A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-26 08:24:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ÉdesHármas69 +36304933456 121343 szexpartner

FoxT a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
csókos száj
csodás csók
nagyon kezdeményező
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-t, időpontok, egyéb szervezési kérdésekben SMS. Az SMS-ek témája a szezonális gyümölcs és annak fogyasztási szokásai volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Tóváros lakópark vagy BKK 41 vilijének Kőérberek megállója, de busz is forog kelenföldi metrótól. Kocsival számomra az Egérúttól volt kényelmes. Pont a ház előtt nem biztos, hogy van hely, de 150-200 méterre könnyű parkolni. A házszám kissé cseles: derék magasságban lévő házszámtáblát körbe öleli a sövény.
[Akik esetleg olvasták a 2024. ápr. 15-i beszit azoknak a helyszín és a lányok bemutatása ismerős lesz, de úgy gondoltam, aki előzmény nélkül olvassa annak is legyen kompakt szöveg, így némi pontosítással bemásolom.]
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakópark stílusának megfelelő amerikai konyhás - hálós lakás. A háló nem nyitott a vendégeknek. Kicsi folyosó, amely előszoba ként szolgál a cipő és a vastag ruha elhelyezésének helye. Innen nyílik a fürdő/WC, ajtaja végig nyitva. Fürdő jól felszerelt, van választék tisztálkodáshoz, tusfürdők, szájvíz. Kád, jófajta zuhannyal, a feles zuhanyfalat zuhanyfüggöny is kiegészíti. Törölköző önkiszolgáló rendszerbe áll rendelkezésre. A fürdőből kap megvilágítást az előtér.
Folytatásként az ebédlő kör asztala és a mögött egy átlagosnál nagyobb franciaágy. Az elkövetkező 2 óra történéseinek nagy része ott volt - friss lepedővel letakarva, több párna fej alá, -, de a konyha- étkező- nappali több része is szintérül szolgált egy –egy esemény során.
A konyha jól felszerelt és az ajándékként általam hozott gyümölcsök (földieper, áfonya) szervírozása és elfogyasztása során szerepet is kapott.
A nappali távolabbi sarkában egy TV áll, amely fényt és zenét szolgáltatott. Mellette a korábbi látogatásom óta beszerzett sólámpára hívta fel figyelmet Jázmin.
Belépéskor kellet idő, hogy a szem az erős félhomályhoz hozzá szokjon, tudtam ki és mi fogad így nem volt bennem drukk.
Igényes, szép, modern stílusú, praktikus és rendkívül tiszta a helyszín.
A helyszín és a miliője nagyon alkalmas és komfortos a találkára. Minden összhangban van, biztosítva van a diszkréció, hogy a látogató áttudja magát adni az élményeknek.
ÉdesHármas69 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
>A PÁROSOKOK PÁROSA: ÉDESHÁRMAS69 A két lányról a fotók sok bízatott bemutatnak, de a lényeg mégis csak a személyes tallózáskor dől el. Mindketten elég magasak, nem vették fel a magassarkúkat, így a szemmagaságunk nagyjából vonalba volt. Testük karcsú, kecses, üdék. A képeknek megfelelően varázslatosak a lányok. A testarányok tökéletesek, össze illőek. Ezen találkára gepárd mintás együttesben vártak, fekete térdzoknival.
Most már leső látásra sem gazelláknak akarták magukat láttatni, hanem meg mutatták igaz énjüket: gepárdok.
A páros összeszokott, vidám, egymásra és a vendégre egyaránt figyelő, céltudatos és mégis laza.

>ESZTER A DÖGÖS MILF - Ő az idősebb, arcát erősebb vonások jellemzik, ahol megjelenik biztos, hogy sok szempár figyelmét ragadja meg. Sötét tónusok határozzák meg hosszú fekete, haj, halvány kreol lágy tapintású bőr adja csábító alakját. Popsi valami csodás, görbülete szédületes, fogása lágy, és ámulatba ejtő módon képes riszálni. Zöld szeme izgatóan fürkésző. Ajaki íveltek. Melleiről a kiírásból lehet tudni, hogy szilikonosak, formájuk, tapintásuk érzékenységük természetes. Eszter és a sebész szerintem, jól döntött, amikor nem dóm kupolákat alakítottak ki. Szemérem dombja selymes, kelyhe ízletes.
Egész megjelenése igéző, attraktív, buja. Fellépése magabiztos, pajkos, remek benyomást kelt az emberbe.
Dögös több értelmében is. Dögös a fizikai megjelenésében, nagyon formás és szép nő. Dögös ahogy jelen van, ahogy a vágy által szenvedélyes adja magát. Valódi milf, mert az ember, vele van nem akarja kihagyni, hogy kényeztesse.

>JÁZMIN (JÁZMIIIN) A VADÍTÓ ÁRTTLAN - Ő az ifjabb, arcáról árad a fiatalság, bizonyára sokan szívesen pihentetik szemüket bűbájos orcáján. Sötét barna haja hosszú, bőre habfehér és bársonyos. Szemei szenvedélyességet sugároznak. Ajaki finoman ívvel csábítanak. Mellei fenomenálisak, csepp alakúak, klasszikusan kézbe illőek. Popsija arányos és acélos. Szemérem dombja feszes, -csodás képen látható az oldalán- kelyhe gusztusos.
Egész megjelenése kedves, bájos.
Huncut, játékos és realista. Ott van a dolgokba, átadja magát a pillanatnak, úszik a mámorral. Adott pontokon tartja a határokat és ezzel biztosítja az együttlét kereteit. Hamvasan fiatal.
1. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló Budapest 121343 erotikus masszázs
3. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló Budapest 121343 erotikus masszázs4. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-04-29 07:03:48 erotikus masszázs 1213435. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-04-29 07:03:48 erotikus masszázs 1213436. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-04-29 07:03:48 erotikus masszázs 121343
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Prosztata masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Impressziók a főbb akció elemekről.

>BEJELENTKEZÉS telefonon jeleztem, hogy a háznál vagyok, SMS-ben jöttek a belépéshez szükséges adatok.
Belépek az félhomály miatt, lassan azonosítom a dolgokat. Puszi, előbb Esztertől majd Jázmintól.
Az ajándékok átadása. Áfonya, ami Jázminnál “kötelező”. A fő attrakció a földieper, társítva egy üveg hűtött pezsgővel. A találka előkészítése során SMS-ben leveleztük le, hogy adjuk meg a módját az eper fogyasztásnak. Indult a szervírozás, és pár percen belül az első koccintás is megtörtént, az epret előbb a pezsgő mellé, majd pezsgőbe áztatva is majszoltuk. Aztán a pezsgő és az eper néhányszor előkerült a tali során.

>TEXTITŐL MEGSZABADULÁS - AZ INGEM A FÖLDRE KERÜL. Koccintás után részben megszabadultam ruháimtól. Mivel elmúlt alkalommal Eszter technikája, amellyel érzékien megszabadított az ingemtől mély benyomást tett rám, gondoltam ismételjünk. El is kezdtem – vagy inkább folytattam a koccintások hármas csók után- Eszterrel a csókolózást, amikor Jázmin szólt, hogy most ő veszi le az ingem. Rátapad szájával a számra, aztán ahogy gombolta az inget halad lefelé. Megjegyzett milyen jó az illatom. Ha egy lánynak bejön az illatod, ott sok izgalmas dolog tud történni. Jázmin keze felső testem különböző pontjain siklott, szexin puszilgatta mellkasomat. Aztán vissza a realitásokba, irány az illendő zuhanyzás.

>TEXTILTŐL MEGSZABADULÁS - JÁZMIN FEHÉRNEMŰJE A FOGAIM KÖZÖTT Zuhanyból visszatérve, az ágyon hason fekve Jázmin közölte: tartozom annyival az inge levételért, hogy én veszem le a melltartó- bugyi együttest róla. A dolog első hallásra egyszerű, csak a feltétel is volt: csak a szájamat használhatom. Igy aztán mögé kerültem és a nyakától indultam megfontoltan sok – sok puszival a vállán és a hátán lefelé. Eszter közben jót derült és úgy döntött, hogy saját kezűleg szabadul meg a daraboktól, és szorosan oda feküdt Jázmin mellé és elkezdtek csókolózni. Közben elértem a melltartó pántját, kaptam kedvezményt az egyik kezemmel megfoghatom a patentot, de széthúzni szájjal kell. A patent bizonyára fiúpárti volt és könnyen megadta magát szét nyílt. Így már csak Jázmin jobb meg bal váll csúcsára kellet a pántokat eljuttatnom, és onnan Eszter készségesen segített. Miközben Jázmin és Eszter továbbra is egymással voltak elfoglalva következett az alsó. A bugyi lehúzás férfinak egy vágyott történés, és szívesen vesz benne aktívan részt. Jelen esetben néhány fizikai tényező nehezített. Jázmin testének súlya és a testhez simuló anyag súrlódása. Mind kettővel megküzdöttem, lekerült a ruhadarab. Mint győzelmi trófeát fogam közé vettem, és megmutattam tulajdonosának. Jázmin elismerése jeléül megcsókolt.

>CSÓK PÁRBAN ÉS HÁRMASBAN - A csókolózás párban is és hármasban is fontos része volt az együttlétnek. Ajkaink és nyelveink gyakori látogatók voltak egymáson, egymásba. Különböző intenzitással, ízesen és búján hosszabb rövidebb csókokat váltottunk. Több akció zárása ként hármas csokra került sor.
A csókok romantikáját színezte, hogy megannyi alkalommal eperrel a számban indítottuk az ajkak csatáját.
Csók kapcsán is jelen volt az aranyos évődés: ha Eszterrel váltottunk csókot akkor Jázmin kérte, hogy vele is, ha Jázminnal akkor Eszter kérte, hogy ő is kér. Minden csókba bele is tették magukat, termesztésen én sem akartam lemaradni.
A csókban is meg van a két lány habitus különbsége,
Eszterrel jó nagyokat lehet smárolni,
Jázminnal izés nyelves csókokat válttam.

>NYELVJÁTÉKOK AZ “ARANY HÁROM SZÖGEKBEN”. Hármasunk során számos alkalommal jó szívvel és nagy kedvel kinyaltam a lányokat, több alkalommal ők is egymást.
>>A LÁNYOK COMBJAI KÖZÖTT Miután a textil lekerült Jázminról combjai között helyezkedtem el és az “arany három szögénél” aktivizáljam magam. Puszikkal borítottam be szemérem dombját: Az ajkam érezte, puncijának enyhén nedvességét. Nyelvem finoman szörfözött a combomon és rá tévedtem alsó ajkaira. Miközben Eszterrel smárolt, igyekeztem alaposan kinyalni, eredmény nem maradt el, finoman megrezdült teste. Ennek hatására Eszter is igényt tartott szolgáltatásaimra így az ő ízés és lucskos puncijában is csatangoltam nyelvemmel.
>>ARCRAÜLÉS - A forgatókönyv nagyjából azonos amíg az egyik lány a prosztatámat simogatja és a farkamat szájával kényezteti andiig a másik az arcomon ül.
Jázmin háttal és előbb a poppját nyomja a szájamhoz, és lágyan az ánuszát kezdem nyelvemmel simogatni, közben kezemmel finoman a csiklóját érintem. Aztán hátrébb mozdul Jázmin és a szemérem ajkai beborítják számat és nyelvem siklik a csiklójára addig nem enged amíg alaposan el nem megy. Jázminnak, amikor erős orgazmusa van utána mindig mosdóba kell mennie.
Eszter szemből ül rám. “Most is nyaljál ki rendesen, mint a múltkor!” - felszólítással. Csiklóját jól hozzáférhetően kínálja fel és nyelvem máris dolgozik rajta. Ahogy nyalom kedvesen és határozottan biztat, hogy csináljam, mert jó neki. Jázmin dédelgeti a farkamat, ami igen erős hatással van rám. Az arcom úszik Eszter kéjnedvében, az egész mámorító.
>>LÁNYOK EGYMÁST NYALÁSAI. A lányok rendszeresen bele kóstoltak egymás puncijába, számomra kettő emlékezetess.
Jázmin “kedvence” - előző alkalommal is ő kezdeményezte - hátulról dugom szédületes punciját ő közben Esztert nyalta. Ész veszejtő felállás: Jázmin feszes tompora, ahogy a puncijába ki bejár farkam, Eszter szaggatott lélegzet vétele, ahogy a cicijei ide –oda ringatóznak, hát ez az a helyzet amikor az ember nagyon el tud szállni, ez történt velem is.
Eszter az ágyon feküdt, feje a párnákkal fel pockolva, fejénél álltam farkam a szájába, közben Jázmin nyalta a punciját. Igen megkapó élmény.
Hm, olyan helyzet nem jut eszembe, amikor Eszter nyalta Jázmint, pedig mozdulat képe van fejemben, hogy Eszter elhelyezkedik Jázmin lábai között.

>FRANCIA LECKÉK a hármas együttlét során többféle képen kerülhet sor franciára. A legjelentősebb élmény a párosban franciázása a lányoknak. Jázmin kényeztetem közben Eszter pozíciót váltott és eltüntette a szájával a farkamat.
Jázmin ezt észlelve, ő is kért belőle. Igy párnával a fejem alatt gyönyörködtem és piszkosul élveztem ahogy a két lány felváltva, párhuzamosan játszott velem. Sokféle képen, sok módon járt a nyelvük, az ajkuk, hol a makkon, hol kisebb, hol nagyobb mértékben eltűntve. Mindketten nagyon jól és nagy odaadással franciáznak.
Eszter határozottabban, tövig is nyeli, jelentős szívással, pornósan, nagyon szexin.
Jázmin érzékibben, több nyelvvel és inkább a felsőbb régiókat dolgozza meg alaposan.
Nagyon megtudtak vadítani a franciázással, Eszter szájába olyan orgazmusom lett, hogy pihenőre lett szükségem.
Nem hirdetnék eredményt a lányok francia nyelv tudásában, mert minden formában izgalmas és érzéki volt. Nem csak technikái tudás magas, hanem az odafigyelés, a szexuális - mindfulness (pillanatban jelenlét) is.

>AKTUSOK mind két lánnyal két - két különböző pozícióban volt.
>>Jázminnal a LÁNYOK EGYMÁST NYALÁSAI -nál már említett “kedvence”, azaz amikor Eszter nyalta és hátulról voltam benne. A tali egyik csúcsa ez volt számomra.
Másik alkalom egy finom lovaglás volt. Eszter masszírozta a prosztatámat, Jázmin pedig beleült a farkamba. Az aktus elején csókolóztunk, aztán Jázmin jobban beleült és közösen lovacskáztunk az élvezetek mezején. Jól megjegyezhető képet ad, amint Jázmin lovagol, mellei egyre inkább keményednek és arcán a mámor mosolya ül ki.
>>Eszter is kedvet kapott a lovagláshoz. Finoman rám ült, egymás jól eső örömére élveztük a közösülést azt, hogy eggyé tudtunk válni. Valami felszabadulás volt abban, hogy a test – testtel örömet szerez, kölcsönös kiteljesedés. Eszter puncija jól körülvett, kezeink összekulcsolódik, szemeimmel követtem ringó mellei táncát. Az egész valami álomszerű volt számomra. Eszter egy fergeteges csókkal zárta a nyargalódzását.
Esztert kértem, egy klasszikus miszi pozra, Szertetem volna érezni testét ahogy alattam táncol. Ahogy elfeküdt, magához húzott már is siklottam belé. Aztán jót táncoltam puncijában, hevesen csókolóztunk, ahogy feküdtem rajta, éreztem teste lüktetését.

>A HÁRMAS MINDENNAPI CSODÁI
>>LESZBI ELEMEK - Jázmin és Eszter az együttlét alatt, az én kényeztetésem, velem való fogadkozással azonos módon egymással is törődtek, a maga természetes módján. Jöttek maguktól a csókok, az érintések, a simogatások, a nyalakodások, számomra úgy tűnt a kölcsönös boldogság jegyében, számomra pedig izgalmat nyújtottak.
>> PROSZTATA MASSZÁZS A két lány felváltva hosszan és következetesen masszírozta a prosztatámat.
>> VÉDELEM BIZTOSÍTÁSA. A lányok folyamatosan gondoskodtak arról, hogy ha szükséges volt a védő felszerelés garantáltan meg legyen. Számos felhelyezés mind valahogy másképp valósult meg. Volt, hogy igazság szerint csak az eredményt érzékeltem, a csere megtörtént volt, hogy a kezek a vágy fokozásával is játszottak volt, hogy az ajkak segítetek fel az eszközt. A lányok gondoskodtak közös biztonságunkról.
>> SPONTANEITÁS ÉLVEZTE Az együtt létünk a jellemzője a közvetlenség, őszinteség. Közvetlenség a szexet egyszerűségében, természetességében megélni és örömet lelni benne. Őszinteség mindent ahogy megéljük jelezzük vissza a maga felelősség teljességében.
Az éreztem, hogy vágyainkat egyszerűen és huncutan, csintalanul, pajzánan, pajkosan teljesülnek. Eszter és Jázmin végig kezdeményező, a kölcsönös öröm keresésében szuper pajtások voltak. Jázmin az elején koccintáskor azzal indított, hogy orgazmus szám csúcs akarnak dönteni, több beteljesülés legyen, mint múlt alkalommal. Viselkedésük a mámor együttes kereséséről tanúskodott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok, ami van az adatlapon az teljesül, korrekt a folyamat.
A végén helyeztem az asztra.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 160 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az eper és a pezsgő adott egy romantikus hangulatot a találkozásnak eszközt, amellyel játszani lehet, hogy az együtt töltött idő még izgalmasabb legyen.
Eszterrel és Jázminnal együtt töltött idő az érzékiség, a kölcsönös túlfűtöttség és beteljesedés jegyében telt.
Könnyed stílus, másikra odafigyelés, a kéj és mámor keresése és nyújtása volt, ami miatt ismételtem, és ismét pazar élményben volt részem.
Az Jázminnal és Eszterrel az édeshármas átható élményt, valódi édesség, szuper nyalakodás

Ps: Akiket zavarnak a nyelvhelyességi problémák, azoknak infó: oka a Diszlexia - Diszgráfia; F8100 - F8110
Webmesteri megjegyzés
Tesco gazdaságos beszi, ha ugyanarról írsz mint akiről 2 hete akkor sem kellene a helyszínt és qa külsőt másolni, biztos tudtál volna hozzatenni a két héttel ezelőtti beszidhez infomorzsákat....

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról


2024-05-03 16:35:53
ISTENNŐ pontosabb lenne az ISTENNŐK címke, de olyan még nincs.
Sok-sok közös élmény Érosz pamlagán!!!

2024-04-29 13:25:28
Igencsak super olvasni ezeket a sorokat a romantikus találkozásról, fantasztikus élmény tény, megerősítem!

2024-04-29 07:14:55
Lebilincselő!Gratulálok, ez fantasztikus élmény lehetett!
Mutasd mindet

FunkciókÉdesHármas69 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-03-24) : Mivel nyelvvel jól hozzáfértem Eszter csiklójához, bíztam benne, hogy célt tudok érni. Közben Jázmin újra harcképes állapotba hozott, és felgumizva reverse cowboy rám is pattant, majd éreztem, hogy finom vágtába kezd.

nagyon jó: 1db
(2024-04-15) : Egy –egy alkalommal szájából a nyál jónéhány cetire is lógott. Nagy élvezettel tette. Amikor mélyebb franciát kértem Eszter egyből “kapott” rajta. A falloszt hosszába kezelte nyelvével, ajakaival, szívta, azát táncoltatta a nyelvét

: 5db
(2024-04-28) : Eszter kérte, hogy váltsunk pozíciót, mert már ő is köszönne a kis János vitéznek. A hátamra feküdtem Jázmin rámült, rám szorítva a gyönyörű popsiját. Miközben így fulladozva kalandoztam a nyelvemmel Jázminban, a másik oldalon Eszterrel kényeztettek.

(2024-04-24) : Eszter bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott,. Kedvesen cuppogott, szörcsögött, rövid időközönként kiengedte a szájából a játékszert, egy pillanatra se maradt stimulálás nélkül. Eszter szájában a farkam vidáman fürdött.

(2024-03-25) : Mind két Lány nagyon jól csókol. Míg Esztivel csókolóztam Jázmin szólt hogy köszön lent és ajkaival kezdte izgatni a férfiasságom. Újabb páratlan élmény. Hanyatt feküdtem Majd Eszter vett "kezelésbe"szájacskájával, Jázmin csókolt, majd fordítva a számra ült.