Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

ADRIENN

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-07 10:22:55TiraMisi szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADRIENN +36304631176 121724 erotikus masszázs

TiraMisi a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg ADRIENN hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Sorra “játszottam” a rang adókat a saját “szintemen” álló újonc vagy nem kifejezetten régen hirdetőkkel. Mindig akartam lenni Valaki, nekik köszönhetően itt már az lehetek. 🥴
Most egy 4-5 éve hirdető hölgyhöz tértem vissza, akivel már többször találkoztam. Mondhatni biztosra mentem, hiszen vele kizárt a csalódás. Az egyeztetés is ennek megfelelően történt. A hívás utáni, egy órával későbbi, koradélutáni időpontot 10 másodperc alatt lebeszéltük.
Egyeztetés: Kifogástalan
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pest északi részéről autóval közelítettem a helyet. Hétköznap lévén egy viszonylag hosszabb menetidővel kalkulálva. Ragyogó napsütésben (ez fontos momentum, mert ilyenkor nem esernyő az autó) 12:30 - 13:30 körül mint kés a vajon, kb.30 perc alatt a háztömb közelébe értem. Mögötte parkoló, kihalásos alapon használható. Most pont lett volna félórám várni míg valaki “kihal”.
Biztosra mentem és. Rómer Flóris sorompós, szerintem magánparkolóját vettem újfent igénybe, ez már bevált.
Egy Mátyás a másfélóra, szerintem igazságos.
Megközelítés: Hibátlan
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Sokunk közkedvelt helye (számomra mindenképp) egy liget mellett. Vilinger vagy a busz majdnem a kapuban tesz le.
Elölről Margit kőrút, innen 2 és fél emelet.
Hátulról a liget, itt a parkoló, innen csak 2 emelet.
Kecó; kis előszoba, itt cipő le, majd egy nagyobb, onnan 3 különböző nagyságú szoba, a fürdő és a hölgyek “társalgó, pihenője”. Csak a fürdőt és most, a legnagyobb szobát használtam.
Itt bőrkanapé, szófa, nagyméretű üvegasztal, masszázspad (szerintem plusz size méretűeknek is ideális) és egy nagyobb hancúrmatrac a huncutkodni vágyóknak. Tükör a mozikedvelőknek a masszázspad mögött.
Tisztaság mindenütt. Puha törölköző és kilépő, előtte - utána. Tusfürdőből nem egy DM, de a fülkében adagoló, nekem bőven elég, szájvíz, dezodorok.
Helyszín: Makilátlan.
ADRIENN külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Korát meghazudtoló 100% MILF. Jellemző a korrektségre, hogy 5 éve 43+ volt, most 48+ van megadva. Bevallom én még a 43-at sem értem nemhogy a pluszt! Sima 40-es nagyon jól karbantartott hölgy.
Bűbájos pacek, gyönyörű szemek, aranyszőke haj. Lehetne hajzuhatag is, de jellemzően kontyban hordja. Illatos, ápolt, kívánatos NŐ (csak nagybetűvel) akihez, ha a szomszédomban lakna, random csengetnék be cukorért, lisztért illetve valójában egész másért. Hátha… A cici korrigált, megjegyzem gyönyörűen, a hátán tetkó. Minimál smink, műköröm nincs.
Piros, talán kombiné,(tököm tudja, a nőknek minden ruhadarabra van vagy öt elnevezésük) és piros magassarkú topánka volt a fogadó szett.
Külső: Eszményi
1. ADRIENN +36304631176 beszámoló Budapest 121724 erotikus masszázs
3. ADRIENN +36304631176 beszámoló Budapest 121724 erotikus masszázs4. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2024-06-09 01:06:31 erotikus masszázs 1217245. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2024-06-09 01:06:31 erotikus masszázs 1217246. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2024-06-09 01:06:31 erotikus masszázs 121724
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Na az nem volt, ezért ezt most üresen kellene hagynom.
De mivel többször voltam nála ezért, ide korábbi emlékeimre hagyatkozott. Tud masszírozni, méghozzá “b@szottjól”. Ha igény van rá, rendesen legyúr, szakszerűnek tűnő fogásokkal megfelelő erősséggel és kellemesen átvezet a lágyabb, a kellemes beteljesülést ígérő részbe. Csúszka van. Ezekkel a csodás cicikkel pedig, kihagyhatatlan. Lenne!! Ha nem lenne ennél sokkal jobb opció. Nekem most volt.
Masszázs: Remek
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ahogy megérkeztem, már elkezdődött. A bonbon átadásával, majd az öleléssel és egy őszinte csókkal. Belibbent előttem a legnagyobb szobába én csak stíröltem, itt már tudtam, hogy nem lesz “massz”. De lett, csak fordított szereposztásban.
Előtte, kis traccsolás, majd zuhany és tipli vissza.
Mig tusoltam, a piros szett lekerült, ő is én is csak egy szál törölközőben. Pont 2 mp-ig, mert ahogy belépett a szobába ledobta és ledobatta velem is. Szinte egyszerre léptünk egymás felé és megkezdődött ujjaink kalandozása egymás testén. Pár perc így telt, kellemes felvezetéssel.
“Ugye megmasszírozol?” - tette fel a magától értetődő kérdést.
“Erre vártam” - jött a riposzt.
Fel huppant a masszázságyra és kezdetét vette egy több mint egyórás erotikus szeánsz.
Előre elnézést, de én így élek meg egy tökéletes kényeztetést, ha én is önmagam lehetek, mert számomra így kerek. És ide ugye, azt illik írni, ami megtörtént.
Itt, ez:
Hasra feküdt, olajjal dolgoztam (bár ilyen lenne a munkám is), amit finoman felvittem a combjaira, popsijára, hátára. Pár perc telt csak így, mert a vágy, nevezzük így a türelmetlenséget, nem engedett több időt. Az érintéseim tovább puhultak és már csak egy bizonyos terület felé orientálódtak. Comb belső, popsi, majd kizárólag a puncus a fókuszban.
Olyan óvatosan közelítek, majd érek hozzá, mint egyszeri filatelista a Viktória királynőt ábrázoló Penny Black bélyegéhez.
Siklanak az ujjaim a punciján, csalhatatlan jelei mutatkoznak, hogy élvezi ami vele történik. Mozgolódik, emeli a fenekét, tekergeti testét egyre csak felkínálva, áhítva a gyönyört. Oldalra fordul, finoman hátratolja magát, be akarja fogadni ujjaimat. Egyik kezemmel simogatom a ciciket, másik kezem ujjai benne. Simogatom, izgatom a puncusban, remegve megérkezik számára az első gyönyör. Nem enged, azonnal szeretné a következőt. Azonnal meg is kapja.
“Szeretném, ha a száddal is…”
Nosza! Nem kellett nógatni, igazából mondani sem kellett volna.
Meg fordul, combjai közé hajolok és úgy kényeztetem.
“Mehetnek az ujjacskák is!”
Nem! Csak a leheletemet, a nyelvem végét, az ajkamat kapod meg. Újra megremeg, olyat homorít, hogy a következő Duna-hidat Adriennek nevezném.
Piheg, zihál.
Sokszor töprengek a hölgyek “hitelességén” az orgazmusukat illetően. Itt ez fel sem merül.
Süt róla, hogy megérkezett. Többször.
Még egyszer! Ez nem az én nagyszerűségem. Az övé. Az enyém csak annyi, hogy ráéreztem, hogy hogyan kell vele bánni, hogyan érinteni.
“Kérlek adj a vizedből vagy csókolj meg!”
Természetesen ez utóbbit választva segítettem szomja és a további vágya csillapításában, újfent. Ennyi érkezés csak pályaudvarokon hétköznapi, masszázshölgyeknél egészen ritka.
Ezek után, a kivégzésem került napirendre.
A hogyan szeretnédre? Egy szélesvásznú mozis, elém térdelőset választottam, amit nagy örömmel teljesített. Sajnos a végig menet nem opció, így az utódok a ciciken végezték be a tiszavirágnál is rövidebb életüket. Ki..szott jó volt veled, Adri!
Levezetés: Pompás
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ami a telefonban elhangzik. Még sosem változott.
Van egy órás basic csomag, ebben nincs kölcsönösség, ez csak másfélórában opció.
A józan határokon belül, a helyen full szolgáltatás.
Sajnos Adrinál egy opcióval kevesebb.
Végén adtam, kerekítve, ismerjük egymást.
Első bálozóknak előre pengetős.
Elszámolás: Ideális
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sokszor emlegettem a kémiát. Szerintem elengedhetetlen, ahhoz hogy felejthetetlen vagy istennős címkét aggassunk egy adott beszámoló minősítésére.
Nála, vele soha nincs hiányérzetem, ha találkozunk.
Nagyon csinos odaadó, belevaló hölgy. Tudja mi kell neked, tudja mi kell neki. Ha tisztelettel állsz hozzá, felejthetetlen lesz vele az együttlét. Intelligens, jó beszélgető partner.
Sajnos, drága Adri, hogy itt már valaki vagyok, ahhoz még senki, hogy istennővé tegyelek mindenki számára, így, egyelőre maradsz az én Istennőm.
Összbenyomás: Szenzációs

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADRIENN erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-11 14:34:33
Kedves TiraMisa! Először is elnézést, hogy csak most reagálom le a beszidet, de össze kellett szednem a gondolataimat, hogy hogyan is tudnám neked megköszönni ezt a fantasztikus véleményt-beszámolót, amit megfogalmaztál rólam-rólunk! KÖSZÖNÖM! Ezt azért írtam nagy betűvel mert te is egy nagy betűs FÉRFI vagy! Amióta ismerjük egymást soha nem okoztál csalódást, mindig hoztad a formád és ezt persze nem csak a kiváló sármodra értem, hanem arra ahogy megteremted-kivitelezed a tökéletes együttlét fogalmát. Köszönöm, hogy ezt most újra át élhettem veled! Ui: Fantasztikus vagy!

2024-06-10 22:59:34
Tisztelt Yosarian! Köszönöm! A második mondatodat pedig, mindenképp támogatom.
Tisztelt Perfekt!
Jótanács ot, szívesen fogad az ember.
Mikor javasoltad, azonnal beugrott a hazai könnyűzene egyik remekműve és annak mindenki számára ismert sora: “…addig írj, gyakran írj, így szerezz egy kis örömöt…”
Ezzel el is dőlt. 😉

2024-06-10 20:04:46
Örülök hogy megfogadtad a tanácsomat is most már gyakran írsz. Ezzel mindenkinek a kedvére teszel. Köszönöm

2024-06-09 08:12:38
Élvezettel olvastam újabb kalandod.
Habár a szalonok nálam háttérbe szorulnak, Adrien miatt lehet, hogy kivételt teszek.
Mutasd mindet

FunkciókADRIENN legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-06-09) : Mindketten mohón faljuk a másikat, Adrienn jó mélyen eltüntet, vadul szopja a brét. Egyebkent jellemző rá a pornós/ barátnős szopás váltogatása, talán a köpködés ami még feldobhatná. A franciája egyébként szerintem sokat fejlődött az idők során.

(2021-12-29) : A masszázs rész abszolút erotikus, és imádom ahogy csinálja, úgyhogy ki nem hagynám úgyhogy felpattantam. Adrienn jó sok olajjal dolgozik ( esetleg krémmel, ha azt kéred), és már az elejétől fogva bemismításokkal, benyúlkálásokkal érezteti, hogy miről is lesz itt szó.

(2021-03-11) : Miután felfeküdtem és választottam a krém/olaj lehetőségek közül, elkezdődött a masszírozás. Utólag belegondolva, mekkora marha lettem volna ezt kihagyni!!!!😄😄😄 Először a hátamat vette kezelésbe le- és fel szánkázott a kezeivel majd gerincem környéke következett. Nagyon ügyesen lazítgatta el, hogy a csomókhoz hozzáférve eldolgozza azokat.

nagyon jó: 5db
(2023-10-03) : Ölelkezve áttelepedtünk a masszázspadra, ahol Adrienn megmasszírozott. Meg is masszírozott... A masszázs nagyon kellemes volt, szakszerű mozdulatokkal,

(2023-10-02) : Anyaszült meztelenül álltunk egymással szemben; a nagymellű, nagyétvágyú, szexi MILF, és keményfaszú áldozata. Itt el is dőlt igen hamar: ma nem lesz masszázs.

(2023-09-23) : Majd teljes testével rám feküdt, és miközben én cicijét és ajkait felváltva nyaltam, csókoltam, ő egyik kezével lábai közé terelte falloszomat (a másik kezével könyökölt)

: 7db
(2023-07-17) : Egy pár percig megy ez a csoda, aztán feltérdelek négykézlábra. Először mellém áll , én szopom a nagy melleit, ő veri a farkam aztán mögém kerül, hátra hajtja a farkam és úgy szopja. Csere; felinvitálom a padra, most ő kerül négykézlábra , én oldalt állok, simogatom, ujjazom a finom punciját, bele is nyalok kicsit. Közben folyamatosan keresi, simogatja, fogdossa a faszomat, aztan így a padról oldalra hajol és beveszi a szájába, mostmár hevesen bólogat. Finoman lenyomom négykézlábról hasonfekvésbe a padra, felmegyek, a combjait beolajozom és behelyezem a farkam közéjük, dugást imitálunk. Jelzem neki mennyire megfarkalnám, de természetesen azt nem szabad,ezt minden alkalommal csak bóknam szánom.

(2022-01-18) : A masszázs talán tanult elemekkel tarkított vagy csak jó autodidakta képességei vannak, jó masszőz. Kérdez közben mit és hogyan csináljon. Elbeszélgettünk, volt nevetgélés is, kellemes volt ez a része az ottlétnek. A már említett tükörben nézegettem a testét, a fenekét, melleit, jó volt legeltetni a szemeimet rajta, ez azt hiszem nem is csoda.

(2022-01-02) : Felfeküdtem a masszázspadra és Adrienn elkezdett masszírozni. Ügyes kezei vannak és folyamatosan érdeklődik, hogy jó e az erősség stb. Közben beszéltünk mindenféle dologról, jól áll neki a csacsogás :) Hátát tetoválás ékesíti, ami jól áll neki.