Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Éden Lana  beszámolója
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Lana

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-19 00:18:44



BBoy84 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Éden Lana +36702304691 122877 erotikus masszázs

BBoy84 a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Éden Lana hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor eldöntöttem, hogy először fogom kipróbálni az erotikus masszázst, elsősorban szalont kerestem. Összehasonlítottam a különböző szalonok szolgáltatásait a "ki-mit-meddig-mennyiért" módon, majd végül a nyertes szalon honlapján online foglaltam időpontot Lanánál, utána gyorsan meg is jött az igazoló email a pontos címmel és a teendőkkel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A szalon a Róbert Károly körúton van, a Göncz Árpád városközponttól sétálva is csak pár perc (max. 10), a még kényelmesebbeknek villamossal egy megálló (Honvédkórház), ott tesz le vele szemben. Amúgy könnyen megközelíthető, modern épület és a parkolás is megoldható, mert van hely errefelé. A bejáratnál kell felhívni a kiválasztott lányt, aki megmondja a lakásszámot, és majd beenged a felcsöngetés után.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szalon több szobás lakás, kellemes félhomállyal, sötét tónusú tapétával. A kalaptartó tetején lézervágott felirat hirdeti, hogy jó helyen járok: EDEN MASSAGE. Belépve egy T alakú folyósóra érkezik a vendég, ahonnan három szoba nyílik. A jobboldaliban masszázspadot láttam, a középsőben tatamit, a baloldali ajtaja csukva volt. A középsővel szemben van a fürdőszoba, állózuhannyal, mellette és a csukott ajtóval szemben plusz egy pihenőhelyiség a lányoknak. Kaptam tiszta
és puha törülközőt is. A falra szerelve háromféle tusfürdő-adagoló van. Tisztaság és rend mindenhol. A fürdőszoba is jól fel van szerelve mindennel, elvégre a higiénia itt különösen fontos. A tatamis szoba két oldalán nagyméretű tükrök vannak, hogy oldalra tekintve se maradjunk le az eseményekről.
Éden Lana külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Lana egy szép arcú fiatal lány, a feltöltött képek nem csaptak be. Barna hajú, igéző szemű, kellemes mosolyú. Alacsony termetű és karcsú, a cicik gyönyörűek, nem lógnak. Lapos has és feszes popsi, ami kellemesen gömbölyded. Szexi fekete fehérnemű szettben nyitott ajtót (foglalásnál kértem harisnyás fogadást is).Éden Lana 702304691  BBoy84 beszámolója
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezésemkor levettem a cipőmet és bemutatkoztam Lanának. A tatamis szobába vezetett be, ezalatt volt alkalmam hátulról megcsodálni az alakját és a ringó gyönyörű popsiját. Bent levettem a ruhámat, azalatt csekolta, hogy szabad a fürdőszoba. Kaptam tiszta törölközőt, majd gyorsan, de alaposan letusoltam. Tisztálkodás után a szobába belépve és becsukva az ajtót Lana már le is vette a melltartóját, majd kérésemre a bugyiját is, csak a harisnya maradt rajta.
Hasra feküdtem, majd elkezdte a masszázst a bokáimtól kezdve. Erős keze van, de mert erotikus masszázst kértem, kellőképpen gyengéd volt. Az elején még beszélgettünk, inkább én vittem a szót, de ahogy a lábamról áttért a derékra és hátra, inkább csöndben maradtam. Beszélgetéssel gyorsan telik az idő, márpedig ez pont az a hely, ahol azt kívánja a (férfi)ember, bárcsak megállna az idő …de a masszázs nem
A hátamon dolgozva már elég közel ért az oldalamhoz, hogy finoman simogassam a lábát. Ekkor ötlött fel rajtam, hogy bár a szexi fekete harisnya még többet tesz a látványhoz/benyomáshoz, érintésnél kicsit hátrány, hogy nem érezhetem a selymes, feszes bőrét. Mivel ekkor már könyékig olajosan benne volt a munkában, nem akartam szólni, hogy „bocs, ezt is levennéd?” Sebaj, ebből is okultam.
Amikor szólt, hogy most jön a csúszka, még féloldalra fordulva bámultam, ahogy beolajozza a melleit. Alulról felfelé haladt, a szobában a halk relaxáló zene mellett az egyetlen hang az egymáson csúszó két olajos bőr csusszanása, cuppogása volt. A mellbimbók kellőképpen megmerevedtek, hogy becsukott szemmel tisztán érezzem a hátamon azokat, s velük együtt mintegy a cicik mozgása is kirajzolódott a fejemben. De nagyon hamar abbahagytam az efféle információfeldolgozást és csak ezt az érzést próbáltam elraktározni emlékeimbe.
A "Megfordulhatsz" varázsszóra jött a csúszka második része.
Lana ismét alulról kezdte a ténykedését felfelé, eközben a lábaknál a kiskomámat vagy kikerülte, vagy csak futólag éppen csak megérintette. Amikor már a has és mellkas-szekcióhoz ért, és közelebbről hajolgatott és nyújtozott, már én is kezelésbe vehettem őt, persze a szalon szabályzatát figyelembe véve. Amit eddig szemmel mértem le, azt most kézzel becsültem fel. Mind a melle, mind a popsija kellőképpen feszes volt, nem okozott csalódást. Az arcomhoz közel oda-vissza csúszva váltakozva nézett a szemembe és nézett a fali tükörbe. Nagyon rabulejtő tekintete van…
Talán ezért merészeltem kicsit feljebb cirógatni és simogatni is. Mivel már régóta csöndben voltunk, nem akartam megtörni a csendet vagy csak lehet hogy nem volt merszem megkérdezni, hogy megengedi EZT is, de finoman csak az ujjvéggel, ujjbeggyel cirógattam és simogattam a nyakszirttől a fültőig, illetve a mellétől vezetve végig simítva a kecses nyakát át egészen az állcsúcsig és vissza. Az arcához nem nyúltam, nem próbáltam puszit meg csókot kierőszakolni. Mégiscsak vannak szabályok… Ezeket is csak kétszer-háromszor csináltam, mert nem akartam túlfeszíteni a húrt. Legközelebb, mert biztosan lesz legközelebb, majd direkte rákérdezek.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Lana kicsit megolajozta a kezét, úgy vette kezelésbe a kiskomámat. Nem sok rántás kellett, hogy az vigyázzba vágja magát. Lana egyik keze finoman, de határozottan járt fel-alá rajta, a másik ezalatt a tartozékait simogatta, majd kézcsere következett. Váltogatta a sebességet és a kézmozgás irányát, mindent bevetett, hogy eljuttasson a csúcsra. Eközben (persze) én is simogattam Lana popóját és melleit. Sajnos hamarosan közölte, hogy lassan lejár az időnk. Kiskomám nagyon nem akarta, hogy vége legyen, de végül együttes erőfeszítésünknek hála eljött a csúcspont. Lana gyorsan letisztogatott, majd a bugyit gyorsan felkapva nézte, hogy szabad-e a tusoló. Az odavaló belépés előtt még gyorsan oroztamm magamnak egy ölelést, majd gyorsan letusoltam. A szobában már felöltöztem, amikor a bejárat felől hangok hallatszottak: vendég érkezett egy másik lányhoz. Lanával kicsit olyan helyzetben voltunk, mint amikor a férj túl hamar jön haza és a feleség a szeretőjével vigyázzban állnak az ajtó mögött, hogy amint tiszta a levegő, a szerető gyorsan elhúzhasson. Várnunk kellett egy kicsit, de végül tiszta lett a terep, két puszival búcsúztunk, majd az ajtón kilépve az édeni menedékből visszatértem a való világba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztem. A szalon honlapján mindennek az ára ki van írva, így is készültem. Extra csak a harisnyás fogadás volt, de ez nem járt plusz költséggel.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nagyszerű, csodás, első erotikus masszázs-élményt éltem át. Túlszárnyalt mindent, amit elképzeltem volna. Mondjuk ez volt az első masszázsom, így még nem volt mihez hasonlítani. XD
Mindazonáltal fel kell készülni, hogy a lányoknak tartaniuk kell a menetrendet, ezért olykor rövidebb lehet a randi, ha lesz csúszás.

Summázva: mind Lanát, mind a szalont csak ajánlani tudom, én mindenképpen visszatérek még ide.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Lana erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókÉden Lana legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-10-09) : Oldalt állva kezdte a ténykedést, kellemes nem túl erős inkább a simogatós masszázst részesíti előnyben. Nem szeret fájdalmat okozni, a "szeretet" nyelve alapvetően a gondoskodó finom érintés. És pont ez az ami miatt megyek hozzá rendszeresen. Szóval hagytam tegye a dolgát, ismerős, jól eső mozdulatok, kellemes érintések, átmozgat, átgyúr, felfrissít.

(2024-09-01) : Néha a makkor teljes tenyérrel dörzsölte, miközben a merev rudat egyenesen tartotta, máskor az ujjai hegyével finoman táncolt az érzékeny területen. Ilyenkor a tövénél fogta a farkam, néha néha pedig a puttonnyal is eljátszott.

felejthetetlen: 2db
(2024-08-12) : Fordulás után mellettem oldalt foglalt helyet, gyönyörködtem a csodás testében miközben ő a kezével lágyan kényeztette a kemény hímvesszőt. Változatosan, finoman nyúlt hozzám, rögtön készenlétbe kerültem. Ügyesen váltogatta a tempót és a technikája is nagyon ott volt.

(2024-06-27) : I wanted an extended ESZO/lingam, that she should start slowly and lightly, and that I may not cum right away, or at all. She listened and started by rubbing oil all around my groin area an slowly, lightly caressing everything. We then oiled each other's bodies and we engaged in various simulations,

nagyon jó: 1db
(2024-08-27) : Éreztem, és a tükörben láthattam is, hogy teljes felsőtestét a hátamhoz nyomta, és a feje az én fejemhez egészen közel került – ami így egyben nagyon intim, erotikus hatással bírt. Volt korábban (mással) részem szemből, de oldalról végzett csúszkában, volt szemből – előröl (persze az volt az egyik kedvencem) de ez a hátamon csúszka is finom volt.

: 3db
(2024-09-20) : Ő a már nagyon meredező férfiasságomat elkezdte simogatni a talpaival. Nem maradtak ki a zacskók sem. Majd a két lábfeje közé fogta a velem egykorút és úgy kezdte húzogatni rajta a bőrt. Érződött, hogy csinált már ilyet és nem is egyszer. Gyakorlottan munkálkodott a farkamon.

(2024-09-15) : A rúdon megmutatta mit tud kellemes pont megfelelő szorítással mozgatta fel le a kezét, elővarázsolta a keményre duzzadt makkot, majd eljátszott a finom ujjaival kényeztetve cirógatva, változatosan izgatva.

(2024-07-09) : A levezetés csak és kizárólag kézzel történik a szalonban, de ezzel nincs is baj, mert Lana nagyon ügyesen bánik a kezeivel is. Lágyan nyúl a péniszhez és úgy is kényezteti