Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

ADÉL

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-05 15:53:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADÉL +36300718283 121710 erotikus masszázs

hotlova a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg ADÉL hirdetővel
hosszú lábak
végig incselkedő
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Mondtad, hogy ne csak mindig a rosszról írjak, mert csak a bajt csinálom, ezért most jöjjön egy lelkendezős, mert ilyen is van ám.
Adél adatlapja már egy ideje megcsillagozva pihent a tennivalóim között és tudjuk, hogy nem jó, ha összegyűlik a sok dolog, mert aztán kapkodás lesz belőle.
Szóval egy esős szombat délután, már az edzés vége felé jártam, amikor eszembe jutott, hogy igazán megérdemelnék egy kis simogatással egybekötött szopást, ezért még a futópadon lihegve nyúltam a telefon után.
A diszpécser támogatta elképzelésemet és egyből tudott időpontot adni, így az edzés utáni nyújtás, zuhanyzás, miegymást alaposan felpörgettem, pattantam a személygépkocsim volánja mögé, és a sebességhatárokat enyhén túllépve közelítettem meg a környéket,
Megközelítés
amely nem csupán a kétezer éve itt állomásozó, római légiók által volt kedvelt, hanem az itteni kollégák is jól ismerik. Mi persze nem amfiteátrumot építünk itt, hanem a kerület kényelmes szalonjaiban gyakorlatozunk a haza nagyobb dicsőségére.
A környék nyugis, csendes, már sötétedik, sehol senki, parkolóhely a ház előtt, ilyenkor ingyenes, kikapcsoltam Bowie-t és üdvözült mosollyal battyogtam a cím felé. Kicsit keverem már az itteni lányokat, házakat, szalonokat, utcaneveket, de igen, jártam már itt valamikor valakinél, de ennél több most nem jut eszembe.
Helyszín
Az edzés utáni fáradtságból a lift fényeinek vibráló világítása ébreszt, még egy utolsó formaellenőrzés és már kopogok is az ajtón. Kellett volna innom egy kávét, így el fogok aludni.
A cipőt egy kis tárolóra kell tenni, úgy látom nincs másik kolléga a helyszínen.
Belépünk a kis lakás bal oldali munkaállomásához.
A szokásos fővárosi masszázsszalon enteriőr fogad, de a részletekre nem emlékszem, szóval nem tudom, hogy elefánt, Buddha szobor, vízcsobogó, Himalája kép volt-e, mert ekkor már vendéglátómra figyeltem, az aurája úgy vonzott magához, mint a Halálcsillag vonósugara az egyszeri Millenium Falcont.
A fürdőszoba eléggé lelakott, sötét, kicsit rozsdás itt-ott, a kád karcol, hozza az olcsóbb, balatoni, Airbnb szállások komor igénytelenségét, de persze a célnak megfelel, hiszen van meleg víz.
Mivel fél órája zuhanyoztam, itt csak kicsit kezet és arcot mosok és illendőségből leöblítem a már amúgy is csodálatosan illatozó ezredes buksiját.
ADÉL külseje
Az illetékes, online marketingért felelő kolléga számomra érthetetlenül vonzódik a túlzó és természetellenes retushoz. Ez valamilyen kerületi nyavaja lehet.
Az összes lánynak hófehér fogakat és viaszbabákra emlékeztető bőrt applikálnak valamiért, ez Adél esetén is így történt, de ismerve a helyi szokásokat, nem ért meglepetés.
Persze e furcsa műalkotások alatt még bárki is lehet, de most szerencsével jártam, mert egy kedves, természetes, bájos nő fogadott.

Az adatlap paraméterei pár százalékban persze eltérnek a valóságtól, de ezt már megszoktuk, nem zavar, belefér.
Kezdjük azzal, hogy megvolt a kölcsönös, nemek közti szimpátia, a testbeszéd árulkodó volt, sőt egyből sikerült megnevettetnem, közeledett, kacérkodott, szépen nézett, nem a telefonját nyomogatta, sőt nem is volt nála telefon...furcsa, ugye?
A barátnő feeling egyből megjött, nem ragozom, ha ez megvan az ilyen randikon az nagyon szerencsés, ha nincs meg, az meg....tudod milyen.
Végig rám figyel, nem kell semmiért percekre kiszaladnia, én vagyok a középpontban. Kellemesen társalkodunk, gyorsan felmérem, hogy volt gyerekszobája, egy nyelvet beszélünk.
Megbeszéljük a programot, átadom a csokrot, megkapom a törülközőmet és elvonulok a fürdőbe.
Ja, hogy milyen a külseje? Olyan, mint a képeken. Magas, vékony, milf. Nem sportos, nem elhízott, nincs narancsbőr, nem szolizik, pont jó. Nincsenek rajta mű izék. Kellemes, jólápolt. Mivel mélyebb vizsgálatot később sem foganasítottam így az egyebekről nem tudok beszámolni.
A munkahelyen vagy a szülői értekezleten ülve azt mondod róla, hogy helyes, de semmi különös, de ha bejössz neki és meztelenül egy szobába kerülsz vele, nos akkor bekapcsol az amazon üzemmód és kezdődhet a tüzijáték.
1. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 121710 erotikus masszázs
3. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 121710 erotikus masszázs4. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-06-06 01:28:36 erotikus masszázs 1217105. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-06-06 01:28:36 erotikus masszázs 1217106. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-06-06 01:28:36 erotikus masszázs 121710
Erotikus masszázs
Alapvetően szakszerű a masszázsa, megvan a helyes sorrend, a fogások, tisztában van az alapokkal.
Nálam kisebb csajok, eredményesen csak a thai masszázs szalonokban tudtak eddig megmasszírozni. Amikor hiába ötven kilós a masszőr, de tisztában van a technikákkal, használja, a könyökét, térdét, alkarját, a teljes testsúlyát és így hatékony a masszázs és másnap érezhető a hatás.

Itt Óbudán azonban a masszázs az egyfajta Lorem Ipsum a két könnyítés között, így érdemben fölösleges lenne elemezni.
Maradjunk annyiban, hogy szántunk erre is egy kis időt, jólesett, közben megvitattuk a világ dolgait.

A masszázs legjobb része az volt, amikor a fejemhez állva, felsőtestével lassan a hátamra borult és szájával, ujjaival elkezdett babrálni a zacsim és a seggem környékén.
El is merengtem magamban...Adél vélhetően az olyan hölgyek táborát erősíti, akik a privát életükben, faszverés közben, tövig dugják a nyelvüket a pasijuk seggébe és közben szerelmesen néznek.
Levezetés
Tehát visszajöttem a fürdőből, megbeszéltük, hogy én hősiesen a bőrkanapén fogok ülni miközben ő...

Háziasan viselkedett, alám egy törcsit terített, a térdei alá egy párnát és elkezdte az ápolást.
Kár, hogy nem volt nálam egy kamera, amivel megörökíthettem volna, mert tényleg tanítani kéne ezt a mesterségbeli tudást és elhivatottságot.

Lágyan, óvatosan, lassan kezdte, aztán variálta a sebességet és a szöget.
Hol rám nézett, hol lehunyt szemmel adta át magát a művészetének, én meg a műélvezetnek.
Nem akart rajta gyorsan túllenni. Nem kellett irányítani. Nem rángatta, nem bénázott, nem sóhajtozott a fáradtságtól, nem szedegetett pihenésként szöszöket vagy szőrszálakat a nyelvéről.

Foglalkozott a zacsival, a környékkel is, fentről le, lentről fel, tényleg a hangszer egyik igazi virtuóza játszott rajtam, kézzel, szájjal, lélekkel.

És az egész valahogy olyan barátnős volt. De olyan barátnőt kell elképzelni, aki tudja magától is, hogy mi a jó.
Vagy azért mert ösztönös tehetség vagy azért, mert ez a hobbija és imád szopni vagy azért, mert több pornót nézett, mint én. Szóval nem tudom mi lehet a háttérben, majd a történészek kiderítik, én csak áldottam a sorsom.

Biztos neheztelsz majd ezért, de bevallom nem is emlékszem már, arra, hogy pontosan hogyan ért a vég. NFVSZ vagy kikapta az utolsó pillanatban? Fogalmam sincs, tényleg. Nem is egyeztettünk erről előtte.
Megfeszültem, hátradőltem, csukott szemmel és dirr-durr, jöttek a villámok, spricceltek ki a világba az utódok, filmszakadás.
Amikor feleszméltem és körülnéztem, már javában folyt a romok eltakarítása, de hogy a nyáltól vagy mástól csillogott az arca azt már nem tudom neked megmondani, nem is érdekel. Akárhogy is volt, jó volt - tízből tíz pontot beírhatunk.

A második levezetés is hasonló mulatság volt, nem gondoltam, hogy ugyanilyen gyorsan el fogok pukkanni egy ilyen hosszú, fárasztó nap és egy ilyen első félidő után, de mégis.
Nem fogom mégegyszer leírni a fentieket, de a második is úgy ment, mint az első és ismét nem emlékszem a végjátékra, mert nem nézelődtem, csak annyi maradt meg, hogy próbálok magamhoz térni a második kiütés után, emelgetem a fejem, miközben ő már mosolyogva tisztogat engem is és magát is.
Elszámolás
Remélem jól emlékszem a rózsák számára, de kb ennyi volt, he érdekel felhívod és a diszpécser néni majd beavat.
Extrák tudtommal nincsenek én legalábbis nem tanácskoztam vele erről. Ő nem tukmálta az upsellt én meg nem kérdeztem.
Talán KF van, de az is szimpátia alapon? Nem emlékszem...szeretek adni is, kapni is, de most csak azért mentem, hogy kapjak, nem akartam Tarzankodni.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem kezdem el sorolni, hogy hány helyen kapunk ennél kevesebbet több rózsáért, mert nem illik ugye, tehát maradok az "ár-érték arányban kiemelkedő szolgáltató" közhelynél.
Nem tudom, hogy a kapott élmények mennyire szóltak becses személyemnek, de azt látom, hogy mások sem írtak róla rosszat, szóval vélhetően a színvonal mindig ilyen.
Példamutató a hozzáállása, a szakértelme és a kapott élmények összességén sem a retusált hirdetések, sem a szalonra jellemző kilencvenes éveket idéző miliő nem változtat.

Ez minden, amit el tudok mondani Vietnámról.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADÉL erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-10 23:59:50
Szórakoztatóan informál, Mint mindig. Köszi...

2024-06-10 11:39:36
Érdekesen, problémákat is jelezve , iróniával, kics távolságtartással, elmesélt randi. Bemutatja Adél magas színvonalú szolgáltatását .Olvasmányos. Köszi a beszit!

2024-06-10 10:10:04
Kösz, hogy nem tartottad magadban és kösz a szórakoztatást!

2024-06-08 20:19:05
Érdemes volt elolvasnom, jől érthető az ajánlásod minden sora. Jó szakács vagy szerintem, tudsz bánni a fűszerekkel.
Köszönöm szépen.

2024-06-08 11:55:57
Nagyon jó írás köszi. Mondhatnám a számból vetted kis a szót de én sajnos nem írok ilyen jól....Köszi
Mutasd mindet