Kiemelt
Most hívhatod!
Zoé(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

ALEXA

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-10-13 21:56:25



alor szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALEXA +36707096594 122842 erotikus masszázs

alor a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg ALEXA hirdetővel
csodás cicik
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Örömmel tapasztaltam Alexa visszatérését,nagyon kellemes emlékek kötnek hozzá,így gyorsan hívtam,hogy újból átélhessem azokat a szép perceket amiket tüneményes személyisége,egyedi kisugárzása,rendkívülien kiemelkedő szakmai tudása tett rám.Szerencsémre hamar sikerült elérni új számán,egyeztettük az időpontot,és megkezdtem a visszaszámlálást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Frekventált helyen,tömegközlekedéssel könnyen megközelithető az épület,megálló egy percre a kaputól.Autóval már problémásabb a helyzet,parkolás ,ha nincs szerencséd bizony nem könnyű,akár 10-20percet is keresgélhetsz míg találsz szabad helyet,ami fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház külső homlokzatát éppen tatarozzák,belűlről jó állapotú,tágas világos a lépcsőház.Szerencsére lift segít a helyszín eléréséhez.Belépve,kulturált előszoba fogad,tisztaság ízléses igényes környezet,fűrdőszoba is hiba mentes.Több tusfürdő,puha törölközö várja a vendéget.A szeánszot egy megnyugtató hangulatot sugárzó nagy szoba közepén lévő masszázs pad biztosítja,Alexával!Több szoba is van,de jó a koordináció,mert semmi zavaró nem volt.
ALEXA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek teljesen a valóságot tükrözik,ami nem jön le az Alexa kisugárzása,engem teljesen lenyűgöz,kedves mosolya,pajkos tekintete,búgó hangja!Az ajtón belépve egy áttetsző felsőben fogadott alatta szép melltartó,ami kiemeli gyönyörű kebleit,lejjebb nézve egy nagyon szexi Tanga izgatta fel fantáziámat.Csodálattal legeltettem szemeimet e látványon,le és fel liftezett tekintetem,majd megállapodott ajkán,na ezt látva rám jött a siethetnék,hogy minél előbb élvezhessem e csodának áldásos tevékenységét!
1. ALEXA +36707096594 beszámoló Budapest 122842 erotikus masszázs
3. ALEXA +36707096594 beszámoló Budapest 122842 erotikus masszázs4. ALEXA +36707096594 beszámoló 2024-10-14 09:50:50 erotikus masszázs 1228425. ALEXA +36707096594 beszámoló 2024-10-14 09:50:50 erotikus masszázs 1228426. ALEXA +36707096594 beszámoló 2024-10-14 09:50:50 erotikus masszázs 122842
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
A szobában halk lágy andalitó zene fogadott,a nagy masszás padon hasra feküdtem,szeretem az erősebb stílust és ha lehet krémmel,(ezt előre mondtam is,ő is a krémet használja így találkozott elképzelésem az ővével)a lábamnál kezdte,kellő alapossággal végig haladt vádlimon,majd a combom következett,ez után fenekem kapta meg a kellő lazitó nyomkodást,megkértem,hogy a combomat még pluszba kezelje,mert sokat kerékpároztam.A hátamon folytatta,majd a vállam és nyakam értékelte keze munkáját,olyan jó érzések fogtak el,hogy sajnáltam az előre megbeszélt csak egy órát.Repűlt az idő,beszélgettünk erről arról ,és eljött a várva várt szó , fordulhatsz !!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Hátamon fekve kértem egy kispárnát,amit egyébként már hozott is.Most,hogy háton voltam szóltam szeretném,hogy előlről is masszirozza meg combjaimat,ezt előszőr erősebben kezdte,majd lágy simogatással golyóimhoz érve fejezte be.Most kezdődött a csoda,lassú mozdulatokkal kézbe vette szende kis virgácsomat,finom kezeivel kényeztette lőszertartómat,tenyerébe vette úgy bánt vele mint a himestojással,néha a kanócot a fűggőleges irányba igazitotta,addig addig míg az bizony megizmosodott!Most már ez lett a kiválasztott,erősítette le fel,le,fel,néha megmarkolta,majd nyelve hegyével megmérte botom kerűletét,tőbbszőr ellenőrizte biztos ami biztos,majd a hosszára is kísérletet tett,óvatosan,vigyázva,hogy nehogy baja legyen bevételezte szájába.Mikor koppant a vége telt ajka bezárta az alapot,bent nyelve a palástot kezelte,ápolta.Ezután mint egy jó építőmester emelte a szintet,és bólogatós mozdulatokkal kezdte a mennybe menetel elkezdését,amit szívó nyelvpörgetős stílussal kézrásegitős kiegészítéssel nem lankadó odaadással folytatott.Hol lassított hol emelte a tempót,úgy voltam vele bár soha ne lenne ennek vége,rendkivűl jó az empatikus kézsége,mert pontosan érezte helyzetem,s mikor úgy ítélte,hogy ott vagyok már ahol lennem kell el is vitt oda! Kellemes pihegés után,törölköző irány a fűrdő!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt,extrát csak egyet kértem(nfszv)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szerintem sok lánynak kéne tanítani ezt a hozzáállást,ez a szakmai tudás pedig elég ritka!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALEXA erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-14 11:41:10
Allegorikus mesélés, szép alkotás. Vajon mely irányba induljon a kíváncsi atyafi, szobába mi lehető a padon kívül. Allegóriákból a pornós feeling nem igazán jön át. Komoly, megerősítő ajánlás. Kösz.
Mutasd mindet

FunkciókALEXA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2023-07-07) : Nem sok időt hagytunk rá, ezért csak deréktól fölfelé masszírozott. Olajat használt hozzá, közepes erősséggel csinálta. Nem vagyok szakértője a témának, de érezni lehetett, hogy képzett masszőzről van szó. A vállaimnál kicsit erősebb fokozatra váltott, nem hagyta ki a lapockákat sem.

(2023-02-16) : Aztán Alexa haladt lefelé a testemen, puszilgatva, simogatva, elérkezett az éppen félárbócon álló farkamhoz, lassan a szájába vette, nem volt meglepetés hogy a félkemény farkam tövig eltűnt a szájában, viszont ahogy a farkam keményedett ugyanúgy tövig elnyelte.

(2023-01-12) : A makkom, kérés nélkül, egy gyakorlott kardnyelő profizmusával, komótosan szuszakolja a a mandulái közé, lent is tartja, nem prüszköl, nem öklendezik.Gyorsít, lassít, játszik, élvezi.

nagyon jó: 4db
(2023-08-26) : A fürdőből kijövet átöleltük egymást, eleinte apró puszik, majd csókók következtek. Csókja nagyon erotikus, és közben szemében, egész lényében ott a huncutság, a bujaság. Egymás testének felfedezésében én voltam az aktívabb, gyorsan lekerült a cicifix. Alexa javasolta, hogy ezt azért fekve kényelmesebb ám, így irány a tatami.

(2023-03-05) : Tematikus és hatékony produkció volt. Aki szereti a kellemes és profin bemutatott masszázst, annak Alexa tökéletes választás lehet. Deréktól vállig mindent meggyurkált. Sőt még a karomat is. Közben folyamatosan csacsogtunk. Nem csak a masszázsról, hanem az élet más dolgairól is.

(2023-02-04) : Hasra vágtam magam a stabil, kényelmes padon és a maradék időben egy kellemes, simogatós szeretet masszázsban volt részem. A hátamat, vállaimat vette először kezelésbe, majd a derekam és a lábaim kerültek sorra, ami nekem akkor már különösen jól esett.

: 2db
(2023-06-24) : szájába vett, de épp amikor már elkezdtem volna hozzászokni az érzéshez újból feljött és a számra, nyakamra, mellkasomra lehelt csókokat. Miközben így csúszkált rajtam fel s alá, elölről és hátulról is megcsodálhattam, simogathattam, puszilgathattam a testét amit finom sóhajtásokkal nyugtázott

(2023-06-02) : Telt ajka bekebelezte az enyémet,nyelve lágyan csatázott nyelvemmel,surárzott belőle az odaadás,az örömöt adni akarás.Olyan érdekes szexuális vágyat hozott ki belőlem,hogy magam is meglepődtem!I