Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

ADÉL

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-27 15:21:12

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADÉL +36300718283 120487 erotikus masszázs

unbound a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg ADÉL hirdetővel
mindenre hagy időt
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem! Egy hölgy kezeli a telefont, pontos részletes tájékoztatást kaptam. Eredetileg egy kolleganőjéhez mentem volna, de közbe jött valami. Visszahívtak és Adélt ajánlották. Én elfogattam és megbeszéltük 1 óra múlva már érkezhettem is!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
A lakás a 3kerület Bécsi útról nyíló kis utca! Közel az egyetemhez! Mivel szombati nap volt, ezért autóval mentem. Hamar találtam parkolóhelyet! Hétvége miatt ingyenes volt! Egyébként hétköznap fizetős, de átlaghoz képest nem drága a parkolás! Aki tömeg közlekedik annak a bécsi úton közlekedő villamost ajánlom!
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
A társasház normál állapotú. 2emeleti lakás, lift van de én a lépcsőt választottam. Bejutás könnyen ment, Kapu előtt telefonáltam, megkaptam melyik kapucsengőt nyomjam meg! Felmentem a 2ik emeletre, nyílt az ajtó, mögötte Adél várt. Megismerkedés, cipőlevétel, utána Adél bekisért egy bejáratiajtó közeli szobába! Több szobát is láttam, többen is rendelnek a lakásban! Teljes volt a diszkréció, senkivel nem futottam össze. A szoba szépen berendezett, közepén masszázságy, oldalán tükör felszerelve, bőrkanapé is található ahová letettem a ruháimat! Fürdőszoba átlagos, kád van benne, tusfürdő van bőven!
ADÉL külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Hirdetésben szereplő képek retusáltak! Nem szeretném értékelni a képeket, mivel azért retusálják őket, hogy a negatívumokat eltakarják, és a hölgyről figyelemfelkeltő, tökéletes arcú, és alkatú képeket készítsenek! Inkább megírom, hogy én mit tapasztaltam! Élőben egy csinos, karcsú, szép arcú, ápolt, középkorú (elmondása szerint 40év körüli) hölggyel lehet találkozni. Kis cicik, szemrevaló feszes popsi, tetoválás mentes test! Nekem abszolút megnyerte a tetszésemet! ízlések és pofonok, de szerintem senki nem fog csalódni ha meglátogatja!
1. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 120487 erotikus masszázs
3. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 120487 erotikus masszázs4. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-01-29 09:49:17 erotikus masszázs 1204875. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-01-29 09:49:17 erotikus masszázs 1204876. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-01-29 09:49:17 erotikus masszázs 120487
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Szobába érkezve, megkérdeztem a lehetőségeket! Előre letettem a kis asztalkára a kért összeget. Levetkőztem, utána elmentem fürdeni. Mikor visszaértem Adél már várt. Masszázságyra invitált, hasra is vágtam magamat! Adél levette a felsőjét és nekilátott a programnak! Bugyi maradt rajta! Elsőnek törölköző kendőt terített rám! Hátamnál kezdte a masszázst, amig a hátamat masszírozta addig a kendőt a fenekem és a lábaimra húzta le, hogy ne fázzak! Nekilátott a hátam meg masszírozásának. Nem volt erős masszázs, viszont lelki ismeretesen a teljes testem átmozgatta, minden testrészemnél hosszasan elidőzött, szinte mindent érintett, hát, váll, nyak, fenék, lábakat is! Érezhető volt a mozdulatain, hogy szeret masszírozni! Masszázs közben beszélgettünk. Nagyon kedves, aranyos, értelemes hölgy! A program fel volt építve, előre betanult programban részesültem. Hátmasszázs során a karomat hátra tette, a vállamat, a lapockámat masszírozta, kifejezetten izgató volt amikor a kezemet a lába közé tette és úgy masszírozta a kezemet!
A masszázs vége felé, amikor az utolsó testrészem a fenekem következett akkor már érezhető volt, hogy hová is jöttem, kezelésre. itt már többször is elkalandozott a keze, benyúlások, simogatások, következetek, nagyon izgató volt amikor benyúlt a lábaim közé és úgy masszírozta a fenekemet! Nagy örömömre Jött is a mondat, hogy megfordulhatok!
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A program végén lehetőség van kérni kézi, franciás kényeztetést! kölcsönösség is lehetséges nála!
Én a kézi levezetést választottam! amit nagyon nem bántam meg!
Fordulás után kaptam egy kispárnát és nekilátott a kényeztetésemnek!
Fejem mögé ált és elkezdte simogatni a mellkasomat, rám hajolt a cicijét a számhoz dugta, nyelvel a bimbómat nyalogatta, Én is elkezdtem szopogatni a cicijét. Nagyon erotikus és izgató volt!
Pár perc után mellém ált, és kezelésbe vette ágaszkodó farkamat! bőségesen krémmel megkente és elkezdte izgatni. Nagyon lassan, finoman, golyókat is bevéve a játékba, húzogatta, csavargatta, izgatta. Én közben kihasználva a helyzetet a kezemet a popsijára tettem, simogattam! (a bugyi végig fent maradt, nem is kérdeztem rá hogy levenné e? majd legközelebb).
Oldalsó tükörből néztem mi történik velem, nagyon erotikus volt az egész!
Érezvén, hogy már nem bírom sokáig, kértem tőle, hogy nem e lehetne, hogy megforduljak és úgy végezzen ki!
Engedélyt kaptam rá, megfordultam, kutyapózba kerültem. Uraim szó szerint elkezdett fejni, közben meg a popsimat kényeztette, simogatta, amikor érezte, hogy már nem bírom tovább rágyorsított, akkorát lőttem az ágyra, hogy kisebb tó alakult ki.
Maximális kielégülés volt egy csepp sem maradt bent!
Le száltam az ágyról, kaptam szilviát, megtöröltem a megtörölni valót, és elmentem újra fürdeni!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint írtam korábban előre letettem a kis asztalra a kért összeget. A visszajárót nem kértem!
Ár érték arányban verhetetlen szolgáltatást kaptam. nagyon megvagyok elégedve!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében nagyon jól éreztem magamat, Mindenkinek ajánlani tudom a hölgyet! Én biztos vissza fogok, még menni!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADÉL erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-04 11:48:42
Sose értettem, hogy miért kell túlzottan retusált képekkel hirdetni...Viszont az pozitív, hogy a kommentben részletesen kifejtetted, hogy mit értettél a retusált képek alatt.

2024-02-01 22:51:40
Köszi. Így kerek a történet számomra, és értek mindent amit leírtál...

2024-01-30 11:00:36
Üdv! Megpróbálok választ adni a feltett kérdésre. A képek túlvannak retusálva, mint majdnem minden hirdetésnél ahol profi fotós csinálja, ezért nem akartam értékelni ezt, mert a képek alapján mindenki csalódik amikor élőben találkozik a szolgáltatóval, nekem ez a tapasztalatom. Mint írtam a beszámolóba ízlések és pofonok. Nekem tetszett a hölgy. természetesen lehet felfedezni hasonlóságot, de élőben sokkal átlagosabb kinézettel lehet találkozni! De semmiképpen nem mondanám csúnyának se az arcát se a testét. Én is megkérdeztem a fotókitakarást illetően, azt a választ kaptam, hogy azért van mert csak hétvége felé érhető el, és mikor nem dolgozik akkor kitakarják az arcát. Én sem értettem miért. ilyennel még nem találkoztam!
Mint írtam a beszámolóba nekem tetszett a szolgáltatás, és biztos visszamegyek még hozzá!
Mivel csak kézi kényeztetést kértem ezért a többi részletekről nem tudok mit írni.

2024-01-29 19:03:40
Jól megírt "alá" Jómagam is az említett testi hibák miatt érdeklödnék. Amit nem értek, hogy miért változtatja a hölgy a fotókat. Egyik map arcos, másik nap titakart. Elkaptam arcos napot, és akkor be is röppent a kedvencekhez. Az arcos képek nem a valóságot tükrözik?? Kérdésem a beszi írója felé...

2024-01-29 18:12:26
Köszönet jár az írásért,de a részleteket sajnos megtartottad magadnak. A külső elemzésekor utaltál a retusálásra,hogy okkal történik,de hogy mit és miért azt nem fejtetted ki.
Mutasd mindet