Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-24 20:48:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ÉdesHármas69 +36304933456 121034 szexpartner

BudaGyöngye a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Egészen stresszes múlt hetem volt, és péntek délelőtt azt nézegettem éppen, vajon ki szeretne segíteni, hogy egy kicsit kikapcsolódjak, ellazuljak, amikor észrevettem, hogy akcióznak. (itt tenném hozzá, hogy az elmúlt napok-hetek egyik kellemes meglepetése, hogy a lányok jobbnál jobb akciókkal próbálnak minket még nagyobb aktivitásra bírni!)
Sosem volt még részem efféle hármas mókában, rajta is van (spoiler: Már csak volt) a bakancslistámon, és mivel az utóbbi időben úgyis hosszabb randevúkat szervezek magamnak, a csokor is, amivel eleve kalkuláltam, hasonló volt.
Szóval (nagyon) rövid gondolkodás után telefont ragadtam, és felhívtam őket, hogy tájékozódjak, egyeztessünk. Csengő női hang (Jázmin) vette fel, és meglepetésemre arról tájékoztatott, hogy én vagyok az első, aki telefonál az akció miatt. Én innen a helyzeti előnyömet nem is akartam elengedni, kb 1 óra 20-perccel későbbre le is foglaltam a helyemet náluk.
Jeleztem, hogy VTR-en is megerősíteném, amit Jázmin lelkesen fogadott.
Kb 10 perc múlva vissza is igazolták, hogy szeretettel várnak, és megkaptam a címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Ahogy megkaptam a címet, és rákerestem térképen, egyből láttam, hogy gyorsan időzavarba kerültem, és hogy talán több időt kellett volna szánnom a telefon előtt - mondjuk beszámoló olvasásra (Persze attól még változhat is közben a cím) - a lokációt ellenőrízendő (Kritikai megjegyzés a kollégák felé: Sokszor sajnos ez sem segítene, hiszen az olyan infókkal, hogy GPS odatalál, megmeg a busz ott áll meg, nem mindig vagyunk előrébb)
A lényeg a lényeg, hogy mivel én kerékpárral közlekedek, láttam, hogy az útvonaltervező szerint 54 perc az odaút, és nekem kb 60 állt a rendelkezésemre. A városnak egy olyan részén, ahol nem mindenhol van hól kijelölve a bringaút, és akkor értékes perceket rabolhat el az ember életéből a merre is menjek féle keresés.
Bringára pattantam, és rohantam - az Egér úton is túlra, egy közelmúltban épült lakóparkba (Tóváros) a Kánai tó és a vasút között. Azon kevés budapesti helyszínek egyike, amit talán tényleg autóval célszerű megközelíteni.
Beszámolók utólagos olvasása során megtudtam, hogy a BKV is szokott arra járni.
2 perccel a megbeszélt időpont előtt oda is értem, kikötöttem a paripűt, telefonáltam, és üzenetben meg is kaptam minden fontos infót a bejutáshoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az ajtón bebocsáttatva pici előtérbe jutottam, ami egy légtér az amerikai konyhás nappalival.
Elsőre kicsit félhomály volt, de ha az ember szem hozzászokott, mindent jól meg lehetett figyelni.
Kifejezetten otthonosan berendezett helyszín nyújt szinte családiasan barátos környezetet az együtt töltött időre.
Ruháimat a tálalóasztal melletti széken helyeztem el, és fehér lepedővel borítva egy viszonylag nagy méretű fekvő alkalmatosságot is fel tudtam mérni (inkább csak utólagosan, mert figyelmemet elsősorban gyönyörű vendéglátóim kötötték le).
Magától értetődő volt, hogy fürdök, a fürdőben több törülköző ki volt készítve részemre, ahogy tusfürdőből is számos opció kínálkozott.
A tisztálkodás zuhanyfüggönyös kádban történik, minden tiszta, a kilépő száraz, a csapnál szájvíz, műanyag kis poharak. Semmi sem zavarja az idillt.
ÉdesHármas69 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtót Eszter nyitotta ki, belépve egy mosolygós, sudár lánnyal szembesültem, és mielőtt a bemutatkozáson túl bármit ki tudtam volna nyögni a számon, a másik szépség, Jázmin is látóterembe került.
Eszter puszival köszöntött, Jázmin kézfogással - de mindketten mosolyogtak, amit érthető okokból nem lehetett nem viszonozni.
Egyenruhában voltak. Úgy értsétek, hogy egyforma - skótkockás - melltartóban, és - szintén skótkockás - francia bugyiban, valamint fehér sportszárban. Mindkét lány nagyon szexy volt ebben a szettben.
Ahogy már utaltam rá, alkatra hasonlónak mondanám őket.
Mindketten nagyon barátságosak voltak, és közvetlenek, kifejezetten szép arccal!
Eszter nagyon szép, formás feltuningolt cicikkel okoz nekünk örömet, és ha nem tudom a leírásból, nem is biztos, hogy meg tudtam volna mondani ezt a tényt. Rajta néhány nagyobb tetoválást is felfedezhet a kalandor.
Eszter cicijei ezzel szemben (szerencsére) sosem láttak szikét, és ez így van jól, gyönyörű formás mellek csábítanak kényesztetésre. Szép, napbarnította (vagy szoli) bőrét kevesebb, és kisebb tetoválás díszíti, hirtelen csak egyet tudnék felidézni.
A punci mindkét lánynál frissen borotvált, szőrnek, borostának a legcsekélyebb nyoma sem volt.
Nagyon összeszokott csapatot alkotnak ketten, és kifejezetten fantáziadúsak - nagy örömömre.
1. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló Budapest 121034 erotikus masszázs
3. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló Budapest 121034 erotikus masszázs4. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-03-25 08:17:51 erotikus masszázs 1210345. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-03-25 08:17:51 erotikus masszázs 1210346. ÉdesHármas69 +36304933456 beszámoló 2024-03-25 08:17:51 erotikus masszázs 121034
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Prosztata masszázs:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
A fürdőből a szobába visszatérve a következő látvány fogadott:
Jázmin gyakorlatilag meztelenül, nekem háttal térdelve üsszakuporodva az ágyon (Gyakorlatilag csak a fenekét, és a punciját láttam) Eszter pedig oldalról puszilgatja őt.
Oda is mentem hozzájuk, a törülköző még a derekam köré csavarva, mikor Eszter felhívja a figyelmem, hogy arra nem lesz szükségem.
Oda is léptem a székhez, hogy letegyem, és amikor újra az ágyhoz közelítette, ők már egymással szemben térdelve nyelveltek, csókolóztak.
Szerencsére engem is bevettek a játékba, és először Eszterrel csókolóztam, majd utána egyből Jázminnal is. Kezem is elkalandozott, majd a szám is, Eszter cicijére. Közben ők újra csókolóztak, én pedig éreztem, hogy Jázmin keze lejjebb kúszik rajtam.
Fel is vetették a lányok, hogy dőljek le, ők pedig elkezdenek kényesztetni.
És itt olyan pillanatok következtek, amilyen szerepbe minden férfi, aki Édeshármasra vágyik, vagy pornófilmet néz, beleképzeli magát. Két gyönyörű nő felváltva nyalogatja, szopogatja a farkát, és a zacskókat, miközben kéjesen fel-felpillantanak a reakcióidat figyelve, és a változatosság kedvéért még néha egymást is megcsókolják.
Jázmin kérdezett rá, hogy szeretek-e nyalni?
Igenlő válaszomra Eszter maradt a lábam között, én pedig lejjebb jöttem az ágyon, hogy Jázmin fölém tudjon térdelni - Arccal Eszter és a farkam felé.
Míg én Jázmint nyaltam, Eszter folytatta a szopást, és nagyon jó érzés volt közben néha konkrétan a torka szorítását is érezni a makkomon. Lassításért könyörögtem, mert a heves ingerek hatására éreztem, közel kerülök a robbanáshoz. Megnyugtattak, hogy van második esély, bár nem ez aggasztott, csak terveim tudágba dőlése.
Eszter kicsit lassított mialatt nyelvem Jázmin csiklója és popója között kalandozott, kezem a testén, ő pedig tenyeremet a mellére szorította.
MAjd előrehajolt, és klasszik hatvankilencben picit átvette a farkam Esztertől.
Valamikor ekkortájt jött az ötlet tőle, hogy hogyan állok a prosztatamasszázzsal. Volt pár magánéleti próbálkozás, amikor már teljesen kifacsart helyzetben az új impulzus hatásos volt, ezért igent mondtam. Ő is bátorított, és újra lábaim közé telepedett, ujjaira gumit húzva, és azt síkosítva elkezdett elul símogatni.
Eszter eközben továbbra is lelkesen szájával játszott a farkammal.
A következő ötlet az volt, hogy míg Jázmin továbbra is a prosztatámmal játszik, addig Eszter meglovagol.
Sajnos a felgumizást követően ott lent elpuhultam. (Az okok között lehet az egész heti stressz, a randit megelőző rohanás, de akár a lenti masszázs szokatlan élménye is)
Ettől függetlenül Eszter szájával továbbra is lelkesen segített, majd úgy döntöttünk, a masszázst most abbahagyjuk.
Ehelyett most Eszter ült - szemből- a számra, Jázmin pedig átvette tőle a farkamat.
Így folytatódott játékunk. Mivel nyelvvel jól hozzáfértem Eszter csiklójához, bíztam benne, hogy célt tudok érni. Közben Jázmin újra harcképes állapotba hozott, és felgumizva reverse cowboy rám is pattant, majd éreztem, hogy finom vágtába kezd. Sajnos ebben a pózban valamiért sosem tudtam igazán merev maradni, most is ez történt, de lenti partnerem ismét feltalálta magát, és megint szájjal kényesztetett. Oly sikerrel, hogy ahogy Eszter, úgy én is egyre jobban közeledtünk a csúcshoz.
ESzter a számon vonaglott élvezés közben, és pillanatok elteltével meglepve szembesült vele, hogy közben nagyon lövellve én is elélveztem. A többi Jázmin szájába ment.
Itt azt hiszem, néhány pillanat nekem kiesett, felejthetetlen pillanatok voltak.
ESzter utána hozzám bújt, és amikor Jázmin visszatért, ő is. Picit beszélgettünk, símogattam a lányokat.
Felvetették a második kör lehetőségét, gyorsan elmentem tusolni, és visszajőve ismát szájjal kezdtek kényeztetni.
Sajnos nekem ennél több idő kellett volna az újrázáshoz (ezért is preferálom mostanában a hosszabb találkákat), szembesültünk is vele, hogy még nem vagyok elég tettrekész.
Mármint lent, mert Jázmin még nem élvezett, és ez nem maradhatott így. Szóval most ő ült a számra, és nyaltam, amíg nem jelezte testének reakciója, és hangosabb tetszésnyilvánítása a sikert!
Még egy picit beszélgettünk, csókolóztunk hármasban, és picit nyelveltek egymással is a lányok, hogy jól a retinámba égethessem a képet, majd elkezdtem öltözni, hogy ne raboljam kedves vendéglátóim idejét.
Meztelenül kísértek az ajtóhoz, ahol kaptam egy kis cukorkát is Jázmintól, valamint néhány búcsúcsókot.
Nem tudom, milyen szavakkal, de én a viszontlátás reményével, és bár néhány apróbb saját kudarccal, de mégis kielégülten köszöntem el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem beszéltünk extrákról, és nem is volt hiányérzetem. Azt se tudom, vannak-e.
Hogy megérte-e? Kifejezetten!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Régóta bakancslistás volt egy ilyen élmény, és mondhatnám ugyan, hogy túlbecsülik, de azzal hazudnék.
Nagyon jó élmény volt, azt hiszem, egy szép napon mindenképp szeretném megismételni, illetve ha az időfaktort nézzük, megduplázni is.
Ezzel együtt azt hiszem, külön-külön is meg kellene látogatnom a lányokat, hogy egyénenként én is több figyelmet tudjak szentelni nekik.
Nagyon tetszett az a lelkesedés, nyitottság, ötletesség, amit bevetettek annak érdekében, hogy én jól érezzem magam.
A cimkék kiválasztásánál pedig nagyon nagy bajban voltam, különösen mert két lányt kellett 1-1 címkével jellemezni, miközben ezernyi impulzus ért a rövid egy óra alatt.
Mindenesetre köszönöm az élményt, hölgyeim!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról


2024-03-31 11:23:03
Néhány mondat kissé összegabalyodott, de az élmény és az infók így is átjönnek... az Összképben írtak pedig számomra külön értékes visszaigazolást jelentenek.

2024-03-27 23:34:19
Élvezet volt olvasni. Biztos nem annyira élvezetes, mint maga az élmény, de elég közel járt. Mai legjobb olvasmányom eddig.

2024-03-26 21:24:34
Caps_Lock: Jó szórakozást!

2024-03-26 21:24:02
Ván-dor: Tanultam is belőle!

2024-03-25 10:24:02
Kedvet kaptam én is! :) Lényegretörő, mégis kedvcsináló!
Mutasd mindet