Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Nykol(38)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-10-05 01:06:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ÉdesHármas69 +36302343020 122769 szexpartner

ElectricJoker a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
felejthetetlen páros
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Október 1-én reggel, amikor beléptem az oldalra, egy rendszerüzenet fogadott, hogy megnyertem a tombola fődíját. Meg voltam veszve, úgy örültem, de annyi eszem még volt, hogy tudjam, ez a nyeremény akkor ér valamit, ha meg is tudom élni, ezért nosza rajta, kb azonnal hívtam őket. Jázmin vette fel a telefont, elmakogtam, hogy én vagyok a szerencsés nyertes, ő biztosított, hogy ez lehetséges, csak leszek szíves VTR-ben is megerősíteni ezt az infot. VTR-ben fixáltuk az időpontot, csütörtök reggelre beszéltük meg a találkozót, aztán már csak az izgulás maradt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
1
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű. Prémium lakópark a XI. kerület külső részében, kevesbé eufemizálva Tatuin külsőn. BKV megállót nem láttam a közelben, de a navigáció szerint negyed óra sétára több járat is elérhető. A parkolás ingyenes, a ház előtt is volt hely érkezésemkor. A bejutást jelentő kapukódot sms-ben kaptam meg, gond nélkül eljutottam a tetthelyre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ahogy mondtam, a helyszín egy prémium lakóparkban van. Új építésű lakás. Higiénia teljesen oké, a fürdő patika, a tusfürdőválaszték egy Rossmann üzletet idéz. A törülközők puhák és elég nagyok, a pecón látszik, hogy törődnek vele. De nem ingatlant nézni jöttem, ezért a lakás nem igazán érdekelt, több szót bem is érdemel ebben a beszámolóban.
ÉdesHármas69 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A lányok a képeknek teljesen megfelelnek. Eszter egy tökéletes alakú, szép arcú MILF, Jázmin meg az az überdögös huszonéves szomszédlány típus, akiről csak ábrándozik a magamfajta egységsugarú júzer. Külön-külön is gyönyörűek, együtt meg szenzációsan jól néznek ki. Eszter cickóit sebész faragta tökéletesre, nem vitte túlzasba az implantot, ezért is olyan izgató a látványuk és a tapintásuk. Ő az igazi Stifler mamája típus, akit bárhol, bármikor, de még annál is inkább. Jázmin természetesen szép minden porcikájában. A fiatalság szépségén túl a belőle áradó lágyság az, ami megfogott. Az arckitakarástól nem kell félni, a lányok nagyon szépek. Ahogy Puzsér mondta a "Nőtípusok osztályozása 10-es skálán" című videojában, rájuk tökéletesen illik az "ilyen nőd sosem lesz"-címke.
A lányok magasak, Eszter tényleg 180 centis magassággal bír, Jázmin is hasonlóan nagyra nőtt. Puncijuk sima, finom, jóillatú, jóízű, és az ízük teljesen más, úgy, hogy mindkettő nagyon finom. Mindketten valami hálós nemtudommiben fogadtak, ami engem nem izgatott, a szépségükhöz pedig szerintem nem tett hozzá, ők azok a lányok, akik egy liszteszsákban is érzéki szupernőnek néznek ki.
1. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló Budapest 122769 erotikus masszázs
3. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló Budapest 122769 erotikus masszázs4. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-10-06 17:51:55 erotikus masszázs 1227695. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-10-06 17:51:55 erotikus masszázs 1227696. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-10-06 17:51:55 erotikus masszázs 122769
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Miután leparkoltam, hívtam őket a bejutás miatt. SMS-ben kaptam a kapukódot, gond nélkül megtaláltam a lakást. Eszter nyitott ajtót, beinvitált, bemutatkoztunk egymásnak, majd kaptam tőlük két-két puszit. Átadtam a lányoknak a magammal hozott növényeket és marcipánokat, majd kabátomat es cipőmet levéve, de még felöltözve kibontottam az ünnepélyes alkalomra hozott brut tokaji furmint pezsgőt, hogy elinduljon a móka.
A koccintás után már járt a kezem össze-vissza, de teljesen meg voltam zavarodva, mint kezdő buzi a gőzfürdőben, annyi opció volt, hogy nem tudtam, hogy mit tegyek.
Eszter, és főleg Jázmin kiemelkedően friss humora itt kezdett megmutatkozni, a lányokkal oda-vissza oltogattuk egymást, aminek a vége az lett, hogy elindultam letusolni. Nem húztam az időt a fürdőben, frissen és üdén kiléptem a tetthelyül szolgáló szobába, ahol az ágynál már vártak rám a bestiák. A saját agyam elleni vesztes küzdelem elkezdődött, innentől az események sodortak magukkal.
Először Eszterről, majd Jázminról került le az a valami, amit ruhának is nevezhetnek, majd még állva az ágy mellett csókolóztunk, mindhárman egymással, hármas csók is elcsattant, közben a kezembe beleköltözött valami démon, mert önálló akarattal rendelkezve mindent feltérképezett a lányokon, amit csak elért. Majd a szám is a lányok testét kutatta, és még mindig talpon voltunk. Odalent a kicsi én is vigyázzba vágta magát az ünnepély miatt, én meg elvesztem, mert annyi mindent akartam egyszerre, hogy az entrópia legyőzött.
Szerencsére a lányok kisegítettek, így a javaslatukra ugy kezdtünk, hogy én hanyatt feküdtem, Eszter az arcomra ült és úgy nyaltam őt, Jázmin pedig engem kényeztetett a kezeivel és a szájával.
Kezdtem magam túl jól érezni, ezért megszakítottam ezt a láncot, és szóltam, hogy most Jázmint kóstolnám meg.
A lányok nem ellenkeztek, lefeküdtek hanyatt egymás mellett, én ekkor Jázmin punciját kezdtem nyalni-falni, miközben a kezemmel Eszter punciját vizsgáltam, időre elkalandozva a melleire is, ők közben egymást simogatták és csókolgatták.
Nade ez sem tarthatott örökké, szóltam, hogy most mán gumit kérek, és Jázminnal kezdek, mert már kegyetlenül vágytam arra, hogy bennük lehessek. A védőeszköz felhelyezése után Jázmin maradt hanyatt fekve, én így kerültem a luncijába. Közben megkértem Esztert, hogy üljön Jázmin szájára, és, hogy zárjuk a kört, ahogy Jázminban mozogtam, úgy csókolóztunk Eszterrel.
Közben Jázmin puncijába beleköltözhetett egy boszorkány szelleme, mert olyan összehúzódasokat produkált, hogy csak arra tudtam koncentrálni, hogy ne menjek el. Nem is bírtam sokáig, kihúztam a már nagyon türelmetlen szerszámomat, majd miután egy NFVSZ-t kérdem befejezésnek Esztertől, a javaslatukra ez úgy változott meg, hogy felvettem a tengericsillag-pozíciót, fejem alá párnát téve, hogy a látványról se maradjak le, és a pozició elfoglalása után egyszerre ketten vettek le szájjal. Arra világosan emlékszem, hogy bár ketten szimultán foglalkoztak velem, a potenciális utódaim először Eszter, majd Jázmin szájában landoltak. Amikor elélveztem, úgy hörögtem, mint a South Parkból a medvedisznóember, miközben a populációt ritkítja, közben eljött a kenózis állapota, a tudatom kiürült, és megszállt a szentlélek.
Fél percig csak néztem ki a fejemből, éreztem, hogy a madonnavigyor megjelent a képemen, amikor Eszter jelezte, hogy van még egy kis időnk, és ha leöblítem magam, akkor semmi akadálya annak, hogy még élvezhessem őket.
Éreztem a csít, elrongyoltam a fürdőbe, lemostam magamról az izzadtságot, majd visszatértem a szobába. Itt azt kértem tőlük, hogy kezdjünk egy 69-cel, amit Eszterrel indítok, közben Jázmin is besegít. Erre Jázmin, akinek a punciján túl az egész lényét megszállta egy succubus, rábeszélt egy prosztatamasszázsra. Úgy voltam vele, hogy egyszer élünk, ebben a helyzetben ajándék minden pillanat, hát miért ne. Most, ahogy ezt a beszámolót írom, azt gondolom, hogy nem ez az én utam, bár kétségkívül voltak kellemes elemei a mutatványnak. A 69 tovább ment, de Jázmin ténykedése csak meghosszabbította és elnyújtotta a kegyelmi állapotot, de nem emelt az izgalmi szintemen, így a második lövés most elmaradt.
Mivel aznapra már más szociális interakciót nem terveztem, ezért a kilépő zuhanyt kihagytam, mert akartam érezni még az illatukat. Miután felöltöztem, már bőven az ajándék óra letelte után, még beszélgettünk egy kicsit, majd igazi nyelves csókkal búcsúzva mindkettejüktől a távozás mezejére léptem, közben úgy vigyorogtam, mint akit ba@ni visznek...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel ez látogatás a szeptemberi tombola fődíjának megnyerése okán történt, ezért sem a csokorról nem tudok írni, sem az extrákról. A lányok velem nem csak korrektek, hanem kifejezetten kedvesek voltak, időm lejárta után még kaptam tőlük forró teát és bő negyed órát a társaságukban.
Rózsacsokor
ElectricJoker nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Maradt még bőven a tankban. Ezt a látogatást jóval tudatosabban mihamarabb meg kell, hogy ismételjem.
Ott es akkor olyan voltam, mint Cartman azon a vidámparkban tartott szülinapi bulin, ahova nem hívták meg, de önző módon minden jót kipróbált és élvezett.
Azzal együtt, hogy nem tudom, hogy a lányoknak mennyire volt jó az én látogatásom, én fergetegesen éreztem magam. A következő alkalom már arról fog szólni, hogy rájuk sokkal jobban figyelek, de ez a nyeremény nekem most így adta ki.
Ezzel együtt kiválóan éreztem magam két, a szakmát es önmagukat kellően komolyan vevő profival, akik a profizmusukon túl kifejezetten kedvesek voltak velem.
Ahogy Puzsér mondta a már idézett videojában, a világ igazságtalansága, hogy nekem, az egységsugarú makktársnak, ilyen nője sosem lesz.
A profizmusokon is túlmutató kedvességük esküdni mernék rá, hogy valódi volt. Nekem úgy tűnt, hogy magukat adták a rendelkezésre álló kereteken belül. Azt biztos, hogy a következő látogatásra fejben nagyon fel kell készülnöm, hogy kihozzam az élményből a potenciális maximumot.
A találkozó utóéletéhez hozzá tartozik, hogy nagyon büszke voltam magamra, mert nem ittam előre a medve bőrére, és tudtam tartani a szám, és csak akkor osztottam meg néhány barátommal az élményt, amikor már rég eljöttem a lányoktól.
Eszterben és Jázminban számomra az volt fantasztikus azon túl, hogy minden is fantasztikus, hogy egyenrangú partnerekként tekintettünk egymásra. A szerviz, amit kaptam tőlük, az messze meghaladta a proletár internacionalizmust, bőven túlmutatott a gerinctelen középosztályon és teljesen kimerítette a burzsoá dekadencia fogalmát.
Az általuk biztosított élményintenzitás és a velük még ki nem próbált opciók együttesen sokkolják a neurotranszmittereimet, és amíg az élmény nem fakul, addig a hiányuk fájó. Feltétel nélkül ajánlott páros, ez nem kérdés, ahogy az sem, hogy mibél hamarabb ismét náluk a helyem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról


2024-10-16 12:45:35
Baromi jó beszi,olvasva storyt basszus mintha ott lettem volna...de ami késik,nem múlik 🤔🫣😉

2024-10-15 15:43:55
Ne mondj le a fényedről!
Jó lett a beszámoló

2024-10-14 07:54:30
>Jól megírt,élménydús beszámoló.:)Remélhetjük,h falánk vagy és eme két napban az akciójukra(három lány)lecsapsz,ha már én nem tehetem...:((

2024-10-11 13:33:06
Professzionális és kedves ajánlás. Kösz a gyors közreadást!

2024-10-11 09:22:10
FŐnyeremény ez a beszámoló. FőNYEREMÉNY ez a beszámoló. ---- A lányok bemutatása példaértékű! Nem különben az action. ---- Hatalmas - hatalmas taps a szereplőknek
Mutasd mindet

FunkciókÉdesHármas69 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-09-22) : Féloldalt feküdtem, hogy Eszter folytatni tudja a franciát. Jázmin elkezdett kéjesen sóhajtozni és egyre jobban élvezte a nyelvmunkámat, aminek hatására elérte az orgazmust. Ezután Eszter került sorra. Jázminnal együtt kezdtük nyalni Esztert és ő is elkezdett sóhajtozni.

felejthetetlen: 3db
(2024-08-09) : Eszter a férfiasságomat nyalta falta és nagyon finoman használta a kezeit. Most Jázmin hangja erősödött meg, csípő mozgása beindult, közben kezeimmel formás melleit simítottam, markoltam. Lent újra nagyon megkeményített Eszter és kérdés nélkül gumit húzott rám és bele ült.

(2024-03-25) : Mind két Lány nagyon jól csókol. Míg Esztivel csókolóztam Jázmin szólt hogy köszön lent és ajkaival kezdte izgatni a férfiasságom. Újabb páratlan élmény. Hanyatt feküdtem Majd Eszter vett "kezelésbe"szájacskájával, Jázmin csókolt, majd fordítva a számra ült.

(2024-03-24) : Mivel nyelvvel jól hozzáfértem Eszter csiklójához, bíztam benne, hogy célt tudok érni. Közben Jázmin újra harcképes állapotba hozott, és felgumizva reverse cowboy rám is pattant, majd éreztem, hogy finom vágtába kezd.

nagyon jó: 5db
(2024-08-25) : Utolsó váltás és az új védőruha felhelyezése után Jázmin nyeregbe pattant. Először lassú majd ütemes vágtában lovagolt rajtam és eközben Eszter őt és engem simogatott felváltva. Jött a végkifejletet és az ágy mellett állva egy kevés páros francia után a négy cicire élveztem.

(2024-06-22) : Volt mindkettőjük részéről rövid francia, Jázmin javaslatára egy hármas lopott csókocska, majd Eszter felajánlotta a prosztatamasszázs lehetőségét, először gondolkodtam kicsit, de igent mondtam. Nem azért mert nem érdekelt, hanem mert attól féltem, hogy ezzel tovább gyorsítjuk a végkifejletet.

(2024-05-12) : Pozíció váltás közben elcsattant egy hármas csók, amit én személyszerint nagyon élveztem. Jázmin egy falatnyi piros öltözéket vett magára, de az erogén zónákat szabadon hagyta. Jázmin hanyatt feküdt, eközben Eszter kényeztette.

: 11db
(2024-10-16) : Eszter ráült a számra és Jázmin szopni kezdett. Jó lett volna még egy kis közös rávezetés, de nem panaszkodom, élveztem :) Elsőre furcsa érzés volt, mintha úgy 69-eznénk hogy a lány puncija és szája között nincs közvetlen összeköttetés ...

(2024-10-16) : Natúr francia (egyedül és ketten is, többször is, nemcsak az elején), csók (nemcsak holmi szájrapuszi), elölről és hátulról az egyikükkel, majd elölről és lovaglóban a másikukkal. Közben 69 úgy, hogy ketten is kényeztetnek.

(2024-10-03) : Zuhanyt követően némi tapogatózós ismerkedés és ráhangolódás, natúr francia, párosan, öröm nézni és átélni, tudják, hogy miért vagy itt. Addig addig megy a mozi, hogy mire észbe kapnék, végem is van, ezen jót derülünk, de nincs fennakadás, a lányok kézben tartják a menetrendet és egy kis feltöltő masszázst javasolnak.