Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-10-16 23:56:15



Málnás szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ÉdesHármas69 +36302343020 122861 szexpartner

Málnás a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
hosszú lábak
fergeteges francia
változatos pózok
fergeteges humor
Egyeztetés
Itt láttam a hirdetésüket, már telefonban is laza, közvetlen volt ... asszem Jázmin, talán vele beszéltem. Kaptam időpontot aznap délutánra.
Megközelítés
Jár a közelben villamos (bár azt hinnéd, hogy nem, annyira zöldövezet) de én autóval mentem. Lakópark, és meglepően kevés szabad parkolóhely van, de egy kis keresgéléssel mindig találni. Érdemes pár percet rászánni a parkolásra (ami ingyenes) és esetleges sétára. Nem használtam GPS-t mivel voltam párszor a közeli uszodában (nem Kondorosi ne tessék megijedni !!!!) és ismerem a környéket. Nyugodt, szép, családias jellegű környék, ahol a szembejövő szomszéd köszönni fog az utcán, tessék természetes mosollyal viszonozni... Házszám egyértelmű. A lakásba bejutás körül volt egy apró kihívás, megálltam az ajtó előtt ami nem nyílt azonnal, kopogni/csengetni nem akartam, míg ott álltam nyílt a szemközti ajtó, éppen ment el a szomszéd bácsi (nem 'úgy' ment el, bevásárolni ment) de szerencsére jó helyre jutottam be végül és remélni merem hogy a most meghirdetett zsákbamacska hölgy nem a szembeszomszéd néni aki a kedvet kapott a programhoz :)
Tehnikai info hogy a lépcsőházban nincs térerő, a rég letűnt offline világ farkastörvényei uralkodnak, mindenki csak magára számíthat nem lehet telefonos segítséget sem kérni.
Helyszín
Szép, tiszta, tágas új építésű lakás, otthonos és kellemes hangulat fogadott. Tényleg mintha látogatóba érkeztem volna a barátaimhoz, semmi 'szolgáltatási helyszín' érzés nem volt.
ÉdesHármas69 külseje
A lányok szépek, csinosak, ezt már mindenki megírta előttem, de amit nem lehet elégszer hangsúlyozni hogy kedvesek, aranyosak. Megkínáltak teával, gyümölccsel és elengedtek pár olyan poént amitől az emberfia vagy zavarba jön vagy nagyon beindul mert okos lányt nem lehet kapni hanem ki kell érdemelni ... na és kettőt! Tetszik a hozzáállásuk, természetességük, a dumájuk - tíz perc után elindult egy gondolat a fejemben hogy milyen veszteség lesz közösségünknek ha ezek jövőre abbahagyják az ipart és felcsapnak stand-up comedy előadónak. De legalább majd hátha lesz olyan merész poénjuk amiben az én karakterem szerepel.
1. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló Budapest 122861 erotikus masszázs
3. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló Budapest 122861 erotikus masszázs4. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-10-17 09:56:06 erotikus masszázs 1228615. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-10-17 09:56:06 erotikus masszázs 1228616. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-10-17 09:56:06 erotikus masszázs 122861
Action
Az akció a fürdőből való visszatérésemet követően repülőrajtot vett: Eszter ráült a számra és Jázmin szopni kezdett. Jó lett volna még egy kis közös rávezetés, de nem panaszkodom, élveztem :) Elsőre furcsa érzés volt, mintha úgy 69-eznénk hogy a lány puncija és szája között nincs közvetlen összeköttetés ... és ettől az újszerűségtől az első tizenöt másodperc "nem tudom hova tenni az érzést" állapotból átcsapott az újdonság erejével őrülten izgatóba. Persze ezért a "nincs közvetlen összeköttetés" kifejezésért biztos megkapom a magamét a lányoktól legközelebb mert fantasztikus összhang van köztük, minden pillanatban érződik az összeszokottság, profin vezettek egy olyan koreográfia mentén ahol én naiv kezdőként (először léptem fel háromszereplős játékban) botladoztam volna.
Sajnos csak egy órára tudtam menni ezért kicsit olyan volt mint amikor egy jó regényből készül egy kilencven perces film és hiányérzettel jössz ki a moziból, még mennyi minden benne kellett volna legyen és mennyivel jobb lett volna ha két órás, de te valójában egy 12 részes sorozatot gyártottál volna...
Szóval az egy óra semmire sem elég (mondom ezt úgy hogy háromféle felállásban szeretkeztünk), menjetek másfélre minimum; az adatlapon szereplő fél órás opció pedig biztos valami pajzán vicc. De a 12 részes sorozat sem elvetendő, a "bakancslista" kifejezés pedig szerintem kifejezetten félrevezető mert azt feltételezi hogy egyszer kipipáltad túl vagy rajta jöhet a következő sor a listában. Ezzel ellentétben én most úgy érzem hogy láttam annak a filmnek az előzetesét amire be akarok ülni.
Elszámolás
Érkezésemkor tisztáztuk a jó barátság alapjait, extrák nem merültek fel.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Különleges és külön kategória amit képviselnek, mindenkinek javaslom aki hajlandó letérni a rutinpályáról.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról


2024-10-17 22:58:05
Az actionből hiányzik pár dolog. 3 póz? Melyek voltak ezek? Melyik lánnyal hogyan volt a 69?

2024-10-17 20:34:28
Sajnos az action-ről sokat nem tudtunk meg. Volt egy 69 és ennyi. Jártam már a lányoknál és van mit írni az action-ről is :)

2024-10-17 14:40:51
Nem rossz amit írtál, de az action részt ügyesen elmaszatoltad. Oda a pőre részleteket kellett volna leírni úgy ahogy történt...

2024-10-17 14:11:51
>Hát igen!A buttó egy óra két lányra kevés,hátha még a harmadik(zsákbamacska) is ott lett volna.:)Csak így tovább.Nekem tetszett.:)
Mutasd mindet

FunkciókÉdesHármas69 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-09-22) : Féloldalt feküdtem, hogy Eszter folytatni tudja a franciát. Jázmin elkezdett kéjesen sóhajtozni és egyre jobban élvezte a nyelvmunkámat, aminek hatására elérte az orgazmust. Ezután Eszter került sorra. Jázminnal együtt kezdtük nyalni Esztert és ő is elkezdett sóhajtozni.

felejthetetlen: 4db
(2024-10-05) : Eszter az arcomra ült és úgy nyaltam őt, Jázmin pedig engem kényeztetett a kezeivel és a szájával. Kezdtem magam túl jól érezni, ezért megszakítottam ezt a láncot, és szóltam, hogy most Jázmint kóstolnám meg.

(2024-08-09) : Eszter a férfiasságomat nyalta falta és nagyon finoman használta a kezeit. Most Jázmin hangja erősödött meg, csípő mozgása beindult, közben kezeimmel formás melleit simítottam, markoltam. Lent újra nagyon megkeményített Eszter és kérdés nélkül gumit húzott rám és bele ült.

(2024-03-25) : Mind két Lány nagyon jól csókol. Míg Esztivel csókolóztam Jázmin szólt hogy köszön lent és ajkaival kezdte izgatni a férfiasságom. Újabb páratlan élmény. Hanyatt feküdtem Majd Eszter vett "kezelésbe"szájacskájával, Jázmin csókolt, majd fordítva a számra ült.

nagyon jó: 5db
(2024-08-25) : Utolsó váltás és az új védőruha felhelyezése után Jázmin nyeregbe pattant. Először lassú majd ütemes vágtában lovagolt rajtam és eközben Eszter őt és engem simogatott felváltva. Jött a végkifejletet és az ágy mellett állva egy kevés páros francia után a négy cicire élveztem.

(2024-06-22) : Volt mindkettőjük részéről rövid francia, Jázmin javaslatára egy hármas lopott csókocska, majd Eszter felajánlotta a prosztatamasszázs lehetőségét, először gondolkodtam kicsit, de igent mondtam. Nem azért mert nem érdekelt, hanem mert attól féltem, hogy ezzel tovább gyorsítjuk a végkifejletet.

(2024-05-12) : Pozíció váltás közben elcsattant egy hármas csók, amit én személyszerint nagyon élveztem. Jázmin egy falatnyi piros öltözéket vett magára, de az erogén zónákat szabadon hagyta. Jázmin hanyatt feküdt, eközben Eszter kényeztette.

: 10db
(2024-10-16) : Natúr francia (egyedül és ketten is, többször is, nemcsak az elején), csók (nemcsak holmi szájrapuszi), elölről és hátulról az egyikükkel, majd elölről és lovaglóban a másikukkal. Közben 69 úgy, hogy ketten is kényeztetnek.

(2024-10-03) : Zuhanyt követően némi tapogatózós ismerkedés és ráhangolódás, natúr francia, párosan, öröm nézni és átélni, tudják, hogy miért vagy itt. Addig addig megy a mozi, hogy mire észbe kapnék, végem is van, ezen jót derülünk, de nincs fennakadás, a lányok kézben tartják a menetrendet és egy kis feltöltő masszázst javasolnak.

(2024-09-30) : Jázmin eközben fölém hajolt és csókolóztunk. Majd Eszter kicsit igazított a pózon, térdelésből guggolásba váltott és úgy folytatta a lovaglást. Itt éreztem hogy közel a vég, ezért mondtam, hogy gyorsítson a tempón, aminek eleget is tett.