Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Zoé(24+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
ÉdesHármas69  beszámolója
*interneten, ezen a telefonszámon aktuálisan lévő hirdetés képe
JÓ szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-09-11 14:01:17



asafa szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló ÉdesHármas69 +36302343020 122554 szexpartner

asafa a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
csodás cicik
változatos pózok
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Ha már azt írták a lányok, hogy pipáld ki ezt a bakancslistás tételt, gondoltam itt az ideje megtenni. Telefonon csörögtem, amikor az oldal is jelezte, hogy elérhetőek, egyből fel is vette Jázmin. Gyorsan meg is egyeztünk a részletekben (az eddigi beszámolók, a bővebb infó, bemutatkozás alapján sok kérdés nem is volt, csak egy mindenkinek jó időpont kellett).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem. A cím a térképen jelölt hely vonzáskörzete, amúgy Kelenföldtől bő 5 perc busszal, de ezek már ritkábban járnak, ezzel érdemes számolni. A környéken napközben akad szabad parkoló, gyanítom, hogy este, hétvégén lehet inkább gond, ha otthon van mindenki. Címet smsben megkaptam, nem lehetett eltéveszteni (meg előtte azért rá is néztem, merre is menjek).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy 15-20 éve épült lakópark, szép környék nem volt nagy forgalom, diszkrét. A folyosón elsőre rossz irányba indultam el, de nem zegzugos, úgyhogy hamar javítottam, kopogás és már nyílt is az ajtó. Egy amerikai konyhás nappali a tetthely, egy nagy kanapéval, ahol elfértünk mindhárman, szokásos félhomály. Fürdő tiszta, szép nagy száraz törülközö, jópár tusfürdő, szájvíz - ahogy azt kell.
ÉdesHármas69 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képeken két magas, jó alakú bombázót látok, és szerencsére az életben is ezt kaptam. Van retus a képeken, pl tetoválás, de ők azok: tényleg magasak, vékony jó alakúak, Jázmin kisebb csepp formájú mellekkel, formás popsival, hosszú combokkal, Eszter hasonló, a különbség egy nagyobb tetoválás a karon meg a derekán, popsijánál, illetve a szilikonos ikrek, amik formás (méretes de kézreeső, nem túlzásba vitt), körteformájú csodák, kis hegyes bimbókkal, és egy köldökpiercing. Csodás borotvált puncik, csinos kedves arcok. Nem hiszem, hogy bármelyik férfi húzná a száját, hogy velük kell eltölteni az következő egy órát. Belépéskor egy egy rózsaszín igen vékony, átlátszó bodyban vártak, ami kiemelte és sejtette a formákat.ÉdesHármas69 302343020  asafa beszámolója
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezéskor egy kis csevegéssel oldották a feszültséget a lányok, majd én a zuhany felé fordultam. Innen visszatérve már az ágyon vártak és neki is láthattunk a lényegi résznek: Eszter mellé heveredtem, a csodás ciciket kezdtem csókolgatni, miközben Jázmin a lábaim közé somfordált, és finoman franciázni kezdett, nemsoká pedig Eszter mondta, hogy akkor kezdjem a punciját kényeztetni, fölém tolta a popsiját és csak nyaltam...annyira nem sokáig, mert Jázminnak köszönhetően pillanatok alatt eldurrantam.
Kis szünet, majd egy kellemes masszást kaptam a két lánytól (ebben is ügyesek). És kezdődhetett a második kör: itt először a lányok csókolózni kezdtek, én simogattam akit értem, és jött Jázmin ötlete: én dugjam meg őt, amíg ő nyalja Esztert, így is tettünk. Hátulról gyönyörű látvány volt ahogy a formás popsiba kapaszkodtam, simogattam, miközben ő nyalt, Eszter pedig a melleit simogatva nyögdécselt és tekergőzött. Pózcsere, újra nyalni kezdtem Esztert aki ezt nagyon élvezte a hangok alapján. Jázmin is feltalálta magát és újra a szájába vett, szerencsére ezt már tovább bírtam. Ezután pedig Eszter kérte, hogy őt is dugjam meg: lovaglópózban teljesen kifacsart, közben pedig Jázmin tolta oda a punciját, de alig tudtam arra is koncentrálni, eszméletlen volt, ahogy az egyik lány pörgött rajtam, a másik punci az arcomban, és közben simogatom ahol csak érem őket. Még Eszter egy gyors pózcserét próbált, de ezt már nem bírtam, ezen a ponton másodszor is elmentem.
Innen már csak a gyors zuhany maradt, egy pohár víz, amire nagy szükségem is volt, aztán remegő lábakkal lebotorkáltam a lépcsőn.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden úgy volt, ahogy a telefonon is elhangzott, és a bővebb infóban is megtalálható, ez a helyszínen se változott. Egyszerű a képlet.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Két közvetlen csaj, akik emlékezetessé tették ezt az esetet. Ahogy ígérték, érdemes kipipálni ezt a tételt, főleg velük. Csak egy kérdés maradt magam felé, hogy miért is vártam eddig?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókÉdesHármas69 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-08-09) : Eszter a férfiasságomat nyalta falta és nagyon finoman használta a kezeit. Most Jázmin hangja erősödött meg, csípő mozgása beindult, közben kezeimmel formás melleit simítottam, markoltam. Lent újra nagyon megkeményített Eszter és kérdés nélkül gumit húzott rám és bele ült.

(2024-03-25) : Mind két Lány nagyon jól csókol. Míg Esztivel csókolóztam Jázmin szólt hogy köszön lent és ajkaival kezdte izgatni a férfiasságom. Újabb páratlan élmény. Hanyatt feküdtem Majd Eszter vett "kezelésbe"szájacskájával, Jázmin csókolt, majd fordítva a számra ült.

(2024-03-24) : Mivel nyelvvel jól hozzáfértem Eszter csiklójához, bíztam benne, hogy célt tudok érni. Közben Jázmin újra harcképes állapotba hozott, és felgumizva reverse cowboy rám is pattant, majd éreztem, hogy finom vágtába kezd.

nagyon jó: 5db
(2024-08-25) : Utolsó váltás és az új védőruha felhelyezése után Jázmin nyeregbe pattant. Először lassú majd ütemes vágtában lovagolt rajtam és eközben Eszter őt és engem simogatott felváltva. Jött a végkifejletet és az ágy mellett állva egy kevés páros francia után a négy cicire élveztem.

(2024-06-22) : Volt mindkettőjük részéről rövid francia, Jázmin javaslatára egy hármas lopott csókocska, majd Eszter felajánlotta a prosztatamasszázs lehetőségét, először gondolkodtam kicsit, de igent mondtam. Nem azért mert nem érdekelt, hanem mert attól féltem, hogy ezzel tovább gyorsítjuk a végkifejletet.

(2024-05-12) : Pozíció váltás közben elcsattant egy hármas csók, amit én személyszerint nagyon élveztem. Jázmin egy falatnyi piros öltözéket vett magára, de az erogén zónákat szabadon hagyta. Jázmin hanyatt feküdt, eközben Eszter kényeztette.

: 5db
(2024-09-09) : Eszter kezdett el franciázni, míg jázmin felajánlotta a prosztata masszást, amivel nem éltem, így az "Akkor nyalni fogsz" kijelentéssel Jázmin ráült a számra. Ez így ment sokáig, majd a csajok bedobták, hogy dugjam meg Esztert.

(2024-04-28) : Eszter kérte, hogy váltsunk pozíciót, mert már ő is köszönne a kis János vitéznek. A hátamra feküdtem Jázmin rámült, rám szorítva a gyönyörű popsiját. Miközben így fulladozva kalandoztam a nyelvemmel Jázminban, a másik oldalon Eszterrel kényeztettek.

(2024-04-24) : Eszter bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott,. Kedvesen cuppogott, szörcsögött, rövid időközönként kiengedte a szájából a játékszert, egy pillanatra se maradt stimulálás nélkül. Eszter szájában a farkam vidáman fürdött.