A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-05-12 18:07:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ÉdesHármas69 +36302343020 121491 szexpartner

Szélturbina a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
csodás haj
fergeteges francia
felejthetetlen páros
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Előző alkalommal személyesen egyeztettem velük az időpontot, amit VTR-ben is felvettünk. A randi napján megerősítő SMS-t küldtem. Majd Jázmin és Eszter vette fel velem a kapcsolatot, mert úgy állt a helyzet, hogy csak 15 perccel a megbeszél idő után tudnak a helyszínre érni, de ez végül nem következett be. Mindenről aktívan kommunikáltak velem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ez alkalommal is BKV-val mentem. A 41-es villamossal, aminek az egyik állomása a lakás közelében van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az előző beszámolómban megírtakat tudom újfent megerősíteni. Kellemes, nyugodt és alacsony forgalmú a környék. Az előző alkalomtól eltérően most rengeteg szabad parkolóhely volt a lakást magába ölelő épület környékén. A lakás jó állapotú és praktikusan berendezett. Egy mindennel felszerelt fürdőszobából, egy ameriaki konyhás nappaliból és egy másik helyiségből áll. A korábbi alkalomhoz képest Jázminék nem pakolták át a bútorokat, így minden ugyanolyan volt, ahogy azt az emlékeim megőrizték. Három kisebb változást tudok feleleveníteni az elmém ködös foszlányain keresztül: ezúttal a fürdőszobában nem a sólámpa, hanem egy gyertya gondoskodott a hangulatvilágításról; nem volt lehúzva a redőny, csak a sötétítő volt behúzva; az ágyon a lepedő felett egy nagyon kellemes tapintású anyag volt. Az anyag felismerésben nem vagyok jó, így csak a már elhangzott megállapítással tudok élni.
ÉdesHármas69 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kedves, pajkos és mosolygós kis tündérek ők. Mindketten magasak és a szemnek tetsző nőies formákkal, domborulatokkal vannak megáldva. Jázmin különösen elragadó volt. A frizurája kiemelte arca gyengéd vonásait. A haja középső részét lófarokban összefogatta, míg a hosszú hajkoronájának a többi eleme alatta hullámzott. Nemrég járt fodrásznál, remekül nézett ki. Eszter pedig magával hozta az előző alkalommal már megtapasztalt bűbáját.
1. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló Budapest 121491 erotikus masszázs
3. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló Budapest 121491 erotikus masszázs4. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-05-13 15:16:13 erotikus masszázs 1214915. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-05-13 15:16:13 erotikus masszázs 1214916. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-05-13 15:16:13 erotikus masszázs 121491
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Most jártam ott másodszor, így a félelem ittas ideges bütyökmozsolgatást felváltotta a negédes várakozás. Odaérkeztemkor telefonáltam, kisvártatva pedig megkaptam a kapukódot. Az ajtóhoz érve csengetni próbáltam, de a csengő még mindig nem működik, így kopogtam. Jázmin fogadott, Eszter még a fürdőben volt. Jázminon egy édes kis fekete semmiség volt, ami tökéletesen lekövette az elképesztően formás alakját. Eszter egy, Jázminéhoz hasonló fekete alkalmatosságban libbent ki a fürdőből. Szemkápráztatóan jól mutattak együtt. Vittem egy kis epret, amit Eszter megmosott és feltálalt. Xixo-val és mivel emlékeztek rá, hogy milyen italt szeretek, ezért whisky-vel vártak. Miközben italoztunk és szemezgettük az epret egy jóízű beszélgetés vette kezdetét, ami végig kísérte az egész együttlétet. Ez a beszélgetés olyan volt, mintha már ezer éve ismertük volna egymást. Kissé belefeledkeztem és felmerült az agyamban, hogy menjek-e egyáltalán el tusolni. Eszter észrevette a pillanatnyi gondolatom és elküldött pancsolni. Hangja kellemes dallamának engedelmeskedve a fürdőbe vettem az irányt, ugyanakkor egy kicsit kétkedtem, hogy menni fog-e a dolog. A fürdőből visszatérve kényelembe vetettem magam a két tünemény között. Eszter érzéki franciája minden kételyemet eloszlatta. Míg Eszter ténykedett, Jázminnal összeforrtak az ajkaink. Az élvezésemet követően Jázmintól kaptam egy kis utófranciát. Eszter az ágy szélére ült. Én Jázmin hosszú combjait símogattam, miközben folytattuk a beszélgetést.

Most én kaptam egy rövid telefonhívást. :)

Miután elintéztem a kellemetlen telefont, láttam, hogy Jázmin a falnak dőlve ül. A lábai közé csusszantam és kényeztetni kezdtem a nyelvemmel. Eközben úgy helyeztem magam, hogy Eszter hozzám férjen, aminek köszönhetően egy újabb kellemes franciásázást tapasztalhattam meg. Jázmin megkért, hogy dugjam meg, de mivel Eszterrel még nem voltam, így előbb belé bújtam. Oldalfekvésben csináltuk egy ideig, de nekem valahogy nem jött be a pozíció, ezért szembe váltottunk. Közben elcsattant néhány csók is velem is és a lányok közt is. Eszter viccelődött azzal, hogy nem hagyott bennem mély benyomást a legutóbbi alkalommal, de majd most. Ezt az élcelődést Jázmin tovább kontrázta, azzal csipkelődve, hogy csak az ő popsija égett be az emlékeim közé, pedig Eszternek is nagyon formás feneke van. Pozíciót váltottunk, hogy ezt jobban szemügyre vehessem. Pozíció váltás közben elcsattant egy hármas csók, amit én személyszerint nagyon élveztem. Jázmin egy falatnyi piros öltözéket vett magára, de az erogén zónákat szabadon hagyta. Jázmin hanyatt feküdt, eközben Eszter kényeztette. E pozícióban ténykedtem egy ideig, majd jeleztem, hogy Jázmin csodálatos idomait is szeretném érezni. Eszter gumit cserélt. Szemből hatoltam Jázminba. Néha a kezeimmel játszadoztam a mellén, néha pedig az ajkammal a nyakán. Ezt a gyengéd barátnős együttlétet fokozta az a mozzanat, amikor kinyújtott karjaival kétoldalt cirógatta az arcom. Ezt követően pozíciót váltottunk. Jázmin és Eszter is pucsított. Tovább élveztem Jázmin szeméremajkainak a szorítását, miközben Eszter fergetegesen formás popsiját cirógattam. Ezt követően finoman végighúztam Eszter hátán az újjaimat, jelezve, hogy üljön föl. Négykezes masszázsban részesítettük Jázmin fenekét miközben csókokat is váltottunk. Jázmin haja végig kúszott a homorító hátán. A csodálatos fürtjei ringatóztak az ütemes csípőmozgásomra. Az együttlétünk végére ez tette fel a pontot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük, borítékban adtam oda. Nem néztek bele, nem számolták meg. Megbíztak bennem.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 160 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Örülök, hogy ide vezetett az utam, valamint hogy Jázminnak és Eszternek köszönhetően kipróbálhattam, megélhettem ezt az élményt. Két csodálatosan szép és intelligens nőt ismertem meg.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról


2024-05-29 10:10:39
A vége egy kicsit hamar le lett tudva az írásodban.

2024-05-20 23:37:56
A leglényegesebb részt kellőképpen kifejtetted. Köszi

2024-05-15 14:14:45
Nagyon super ✍️. A lányok👯 csúcs superek, a randi izgi. 🙏✌️

2024-05-13 21:44:53
Jól meg írt,de nagy jó indulattal. Két órás randi két lánnyal azért szerintem több részletet is tartogatott volna számukra

2024-05-13 19:52:35
Jól megírt beszi, teljesen rendben van. A csokor mérete azonban wow.
Mutasd mindet

FunkciókÉdesHármas69 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-03-24) : Mivel nyelvvel jól hozzáfértem Eszter csiklójához, bíztam benne, hogy célt tudok érni. Közben Jázmin újra harcképes állapotba hozott, és felgumizva reverse cowboy rám is pattant, majd éreztem, hogy finom vágtába kezd.

nagyon jó: 2db
(2024-06-22) : Volt mindkettőjük részéről rövid francia, Jázmin javaslatára egy hármas lopott csókocska, majd Eszter felajánlotta a prosztatamasszázs lehetőségét, először gondolkodtam kicsit, de igent mondtam. Nem azért mert nem érdekelt, hanem mert attól féltem, hogy ezzel tovább gyorsítjuk a végkifejletet.

(2024-04-26) : Jázmin és Eszter az együttlét alatt, az én kényeztetésem, velem való fogadkozással azonos módon egymással is törődtek, a maga természetes módján.

: 6db
(2024-04-28) : Eszter kérte, hogy váltsunk pozíciót, mert már ő is köszönne a kis János vitéznek. A hátamra feküdtem Jázmin rámült, rám szorítva a gyönyörű popsiját. Miközben így fulladozva kalandoztam a nyelvemmel Jázminban, a másik oldalon Eszterrel kényeztettek.

(2024-04-24) : Eszter bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott,. Kedvesen cuppogott, szörcsögött, rövid időközönként kiengedte a szájából a játékszert, egy pillanatra se maradt stimulálás nélkül. Eszter szájában a farkam vidáman fürdött.

(2024-04-15) : Egy –egy alkalommal szájából a nyál jónéhány cetire is lógott. Nagy élvezettel tette. Amikor mélyebb franciát kértem Eszter egyből “kapott” rajta. A falloszt hosszába kezelte nyelvével, ajakaival, szívta, azát táncoltatta a nyelvét