Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ADÉL

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-16 15:18:20

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADÉL +36300718283 120678 erotikus masszázs

bobinho a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg ADÉL hirdetővel
darázs derék
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Szombaton nem olyan egyszerű látogatóba menni, mert csak kevesen fogadnak vendégeket. Szerencsére, akit én kiszemeltem magamnak, annak pontosan a szombat és a vasárnap volt a specialitása. Azóta ez ha jól láttam változott.

Hétvégén ráadásul arcos képpel hirdetett, megnéztem az arcát, el tudtam dönteni, hogy tetszik-e. Ráadásul már egy írás is született róla. Nem volt zsákbamacska.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Bécsi úton a városból kifelé haladva autóval a villamos megálló után közvetlenül lehet lekanyarodni abba az utcába ahol a rendelő van.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Társasház egyik szabványos lakása a másodikon. Benne a kezelő szoba keleties hangulatúra lett berendezve. Ajtó üveges kialakítású, azért, hogy ne lássanak be rajta egy egyedi sötétítő függönnyel lett diszkrétebbé téve a szoba. Masszázs pad jó, de már látszik rajta, hogy az szebb időket megélt.

Fürdőszoba kék-szürke csempés, tiszta és tágas. Művirággal próbálták dizájnosabbá tenni. Mosógép tetején nyert elhelyezést a szárító gép. Láttam már ilyet máshol is. Nem egy mai darab ott semmi, de minden, ami kell ehhez a szakmához az megvan ott, működik, használható.
ADÉL külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Alapjában véve a képek bemutatják a valóságot. Negyvenes, vékony, magas milf. Van retus bőven a fotókon, okát nem értem. Tetoválás nincs, hajkorona ugyan az. Súly és életkor nagyjából egyezik a kiírttal.

Arcát is vállalja a hirdető, úgyhogy nem igazán tudok titkokról beszámolni. Talán csak annyit, hogy élőben természetesebb, egyszerűbb, mégis magával ragadó, ahogyan kinéz. Főleg miután levetkőzött lepődtem meg milyen feszes is szexi a teste.

Manöken alkat, formás és hosszú lábakkal megáldott. Elsőnek egy utcai ruhában pillantottam meg. Nyakig zárt, csíkos, miniruhát viselt. Jól nézett ki, de amúgy egy átlagos nő benyomását keltette. Semmi izgalmas nem jutott róla az eszembe. Viszont amikor a munkához látott, és a nagy villanyt lekapcsolta, akkor teljesen megváltozott. Ahogyan levetette azt a szolid textilt egyből éjszakai pillangóvá vált. Szexi combfixet és egy nagyon izgalmas szabású több pántos bugyit viselt. Elegánsan mozgott, nem láttam rajta feszengést. Hetyke mellei tinédzseresen álltak. Popsijára nem mondanám, hogy sportosan izmos, belapul, de egészen kellemes volt megmarkolni. Az arca a kezeléshez létrehozott félhomályban teljesen megszépült. Érezhető volt, ahogy mentünk előre az időben, hogy kivirult. Egyre fesztelenebbül érzi magát, ami nagyon jót tett neki és a hangulatnak is.
1. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 120678 erotikus masszázs
3. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 120678 erotikus masszázs4. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-02-16 18:28:02 erotikus masszázs 1206785. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-02-16 18:28:02 erotikus masszázs 1206786. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-02-16 18:28:02 erotikus masszázs 120678
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
4
Erotika:
4
Időráfordítás:
4
Legalább 30 percig, de lehet, hogy még tovább is tartott a masszázs. Ennek megfelelően szigorú tematika szerint zajlott, amitől nem volt hajlandó eltérni. Megadta a módját a masszázsnak. Rituális rend szerint hajtotta végre a rá szabott feladatot. Tevékenységéhez krémet használt. Ügyes és erős a keze, de azért nagy ropogtatást vagy komolyabb gyúrást senki ne várjon tőle.

Nekem legjobban az tetszett, amikor a combjai közé kérte a tenyeremet. Határozottan összezárta a lábait és a karomat dolgozta meg. Selymes bőréhez jó volt hozzá érni. Az intim testrész közelsége bizsergéssel töltötte el a testemet. Alig vártam már hogy megforduljak a kényeztetéshez, de ez még egy jó ideig nem jött el. Kértem, de nem adott rá engedélyt...

A kéz masszázs után a fejemhez jött előre és onnan, kissé rám dőlve nyomkodott és simogatott. Nyakamtól kezdődően a derekamon át a combomig. Amit csak elért onnan.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Intim tájékomra a benyúlások ekkor jelentkeztek először. Szórványosan ismétlődtek meg az idő előrehaladtával. Nem véletlenül érintette meg a zacsimat ilyenkor, az tervszerű volt. Izgatni, illetve tesztelni akart. Kicsit megemeltem a derekamat neki, hogy nagyobb felületet is kezelésbe vehessen. Ráfogott a brémre, nyomkodta, simogatta.

Én még mindig hason fekve, de ő már mellettem állt. Oldalról hajolt a popsimra és még tovább. Egészen a dolgok mélyére nézett. Annyira, hogy a zacsimat kezdte csókolgatni. Éreztem, ahogyan a nyelve kurkászni kezdett. Perverz egy póz volt, amit kitalált. Kapóra jött neki, addig csókolt ott lent, addig bújt és nyalogatott, addig keresgélt, amíg egyszer csak a félkemény farkamra nem lelt és azt egy mozdulattal beszippantotta. Nem kezdett bele, vad szopásba, lágyan ápolgatta. Ez csak egy kis erotikus játék volt a részéről.

Megfordulhattam végre.

Ekkor kaptam a számba a pici cicikéit egy rövid időre. Addig ő a kezével bekrémezte és jó alaposan meggyurmázta az ezredesemet. Ettől teljesen bekeményedtem. Ezután kezdett bele orális kényeztetésembe. Egyedi ahogyan csinálta. Lassan gondozgatta, de elég erősen ahhoz, hogy intenzívnek hasson. A mélység 2/3 nál megállt. Viszont ott lent is tartotta kb fél percig. Majd nagyot cuppantva kivette a szájából a rudamat. Nyálát visszacsorgatta rá és az ujjaival szétkente. Kéz és száj együttes akciója következett. Lendületet váltott és addig gyorsított, amíg el nem durrantam. Akkor már csak a kezével dolgozott.

Levezetés egészen addig tartott, amíg a légzésem teljesen helyre nem állt. Akkor megtörölgetett és inni is hozott nekem. Megkérdezte, hogy akarok-e menni fürdeni? Adott egy másik törölközőt és előkészítette a terepet számomra.
Elszámolás
Megérte:
4
Még a telefonban volt szó az elszámolásról. Egyszerűen, mert nincs semmi rejtett költség. Ami van, az alap. Másodszor ez a kezelés előtt jött szóba. Letettem amit korábban mondott.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Levezetés részt nagyon jól kitalálta. Meglepett, hogy mennyire vállalkozó szellemű ezen a téren. Nem néztem volna, ki ennyi vér van a pucájában. Csak azt sajnáltam, hogy erre nagyon rövid időt volt hajlandó áldozni.

A masszázs viszont hosszú volt, nem spórolt vele.

Másfél órás műsorra talán még érdemes volna hozzá benevezni. Akkor több idő lenne mindenre. Például a kölcsönösségre is. Akkor kiderülne, hogy milyen is igazából. Főleg az erotika területén tett kíváncsivá. Tartogat még meglepetéseket?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADÉL erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-06 08:20:31
JÓ írás. Kedvcsináló. Néhány részlet homályban maradt. A levezetésnél vsz volt? Ő mennyire engedte a kölcsönösséget? Volt-e illata? Fehérneműje fentmaradt-e?

2024-03-24 17:43:53
Alapos írás, sokat mond és sokat sejtet. Szerintem etalon.

2024-02-19 21:18:41
Bobinho, a retus ennél a menedzsmentnél hosszú évek óta kötelező a lányok részére még akkor is, ha semmi szükség nem lenne rá...

2024-02-18 22:15:54
Annyira jól leírod a részleteket, hogy szinte magam előtt látom különleges élményeidet egy különleges lánytól. Nem hagytál zsákbamacskát! Grat és köszi!

2024-02-17 07:23:49
Jól megírt, kellően részletezi, mire lehet számítani. Ebben az apró hangulati elemek is segítenek a fantáziának.
Mutasd mindet