Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ADÉL

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-12 13:49:01



rogi szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADÉL +36300718283 122571 erotikus masszázs

rogi a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg ADÉL hirdetővel
legszebb punci
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon hívtam, mikor villogott a felirat. Egy korábbi beszámoló alapján sejtettem, hogy nem vele fogok beszélni. Szerettem volna hallani a hangját, de arra hivatkoztak, hogy elfoglalt, így mással egyeztettem időpontot. A tájékoztatás korrekt volt, másfél órát választottam, mivel ebben benna van a kölcsönösség lehetősége is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Hétvégén voltam, volt parkolóhely bőven, ami hétköznap fizetős. Villamos pár méterre van attól az utcától, ahol a ház van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Lakás tiszta, célnak megfelelően berendezve. Több szoba is van, gondolom többen is rendelnek, de amikor én voltam síri csend honolt, csak a masszázs szobában szólt halk ehhez a programhoz való nyugodt zene. A fürdőszobára ráférne egy felújítás, de ez nyilván egy bérlemény. Ettől függetlenül tisztaság volt bent, többféle tusfürdő, kád előtt tiszta kilépő fogadott.
ADÉL külseje
A képek majd' mindent elárulnak. Magas karcsú, vagy vékony, ki, hogyan írja le ezt az alkatot. Nem fehérneműben fogadott, hanem ruhában. Még ideírom, hogy a masszázst melltartó nélkül bugyiban és combfixes harisnyában végezte, szép, hosszú combjai vannak. Én egyébként fenékpárti vagyok, s az meg az ízlésemnek teljesen megfelelt. Tenyérbeillő, frankó kis fokhagyma popsija van. A mellbimbók egyébként jól reagálnak a kényeztetésre.
1. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 122571 erotikus masszázs
3. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 122571 erotikus masszázs4. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-09-13 00:42:09 erotikus masszázs 1225715. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-09-13 00:42:09 erotikus masszázs 1225716. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-09-13 00:42:09 erotikus masszázs 122571
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A fürdőszobából visszatérve Adél udvariasan feltessékelt a masszázspadra, hasra feküdtem és indult a masszázs. Megkérdezte, hogy olajjal, vagy krémmel kérem a masszázst, én pedig rábíztam a választást, ami olaj lett. Rendkívül óvatosan nyúlt hozzám, egyre több olaj került a hátamra, s enyhén simogatni kezdte azt. Nem svédmasszázs volt, hanem simogatós, barátnős, ami kellemesen ellazított. Szép akkurátusan végig ment minden testrészemen, a hátam után a karjaim következtek. Volt jópár izgalmas rész, pl amikor a pad előtt jobb, majd oldalán állva a lába közé tette a tenyeremet, s úgy masszírozta a vállam, majd a karom. A másik ilyen emlékezetes pillanat az volt, amikor a fejemhez kerülve masszírozta a vállam, hátam és néha előrehajolva megérintette a fenekemet is. Ekkor hirtelen ötlettől vezérelve előre nyújtózkodtam, s két oldalról mintegy harapófogóként megsimogattam a fenekét. Kicsit kényelmetlen volt ugyan, de remek érzés volt a kis fokhagyma popsiját markolászni. Majd oldalt helyezkedett, s jött a mások által már leírt izgalmas fenék, s fenékvájat puszilgatás, ami számomra szokatlan volt, de nagyon élveztem. Itt egy kicsit elvesztettem a fonalat, s bizonytalan vagyok, hogy a lábamat vajon hogyan masszírozta meg. Végre eljött várva várt izgalmasabb rész. Felajánlotta a kölcsönösséget, amire azonnal igent mondtam.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Nagy nehezen lemásztam a masszázspadról lekerült róla a bugyi, s előbb állva ismerkedtünk egymás testével. Kicsit megöleltem, megpusziltam az arcát, nyakát, vállát, melleit, közben simogattam karját, derekát, végül abban maradtunk, hogy felfekszik a masszázspadra. Előbb így simogattam, s puszilgattam, a kezemmel már a punci környékét is meg-meglátogattam. Aztán felmásztam én is, természetesen a lába közé helyezkedve, s ismét megpusziltam arcát, nyakát, vállát, melleit, majd a hasát. Mielőtt a puncival kezdtem volna foglalkozni, szép akkurátusak körbe pusziltam mindenhol. Ekkor már mélyeket sóhajtott, amitől kicsit bizonytalan voltam, hogy mennyire valós, vagy színészi, de folytattam a nyalakodást. Azt egyébként nagyon nehéz leírni, hogy ezután mi is következett, s az olvasó sem arra kíváncsi, hogy én mennyire élveztem a nyalást, de el kell mondanom, hogy elképesztően ízletes puncija van, rendkívül izgalmas kalandban volt részem, hatalmas élmény volt kinyalni. Ténykedésem közben a teste többször is megremegett, néha nehezen tudtam értelmezni, hogy hogyan is jobb neki, de a végére sikerült örömet szereznem neki. Kis pihenő után fordultunk, s én következtem. Bízom benne, hogy az a farokjátszadozás, amit kaptam tőle, az viszonzás a punci nyalásért. Rendkívül érzékien kényeztette a farkamat. Nem kapkodott, nem cibálta kézzel ész nélkül, s nem fogazott. Úgy kényeztetett, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Fél szemmel az órára pillantottam, s láttam, hogy kiszaladunk az időből. Adél azonban mégis kényelmesen folyatta erotikus játékát a farkammal, még le is lassított néha a végkifejlet előtt. Eleinte még dermedten feküdtem, majd idővel meg-megrendült a testem, ahogy a farkam a szájában táncolt. A végén már alig bírtam magammal, a testem megfeszült, majd a tüzelés pillanatában visszaesett a masszázspadra. A lábujjaim zsibbadtak, alig kaptam levegőt. Alig bírtam kimenni a fürdőbe, hogy gyorsan lezuhanyozzak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején megkérdezte mit szeretnék, mivel másfél órát voltam, a kétszeri levezetés / 1 levezetés+kölcsönösség lehetőségből az utóbbit kértem. Ezután elmondta a menetrendet, amit bólogatva jóváhagytam. :)
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A fotók elég beszédesek annak ellenére, hogy nincsenek bikinis képek. Kedves, barátságos embert ismertem meg Adélban, aki nagyon jól tudja, hogyan kell egy férfihez nyúlni. Számomra tökéletes volt a masszázsélmény, s a levezetés is. Ha változtathatnék a programon, akkor a masszázsból egy kicsit lecsípnék, hogy a kölcsönösségre több idő maradjon, mivel az elnyújtott orgazmus híve vagyok.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADÉL erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-15 08:18:06
6 -os busszal menj , Karifodó az a legtutibb

2024-09-14 21:43:57
BKV mely járatát ajanlod?🚋 Igényes, élmény központú és olvasmányos beszi.😃 Le a kalappal 🎩 a szereplők élőt. Köszönet a megosztásért.🙏

2024-09-13 14:37:28
Nagyon hasznos, és finom kedvcsináló.
Köszönöm az írásba befektetett időt!

2024-09-13 14:28:01
Szuper jó kis írás. Kellemes hangvételű, pont amilyen a randi is volt. Köszi

2024-09-13 10:56:54
Kellemes és informatív jellegű novella. Elbeszélésed jó ürügyet ad a látogatásra.
Mutasd mindet

FunkciókADÉL legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-09-01) : Franciája jó volt, de valahogy hullámvasútra kerültem és hol közeledett, hol távolodott az orgazmus, a merevség sem volt maximális. Közben az órára nézett, mire én is odanéztem, és láttam hogy már alig van hátra időnk. Így megkérdeztem, lehetne-e hosszabbítani.

(2024-08-20) : A közvetkező módon kell elképzelni: a mellkasom felett nézem ahogy Adél a farkam fölé hajol és elkezd franciázni, mindezeknek a háttérében az üvegezett előszoba ajtó amin narancsos fény szűrődött be. Nem láttam mást csak, ahogy Adél fekete sziluettje és a farkam fekete sziluettéje játszik egymással.

(2024-07-28) : A következő percek a francia tudását csillogtatta meg, ami csak annyiban volt pornós, hogy nyálát csorgatta és finoman köpködte a farkamra! Csodás látvány volt, nagyon fel is húzott. Finoman szopkodta, majd pár perc után szóltam, hogy vigyázzon és hatalmasat spricceltem kezei között.

nagyon jó: 1db
(2024-02-16) : Megadta a módját a masszázsnak. Rituális rend szerint hajtotta végre a rá szabott feladatot. Tevékenységéhez krémet használt. Ügyes és erős a keze, de azért nagy ropogtatást vagy komolyabb gyúrást senki ne várjon tőle.

: 3db
(2024-06-05) : Foglalkozott a zacsival, a környékkel is, fentről le, lentről fel, tényleg a hangszer egyik igazi virtuóza játszott rajtam, kézzel, szájjal, lélekkel.

(2024-05-11) : Fejem alá párnát kaptam és ekkor kezdődött a kényeztetés. Nagyon finom mozdulatokkal kezdte, lassan csinálta, igazi kényeztetés volt. Utána nyelvvel kezdett korcsolyázni a zacsin, majd a heréket is szívogatni kezdte.

(2024-01-27) : Hátamnál kezdte a masszázst, amig a hátamat masszírozta addig a kendőt a fenekem és a lábaimra húzta le, hogy ne fázzak! Nekilátott a hátam meg masszírozásának. Nem volt erős masszázs, viszont lelki ismeretesen a teljes testem átmozgatta,