Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-15 13:54:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ÉdesHármas69 +36304933456 121227 szexpartner

FoxT a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefon, VTR-t, aztán kicsi logisztika és lett megfelelő időpont.
A néhány SMS váltás a találka előtt szervezési ügyében.
Adott nap reggel ismét SMS, amira jött a válasz: “Várunk😊”
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Tóváros lakópark vagy BKK 41 vilijének Kőérberek megállója, de busz is forog kelenföldi mertótól.
Kocsival számomra az Egérúttól volt kényelmes. Pont a ház előtt nem biztos, hogy van hely, de 150-200 méterre könnyű parkolni.
A házszám kissé cseles: derékmagasában lévő házszámtáblát körbe öleli a sövény.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakópark stílusának megfelelő amerikai konyhás - hálós lakás. A háló nem nyitott a vendégeknek, két havanyéz kutyus rejteke, csendesebb fajtából, nem volt hangjuk amig ott voltam.
Kicsi folyosó, amely előszoba ként szolgál a cipő és a vastag ruha elhelyezésének helye. Innen nyílik a fürdő/WC, ajtaja végig nyitva. Fürdő jól felszerelt, van választék tisztálkodáshoz, tus fürdök, szájvíz, törölköző. Önkiszolgáló rendszerbe.
Innen kap megvilágítást az előtér.
Folytatásként az ebédlő kör asztala és a mögött egy átlagosnál nagyobb francia ágy. Az elkövetkező 2 óra történéseinek nagy része ott volt - friss lepedővel letakarva, több párna fej alá, -, de a a nyitott tér több része is szintérül szolgált egy –egy esetben.
A konyha jól felszerelt és a beszélgetés során kiderült ki is van használva, de nem a klasszikus gasztronómiai ügyekről akarom az érdeklődőket tájékoztatni.
A nappali távolabbi sarkában egy TV áll, amely fényt és zenét szolgáltatott.
Belépéskor kellet idő, hogy a szem az erős félhomályhoz hozzá szokjon.
Igényes, szép, modern stílusú, tiszta kecó.
A helyszín és a miliője nagyon alkalmas és komfortos a találkára. Minden összhangban van, meg van a diszkréció is, hogy a látogató áttudja magát adni az élménynek.
ÉdesHármas69 külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A két lányról a fotók sok bízatott bemutatnak, de a lényeg még is csak a személyes tallózáskor dől el. Mind ketten elég magasak, nem vették fel a magassarkújukat, így a szemmagaságunk nagyából vonalba volt. Testük karcsú, kecses, pompás formák oltárian érvényesültek az “egyen fekete” combfix, tanga, melltartó együttesbe. A képeknek megfelelően varázslatosak a lányok. A testi arányok tökéltesek, össze illőek.
Eső látásra gazelláknak tűnnek, de aztán idővel a gepárd is kibujt belőlük.
A páros összeszokott, vidám, egymásra és a vendégre egyaránt figyelő, céltudatos és mégis laza.
- Eszter az idősebb, arcát erősebb vonások jellemzik, ahol megjelenik biztos, hogy sok szempár figyelmét ragadja meg. Sötét tónusok határozzák meg hosszú fekete, haj, halvány kreol lágy tapintású bőr adja csábító alakját. Popsi valami csodás, görbülete szédületes, fogas lágy, és ámulatba ejtő módon képes riszálni. Zöld szeme izgatóan fürkésző. Ajaki ínycsiklandón íveltek. Melleiről a kiírásból lehet tudni, hogy szilikonosak, formájuk, tapintásuk érzékenységük természetes. Eszter és a sebész szerintem, jól döntött, amikor nem dóm kupolákat alakítottak ki. Szemérem dobja selymes, kelyhe ízletes.
Egész megjelenése igéző, attraktív, buja. Fellépése magabiztos, pajkos, remek benyomást kelt az emberbe.
- Jázmin (Jázmiiin), ifjabb, arcáról árad a fiatalság, bizonyára sokan szívesen pihentetik szemüket bűbájos orcáján. Sötét barna haja hosszú, bőre habfehér és bársonyos. Szemei szenvedélyességet sugároznak. Ajaki finoman ívvel csábítanak. Mellei fenomenálisak, cseppalakúak, klasszikusan kézbe illőek vadítóak. Popsija arányos és acélos. Szemérem dobja feszes - csodás képen látható az oldalán, kelyhe is olyan gusztusos.
Egész megjelenése kedves, bűbájos.
Huncut, játékos és realista. Ott van a dolgokba, átadja magát a pillanatnak, úszik a mámorral. Adott pontokon tartja a határokat és ezzel biztosítja az együttlét kereteit. Fiatalsága üdítő.
1. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló Budapest 121227 erotikus masszázs
3. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló Budapest 121227 erotikus masszázs4. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-04-15 18:07:48 erotikus masszázs 1212275. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-04-15 18:07:48 erotikus masszázs 1212276. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-04-15 18:07:48 erotikus masszázs 121227
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Prosztata masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Impressziók a főbb akció elemekről.

1) Bejelentkezés
Telcsin jeleztem, hogy kapuban vagyok. A vonal végéről készséges üdvözlés és pár perc türelem kérése. Majd SMS-ben érkezet a kapu kód. A megjelölt helyen két koppintás és nyílik az ajtó.
Belépek az félhomály miatt, lassan azonosítom a dolgokat. Bemutatkozás, előbb Esztertől majd Jázmintól kapok az ismerkedés nyugtázására két - két puszit.
Beljebb kerülve a konyha pultra leteszem az ajándék gyümölcsöket, és az így szabaddá vált kezeimmel meg simítom a két lányt. Ismerkedő cseverészés. Ebbe kicsit belefeledkezve, Eszterrel kezdek el csókot váltani. Kellemes csókok közbe Eszter segít megszabadulni ingemtől. Néhány gomb kigombolása után érzékien kezdi el mellkasomat cirógatni. Igen észvesztő volt a mozdulat sor.
közben rá jövök, hogy meg sem kérdeztem, hogy maradhatók-e?
Eszter évelődő válasza: ’Lenne kedved maradni?’ Mind két lány kedvesen kacagással reagált. Igy aztán maradtam.
Jázmin egyáltalán nem szemrehányóan és nem is sürgetően mondta, majd menjek el zuhanyozni. Igy aztán a rajtam lévő ruhákat átadtam az ebédlő székeinek megőrzésre és irány a fürdő. Jázmin kallózolt, és kérésemre ajánlót tusfürdőt. Kálozom Jázmin maradt és az általa javasolt módon helyezkedtem el az ágyon.

2) Ismerkedések
A lányok corpusának megismerése több lépésben történt. Most csak az első elmékről teszek említést.
Jázmin közelsége miatt az ő ajkait is meg kóstoltam, közbe kezem a nyak - váll - mellek – popsi tájait járta be. Eszter megérkezésivel a csókolózás váltakozott és hol egyik – hol másik lány számomra éppen elérhető és fontos tájait barangoltam be.
A két lány testének számos jó és meg jóbb részlete van. Ha egy –egy említhetek akkor Eszter ringó popsija, Jázmin királyi melleit mondanám.
Későbbike során kezem, nyelvem, szám mint két lány számos test részét bejárta, nagyon készségesek, nyitottak és szexiik voltak.

3) Csókolózás
A lányokkal párban és hármasban is vadító csókolózni. Mind ketten változatosan, hosszan változó nyelv játékkal csókolnak. Vagy amikor lágy puszikkal operálnak. Eszter számos alkalmammal brutálisan lesmárolt, irdatlanul jól eset. Jázmin a nyelves csókok nagymestere, több alkalommal kezdeményezett hármas csókot.

4) Franciázás
Jázmin előbb kezével, majd “engedély kérés után” szájával, nyelvével kezdte férfiasságomat kényeztetni. Több alkalommal volt, amikor Jázmin franciázott nekem. Az ágyon fekve két lábbak között vagy oldalról, a “konyhába” előttem térdelve, 69 –es helyzetbe. Szóval több pozícióba, több alkalommal. Mindegyik kicsit más volt és mindegyik fenséges. A keze mindig ott volt támasztásként, lágyan főképpen a makkot ostromolja, nem is akár, hogy. Készségesen és baromi jól csinálja.
Eszter franciája nagyon határozot, mélyen, keményen pornósan is tudja csinálni. Egy –egy alkalommal szájából a nyál jónéhány cetire is lógott. Nagy élvezettel tette. Amikor mélyebb franciát kértem Eszter egyből “kapott” rajta. A falloszt hosszába kezelte nyelvével, ajakaival, szívta, azát táncoltatta a nyelvét a hegyén és újra eltüntette szájában.
-Közös francia,
mint az Édeshármas egyik nagy lehetősége kiválóan teljesült. A lányok lábaim mellet foglaltak helyett, rálátást engedve, egyszere kényeztetésre. Számos alkalmául, így ezen akciónál is érezhető volt a két lány remek összhangja. Nagy természetességgel és oda adással teljesítettek ezt a kihívást is, közben ők is monitorozottak, hogy mikre reagálok legjobban. Igencsak próbála tették álló képeségemet. Nem kíméltek magukat és nekem sem adtak “kegyelmet” alaposan megkezeltek.
- Francia minden alkalommal natúr volt, a dolgok úgy alakultak, hogy szájba nem mentem el.
Nem hirdetnék eredményt a franciába, mert minden formában izgalmas és érzéki volt. Nem csak technikái tudás magas, hanem az oda figyelés, a szexuális - mindfulness (pillanatban jelenlét) is.

5) Punci nyalás
A találka legerősebb eleme – személyes vágyaimnak megfelelően - a punci nyalás volt.
Mind két punci mindenki által többszörösen kilett nyalva.
- Eszterrel kezdtem. Jázmin a farkammal és a prosztatámmal volt elfoglalva, Eszter smárolás és simogatás közben kérdezte, hogy kinyalom-e. Igenlő válasz után Eszter háttal az arcomra ült. Örömmel kezdtem közelebbről ismerkedni a puncijával a nyelvem, hol a csiklón, hol a hüvely bejáratán táncolt. Nem tudtam eldönteni, hogy a vágytól az én nyál elválasztásom indult be, vagy Eszter nedvesedet elképesztően, de kiadós testnedv cunami volt percekig.
- Legalább két menetben Jázmin nyelve is járt Eszter puncijába. Előbb mikor Eszter került alulra, aki szájával a farkamat kezelte, Jázminnak Eszter puncija volt alkalmas helyen. Alaposan kényeztette. Tüzes helyzet volt.
Később Jázmin kérte, hogy hátulról dugjam meg, ő meg nyalja Esztert. Na ez erősen beütött nálam. Jázmint hátulról tolni, érezni a punciját, amint magába fogad, kézben tartani kemény fenekét - csípőjét, és közben látni, amit Eszter a nyalás következtében egyre inkább lebeg a csúcs felé. Hát belerobbantam Jázmin puncijába, pontosabban a gumiba.
- Eszter egészen közel ült a számhoz, éppen elértem nyelvemmel a kelyhét. Ekkor Jázmin lábaival játszót a farkammal, Eszter érdekelték a történések ezért inkább arra figyelt.
- Eszter a vége felé ismét rá ült az arcomra, most elölről, láttam és alaposan tudtam simogattam melleit. Egyenletes tempóban nyaltam Esztert, közben Jázmin prosztatával és környékével volt elfoglalva. A kéj tudatosan lomha tempóban haladt előre, de aztán Eszter finoman zihált és egész teste remegett, közben Jázmin áldásos tevekénysége következében én is elszálltam. Jázmin aranyosan konstatálta: “Egyszerre mentetek el!” Erósz különös emóciója lett úrra rajtam, nagyon klassz élménnyel lettem gazdagabb.
- Jázmin is rá ült arcomra háttal. Eszter kezébe tartotta férfiasságomat és közben hosszabb rövidebb ideig csókolózót Jázminnal. Ahogy Jázmin rám ült előbb a popóját kényeztetem nyelvemmel, am jól esthetet számára, mert hosszabban nyelvem közelébe tartotta. Közben egyik kezemmel Jázmin csiklóját simogattam. A másik kezemet Eszter hosszú comján pihentetem, mit egy jelezve hálámat aktivitásáért. Jázmin közbe hátrébb csúszott, a teljesen nedves puccijában járt a nyelvem. Hűséges szájmunka meghozta eredményét, Jázmin hosszasan remegett, én mind addig amig le nem nyugodót ott tartottam nyelvemet apró mozgásokkal. Az akció után együtt távoztunk a fürdőbe.
- Később a mosdóban volt dolgom, amig távol voltam Jázmin eldőlt az ágyon Eszter kényeztette. A látvány magért beszélt. Eszter úgy helyezkedett, hogy hozzá férjek, a popsiját és a csiklóját simogattam. Az akció egészen addig tartott amig Jázmin le nem merült a mámor.

6) Prosztata masszázs
Jázmin az első franciája közbe megkérdezte, hogy mehet-e a prosztata masszázs. Igen után, rutinosan és gyengéden belekezdet a prosztata kénytetésbe. Tartósan több menetben a különböző akciók során végig tette masszírozott.
Miközben Jázmin masszírozót, volt, hogy
- másik kezével a falloszt kényeztette,
- Eszter franciázot,
- Eszter az arcomon ült és nyaltam,
- Eszter lovagolt rajtam.
Jázmin a masszázst hihetetlen odaadással és bravúros technikával csinálta. Az egyik orgazmusom Jázmin masszázsának köszönhetően volt.

7) Láb és az erotika
- Eszter az ágyon feküdt, Jázmin éppen nem volt jelen. Számmal irányt délnek vettem, csiga tempóba haladtam a mellek, a köldök, a szeméremdomb puszilgatásával a comb a térdig. Ott azért torpantam, meg mert a többi textil le került Eszeltről, de a térdfix még tartotta magát. Kéjsóváran elkezdtem lefele görgetni a lábtyűt. Ahogy lekerült a lábfejről is Eszter lábujjait puszilgattam, számba vettem, talpát csíkiztem, aranyos mosollyal fogata a játszadozást.
- Jázmin felajánlottá, hogy a lábával kényezteti a farkamat. Hátra dőltem, Eszter a számhoz közel helyezkedett el. Jázmin pedig lábacskáival játszott velem. Éreztem mind két lábfej folyamatos játékát, rendesen felhúzott. Az a simogatás, amit Jázmin a lábaival nyújtott első rangú élmény volt. Esztert is izgatta a dolog, mert miközben hol lágyan, hol határozatban nyaltam szemérem ajkai, ő rendre hátra felé kacsingatott.

8) Aranyeső
Ami után Jázmint az élvezetig nyaltam, elindult a fürdőbe. Meg állt egy pillanatra és felajánlotta, ha megyek szívesen lepisil. Nem tudtam az invitálásnak ellen állni. Pár lépés hátrányt ledolgozva a kádba már én értem hamarabb. Befeküdte a kádba, Jázmin felém állt. Igazán impozáns élmény volt ahogy csodás lány lábai között fekszem. Csodaszépen elkezdet puncija csöpögni a pisi, 5- 10 cseppek indultak el. Jázmin szólt: “Játssz a farkaddal!” és a cseppek jöttek tovább. Ismét Jázmin szólt: “Ennyi volt”. Lehajolt hozzám nyomot egy puszit a számra. Vélhetően nem csak számomra volt élmény az aranyeső.
Vissza térve a konyhában állva hármas smárosba kezdtünk, amelynek fejleményeként Jázmin elém térdelt és kiadós franciába kezdet, Eszterrel folytattuk a smárolást és közben érzékin simogattuk egymást.

9) Aktus
Ezen típus találkák meghatározó napirendi pontja a teljes összejövés. A szexuális aktusra mind két lánytól lehetőséget kaptam.
- Jázmin javasolta az egyik klasszikus hármas felállást. Ö szemből nyalja Esztert, én hátulról támadjam meg a punciját. Jázmin csodás feneke, szép háta, Eszter mellei és arca ahogy a nyalás közbeni kéj arcán látszót, igen átható benyomást tett rám. Jázmin vulvája magába fogadott, jól lehet tolni és ő is segítette az aktust. Hatás nem maradt el belerobbantam Jázmin puncijába, pontosabban a gumiba. Jázmin addig tartotta a popsiját amig számomra jól eset. Aztán hátamat Eszter ölének vettem és az élményét köszönet képen lágyan csókolóztunk Jázminnal. Következet egy rövid zuhi.
- Eszterrel sokáig csókolóztunk, simogattuk egymást. Kényeztetem Eszter melleit, és kértem nyelvével, kezével pajzánkodjon mellkasomon. Rettenetesen élveztem ahogy simogatott, nyalt és puszilgatott. Mind eközbe Jázmin prosztata masszázsa is húzott felfelé. Jázmin javasolta, hogy ő folyatja a masszázst és Eszter lovagoljon meg. Első hallásra ketté ált a fülem. Ilyen intenzív élmény kávákádat, hogy fogok “túl élni?”. Aztán a kíváncsiság túl lökött az ijedségen. Jázmin elkészítetté a “terepet” Eszter pedig a világ legnagyobb természetességével rá ereszkedett a farkamra. Eszter buja puncija jól fogadott. Előbb ült rajtam, elvarázsolt szépsége és a bene valló lét. Aztán arra, volt szükségem, hogy rám feküdjen, hogy érezem testét Az egyenletes mozgásom rövid ideig érzéki volt, de aztán belelágyultam a helyzetbe. Igy előbb Eszterrel, majd Jázminnal kiegészülve hármas csókba mentünk át. Jogos a megállapíts: sokat akar a szarka, oszt nem bírta a farka. Van ilyen, a vágy bennem tovább dogozott, a lányok pedig újabb impulzusokat adtak.

10) Leszbi elemek
Az együtt lét során számos olyan történés volt, amelyben a két lány egymást kényeztette (puszik, csókok, simogatások, másik alapos dédelgetésé). Ezek olyan magától érthető módon jöttek, az együttlét szerves részét alkották. Számukra láthatóan kellemes, számomra izgató volt.

11) Gumi kezelés.
Ilyenben még nem volt részem, hogy a gumi fel és levételével egyáltalán nem kell foglalkoznom. Jázmin ezt magára vállalta. Lehet csak rajta maradt a feladat? Számomra roppant kényelmes, volt a folyamat. Jázmin hol kézzel, hol szájjal rám varázsolta a védelmet, és minden alakommal rendezte a használt sorsát. Köszönet ezen aktivitásáért is.

12) Évődések
A lányokkal könnyen lehet dumcsizni, szívesen “húzzák” egymást kedvesen és ha a vendégben partnert találnak akkor őt is.
Jázminnal az aranyeső után visszatértvel a nappaliba, kólával kínált. Más témák mellett szóeset kóla ivási szokásainkról. Jázmin és szerénységem a” jéghidegen az igaz” formulával értettünk egyet, Eszter lanyin kedveli ezt a fajta italt. A cukormentes változatok között a lányok a Zéró izét kedvelik, a lájt kólához ragaszkodással egyedül maradtam. Több más téma is szóba került akciók között.

13) A koreográfia
Részemről nem volt előzetes terv, pár kéjsóvár gondolat adta az alapot.
Az együtt letett a lányokkal úgy vélem néhány dolog vezérelte és biztositotta tartalmát:
- az egymásra figyelés,
- a nyitottság
- a játékosság,
- a pajkosság,
- és legfőpképpen az intenzív vágy.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az eredeti bejelentkezés 90 perc volt. Ez van a VTR-en. Aztán amikor a 85 percbe voltunk a lányok “rábeszélésre” megoldottuk 30 perccel. Az elszámolás a végén történt. a * így *-ra módosult.
Extrákról nem tudok, ami van az adatlapon az teljesül
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 130 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Számomra finom érzéki találkozás, kölcsönös öröm, kölcsönös izgalom volt, ami sok csatornás kielégülést hozott.
A kedves, játékos búcsú hármas csók és az ahhoz társult mondatok alapján a lányok számára is ízletes volt az együtt töltött idő.

Érosz zamatos két órával ajándékozót meg a Jázmin és Eszter közreműködésével. Mint minden együtt lét számos szexi dolgot biztosit. Eszter és Jázmin remek partnerek a szexben, jelen vannak az együttlétbe, izgalmasok, lazák, összeszokotak. Az Jázminnal és Eszterrel az édeshármas átható élményt, valódi édesség.
Ajánlom a nyalánkság kedvelőknek.

Ps: Akiket zavarnak a nyelvhelyeségi problémák, oka a Diszlexia - Diszgráfia; F8100 - F8110

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról


2024-04-18 23:22:33
Herr Lee kösz a megértést és az elismerő szavakat. A mély benyomást keltő elemek összerendezésvel jött létre az írás. Az való igaz jó néhány kép van Eszterről és Jázminról és az találkáról a fejembe, a pozitív élményeket a lányokra gondolva könnyen tudom előhívni.

2024-04-18 22:50:57
Épp szóvá akartam tenni, hogy miért nehéz olvasni, de a végén azt is megválaszoltad. E nehézségek ellenére egy pazar találkozóról, igencsak rendhagyó jegyzőkönyvet kaptunk. Szerintem utána egy napot a videószobában ültél és elemezted, mert nehéz elképzelnem, hogy másképp hogy lehet ilyen részletes elemzést írni egy ilyen észvesztő élményről.

2024-04-18 07:20:32
Kedves Implacabile
Kérlek olvasd el a beszámoló utolsó mondatát! :)

2024-04-16 20:57:20
Nekem tetszett ez a stílus, csak a helyesírási hibák tömkelegén szisszentem fel olvasás közben. Erre nem ártana odafigyelni.

2024-04-16 20:19:58
​A megszokottól eltérő forma miatt számítottam arra, hogy a vegyes lesz a fogadtatás. A szavazatok és számos komment megerősített útkeresésben. Az általános narratív, elbeszélő beszik mellet -amelyek között számos pazar van -, születhetnek formailag és némileg tartalmilag is másmilyenek. A számozás hirtelen ötlet volt. A felületen struktúra létrehozására nem jutott eszembe jobb. Legközelebb mást fogok kipróbálni.
Terjedelem is egy érdekes kérdés. A jelentős terjedelem minőséget nem automatikusan garantálja, ezzel tisztában vagyok. Azok közé tartozom akik kicsit hosszabban írják, de nem a terjedelem növelése a célom.
A disz miatti megértést köszönöm. Voltak és vannak közismert személyek akik ezzel éltek, alkottak. Ezek közül például egyik
Agatha Christie, igézem sem főbb műfaji elemekben, sem terjedelemben nem követem :)
Nagy köszönet és hála két partneremnek és múzsámnak Jázminnak és Eszternek.
Mutasd mindet