Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ADRIENN

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-02 21:33:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADRIENN +36304631176 119448 erotikus masszázs

merevikam a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg ADRIENN hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, aznap délelőtt, általában ő veszi fel.
Most is így történt, kora délutánra már kaptam is időpontot.
Régóta visszajáró vendége vagyok.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Margit körút, 4-6 villamos egy köpésre, de a metrótól sincs messze. Parkolast nem tudom , de hétköznap nem lehet egyszerű. Én tömegközlekedéssel érkeztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Régi bérház, 2. emelete, lift van de én fel szoktam szökkenni.
Szalon de nagyon igényes fajta, a szobák tágasak minden igényt kielégítenek, bőr kanapékkal, tükrökkel, masszazspaddal. Kellemes felhomaly mindenhol. A fürdő is rendben van. Mindkét fürdésre száraz, tiszta törölköző jár.
ADRIENN külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Egy 10-essel biztos fiatalabb vagyok, de Adri remekül tartja magát. Kedves arc, tekintélyes szilikon keblek, masszív formás , gyúrni való segg. Vörös magassarkú, átlátszó kis piros hálóing, és egy vörös zsinórtanga; így fogadott alkalmi szexistennőm, a farkam pedig ágaskodott a tiszteletére az első perctől fogva.
1. ADRIENN +36304631176 beszámoló Budapest 119448 erotikus masszázs
3. ADRIENN +36304631176 beszámoló Budapest 119448 erotikus masszázs4. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2023-10-03 09:38:06 erotikus masszázs 1194485. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2023-10-03 09:38:06 erotikus masszázs 1194486. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2023-10-03 09:38:06 erotikus masszázs 119448
Erotikus masszázs
A fürdőből visszatérvén a pad mellett megvártam míg megszabadul a magára csavart törölközőjétől. Sajnos a fogadóruhát ledobta magáról míg fürödtem. Sebaj majd legközelebb megkérem, hátha maradhat.
Anyaszült meztelenül álltunk egymással szemben; a nagymellű, nagyétvágyú, szexi MILF, és keményfaszú áldozata. Itt el is dőlt igen hamar: ma nem lesz masszázs.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Adri olajat hozott, a pad mellett pedig smárolni kezdtünk. Szoptam, gyúrtam a melleit, a seggét, ő pedig olajos kezével a rudat simogatta. Az én kezem is elkalandozott a lábai közé a puncihoz, ami most borostás volt picit, dehát pont nem izgatott. Aztan elémtérdelt és szopni kezdett nagyon finoman a puha szájával. Minimál kezezés, majdnem teljesen eltünteti, szexi ahogy küzd vele: "Jó, hogy nincs nagyobb farkad , mert megfulladnék"- hümmögi mohón. Néha kiveszi, simogatja az arcát és az ajkait a faszommal. Aztán nyalja szopja a tövét ès közben simogatja, veri a nyál és olaj elegyétől tocsogó farkam.
A szobában van egy tatami is, leköltözünk oda a javaslatára. A lábam közé kuporodik ahil folytatja a változatos, érzéki szopást. Aztán négykézlábra vált, én mellette fogdosom ahol érem, gyönyörködöm a kipucsított popsiban. Kicsit megujjazom hátulról a puncit. Az is nagyon szexi , hogy milyen szűk pina van egy ilyen nő alatt. közben természetesen ebben a pózban is megtalálja szája a faszt, egy percre nem hagyja lankadni.
Aztán én váltok négykézlábra, és megkérem, hogy fejjen le.
A combjaim közt benyúlva halad velem a végifejlet felé, én pedig a leges-legvége előtt leállítom, mert úgy érzem ejakulálni fogok, de meglepetésemre nem jött az orgazmus, csak egy jó adag előváladék. Ez Adrit is megtévesztette, de mondtam neki, hogy ez még nem AZ volt.
Így aztán szemből elémfeküdt, széttárta a combjait, és nemes egyszerűséggel kiverte a farkamat, én pedig "hálám" jeléül a hasára és a mellére élveztem egy hatalmasat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag szoktam letteni a szekrényre, szó sem esik róla soha.
Extrakról nem tudok, kölcsönösség elvileg másfél órától jár.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A szokásos kielégültséggel távoztam :)
Top MILF , csak ajanlani tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADRIENN erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-18 17:07:41
Túlsàgosan szexista, màr-màr lekezelő stìlusú, szàmomra kicsit tiszteletlen íràs

2023-10-16 08:15:41
Szinte átélhetően megirt élménybeszámoló ami újabb inspirációd adott, hogy megismerjem. Az idézett "akusztikus" izgatás még egy kis hab a tortán. Csodás élmény lehet vele lenni.

2023-10-04 16:58:25
Ez igazán részletes leírás, fasza kis sztori.
Kemény ... meg kéne nézni a nőt

2023-10-04 10:45:13
Remekbeszabott beszámoló, tele jobbnál jobb jelzős szerkezettel, ami pont ott van, és annyi, ahogy kell. Ha egyet kiemelnék, az "a nagymellű, nagyétvágyú, szexi MILF, és keményfaszú áldozata" lenne, de jó az egész. Őszinte, pörgős, fasza...

2023-10-03 11:19:33
A farkam pedig agaskodott a tiszteletére, remek, szuper beszámoló, gratulalok
Mutasd mindet

FunkciókADRIENN legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-03-11) : Miután felfeküdtem és választottam a krém/olaj lehetőségek közül, elkezdődött a masszírozás. Utólag belegondolva, mekkora marha lettem volna ezt kihagyni!!!!😄😄😄 Először a hátamat vette kezelésbe le- és fel szánkázott a kezeivel majd gerincem környéke következett. Nagyon ügyesen lazítgatta el, hogy a csomókhoz hozzáférve eldolgozza azokat.

felejthetetlen: 1db
(2021-12-29) : A masszázs rész abszolút erotikus, és imádom ahogy csinálja, úgyhogy ki nem hagynám úgyhogy felpattantam. Adrienn jó sok olajjal dolgozik ( esetleg krémmel, ha azt kéred), és már az elejétől fogva bemismításokkal, benyúlkálásokkal érezteti, hogy miről is lesz itt szó.

nagyon jó: 4db
(2023-10-03) : Ölelkezve áttelepedtünk a masszázspadra, ahol Adrienn megmasszírozott. Meg is masszírozott... A masszázs nagyon kellemes volt, szakszerű mozdulatokkal,

(2023-09-23) : Majd teljes testével rám feküdt, és miközben én cicijét és ajkait felváltva nyaltam, csókoltam, ő egyik kezével lábai közé terelte falloszomat (a másik kezével könyökölt)

(2021-02-06) : Megérkeztem, megkaptam a törölközőt, birtokba vettem a tiszta, újszerű zuhanyzót, millió tusfürdő, szájvíz eldobható poharak kikészítve. Visszatértemkor felfeküdtem a masszázspadra, Adrienn elment kezet fertőtleníteni, majd megkezdődött a masszázs program. Az a kellemes átsimogatós, átnyomkodós masszázs, n

: 7db
(2023-07-17) : Egy pár percig megy ez a csoda, aztán feltérdelek négykézlábra. Először mellém áll , én szopom a nagy melleit, ő veri a farkam aztán mögém kerül, hátra hajtja a farkam és úgy szopja. Csere; felinvitálom a padra, most ő kerül négykézlábra , én oldalt állok, simogatom, ujjazom a finom punciját, bele is nyalok kicsit. Közben folyamatosan keresi, simogatja, fogdossa a faszomat, aztan így a padról oldalra hajol és beveszi a szájába, mostmár hevesen bólogat. Finoman lenyomom négykézlábról hasonfekvésbe a padra, felmegyek, a combjait beolajozom és behelyezem a farkam közéjük, dugást imitálunk. Jelzem neki mennyire megfarkalnám, de természetesen azt nem szabad,ezt minden alkalommal csak bóknam szánom.

(2022-01-18) : A masszázs talán tanult elemekkel tarkított vagy csak jó autodidakta képességei vannak, jó masszőz. Kérdez közben mit és hogyan csináljon. Elbeszélgettünk, volt nevetgélés is, kellemes volt ez a része az ottlétnek. A már említett tükörben nézegettem a testét, a fenekét, melleit, jó volt legeltetni a szemeimet rajta, ez azt hiszem nem is csoda.

(2022-01-02) : Felfeküdtem a masszázspadra és Adrienn elkezdett masszírozni. Ügyes kezei vannak és folyamatosan érdeklődik, hogy jó e az erősség stb. Közben beszéltünk mindenféle dologról, jól áll neki a csacsogás :) Hátát tetoválás ékesíti, ami jól áll neki.