Kiemelt
Virág(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-28 21:05:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
3


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ÉdesHármas69 +36304933456 121365 szexpartner

Szélturbina a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Először csütörtökön kerestem őket telefonon. Pár csörgést követően azonnal fel is vette Eszter. Szombatra próbáltam meg időpontot egyeztetni, de az nem volt alkalmas számukra. Tájékoztattak arról, hogy az elkövetkező napokban mikor szabadok, de akkor még nem láttam a következő hetem alakulását. Hétfőn, mikor már letisztult előttem a saját időbeosztásom, újra felvettem velük a kapcsolatot. A legutóbbi alkalomhoz hasonlóan, pár csörgést követően fel is vette, ezúttal Jázmin. Általában eléggé terhelt a munkahetem, de a péntek délutánjaim szabadok szoktak lenni, ezért arra a napra délután 15:00 órára egyeztettem velük randevút. Mindkét alkalommal akkor telefonáltam, mikor az oldalon jelezték, hogy elérhetők, telefonközelben lesznek. Jázmin a telefonban azt mondta, hogy nem szükséges a megerősítő SMS, de megköszönnék, ha küldenék egyet. A megbeszélt napon el is küldtem az SMS-t, ugyanakkor azt láttam, hogy nem kapják meg, ezért telefonon is kerestem őket, de nem vették fel. Újfent elküldtem az SMS-t és ekkor már problémamentesen ment minden. Kisvártatva választ is kaptam, egy huncutul kacsintó emojit követően ott szerepelt a cím.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, a 41-es villamos egyik állomása a közelben van. A megállóból kényelmes tempóban kb. 5 perc séta a lakás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy kellemes nyugodt környéken van. Ott jártamkor alacsony volt a forgalom, ugyanakkor a parkolóhelyek telítettek voltak. A cím egyértelmű, egy kis táblára ki van írva az utca neve és a házszám is. A címtáblát egy pillanatnyilag ápolt bokor öleli körül, de ha nem látnánk a kiírást, akkor is könnyű lenne kikövetkeztetni, hogy melyik épülethez kell menni, mivel egy kevés házból álló rövid utcáról van szó. Odaérkeztemkor, 15:00 órakor telefonáltam. Eszter vette fel, még pár percet kért tőlem, mivel a barátnője még a haját szárította. Nem ácsorogtam a ház előtt, szét néztem a környéken. 5 perc múlva kaptam egy SMS-t, visszahívtam őket. Kedvesen átnavigáltak a kapun. Megérkeztem az ajtóhoz. Csengettem, de a csengő nem működött, és a belső folyosó részben, mint ahogy azt tapasztaltam, nincs térerő, ugyanakkor az ottlétem apró neszezésére kitárultak a boldogság kapui (nem volt időm kopogni). A lakásban kellemes félhomály uralkodott, hamar hozzászokott a szemem. Maga az épület és a lakás is szép, tisztán tartott és igényesen berendezett. Rövid folyosó vezet az amerikai konyhás nappaliba. Az említett folyosóról nyílik a fürdőszoba. A fürdőben sólámpa és párásító gondoskodott a kellemes hangulatról, míg a kádban csúszásgátló a biztonságról. Minden adott volt, ami a tisztálkodáshoz kell. A törölköző hengerbe göngyölve várt rám a polcon. Az amerikai konyhás szoba és a kis folyosó torkolatánál van egy székekkel övezett kerek asztal. A konyha jól felszerelt és tisztán tartott. A tárgyak praktikus elrendezése azt a benyomást keltette bennem, hogy aktív használatnak van kitéve. Az ágy, illetve az ágyként is funkcionáló ülőgarnitúra nagykiterjedésű hempergő felületet biztosít. Az ágyat teljes egészében fehér lepedő fedte, valamint ha jól vettem ki, akkor egy fedőmatrac is volt az ágy és a lepedő között. Az ágy előtt szőnyeg, TV állvány rajta televízióval. A szobából egy másik szoba is nyílik. Ide volt becsukva két kiskutyus, akikkel az ott tartózkodásom ideje alatt volt szerencsém megismerkedni. Nagyon barátságosak, jólneveltek és ápoltak.
ÉdesHármas69 külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Dionüszosz kertjéből kilépett pajzán nimfák ők. Mindketten magasak és csodálatos nőies vonásokkal rendelkeznek. Eszter mellei szilikonosak, ugyanakkor ez sem az ajkaim, sem a kezem érintésére nem volt kifejezetten érzékelhető. A hirdetésükben szereplő leírás, a saját tapasztalataim alapján Eszter adottságait ragadja meg. Eszternek van egy köldök piercingje, valamint a bal karján található egy nagyobb tetoválás, amennyiben az emlékeim nem csalnak meg a piercing egy lila esőcsepp, míg a tetoválások virágmintákból állnak, de hangsúlyozom, hogy erre nem mernék megesküdni, mivel az ott ért impulzusok együttes hatása erőteljesen megterhelte a koncentrációs képességemet. Eszter egy sportos, feszes testű érett nő, akinek a tüzes pillantása képes azonnal lángra lobbantani a vágy gyertyáit. Azt éreztem, hogy a tekintete egészen a lelkemig hatol és már nem engem néz, hanem belém lát, kifürkészve a leg eldugottabb kívánságaimat. Jázminnak gesztenye barna hosszú haja, pisze orra, elképesztően gyengéd puha ajka és igencsak kíváncsi tekintete van. Jázmin személyiségének forgószele egészen magával ragadta a fantáziámat. Jázmin teste vékony, formás, azonban Eszterénél lágyabb, az ölelésébe egészen bele lehet feledkezni, a karjai közt igazán el lehet olvadni. Mindkét lány esetében a mellbimbók aprók voltak, a bimbóudvar pedig nem túlságosan kiterjedt. A popsijuk kellemes fogású volt, Eszteré is észveszejtően formás, de személyszerint nekem Jázminé jobban tetszett. Hangsúlyozom, mindkét nő elképesztően gyönyörű, de ha a külső megjelenés összképét nézem, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy Eszter egy hajszálnyival vonzóbb, ugyanakkor az együtt töltött idő alatt Jázmin varázsolt el jobban.
1. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló Budapest 121365 erotikus masszázs
3. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló Budapest 121365 erotikus masszázs4. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-04-29 07:26:10 erotikus masszázs 1213655. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-04-29 07:26:10 erotikus masszázs 1213656. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-04-29 07:26:10 erotikus masszázs 121365
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Eléggé erőteljes félelem volt bennem, illetve egy félelem ittas várakozás. A két nővel való együttlét negédes vágyának a gondolatát átitatta az önmagamban való kétkedés félelme. Megérkeztemkor feszülten léptem át az ajtót. Kedvesen fogadtak. Letelepedtem a már említett kerek asztal bejárat felüli oldalára, velem szemben két lenge ruhás szépség fürkészte a vonásaimat. Lime-mal és mentával kevert frissítő várt az asztalon. Beszélgetni kezdtünk rólam, a munkámról, Eszter kirándulásáról, italokról. Mikor megtudták, hogy nem autóval mentem, hanem BKV-val, felkínálták az italválasztás lehetőségét. A választásom egy Eszter által hozott almaborra esett, én azt, míg Jázmin vodkát szürcsölgetett a randevú alatt. Eszter tudomásom szerint autóval érkezett, így ő nem ivott. A beszélgetés alatt Jázmin egyszercsakk felpattant és közelebbről is szemügyre vette az apró, űrhajó mintás pólómat, sajnos nem világít a sötétben :) így az érdeklődése a hajamra tévedt, ami természetes voltában alul vörös, felül gesztenyebarna, elöl pedig egy csöppet őszül. Jázmin többször is megjegyezte, hogy mennyire irígy a hajkoronámra. Megjegyezte, hogy nekem is pisze orrom van. Hozzám érintette az orrát. Apró csókot lopott bársonyos ajkával, majd ezt követően a nyelvével leltárba vette a fogaim. Zenét is választhattam, a 80-as, 90-es évek zenei világára esett a választásom, Jázmin ebből meg is tippelte a korom, majd megjegyezte, hogy ő is mennyire kedveli ennek az időszaknak a zenéit.

Levettem a ruháim (Eszter szereti a sztriptízt). Felhívtam a figyelmüket, hogy összeöltöztem a pólómmal, mert az alsógatyám is hasonló mintás volt. Ezen is egy kicsit elszórakoztunk. A lányok nagyon jól oldották a feszültségem, azonban nem szégyenlem bevallani, hogy számos humorsziporka lehetőségét kihagytam. Jázmin és Eszter igazán ért a jópofa élcelődéshez és csipkelődéshez. Gyorsan letusoltam. A lányok egymással szemben, a lábaikon ülve helyezkedtek el az ágyon, rendkívül izgató látványt nyújtottak. Eszter teljesen meztelen, míg Jázminon csak egy aprócska bugyi maradt, ami fogalmam sincs, hogy mikor keveredett le róla, de az az egy biztos, hogy nem sokáig viselte. A lányok csábítóan az ágyba hívtak, maguk közé fektettek. Apró, érzéki néha pedig igencsak pajzán nyelves csókokat váltottak egymással és velem is. Érzékien símogattuk egymást. Símogatták a belső combomat. Jázmin meg is jegyezte Eszternek, hogy mennyire izmos a lábam. Miközben a kezeink minden irányban bekalandozták egymás porcikáit beszélgettünk egy kicsit arról is, hogy milyen edzést csinálok. Jázmin megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. Hátra dőltem pár puha párnára. Eszter szorosan mellém bújt, apró mélyrehatoló nyelves csókokat váltottunk, miközben Jázmin köszönt az igencsak égre meredező obsitosnak. Ajkai közt teljesen eltűnt a hímvesszőm. Csodálatos látvány és élmény volt. Ha akarnám sem tudnám megjátszani magam, még itt az írás szintjén sem, nagyon hamar csúcspontra juttatott. Jázmin nem húzódott le azonnal a pihegő falloszomról, várt míg nyugvópontra nem értem, majd sejtelmesen felkúszott hozzám és Eszterhez, akivel csókot váltott, mielőtt a fürdőbe vette volna az irányt. Csodálatos érzés, csodálatos látvány volt. Míg Jázmin távol volt Eszterrel csókolóztam. Eközben összefonódtak az ujjaink. Eszter megjegyezte, hogy mennyire puha és ápolt a kezem, meg a körmöm. Én pedig azt említettem meg, hogy mennyire apró. Az időközben visszaérkező Jázmin is rácsodálkozott erre, majd felemlítete Eszter felé, hogy "ahhoz képest mekkora a farka, ugye". Jóleső érzés volt ezt hallani, ezért is írtam ide le ezt a kis öntömjénezést, pedig szerintem csak átlagos méretekkel rendelkezem.

A beszámolóm sporadikusságáért elnézést kérek, de úgy emlékszem, hogy ennél a pontnál történt az egész randevú legnegatívumabb eseménye. Valaki nagyon agresszívan kereste Esztert, aki felvette a telefont, elvonult abba a szobába, ahova a kiskutyusok voltak becsukva. Jázminnal szórakoztattuk egymást. Eszter kisvártatva visszajött, mert rajta keresztül keresték Jázmint, majd Jázmin is eltűnt pár percre. Ez egy röpke pillanat volt az együttlét hosszát tekintve, ugyanakkor nagyon negatívan érintett.

Míg Jázmin távol volt elkezdtem kényeztetni Esztert a nyelvemmel. Az apró rángatózások egyre hevesebbek lettek, amit párnagyűrögetős hanghatások is követtek. Közben a kezemmel símogattam a karcsú derekát és a popsija felső részét, a melleiig is elkaandoztak a ficánkoló ujjacskáim, de a leginkább a combjainak az ölelését élveztem. Időközben Jázmin is visszatért közénk azzal az elszólással lépett ki a mellék szoba ajtaján, amennyiben jól értettem, hogy "erőszakos fasz, egyes férfiak milyen erőszakosak". Újfent szeretném kihangsúlyozni, hogy számomra ez a telefonbeszélgetés volt a randevúnk legrosszabb pontja. Mikor Jázmin felénk fordult feltette a kérdést, hogy "Hát itt meg mi történik?". Eszter azt válaszolta rá, hogy "Kapom a kényeztetést.", valamint azt is megjegyezte, hogy "Nagyon jól nyal." Ezt az együttlétünk végén, a távozásomkor is mondta, mélyen, akkor már az erősen illuminált szemeim közé nézve. Jázmin megkért bennünket, hogy az ágy széléről húzódjunk beljebb. Az ágy közepére vittük át a pozíciónkat. Jázmin ráült Eszter szájára. Én Esztert, Eszter Jázmint kényeztette. Eközben Jázmin talpát is csiklandoztam. Mindketten jóleső hangokat adtak az élvezetüknek. Kisvártatva Eszter csípője újfent egyre erőteljesebben kezdett mozogni. Az élvezet hangjai mellett, a tetszése jeléül a kezemet is símogatta, majd eljutott az orgazmusig. Jázmin leszált róla, Eszter pedig jóleső érzéssel vonaglott a pamlagon. Mikor pár puszit akartam adni még a szeméremajkaira "Érzékeny!, Érzékeny!" felkiáltásokkal adta tudtomra, hogy egy csöppet hagyjam lehülni. Jázmin sem akart kimaradni a jóból. Hosszú lábait magasra nyújtva helyezte meg magát, majd a talpát a vállamra téve, az ujjait a hajamba túrva tolta a fejem a combjai szorításába. Kisvártatva Eszter is megjelent Jázmin combjai közt és egy csöpept nyalta Jázmin punciját, de Jázmin jelezte, hogy engem akar. Eszter kérte, hogy váltsunk pozíciót, mert már ő is köszönne a kis János vitéznek. A hátamra feküdtem Jázmin rámült, rám szorítva a gyönyörű popsiját. Miközben így fulladozva kalandoztam a nyelvemmel Jázminban, a másik oldalon Eszterrel kényeztettek. Újfent elélveztem. Eszter elment a fürdőbe rendbetenni magát.

Kicsit pihegtünk. Beszélgettünk a zenéről, illetve azokról a dolgokról, amiket az egyetlen még éber, legfőképp az életbenmaradásomról gondoskodó vérző agysejtem kitudott préselni magából. Jázmin nagyon jól táncol. Nagyon csábos vonzó mozgása van. Táncoltam vele, illetve inkább lötyögtem vele, már amennyire a bot lábam megengedte. Egészen hozzám simult. Popsijának farpofái között éledezett az ezredes. Párszor ki is pörgettem, egy két csókot is váltottunk. Eközben Eszter az ágyon elnyúlva nézett bennünket. Jázmin őt is közénk csábította, bár egy csöppet kérette magát, hogy ő nem tud táncolni, pedig biztosra veszem, hogy igéző mozdulatai vannak. Egy kicsit kólóztunk. Én nagyon élveztem, jól szórakoztam.

Itt ismerkedtem meg a kiskutyusokkal. Meghallottam a motoszkálásukat. Eszter megkérdezte, hogy szeretném-e látni őket. Igent mondtam. Nagyon jópofák. Az egyikőjük egy csöppet megugatott, de hamar beadta a derekát a símogatásnak.

Kezet mostam. Az ágyra ültem és abban a pillanatban gumiszorításba került a pillanatnyi akaratomat uraló lábamközti kisfickó. Jázmin ráült és elkezdett meglovagolni reverse cowgirl pozícióban, ami egy idő után átment táncba. A kezeit magasba emelve változatos csípőmozgással hancúrozott rajtam. Pozíciót váltottunk. Felsőtestével és arcával egészen az ágynak simult, a lábait apró terpeszbe téve pucsított. A formás fenekét markolászva ütemesen mozogtam. Eszter teljes vadító testhosszában elnyúlva mellettünk maszturbált, azt lesve, hogy épp mi történik a barátnőjével. Eszterrel összeakadt, sőt összeforrt a tekintetünk. Elmosolyodott. Úgy éreztem, hogyha ez így marad ismét végem lesz, és nem Jázmin csodálatosan selymes puncijának a szorítása, hanem inkább Eszter tüzes tekintete fog elrepíteni a csúcsra. Ekkor Jázmin hangos nyögések közepette hátranyút és egészen magára húzott. A kezeimet a melleire tapasztotta, megkért, hogy szorítsam. Ezt követően én kértem, hogy váltsunk pozíciót. A klasszikus misszionáriust vettük fel. Szabályosan, ütemesen mozgattam a csípőmet, Jázmin hangosan élvezett. Különösen jólesett, hogy a lábaival átkarolva szorított magába. A kezeivel hol ölelt, hol a fenekemet tolta, egyszer rá is csapott :) ez is nagyon jólesett, az együttlét alatt gyakrabban is megtehette volna :) Eszter cirógatását is éreztem, de megvallom őszintén, hogy ennél a pontnál egyszerűen belefeledkeztem Jázminba. Egymás szemébe néztünk, apró csókokat is váltottunk. Rendkívül jó érzés volt magam alatt látni a leányzót. Jázmin egyszercsak felkiáltott, hogy "Elélveztem! Élvezz te is belém egy nagyot!". Eközben a lábainak a szorítása megengedett, kezei szétterültek, a szemei csillogtak, az ajkai pedig az élvezet muzsikáját zengték. Az időnk a vége felé járt és éreztem, hogy sajnos ebből pár perc alatt nem lesz semmi, ahhoz egy kicsit hosszabb időintervallum kellene. Ezért harmadszorra sajnos már nem tudtam elélvezni.

Összességében nagyon meg vagyok elégedve az együttlétünkkel, főként ha arra gondolok, hogy a kezdeti bátortalanságomhoz képest mennyire feloldódtam a végére. Igen tudom, hogy Eszterrel nem szexeltem, illetve azt is, hogy egy csomó minden mást is csinálhattunk volna, kérhettem volna, de hagytam magam sodródni az árral és azt kell, hogy mondjam megérte. Jól éreztem magam, felüdülten távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megérkezésemkor én kértem, hogy had számoljunk el az elején. A pénzt letettem az asztalra. Nem számolták át. Nem nyúltak hozzá. A távozásom pillanatáig érintetlenül ott maradt az asztalon. Teljesen korrektek voltak, megbíztak bennem, megbíztunk egymásban.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 130 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam. Ezt a csökött kijelentést azt hiszem felerősíti az a tény, hogy úgy hagytam el a lakást, hogy megbeszéltük a következő időpontot, amire, ha minden jól megy, már kész tervekkel megyek, amelyeket serényen felvetettem egy papírra, mert attól tartok, hogyha belépek azon az ajtón, újfent elveszítem a fejem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról


2024-05-06 00:29:22
A bele fektetett meló érdeme a jó minősítés, érzésem szerint lehetne rövidebb az írás.

2024-04-30 23:12:53
Élvezetes írás, majdnem az volt az érzésem, hogy pornóregényt olvasok.

2024-04-29 13:08:50
Beszámoló olvasásába is egészen bele lehet feledkezni, a beszámoló nem sporadikus, super

2024-04-29 09:38:34
Jóra értékeltem, de azért szegény Nyikolájevics Tolsztoj a hosszúságot illetően forog a sírjában. 🙂
Mutasd mindet

FunkciókÉdesHármas69 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-26) : Jázmin és Eszter az együttlét alatt, az én kényeztetésem, velem való fogadkozással azonos módon egymással is törődtek, a maga természetes módján.

felejthetetlen: 1db
(2024-03-24) : Mivel nyelvvel jól hozzáfértem Eszter csiklójához, bíztam benne, hogy célt tudok érni. Közben Jázmin újra harcképes állapotba hozott, és felgumizva reverse cowboy rám is pattant, majd éreztem, hogy finom vágtába kezd.

nagyon jó: 2db
(2024-05-12) : Pozíció váltás közben elcsattant egy hármas csók, amit én személyszerint nagyon élveztem. Jázmin egy falatnyi piros öltözéket vett magára, de az erogén zónákat szabadon hagyta. Jázmin hanyatt feküdt, eközben Eszter kényeztette.

(2024-04-15) : Egy –egy alkalommal szájából a nyál jónéhány cetire is lógott. Nagy élvezettel tette. Amikor mélyebb franciát kértem Eszter egyből “kapott” rajta. A falloszt hosszába kezelte nyelvével, ajakaival, szívta, azát táncoltatta a nyelvét

: 4db
(2024-04-24) : Eszter bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott,. Kedvesen cuppogott, szörcsögött, rövid időközönként kiengedte a szájából a játékszert, egy pillanatra se maradt stimulálás nélkül. Eszter szájában a farkam vidáman fürdött.

(2024-03-25) : Mind két Lány nagyon jól csókol. Míg Esztivel csókolóztam Jázmin szólt hogy köszön lent és ajkaival kezdte izgatni a férfiasságom. Újabb páratlan élmény. Hanyatt feküdtem Majd Eszter vett "kezelésbe"szájacskájával, Jázmin csókolt, majd fordítva a számra ült.

(2024-03-10) : Na de beszáltam én is a buliba Jázminnal 69 es pozíciót vettünk fel és fel váltva szopták a farkamat közben Jázmin gyönyörű punciját nyaltam és szapora sóhajtózás és remegve el élvezet.