A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ADRIENN

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-23 19:19:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADRIENN +36304631176 119365 erotikus masszázs

darkzero 55 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg ADRIENN hirdetővel
csókos száj
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, és egyből ő vette fel. Megnyerő közvetlenséggel fogadta jelentkezésem. Szóval már a kapcsolatfelvétel is kellemes élmény volt. Mivel hirdetése nyomán alig volt tisztázni való (talán csak a csokor méret, kölcsönösség lehetősége stb.), gyorsan nyélbe is ütöttük a randit. Szokásom szerint másnapra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A tetthely a Margit híd és a Széll Kálmán tér között van félúton. Tömegközlekedéssel biztos királyság (busz-villamos-metro). Kocsival sem lehetetlen - ha rászánod a plusz negyedórát, hogy kellően közel kerülj a célponthoz - ahogy én is sikerrel manővereztem magam oda kocsival.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A legendás Mechwart ligeti szalon; az ikonikus karmazsin vörös bőr kanapé; színes, bordűrös budoár. Sokan őrzik emlékét... Nos, akik (még) nem, azoknak jöjjön a leírás.
A kaputelefon titkos kódját megkapva irány a felső emeletek egyike.
A belépő tér egy beüvegezett veranda. Itt kéretik levenni a cipőt. Innen két ajtó nyílik. Egyik visz a tulajdonképpeni szalon (szobák + fürcsi) előterébe, a másik a lányok külön, önálló „szolgálati” pihenőjébe.
A szalon előtérbe lépve több szoba nyílik. Nyilván, - szalon... A mi alkalmi szobánkban elegáns félhomály és bőséges bútorozás várt: masszír pad, bőr kanapé, zsúrasztal, óriási álló tükör, szobainas, vastag drapéria függöny. Kellemes fények, halk zene. A fürdő is kulturált, igényes. Talán egyetlen kakukktojás a zuhanyfülke falára szerelt, saválló fémlemezből (!) készült tusfürdő adagoló. De, végül is, nem lakberendezési szeánszra jöttem, ugye?
ADRIENN külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Adrienn arc kitakarással hirdet, de erre valóban csak a diszkréció lehet az indok. Arca nem feltűnő profil, de kellemes vonásai szabályosak. Mosolya megnyerő, csak úgy, mint szép kék szeme és „védjegye”, a szép ívelt, karakteres szemöldök. Világos haja fel volt tűzve.
Nekem az ilyen nők sokkal jobban bejönnek, mint a címlap - arcú lányok. Talán, mivel nem vagyok egy Brad Pritt, az ilyen lányokkal kezdettől fogva oldottabb is tudok lenni.
Alakja a képeknek megfelelő; középmagas, arányos, teltkarcsú. Formás (és feszes) popsival, sima bőrrel. Szilikonos melle igen természetes hatású, pont tenyérbe illő (az elvégzett teszt szerint is...). Igazi MILF, a szó kellemes és izgalmas értelmében.
Megemlíthető még absztrakt mintás tetoválásai a hátán, amik nem szembe tűnőek és nem kirívóak.
1. ADRIENN +36304631176 beszámoló Budapest 119365 erotikus masszázs
3. ADRIENN +36304631176 beszámoló Budapest 119365 erotikus masszázs4. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2023-09-23 19:47:42 erotikus masszázs 1193655. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2023-09-23 19:47:42 erotikus masszázs 1193656. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2023-09-23 19:47:42 erotikus masszázs 119365
Erotikus masszázs
Ennek a randinak a története a Kényeztetésnél kezdődik. Ezért érdemes ezt olvasnod először.
A sztori érdemben aztán ott be is fejeződik.
Az események megítéléséhez előre kell bocsájtanom, hogy nekem a rapid randik lényege az erotika. A hagyományosan kezdésnek számító masszázstól én csak ott várok valamit, ahol a kémia nem indul be. Amikor nekem, vagy éppen vendéglátómnak valóban szükséges ez, mint felvezetés. Például, ha tantrikus kényeztetésre megyek. Sport masszőrhöz meg máskor, máshová járok.
Ezúttal mind ez szóba sem jött, mert fejest ugrottunk az erotikába, és teljes kielégülésem kába állapota a randi ca 35. percében már be is következett. Lehet, talán kissé elsietve... Ráfoghatjuk, akár, hogy mohóságom eredményeként (értsd: hosszabb kihagyás, stb.) Az előzmények alapján azért mindenképpen némi meglepetésemre, ekkor, tehát a kényeztetés után, kaptam egy új száraz törölközőt, és szextündérem kedvesen elkísért a fürdőbe. Úgy tűnt, hogy mára ennyi - és tényleg úgy volt. Én pedig jóllakott Garfieldként engedelmesen és békésen elmentem fürcsizni, majd öltözni, és valahol a találka 45 percében, búcsúzó szájra puszik kíséretében, már ki is kiléptem a szalon, majd az előtér ajtaján a lépcsőházba.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Fürdés után a masszír pad mellett állva vártam Adriennt, aki egy percre kilépett a fürdőbe, hogy rendet tegyen utánam.
Amikor bejött, eldobtuk a törölközőket, és kölcsönösen pucéran állva kezdtük az ismerkedést. Ez először szerény, majd később intenzív simivel indult. A bizonytalan szájra puszikat kevésbé bizonytalan csókok követték. Közben a szorgos kezem és Adrienn fürge ujjai sem tétlenkedtek. Úriember ismerkedés közben, pláne állva, nem ujjaz, (sicc!) de a tenyérbe illő cicik, az isteni formás csípő, a feszes fenék, és a domború vénuszdomb becézése így is erotica in medias res volt. Szabadon fordítva "irány a rés" (sicc) .
Vendéglátóm közben bővel öntötte az olajat a tűzre szájra puszi, fülcimpa harapás, fülbe puszi, sőt, fülbe nyelvelés formában.
Aztán lenyúlt, kezébe fogta az ágaskodót, betette a lába közé, és oda csapkodta a combjához. Időnként a kézfejével a tövére és a végére mért apró paskolásokkal sokkolta is a főszereplőt.
Kezelésem folytatásaként letérdelt elém, kicsit még pofozgatta, paskolgatta - nagy gyönyörömre - a velem egykorút. Azután a szájába vette. Én finoman rányomtam a fejét, ő finoman szívta, és így közös erővel tövig eltüntettük a szájában.
Többször egymás után.
Igazi álló háború volt ez, a szó minden lehetséges értelmében.
Adrienn nyilván látta, és érezte a haladást, ezért egy idő után felparancsolt a masszír padra, háton feküdve, és maga is felmászott a végére, a lábamhoz. Előbb lábaim közé kuporodva, térdelve kaptam orális kényeztetést. Majd teljes testével rám feküdt, és miközben én cicijét és ajkait felváltva nyaltam, csókoltam, ő egyik kezével lábai közé terelte falloszomat (a másik kezével könyökölt),és ujjai segítségével, közös csípőmozgással ingerelve engem, őrjítő hitelességgel imitálta, imitáltuk - a dugást.
Alkalmi barátnőm most zárt ciklusban ismételte az NF kényeztetést és a pettinget. Éreztem, és nyilván nem volt ellenemre, hogy próbál csúcsra juttatni. Segítségként mondtam neki, mivel első randink volt, hogy mind ezt mennyire imádom, ne nekem most ez kevés. Keményebb és erősebb kezelés kellene. Ezt meg is kaptam, immár remek kis kacsóitól. Fél szavakból értette, hogyan és miként szeretném a tempót: bőrt tövig letolva, lassú hullámokban, teljes hosszban rászorítva - amit aztán Adrienn egyből, szintén profi módon abszolvált. Ráadásként vendéglátóm rátalált a helyzethez illő szövegre... Nem is kellett sokáig biztatnia – hamarosan kilövellett minden feszültségem.
Amikor visszatértem a valóságba, megkértem, hogy most ő feküdjön fel a padra, hason fekve. Levezetésként, éppen csak érintve szép gömbölyű idomait, végig simogattam egész testét.
Elszámolás
Az előzetes megegyezett szerinti rózsaszálak azaz csokor került átadásra, utólag, asztalkára helyezve.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Adrienn (hirdetése) már egy ideje bakancslistás volt nálam. A makktárs besziktől kapott inspirációk is rásegítettek arra a vágyakozásra, ami végül ma eljuttatott hozzá.
A személyes élmény, legalább is az erotikus kényeztetést illetően, a várakozásokra még rá tudott tenni egy lapáttal! Adrienn az a MILF, aki rutinból tudja, hogy mi kell neked. Figyel minden rezdülésedre és idomul hozzád, mint egy jó táncos. Közben meg csutkára oda teszi magát; profizmusa abszolút élvezetes és hiteles(nek tűnő). Nem csoda, hogy hamar kivégzett.
A masszázsról, mint fentebb bátorkodtam, jelenleg nem tudok nyilatkozni.
Összegezve; aki szereti ezt a korosztályt, és erotikát, annak Adrienn által kínált kényeztetést igénybe venni ajánlott.
Hogy az óra kitöltéséhez kinek, mit, hogyan kell(ett volna) másként csinálni, arra vonatkozóan mindenki maga vonhatja le a tanulságot. Talán ezért (is) írunk beszámolókat, nemde?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADRIENN erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-03 05:56:03
Izgalmas, élvezetes. Ennyit tudok mondani az írásodról. Gratulálok!

2023-10-16 08:27:18
Nagyszerűen megirt, izgalmas beszámoló egy nagyon vonzó, magával ragadó partnerrel. Olvasva, szinte érezni a feszültséget, amit tovább fokoz a "rátalált a helyzethez illő szövegre" Nagy élmény lehetett!

2023-09-24 18:44:04
Jó kis beszámoló. Én is jártam már a szalonban,más hölgynél.Én levezetésként is elfogadnék egy masszázst egy ilyen esetben. De úgy gondolom nektek így is kerek volt.
Mutasd mindet

FunkciókADRIENN legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2021-12-29) : A masszázs rész abszolút erotikus, és imádom ahogy csinálja, úgyhogy ki nem hagynám úgyhogy felpattantam. Adrienn jó sok olajjal dolgozik ( esetleg krémmel, ha azt kéred), és már az elejétől fogva bemismításokkal, benyúlkálásokkal érezteti, hogy miről is lesz itt szó.

(2021-03-11) : Miután felfeküdtem és választottam a krém/olaj lehetőségek közül, elkezdődött a masszírozás. Utólag belegondolva, mekkora marha lettem volna ezt kihagyni!!!!😄😄😄 Először a hátamat vette kezelésbe le- és fel szánkázott a kezeivel majd gerincem környéke következett. Nagyon ügyesen lazítgatta el, hogy a csomókhoz hozzáférve eldolgozza azokat.

nagyon jó: 4db
(2023-10-03) : Ölelkezve áttelepedtünk a masszázspadra, ahol Adrienn megmasszírozott. Meg is masszírozott... A masszázs nagyon kellemes volt, szakszerű mozdulatokkal,

(2023-10-02) : Anyaszült meztelenül álltunk egymással szemben; a nagymellű, nagyétvágyú, szexi MILF, és keményfaszú áldozata. Itt el is dőlt igen hamar: ma nem lesz masszázs.

(2021-02-06) : Megérkeztem, megkaptam a törölközőt, birtokba vettem a tiszta, újszerű zuhanyzót, millió tusfürdő, szájvíz eldobható poharak kikészítve. Visszatértemkor felfeküdtem a masszázspadra, Adrienn elment kezet fertőtleníteni, majd megkezdődött a masszázs program. Az a kellemes átsimogatós, átnyomkodós masszázs, n

: 7db
(2023-07-17) : Egy pár percig megy ez a csoda, aztán feltérdelek négykézlábra. Először mellém áll , én szopom a nagy melleit, ő veri a farkam aztán mögém kerül, hátra hajtja a farkam és úgy szopja. Csere; felinvitálom a padra, most ő kerül négykézlábra , én oldalt állok, simogatom, ujjazom a finom punciját, bele is nyalok kicsit. Közben folyamatosan keresi, simogatja, fogdossa a faszomat, aztan így a padról oldalra hajol és beveszi a szájába, mostmár hevesen bólogat. Finoman lenyomom négykézlábról hasonfekvésbe a padra, felmegyek, a combjait beolajozom és behelyezem a farkam közéjük, dugást imitálunk. Jelzem neki mennyire megfarkalnám, de természetesen azt nem szabad,ezt minden alkalommal csak bóknam szánom.

(2022-01-18) : A masszázs talán tanult elemekkel tarkított vagy csak jó autodidakta képességei vannak, jó masszőz. Kérdez közben mit és hogyan csináljon. Elbeszélgettünk, volt nevetgélés is, kellemes volt ez a része az ottlétnek. A már említett tükörben nézegettem a testét, a fenekét, melleit, jó volt legeltetni a szemeimet rajta, ez azt hiszem nem is csoda.

(2022-01-02) : Felfeküdtem a masszázspadra és Adrienn elkezdett masszírozni. Ügyes kezei vannak és folyamatosan érdeklődik, hogy jó e az erősség stb. Közben beszéltünk mindenféle dologról, jól áll neki a csacsogás :) Hátát tetoválás ékesíti, ami jól áll neki.