Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-10-16 23:00:32



dodkii szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ÉdesHármas69 +36302343020 122860 szexpartner

dodkii a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
változatos pózok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon hívtam őket, gyorsan ment az egyeztetés, még aznap fogadtak, néhány órán belül már náluk is voltam. Már itt jól indult a beszélgetés.
Megközelítés
Autóval mentem, kb. 50 méterre tudtam parkolni. Valószínű nem kell máskor sem sokkal messzebb menni. GPS odavisz.
Helyszín
A lakás a célnak maximálisan megfelelt, igényesen berendezett, hangulatos, tetszetős környezet. Konyha nappali egyben, fürdőszoba tiszta és rendben, minden volt amire szükség lehet ilyenkor. Nem ezerszer használt törülközők, érezhetően minőségibb, 6-7 tusfürdő stb. A konyha-nappali volt a tetthelyszín, ahol volt egy ágy, célhoz kellően nagy a szoba is és az ágy is.
ÉdesHármas69 külseje
A képek magukért beszélnek, részemre ők "jelenségek" voltak abszolút pozitív értelemben és remélem még lesznek is. Arc bár kitakart a hirdetésben, nekem nem volt kivetnivalóm, tetszettek.
1. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló Budapest 122860 erotikus masszázs
3. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló Budapest 122860 erotikus masszázs4. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-10-17 09:55:49 erotikus masszázs 1228605. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-10-17 09:55:49 erotikus masszázs 1228606. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-10-17 09:55:49 erotikus masszázs 122860
Action
Egy órát voltam, amit picit túlléptünk, ezúton is köszönöm. Nem az órát nézték. Beszédesek, nem volt kínos csend, minden ment olajozottan, mintha nem először találkoztunk volna. Kezdtük egy rövid beszélgetéssel, asztalnál ülve, kifejezetten tetszett ez a bevezetés, felvezetés, mindenki elmondta a szabályokat. Humorukat érteni kell, de nagyon jól áll nekik, bár lehet van olyan szituáció akinek ez nem jön be. Már a telefonbeszélgetéskor éreztem, hogy jó ajtón kopogtatok, amit a kis bevezető szösszenettel még inkább emeltek.

A rövid ismerkedés majd zuhany után belépve a tetthelyszínre 69-es látvány fogadott. Ez jó kezdetnek ígérkezik, gondoltam. Fogtam egy széket, az ágy mellé tettem, és leültem, néztem, amit csinálnak. Valamiért nem akartam rögtön beleugrani a közepébe. Az ágyat félig körbe lehetett járni, így mindenféle szögből, egyre közelebbről néztem a történéseket. Majd egyszercsak, pár perc után, magával ragadott az egész. Még friss az élmény, de nehéz lenne felsorolni az összes pózt és cselekményt, ami történt, de megpróbálom. Natúr francia (egyedül és ketten is, többször is, nemcsak az elején), csók (nemcsak holmi szájrapuszi), elölről és hátulról az egyikükkel, majd elölről és lovaglóban a másikukkal. Közben 69 úgy, hogy ketten is kényeztetnek. Lovagló félig az ágytámlának támaszkodva és teljesen kiterülve is. Amíg az egyikben vagy, a másik sem tétovázik, keresik a lehetőségeket, hogyan is lenne jó a hármas felállás. Az egyikük inkább természetes szépség, a másikuk inkább pornós kinézet (szilikon cicik), de vigyázat, ez a kombináció őrjítő is tud lenni. A két leányzó nagyon jól kiegészíti egymást. Írhatok itt bármit is, leírni kb. lehetetlen az élményt. Át kell élni. A végén kértem, hogy natúr dupla kényeztetés legyen. Ennek meg is lett az eredménye, végén szájba élvezéssel. Nálam a minőség is fontos, itt ezt megkaptam. Csak az egész ágyjelenet szerintem volt vagy 40-45 perc, felért egy testedzéssel, de ők is jól bírták, ezt is érdemes kiemelni. Bár nyilván ők ketten vannak.
Elszámolás
Szerintem nagyon korrekt hozzáállásúak, kedvesek, nincs mellébeszélés. Extrákról nem beszélgettünk, de nem is volt rá szükség. Az elszámolás a randi elején történt.
Rózsacsokor
dodkii nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességében? Biztos sokan legyinteni fognak, de nálam no. 1. Ehhez viszonylag sok virágszál is kell, de megéri. Itt nemcsak arról van szó, hogy az ember megy és reszel, ez ettől sokkal több, és azoknak ajánlom, akik nemcsak gyors reszelést szeretnének.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról


2024-10-17 14:28:41
>A közös franciskánál hiányoltam a részletessebb leírást!Falták-e rendesen,csókolóztak-e rajt,mit hogyan stb..A másik a végén NFVSZ-nél is együtt két szájba mehetett-e a dolog ügyesen,vagy csak az egyik lány vállalta?:)Ezek számomra fontosak!:)

2024-10-17 10:11:45
Jó, mert a hangulatot is átadtad.
Mutasd mindet

FunkciókÉdesHármas69 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-09-22) : Féloldalt feküdtem, hogy Eszter folytatni tudja a franciát. Jázmin elkezdett kéjesen sóhajtozni és egyre jobban élvezte a nyelvmunkámat, aminek hatására elérte az orgazmust. Ezután Eszter került sorra. Jázminnal együtt kezdtük nyalni Esztert és ő is elkezdett sóhajtozni.

felejthetetlen: 4db
(2024-10-05) : Eszter az arcomra ült és úgy nyaltam őt, Jázmin pedig engem kényeztetett a kezeivel és a szájával. Kezdtem magam túl jól érezni, ezért megszakítottam ezt a láncot, és szóltam, hogy most Jázmint kóstolnám meg.

(2024-08-09) : Eszter a férfiasságomat nyalta falta és nagyon finoman használta a kezeit. Most Jázmin hangja erősödött meg, csípő mozgása beindult, közben kezeimmel formás melleit simítottam, markoltam. Lent újra nagyon megkeményített Eszter és kérdés nélkül gumit húzott rám és bele ült.

(2024-03-25) : Mind két Lány nagyon jól csókol. Míg Esztivel csókolóztam Jázmin szólt hogy köszön lent és ajkaival kezdte izgatni a férfiasságom. Újabb páratlan élmény. Hanyatt feküdtem Majd Eszter vett "kezelésbe"szájacskájával, Jázmin csókolt, majd fordítva a számra ült.

nagyon jó: 5db
(2024-08-25) : Utolsó váltás és az új védőruha felhelyezése után Jázmin nyeregbe pattant. Először lassú majd ütemes vágtában lovagolt rajtam és eközben Eszter őt és engem simogatott felváltva. Jött a végkifejletet és az ágy mellett állva egy kevés páros francia után a négy cicire élveztem.

(2024-06-22) : Volt mindkettőjük részéről rövid francia, Jázmin javaslatára egy hármas lopott csókocska, majd Eszter felajánlotta a prosztatamasszázs lehetőségét, először gondolkodtam kicsit, de igent mondtam. Nem azért mert nem érdekelt, hanem mert attól féltem, hogy ezzel tovább gyorsítjuk a végkifejletet.

(2024-05-12) : Pozíció váltás közben elcsattant egy hármas csók, amit én személyszerint nagyon élveztem. Jázmin egy falatnyi piros öltözéket vett magára, de az erogén zónákat szabadon hagyta. Jázmin hanyatt feküdt, eközben Eszter kényeztette.

: 10db
(2024-10-16) : Eszter ráült a számra és Jázmin szopni kezdett. Jó lett volna még egy kis közös rávezetés, de nem panaszkodom, élveztem :) Elsőre furcsa érzés volt, mintha úgy 69-eznénk hogy a lány puncija és szája között nincs közvetlen összeköttetés ...

(2024-10-03) : Zuhanyt követően némi tapogatózós ismerkedés és ráhangolódás, natúr francia, párosan, öröm nézni és átélni, tudják, hogy miért vagy itt. Addig addig megy a mozi, hogy mire észbe kapnék, végem is van, ezen jót derülünk, de nincs fennakadás, a lányok kézben tartják a menetrendet és egy kis feltöltő masszázst javasolnak.

(2024-09-30) : Jázmin eközben fölém hajolt és csókolóztunk. Majd Eszter kicsit igazított a pózon, térdelésből guggolásba váltott és úgy folytatta a lovaglást. Itt éreztem hogy közel a vég, ezért mondtam, hogy gyorsítson a tempón, aminek eleget is tett.