Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ADÉL

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-28 20:12:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADÉL +36300718283 122182 erotikus masszázs

Zsolti7304 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg ADÉL hirdetővel
darázs derék
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Régóta kedvencek között volt Adél, úgy alakult, hogy szabad lett a szombat délutánom. Telefonon kerestem kb. a negyedik csengésre fel is vette. Kedvesen válaszolt a kérdéseimre, illetve tájékoztatott a lehetőségekről. Dél körül hívtam és gyorsan sikerült találnunk egy megfelelő időpontot, ami mindkettőnk részére tökéletes volt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Óbuda forgalmas részétől nem messze található a kéjlak, a Bécsi útról nyíló egyik kis utcában, nem messze az Amfiteatrumtól. Pontos címet kaptam a telefonban, én kocsival érkeztem, GPS a kapuhoz navigál és válogathattam az árnyékos helyek között, a kaputól pár lépésre. Hétvége lévén ingyenes volt a parkolás. Tömegközlekedéssel sem jelent kihívást megközelíteni a helyszínt, a budai fonódó villamos megállója talán fél perc sétára található.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Átlagos állapotú társasház, lift van, de én a lépcsőt használtam, nem kell túl magasra menni. A kapuban felhívtam Adélt, aki pontosan elnavigált hogyan jutok fel hozzá. Nagyon nem néztem körül, azt hiszem 2 szoba áll rendelkezésre. Rend és tisztaság volt mindenhol, amerre jártam. Fürdőszoba már megérett a renoválásra , de tiszta volt és ez a lényeg! Tisztálkodni fürdőkádban lehet, sajnos nincs zuhanyfüggöny, így azért óvatosan kell pancsolni, hogy ne ússzon a fürdő. Illatos és megfelelő méretű száraz törölközőt kaptam és a kilépő is száraz volt. 6 fele tusfürdő, dezodorok, szájvíz és műanyag poharak is rendelkezésre állnak a megfelelő higiénia eléréséhez. A baszobában masszázspad található, valamint egy kanapé és egy szobainas a ruháknak. A szobában félhomály volt és kellemes zene szólt. Sajnos klíma nincs, de most egy ventillátor elég kellemes hőmérsékletet biztosított. A helyiség hangulata egy tipikus masszázsszalon hangulatát idézte, de legalább nem volt füstölő!
ADÉL külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Adél képpel hirdet, így nem volt zsákbamacska! Egy igazi Milf, tinédzser alkattal. A hirdetésben szereplő adatok stimmelnek. Selymes és feszes bőre nincs szolizva és tetoválása sincs. Mellei kislányosak, méretükhöz képest nagy bimbókkal. Nekem különösen tetszett nyugodt és csendes stílusa, ami sokat hozzáadott az együttléthez. Sajnos nem igazán emlékszem miben fogadott, de azt hiszem, hogy egy mini ruhában. Ez gyorsan le is került róla, amikor végeztem a tisztálkodással, csak egy tanga maradt, de az végig.
1. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 122182 erotikus masszázs
3. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 122182 erotikus masszázs4. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-07-29 10:52:35 erotikus masszázs 1221825. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-07-29 10:52:35 erotikus masszázs 1221826. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-07-29 10:52:35 erotikus masszázs 122182
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdőből visszatérve hasra vágtam magam a padon.A szeánsz elején fülembe súgva megkérdezte, hogy van e gerincsérvem? Mivel nem tudok róla, hogy lenne, így elkezdődött a kényeztetésem. Beszélgettünk is erről-arról, de később inkább csendben élveztem a műsort. Olajat használt, bár kérhettem volna krémet is. Elmondása szerint régebben végzett masszázs tanfolyamot, de sokáig nem volt rá szüksége. Lágy relaxáló mozdulatokkal nyitott, ami igazán segített ellazulni. Később kicsit erősebben és szakszerűbb mozdulatok következtek. Így ment ez kb. 20 percig, majd néha-néha elkalandoztak az ujjai a combjaim közé, megérintve “véletlenül” a zacsit. Kicsit tágabbra nyitottam a combjaimat, hogy kényelmesen hozzáférjen amihez csak szeretne. Később a fejem elé állt és áthajolva a vállamon, melleit érezve hátamon folytatódott a gát környékének a kényeztetése, ekkor még csak kézzel.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Ekkor már félidőnél jártunk, amikor a derekam mellé állt és így folytatódott a szeánsz. Engedélyt kértem és kaptam, hogy simogatásának Őt. Hamarosan az egyre nagyobb terpeszben lévő lábaim köze hajolt, majd nyelvével izgatta tovább farpofáim közét és a zsákomat. De még mindig hason feküdtem. Csorgatott rám olajat, hogy még intenzívebb legyen az élmény és rendületlenül folytatódott a hátsó részem inzultálása leginkább nyelvvel! Pár perc után megkérdezte, hogy rátérjen a lábaimra vagy inkább maradjunk ennél a verziónál? Hagyjuk a lábaimat, válaszoltam. Legalább meg 5 percig nyalta és szopta a farkamat és a zacsit ebben a furcsa pózban! Utána kérte, hogy forduljak meg és kaptam egy párnát a fejem alá, hogy jobban élvezzem a műsort. A következő percek a francia tudását csillogtatta meg, ami csak annyiban volt pornós, hogy nyálát csorgatta és finoman köpködte a farkamra! Csodás látvány volt, nagyon fel is húzott. Finoman szopkodta, majd pár perc után szóltam, hogy vigyázzon és hatalmasat spricceltem kezei között. Hagyott lenyugodni és először magát, majd engem is megtisztogatott. Ezután ismét egy tusolás és puszival váltunk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondottak a helyszínen sem változtak, extrák szerintem nincsenek, de nem is nagyon hiányzott! Korrekt árak, a budai átlag alatt. Kihasználtam az utolsó percig az egy órát, sőt a lépcsőn lefelé menet rápillantottam az órámra és 4 perccel tovább tartott a randi! Nagyon korrekt volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fantasztikus élmény volt! Mindent megkaptam amit vártam, sőt különleges élmény volt a levezetés része! Hamarosan remélem ismét tiszteletemet tudom tenni Adélnál. Teljesen kielégítő volt a randink.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADÉL erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-30 14:12:33
Adélnál kézi levezetés van?

2024-07-29 13:01:17
Wwaaaauuuu, igen! Ez a beszámoló a MT van írva!💯 Részletes, lényegi, jól olvasható ‼️ Igényes méltatása ADÉLnak. Köszönet a közreműködőknek!🙏
Mutasd mindet

FunkciókADÉL legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-09-12) : Rendkívül érzékien kényeztette a farkamat. Nem kapkodott, nem cibálta kézzel ész nélkül, s nem fogazott. Úgy kényeztetett, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Fél szemmel az órára pillantottam, s láttam, hogy kiszaladunk az időből. Adél azonban mégis kényelmesen folyatta erotikus játékát a farkammal, még le is lassított néha a végkifejlet előtt.

(2024-09-01) : Franciája jó volt, de valahogy hullámvasútra kerültem és hol közeledett, hol távolodott az orgazmus, a merevség sem volt maximális. Közben az órára nézett, mire én is odanéztem, és láttam hogy már alig van hátra időnk. Így megkérdeztem, lehetne-e hosszabbítani.

(2024-08-20) : A közvetkező módon kell elképzelni: a mellkasom felett nézem ahogy Adél a farkam fölé hajol és elkezd franciázni, mindezeknek a háttérében az üvegezett előszoba ajtó amin narancsos fény szűrődött be. Nem láttam mást csak, ahogy Adél fekete sziluettje és a farkam fekete sziluettéje játszik egymással.

nagyon jó: 1db
(2024-02-16) : Megadta a módját a masszázsnak. Rituális rend szerint hajtotta végre a rá szabott feladatot. Tevékenységéhez krémet használt. Ügyes és erős a keze, de azért nagy ropogtatást vagy komolyabb gyúrást senki ne várjon tőle.

: 3db
(2024-06-05) : Foglalkozott a zacsival, a környékkel is, fentről le, lentről fel, tényleg a hangszer egyik igazi virtuóza játszott rajtam, kézzel, szájjal, lélekkel.

(2024-05-11) : Fejem alá párnát kaptam és ekkor kezdődött a kényeztetés. Nagyon finom mozdulatokkal kezdte, lassan csinálta, igazi kényeztetés volt. Utána nyelvvel kezdett korcsolyázni a zacsin, majd a heréket is szívogatni kezdte.

(2024-01-27) : Hátamnál kezdte a masszázst, amig a hátamat masszírozta addig a kendőt a fenekem és a lábaimra húzta le, hogy ne fázzak! Nekilátott a hátam meg masszírozásának. Nem volt erős masszázs, viszont lelki ismeretesen a teljes testem átmozgatta,