Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ADÉL

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-01 00:01:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADÉL +36300718283 122472 erotikus masszázs

TiborX a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg ADÉL hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
csodás kézimunka
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Tulajdonképpen gyorsan lezajlott a telefonos egyeztetés, eltekintve attól a bosszantó apróságtól, hogy a telefonos kisasszony megint megpróbált átverni (sikerrel). Kb. így zajlott a bemutatkozás: "Szia, X vagyok, Adélt keresem." "Szia." "Beszélhetnék Adéllal?" "Szia, mire vagy kíváncsi?" "Te vagy Adél?" "Igen." ... Aztán persze a helyszínen kiderült, hogy nem, nem Adéllal beszéltem. Nem tudom erre az átverésre mi szükség van. Nekem igenis fontos információ, hogy a hirdető hölggyel beszélek-e vagy mással. Az is rendben van, ha telefonossal beszélek, csak tudjak róla, ne verjenek át! Ez természetesen a menedzsment hibája, Adél erről nem tehet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás könnyű volt, szinte a ház előtt, de természetesen fizetős. A BKV menetrendet nem tudom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szép, tiszta. A szobában masszázspad, kanapé és egy kis asztalka is, rajta nekem kikészített pohár vízzel. A fürdőszobában kád és 8 féle tusfürdő, törölköző tiszta, minden rendben.
ADÉL külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Adél egy kis kellemes meglepetést okozott, mert pont olyan szép élőben is, mint a képeken. Én tartottam a retus torzító hatásától, de nem, tényleg nagyon karcsú, jó alakja van. Arca szép, nagyon kedves, igyekezett a kedvemben járni. Kis piros ruhában fogadott, ez már a masszázs kezdetén lekerült róla. Csinos volt, nagyon tetszett.
1. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 122472 erotikus masszázs
3. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 122472 erotikus masszázs4. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-09-01 20:30:49 erotikus masszázs 1224725. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-09-01 20:30:49 erotikus masszázs 1224726. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-09-01 20:30:49 erotikus masszázs 122472
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
5
Az elején megkérdezte, hogy mit szeretnék és hogyan, valamint szeretnék-e kölcsönösséget (nem extra 90 percben). Mondtam, hogy a kölcsönösségben benne vagyok, a többit rá bízom. Utólag megbeszéltük, hogy van lehetőség egyéni igényekre szabni a 90 perc menetét, de ezzel most sajnos nem éltem.

A masszázshoz hasra feküdtem, ő róla pedig a bugyi kivételével minden lekerült. Választhattam hogy olajjal vagy krémmel masszírozzon, az olajat választottam. A hátammal kezdte a masszázst, közepesnél kicsit enyhébb erősséggel, nekem ez így tökéletes volt. Hosszabb szakszerű masszázs után volt egy kis incselkedő rész, intim érintésekkel, aztán folytatódott a masszázs. Karmasszázsnál a lábai közé szorította a kezem, ez így nagyon izgalmas volt... Aztán sorra került a lábam is, itt is voltak azért erotikus benyúlások, most már picit gyakrabban. Innentől már inkább áttért a kényeztetésre.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Szóval még hason feküdtem, de fenékmasszázs közben egyszercsak a kezei mellett a forró nyelvecskéjét is elkezdtem érezni. Siklott fel és alá, amivel eléggé felizgatott. Kis combmasszázs után ezt megismételte, lágy nyelvcsapásokkal izgatott ahol hozzámfért (én igyekeztem biztosítani mindenütt a hozzáférést...;). Aztán egyszer ez is véget ért, és felajánlotta a fordulást. Sőt, azt mondta, most van itt az ideje a kölcsönösségnek. Itt nagyjából 50-60 percnél jártunk a 90-ből. Lekerült róla a bugyi, és várta, hogy én kényeztessem. Én egy picit meglepődtem, mert azt gondoltam, hogy ez inkább spontán módon fog kialakulni, amikor mindketten vágyunk rá, nem menetrendszerűen. De azért egyáltalán nem bántam, kicsit átöleltem, simogattam, majd felültettem a masszázspadra, és csókolgatni kezdtem ahol értem, lassan közelítve a legérdekesebb pontokhoz. Aztán rátértem a közvetlen izgatásra, amit nagyon jól fogadott, talán orgazmusa is volt, de az biztos, hogy kellemesen érezte magát. Ekkor váltottunk, és én feküdtem fel a masszázspadra, ő pedig mellettem állva egy vegyes kézi és franciás kényeztetésbe kezdett. Én közben simogattam, ahol értem. Szabad volt mindenhol érinteni, de az ujjazást nem szereti. Franciája jó volt, de valahogy hullámvasútra kerültem és hol közeledett, hol távolodott az orgazmus, a merevség sem volt maximális. Közben az órára nézett, mire én is odanéztem, és láttam hogy már alig van hátra időnk. Így megkérdeztem, lehetne-e hosszabbítani. Szerencsére nem volt gond 30 perc hosszabbítás. Kérésemre áttelepültünk a kanapéra, mert én ott sokkal intimebbnek érzem a franciát. Szóval így folytattuk, hogy hol ajkaival, hol kézzel izgatott, kellett kicsit dolgoznia, de a vége egy óriási robbanás lett, a kezei között. Hagyott lenyugodni, majd letörölgetett, és újra vízzel kínált. A végén még maradt 15 perc ami alatt kényelmesen letusoltam, egy picit még beszélgettünk, majd távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrákról, teljesen korrekt volt, utólag adtam át a rózsákat. Nekem abszolút megérte.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam. Egyetlen probléma a rossz időbeosztás volt, amiért részben én voltam a hibás, de nagy szerencsémre úgy alakult, hogy ezt sikerült korrigálni. Adél nagyon kedves hölgy, aki kiválóan ért az érzéki kényeztetéshez, rendkívül készséges és odaadó. A masszázsa is egy élmény volt, boldog vagyok hogy meglátogattam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADÉL erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-02 07:30:33
Egyeztetés - másnak kiadni magát a telefonos- általános probléma. ki hogy kezeli? Erős hitelességi kérdés. Fontos, hogy bekerült az írásba. --- Merre Óbudán, oldal tervező megfelelően orientál? --- Miért tetszett nagyon ? Ok képek, de szeme, hangja, illata, kisugárzása? "jó alakja " főbb tájai? --- Címkék, csokor OK! Pontozás támogatná az ajánlást. --- Levezetés jól szerkesztett.--- Adél méltatása több pontú. Kösz az írást! Gratuláció az élmény résztvevőinek.

2024-09-01 21:27:48
Kiváló írás. Osztom a véleményed az egyeztetés rovatban irtakkal.
Mutasd mindet

FunkciókADÉL legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-09-12) : Rendkívül érzékien kényeztette a farkamat. Nem kapkodott, nem cibálta kézzel ész nélkül, s nem fogazott. Úgy kényeztetett, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Fél szemmel az órára pillantottam, s láttam, hogy kiszaladunk az időből. Adél azonban mégis kényelmesen folyatta erotikus játékát a farkammal, még le is lassított néha a végkifejlet előtt.

(2024-08-20) : A közvetkező módon kell elképzelni: a mellkasom felett nézem ahogy Adél a farkam fölé hajol és elkezd franciázni, mindezeknek a háttérében az üvegezett előszoba ajtó amin narancsos fény szűrődött be. Nem láttam mást csak, ahogy Adél fekete sziluettje és a farkam fekete sziluettéje játszik egymással.

(2024-07-28) : A következő percek a francia tudását csillogtatta meg, ami csak annyiban volt pornós, hogy nyálát csorgatta és finoman köpködte a farkamra! Csodás látvány volt, nagyon fel is húzott. Finoman szopkodta, majd pár perc után szóltam, hogy vigyázzon és hatalmasat spricceltem kezei között.

nagyon jó: 1db
(2024-02-16) : Megadta a módját a masszázsnak. Rituális rend szerint hajtotta végre a rá szabott feladatot. Tevékenységéhez krémet használt. Ügyes és erős a keze, de azért nagy ropogtatást vagy komolyabb gyúrást senki ne várjon tőle.

: 3db
(2024-06-05) : Foglalkozott a zacsival, a környékkel is, fentről le, lentről fel, tényleg a hangszer egyik igazi virtuóza játszott rajtam, kézzel, szájjal, lélekkel.

(2024-05-11) : Fejem alá párnát kaptam és ekkor kezdődött a kényeztetés. Nagyon finom mozdulatokkal kezdte, lassan csinálta, igazi kényeztetés volt. Utána nyelvvel kezdett korcsolyázni a zacsin, majd a heréket is szívogatni kezdte.

(2024-01-27) : Hátamnál kezdte a masszázst, amig a hátamat masszírozta addig a kendőt a fenekem és a lábaimra húzta le, hogy ne fázzak! Nekilátott a hátam meg masszírozásának. Nem volt erős masszázs, viszont lelki ismeretesen a teljes testem átmozgatta,