beszi Aliceról és nagyon tetszett a külső leírása IS. Rég olvastam ilyen szemléletes leírást 👍

2023-11-27 19:09:27
Megjegyzem, a beszámoló sorrendi pozícióját még nem sikerült beállítani.

2023-11-27 19:08:08
...nem is volt nyilvános.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 74db
(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

(2023-09-03) : Ezután torokra vett párszor lazán, s végül felszerszámozott és felült. Erősen hátra dőlve finoman mozgott, s nem sok idő alatt meg is adtam magam a sorsnak. Letisztogatás, beszélgetés, összebújás. A finom alkata, bújóssága secperc újra felélénkített.

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.