Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Fanni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-08 22:22:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Fanni +36707359245 119522 erotikus masszázs

dr_Dzseri a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Éden Fanni hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Most voltam először az Éden massage vendége. Online foglaltam időpontot, nem volt gond. Foglalás után pár perc és jött is a végleges megerősítés arról, hogy mehetek.
Tudtam, hogy ebben a szalonban "csak" lingamra van lehetőség, azonban az itteni lányok annyira szépek, hogy muszáj volt meglátogatnom őket, első körben Fannit. Az előbbi "csak" pedig erősen idézőjeles, mert Fanni kezei között fantasztikus élményekben volt részem.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Kocsival mentem, a szomszédős utcában azonnal találtam is parkolóhelyet. Hétvége lévén nem kellett fizetni, ritkán járok arra, de szerintem hétköznap fizetős zóna. Tömegközlekedéssel se lenne probléma, az épülettel szemben áll meg az 1-es villamos.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Új építésű társasház, emlékszem rá mikor építették, pár éves, ennek megfelelően rendben van, ahogy a lakás/szalon is. Talán 3 szoba van ahol a lányok fogadják a vendégeket, nekünk egy masszázspados jutott. Ezt kicsit bántam mert a tatamint jobban kedvelem, de Fanni törődésének hála így is csodálatosan éreztem magam. A fürdő is patika, száraz a kilépő, második zuhanyra kaptam új száraz törölközőt is. Talán lehetne több tusfürdő, de ezen kívül nem lehet panasz.
Éden Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni részleges arckitakarással hirdet ugyan, de ez a kitakarás annyit azért enged sejtetni, hogy Fanni szép arcú lány. És ez így is van, Fanni élőben is szép. Szép arc, formás tenyérbe illő mellek, feszes popsi. Kérésemre a bugyi is lekerült. Így szemrevételezés alapján állíthatom a tiltott gyümölcse is szép és kívánatos.
1. Éden Fanni +36707359245 beszámoló Budapest 119522 erotikus masszázs
3. Éden Fanni +36707359245 beszámoló Budapest 119522 erotikus masszázs4. Éden Fanni +36707359245 beszámoló 2023-10-09 09:46:58 erotikus masszázs 1195225. Éden Fanni +36707359245 beszámoló 2023-10-09 09:46:58 erotikus masszázs 1195226. Éden Fanni +36707359245 beszámoló 2023-10-09 09:46:58 erotikus masszázs 119522
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Ez volt az egyik legnagyobb meglepetés ami ért. Kiderült, hogy Fanni tanult masszőz. Ez a tény vagy nem szerepel a honlapon vagy az én figyelmemet kerülte el, de egy nagyon kellemes szakszerű masszázsban volt részem. Az erotikus masszőzök nagy része tapasztalataim szerint inkább csak simogatni szokott, ami persze szintén nagyon kellemes tud lenni. Fannitól egy közepes erősségű masszázst kaptam talpamtól a nyakamig, ami nagyon jól esett. Másnap még egy kis izomlázam is volt. Amit egy picit hiányoltam azok a kis erotikus benyúlások, simogatások az intim részekre, azok meg tudják alapozni hangulatot. Közben persze jókat beszélgetünk, Fanni egy nagyon aranyos, kedves, intelligens lány, aki mellett nagyon hamar el lehet lazulni. Tehát volt szakszerű masszázs rész, ezt követte a csúszka.

A meztelen csúszkára a masszázspad miatt korlátozottan volt csak lehetőségünk, de így is nagyon izgató volt. A masszázs után én továbbra is hason feküdtem, várva Fannira, majd Ő elkezdte szép melleit beolajozni. Felmászott a padra, előre dőlt, rá a hátamra, melleivel hozzám simult. Annyira izgatóan mozgott, annyira beindított mikor éreztem, hogy ennyire közel van hozzám, ahogy a finom bőre az enyémhez ért. Tudjátok van az a pillanat mikor hason fekszel a lány pedig csúszik felfelé és már ott liheg a nyakadnál, ekkor Fannival a teljes testünk összesimult, én pedig csodáltam ezt a látványt oldalt két hatalmas tükörben. Volt hogy mozgatta a csípőjét én igyekeztem együtt mozogni vele. Nagyon élveztem a technikáját. Mit mondjak erősen ráhangolódtam a lingamra.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Miután kellően hangulatba jöttem, sor került életem első farok és herekötözős lingam masszázsára. Erről a lehetőségről beszélgettünk Fannival ismerkedésünk során, így éltem vele.
Nem is tudom, hogy hogyan is kéne megfogalmaznom ezt a részt, foszlányokra emlékszem csak. Arra határozottan emlékszem, hogy Fanni élvezkedésem alatt végig tartotta velem a szemkontaktust. Ő egy szép lány és jó volt nézni, ahogy Ő engem néz, élveztem nézni azt, hogy Ő is mennyire élvezi a helyzetet. Bele égett az emlékezetembe a tekintete, még most is felizgat. Ahogy az kép is ahogy az ujjaival és a tenyerével izgatja a makkomat. Szép emlékképek ezek :-)
Fanni szépen lassan vitt fel a csúcsig, hol meg-megállva, hogy ne legyen túl hamar vége. Miközben izgatott engem én a formás popsiját simogattam és markolásztam. Emlékszem, hogy a lassabb kezdeti rész után, miközben már egyre fokozódott az élvezett, már nem is tudtam egy helyben megmaradni. Felültem és szinte Fannihoz bújtam, miközben Ő a farkamat kényeztette. Adtam az arcára egy puszit, egészen közel nyögdécseltem és lihegtem az arcához miközben elélveztem. Majd egy kicsit hozzá is bújtam.
Az egész lingam egy nagyon intenzív, érzéki de mégis bensőséges és meghitt élményre sikeredett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Letettem egy polcra, végig ott is maradt. Felfele kerekítettem, Fanni megkérdezte, hogy kérem-e a visszajárót, mondtam nem köszönöm. Majd megköszönte a borravalót.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon-nagyon jól éreztem magam, sokkal jobban mint azt vártam. A "csak" lingamos szalonoktól nem vártam sokat, korlátozottnak tartottam őket, de Fanni ezt a sztereotípiámat megdöntette, mert fantasztikus élményben részesített. Imádni való volt a társaság, szakszerű volt a masszázs, izgató volt a csúszka, és egy nagyon érzéki lingamot kaptam tőle. Nem csak a Fannitól kapott hatalmas orgazmusomra, de a tőle kapott teljes lingam masszázsra sokáig fogok még emlékezni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Fanni erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókÉden Fanni legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.