Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-25 17:58:02

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ÉdesHármas69 +36304933456 121041 szexpartner

pályáttévesztett a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
felejthetetlen páros
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
A randi előtt két nappal vettem fel a kapcsolatot a Lányokkal. Jázmin vette fel a telefont és nagyon gyorsan találtunk egy szombat reggeli időpontot ami mindannyiónknak megfelelt. Aranyos volt informálódott van e kérdésem, de felületükön minden világosan látható.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
4
Címet sms-ben kaptam meg. Se a Waze, se a GPS-ek nem jó címre visznek, csak megközelítőleg. Óvatosságból hamarabb mentem és terepszemlét tartottam. A házszámot boka magasságban keressük, ne a megszokott helyen. Parkolás könnyű, nem fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A hölgyek lakása tiszta rendezett, jól felszerelt. Félhomály, halk aláfestő zene szól, kellemes illatokkal találkoztam.Az ágy hatalmas kényelmes és legnagyobb örömömre kellő számú párna várt. A fürdő higiéniájára nem lehet panasz, minden csili-vili. Törölköző nagy és illatos, kilépő száraz. Néhány fajta tusfürdő áll rendelkezésre , valamint szájvíz eldobható műanyag pohárral.
ÉdesHármas69 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A Lányok nagyon csinosak és gyönyörű arca van mind kettőnek. Jázmin keblei természetesek és szépek, formásak, Eszteré pedig szilikonosak és az eddig általam látott legtermészetesebb hatású, nem túl nagy és szintén szépek és formásak. Magasak a Lányok, hosszú combokkal, szemérem dombjaik, pedig simára borotváltak, popsijaik hívogatóan szexisek. Lányok fogadó szettje kétrészes fehér-skót kockás kombójú "fehérnemű" volt, ami pazarul állt rajtuk. Mind két Hölgy mosolygós, vidám természetű és nagyon lazák.Nekem az összkép tetszett a legjobban.
1. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló Budapest 121041 erotikus masszázs
3. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló Budapest 121041 erotikus masszázs4. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-03-26 08:00:38 erotikus masszázs 1210415. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-03-26 08:00:38 erotikus masszázs 1210416. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-03-26 08:00:38 erotikus masszázs 121041
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Jázmin nyitott ajtót és mire beléptem már Eszter is ott volt. Két-két puszival köszöntöttük egymást, majd a szerény ajándékomat átadtam és egy tea mellett jót beszélgettünk. Mocskosul izgultam, hogy két ilyen bombázóhoz jöttem, de próbálták oldani a feszültségem. Tea után alapos fürdés, szájvíz és már mentem is hozzájuk.
Jázmin már megszabadult a szettől és Eszter is levette melltartóját. Csókolóztam Jázminnal, majd Eszterrel, majd hármasban. Ilyen élményem sem volt még. Mind két Lány nagyon jól csókol. Míg Esztivel csókolóztam Jázmin szólt hogy köszön lent és ajkaival kezdte izgatni a férfiasságom. Újabb páratlan élmény. Hanyatt feküdtem Majd Eszter vett "kezelésbe"szájacskájával, Jázmin csókolt, majd fordítva a számra ült. Fenomenális volt , hogy az kedves Hölgynek a szájában vagyok a nyelvem pedig a másik csodás puncikáját izgatja. Jázmin óvszert húzott rám Eszter pedig háttal belém ült. Mennyei volt mikor befogadott. Zavarom miatt a befejezés Jázmin ajkaival történt, közben Eszter pedig csókolt simogatott, kényeztetett.
Tisztogatást kaptam, majd fürdés és az ágyon Eszter mellet fekve beszélgettünk, közben Jázmin teát és gyümölcs falatkákat készített. Micsoda kiszolgálás. A Lányoknak fergeteges humoruk van. Szeretnek élcelődni és a "magaslabdákat" könyörtelenül lecsapják. Eszter a keményebb a humor terén, Jázmin meg a fanyar humort képviselte. Remek társaság mind két Hölgy, földön járnak, nincs affektálás és szerintem érték rendünk is hasonló lehet.
A Csajok idővel belekezdtek egy leszbi showba, indítványomra. Eszter a hátára feküdt, párna fej alá, majd széttárta formás combjait. Jázmin oda térdelt és elkezdet nyalni Eszter puncusát. Jázmin kiszólt hogy Eszter nem csinál semmit, adjak neki feladatot. Oda térdeltem a fekvő gyönyörű Nő fejéhez, aki orálisan kezdett izgatni. Nem akartam, hogy a vég hamar elérjen, mellé feküdtem és vagy csókolóztam Eszterrel, vagy a mellét vettem kezelésbe. Ezután Jázmin lábaim közé jött és Ő kezdett ajkaival izgatni. Esztert kértem üljön a számra, amit azonnal megtett. Nem tudom mennyi idő telt így el, de úgy éreztem ezt minden nap kibírnám. Eszter hangja megjött, feneke remegni kezdett, közben a gyönyörűséges Jázmin kitartóan vitt a csúcs felé és a szájában végeztem, de Eszti izgatását nem hagytam abba, majd Ő is elélvezett. Leszállt rólam megcsókolt és azt mondta attól félt hogy abba hagyom mikor csúcsra vitt Jázmin. Majd megdicsért , hogy nagyon jól abszolváltam a feladatot. Én is csókkal köszöntem meg Jázminnak a páratlan élményt majd tisztálkodtam és visszaérve Eszter ölébe hajtottam a fejem, lábaimnál Jázmin és így beszélgettünk minden féléről. Én soha nem kapkodok az ilyen élmény helyeken, most se egy órára érkeztem. Az ilyen kedves Nők társaságát ki kell élvezni.
Bár végig nagyon zavarba voltam és izgultam, de végére teljesen kiűzték belőlem. Szenzációs randi volt, le a kalappal a Lányok előtt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vállalások egyértelműek, paraméterek szint úgy. Nagyon korrektek és kedvesek.
Rózsacsokor
pályáttévesztett nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jázmin és Esztek két csodálatos és kedves Nő. Tartottam a hármas randitól, mert egyszer borzasztó csalódás ért egy hasonló felállású találkán. De ez annak a reciproka volt.
Hölgyeim, köszönöm a páratlan hangulatot és a csodás élményeket. Üdv.: A Pályáttévesztett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról


2024-03-31 11:31:50
A hosszabb időtartam ellenére nem engedted túl bő lére az élménybeszámolót, viszont egy-két kritikusan fontos infót tisztességgel beszúrtál a megfelelő helyekre. Köszi a tudósítást!

2024-03-27 23:32:37
Örülök, hogy jól érezted magad és jó tudni, hogy a talonban van egy ilyen jó páros.
Mutasd mindet