Kiemelt
Most hívhatod!
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Lana

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-20 21:01:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Lana +36702304691 122641 erotikus masszázs

Navigator_Man a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Éden Lana hirdetővel
ennivaló lábfej
mindenre hagy időt
ínyenc láberotika
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Emlékeim szerint valamikor augusztusban akadt meg a szemem jobban Lana hirdetésén. Azonnal a kedvencek elejére került, de a látogatás akkor még nem valósult meg. Aztán olvastam egy róla írt beszámolóban, hogy szeretni, ha kényeztetik a talpait, illetve egy általam megbízhatónak tartott itteni „kolléga” (vagy MT) is melegen ajánlotta. Így úgy éreztem, hogy eljött az idő.
A szalonban már jó párszor jártam más lányoknál. Többször is a szalon honlapján található online foglalási rendszert választottam. Azonban az a rendszer már egy ideje a foglalásom véglegesítésénél hibát jelez, így nem tudok azon keresztül foglalni. Ezt anno jeleztem a szalon felé, ígéretet is kaptam a hiba elhárítására, azonban ez nem valósult meg. Így amikor Lana adatlapja azt jelezte, hogy lehet hívni a hirdetőt, mert telefonnál van, tárcsáztam a számát. Rögtön fel is vette Lana, így szerencsére épp vele sikerült megbeszélnem a látogatásom. Már a telefonon keresztül is kedves, vidám lány benyomását keltette, ami még inkább szimpatikussá tette őt. Utólag ezért jobb is volt, hogy így történtek a dolgok, mert az online térben ez a kezdeti kapcsolat, és az ebből kialakuló szimpátia nem születhetett volna meg. Szerencsére még szabad volt a naptárában az általam javasolt időpont, így le is fixáltuk a randit a következő napra. Azt mondta, hogy nem szükséges a megbeszélt napon megerősítenem a látogatásom, elég csak akkor küldenem sms-t, ha valami közbejön. Szerencsére nem jött közbe semmi, így munka után felkerekedtem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A belváros felől könnyű megközelíteni a szalont: az M3 Göncz Árpád városközpont megállója látótávolságon belül van, onnan csak 5-10 perc gyalogosan. Annak, aki azt az egy villamosmegállónyi távot sem szeretné lesétálni, felszállhat az 1-es villamosra. A villamosmegállótól már csak néhány métert kell sétálni. Onnan már látszik is az a modern épület, aminek az egyik felsőbb emeletén üzemel a szalon. Az épületnek két bejárata van, de mindkettőn nagy betűvel ki van írva a házszám utáni betű, így nem lehet eltéveszteni a célt.
Az épület szomszédságában egy lakótelep van, így a parkolás sem jelenthet gondot az autóval érkezőknek.
A megbeszélt időben hívtam Lanát, ő mondta a kódot, majd nyitotta a kaput. Belépés után lifttel fel a megfelelő szintre, onnan kiszállva balra el, a lakásajtót sem lehet eltéveszteni, csengetés után pedig nyílt az Éden ajtaja.
Sem menet, sem jövet nem találkoztam senkivel az épületen belül, de mivel egy nagy társasházról van szó, a kalandor amúgy sem kelt feltűnést.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az Éden ajtaján belépve egy LED-es hangulatvilágítású előtérben találja magát az ember. Itt kell levenni a cipőt. Majd a vendéglátó a megfelelő szobába kíséri. A három szoba közül mi most a bejárati ajtóhoz közelebbi tatamis szobában voltunk (Lana a telefonban kérdezte tőlem, hogy milyenben szeretnék lenni, és én a masszázsasztal helyett jobban szeretem a tatamit).
A szoba szintén LED fényekkel volt megvilágítva. Középen, a padlószőnyegen nagy fekete bőr (vagy műbőr) tatami, rajta higiéniai papírcsík, ami az együttlét végén lekerül és új kerül fel helyette. Két oldalt nagy tükrök a jobb láthatóság érdekében. Az ajtó mellett szék a ruhák elhelyezésére. Szemben, a függönnyel elsötétített ablak alatt kis polcos tároló, rajta digitális órával, mellette egy másik kicsi tároló alkalmatosság. Mindenhol rend és tisztaság, mint az eddigi összes látogatásom alkalmával. A zenét mobiltelefon szolgáltatta. Klíma is van a szobában, de a nyári hőség elmúltával arra már nem volt szükség.
A szobába belépve Lana megkérdezte, hogy kérek-e ásványvizet. Mivel útközben megszomjaztam, így kaptam egy flakon menteset (ugyanis választhattam is szénsavas és mentes közül). Figyelmes, kedves gesztus. A vetkőzés után fogtam a nagy, friss, jó nedvszívó törölközőt, és vendéglátóm megmutatta a szabad fürdőszobát. Kb. másfél méterre van a szobától. Most a zuhanykabinosban frissülhettem fel az elején és a végén is (a másik kádas). A zuhanykabinon kívül wc és mosdó is van bent. A zuhanykabinban három, falra szerelt adagolóban három különféle tusfürdő, a kilépésnél pedig száraz kilépő segít abban, hogy nehogy idő előtt véget érjen a randevú egy váratlan - ámbár olimpiai kvótát érő - dupla lutz-cal. A mosdó feletti polcon kétféle dezodor segített a jó illat létrehozásában. Természetesen a fürdő is tiszta volt.
Éden Lana külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Lana egy alacsony termetű, sportos alakú lány. Kifejezetten látszik rajta, hogy rendszeresen súlyokkal edzi magát: izmos vállai, háta, karjai, combjai vannak. Viszont ezek az izmok még bőven megőrzik a nőiességét Lanának. Szép, arányos alakja van. Arca számomra átlagos, de kedves, és jól áll neki, hogy folyamatosan mosolyog. Hosszú, sötétbarna haja találkozásunkkor kibontva volt, később felkötötte praktikussági okokból. A szeánsz alatt, pontosabban annak már az elején lekerült róla a melltartó, így konstatáltam, hogy mellei közepes méretűek, szépek, fiatalosan feszesek (és nem csak a látvány miatt fedte fel őket Lana, hanem simogatni is lehet őket). Kezei és lábai is szépek, arányosak. Lábai nagyon szép és szexi lábfejekben végződnek. Kéz- és lábujjkörmei narancsszínben pompáztak. Tetoválást egyet sem fedeztem fel a testén. A képei jól tükrözik a valóságot, élőben is pont olyan Lana, mint a fotóin. Viszont a kiírt 20+-os életkorát én legalább 25-nek gondolom, vagy akár egy kicsit a felett is.
Engem szexi piros színű bugyi-melltartó kombóban fogadott.
1. Éden Lana +36702304691 beszámoló Budapest 122641 erotikus masszázs
3. Éden Lana +36702304691 beszámoló Budapest 122641 erotikus masszázs4. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-09-22 18:11:40 erotikus masszázs 1226415. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-09-22 18:11:40 erotikus masszázs 1226416. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-09-22 18:11:40 erotikus masszázs 122641
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Zuhanyzásom után a tatamin ülve átbeszéltük a programot. Másfél órást választottam, azonban csak egy levezetést szerettem volna, ami egy hosszabb láberotikás rész kiteljesedése, illetve a legelején egy szintén hosszabb masszázst.
Így először hasra fekve kényelembe helyeztem magam a tatamin. Lana megszabadult a melltartójától és kezdetét vette a teljes testre kiterjedő masszázs. A vádlikkal kezdte, majd jöttek a combok. Ezután rám ült és jött a derék, a hát, valamint a vállak. Nagyon jó volt látni közben a tükörben az izmos combjait (de sajnos azokat megcsókolni nem lehet). Ha minden igaz, a masszázs közben krémet használt. Meglátásom szerint külön nem tanulta a masszázst, inkább úgy érzésből csinálta. Ténykedését egyáltalán nem lehetett erősnek nevezni, sőt inkább lágyan ment végig a testrészeken. Közben végig beszélgettünk. Kiváló beszélgetőpartner is. Értelmes, van véleménye a dolgokról.
A teljes testmasszázs után következett a – számomra – meglepetés: a csúszkamasszázs. Azért éreztem meglepetésnek, mert a program átbeszélésénél külön nem kértem tőle és szóba se került. De mikor elkezdte beolajozni a melleit, feltámadt bennem a gyanú, hogy ez következik. És így is lett. Az olajozás végeztével rádőlt a hátamra, és néhány percig csúszkált rajta hosszában. Én pedig közben az egészet a tükörben néztem. Jó érzés volt így érezni a testét, valamint a hátamhoz préselődő melleit, de valahogy azért nem lettem ennek a fajta masszázsnak a rajongója. Ízlések és pofonok, ugyebár.
Összességében nagyon kellemesen telt a programnak ez a része, nem volt kapkodás, mindenre jutott elég idő.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Az alapos masszázs után következett az a része a programnak, amire a legtöbb időt szerettem volna szánni: Lara lábainak, talpainak a kényeztetése. Szerettem volna ezt a részt minél jobban elhúzni és kiélvezni.
Hanyatt fektettem vendéglátómat a tatamin, én vele szemben helyezkedtem el, és először belekezdtem a talpai megmasszírozásába. Nagyon formás, szexi és puha talpai vannak Lanának. Igazán kívánatosak. Előbb a bal, majd a jobb talpát nyomkodtam szépen végig, a sarkaitól a lábujjaiig majd vissza, nem hagyva ki egyetlen négyzetcentimétert sem. Ezt párszor megismételtem, majd következett a jobb talpa, amin szintén megcsináltam ugyanezt. Ő behunyt szemmel élvezte ténykedésem, látszott rajta, a reakcióiból, hogy tényleg szereti, ha a talpait kényeztetik, és nem csak úgy mondja.
Mikor végeztem az átmasszírozással, Lana talpainak a megízlelése következett. Itt is a ballal kezdtem. Először finom puszikat nyomtam a puha talpára, a lábujjaitól végig a sarkáig. Nem hagytam ki a lábujjközöket sem. Nagyon jó volt érezni a számmal a talpának a puhaságát. Párszor végighaladtam így a talpán. Ezt követően finoman a számba vettem a nagylábujját, és elkezdtem szopogatni. A nagylábujjat a többi lábujj követte egyenként, majd összefogtam mind az ötöt és egyszerre vettem őket a számba. Így járattam rajtuk végig a nyelveim, majd dugtam őket egyre mélyebbre úgy, hogy a nagylábujját végül már lent éreztem a torkomnál. Majd kihúztam őket a számból és nekifogtam nyalni a fehér talpat. Először a sarkától a lábujjaiig, majd vissza. Többször is megismételve. Végignyaltam a lábujjközöket is. Mennyei volt az érzés, ahogy a nyelvem siklott a lábujjai között. Sokszor végignyaltam hosszában a talpát, ami a végére már úszott a nyálban. A bal talpa után a jobb következett. Azon is ugyanezen koreográfia szerint haladtam végig: végigpusziltam, majd azokat a lábujjakat is végigszopogattam, egyszerre bekaptam és letoltam őket a torkomig, ahol éreztem a jobb nagylábujját is, végezetül pedig végignyaltam ezt a talpát is hosszában, többször is, szintén bekalandozva a lábujjak közé a nyelvemmel. A végére Lanának ez a talpa is a nyálban úszott. De ezzel még nem volt vége, egymás mellé fogtam a két talpát, először csak néztem őket, nem tudtam betelni a talpainak a látványával, majd beléjük temettem az arcom. Hosszan, élvezve az arcomon és körülötte Lana puha talpait. Aztán újra. Majd így is végigpusziltam és végignyaltam őket.
Ezek után olyan következett, amit Lana saját bevallás szerint még nem csinált. Lepakoltam a székről a ruháim, és arra kértem őt, hogy üljön a székre, én pedig lefeküdtem elé hanyatt végig a tatamin úgy, hogy a lábainál legyen a fejem. Felejthetetlen élmény volt ebből a perspektívából nézni a lábait és a rám mosolygó arcát. Majd arra kértem, hogy tegye a talpait az arcomra, és nyomja rá őket erősen és hosszan. Ahhoz képest, hogy korábban még nem csinált ilyet, kiválóan hajtotta végre. Nem finomkodott, keményen rányomta a talpait az arcomra (persze nem durván, nem úgy, hogy fájdalmat okozzon) és ott is tartotta őket. Aztán egy kicsit felengedett, hagyott levegőhöz jutni, majd megismételte. Ismét erősen, hosszan. Fantasztikusan csinálta. Mint egy született lábdomina. Néhányszor még megismételte, majd levette róla őket. Ezután kérésemre olyan játékba kezdtünk, hogy az arcomhoz tartotta először az egyik talpát, és azt kellett csinálnom velük, amit mondott: megpuszilni, nyalni vagy megszagolni. Majd ugyanígy a másik talpával, illetve mindkettővel egyszerre is. Nagyon izgalmas volt, hogy megjelent az arcom előtt a talpa, és még nem tudtam, mit kell majd vele csinálnom, hanem ő mondta meg.
Annyira elment az idő, hogy már csak úgy bő 10 percünk maradt. Ekkor Lana visszajött a tatamira, leült velem szemben, én pedig hanyatt dőltem. Ő a már nagyon meredező férfiasságomat elkezdte simogatni a talpaival. Nem maradtak ki a zacskók sem. Majd a két lábfeje közé fogta a velem egykorút és úgy kezdte húzogatni rajta a bőrt. Érződött, hogy csinált már ilyet és nem is egyszer. Gyakorlottan munkálkodott a farkamon. Az kőkeménnyé vált, a makkomat teljesen bedurrant állapotba hozta. De ekkor még nem végzett ki. Egy pillanatra elengedte a farkam, majd a jobb talpát hosszában rátette és így rányomta az alhasamra. Ezt követően kicsit húzogatta rajta a talpát, majd ismét a két lábfeje közé vette, úgy húzogatta, és innen már nem volt kegyelem, pillanatok múlva hatalmasat élveztem a lábfejeire és a talpaira.
A legnyugvásom után letörölte a lábfejeit és a talpait, én pedig valamennyire magamat, majd elmentem lezuhanyozni. Kérdezte, hogy kérek-e friss törölközőt, de nekem megfelelt az érkezéskor kapott. Miközben öltöztem, ő rendbe rakta a szobát. Időközben jutott eszembe, hogy még nem adtam oda neki kis ajándékomat, így átadtam azt, aminek nagyon örült. Utána cipőhúzás, búcsú, és távozás a novemberi időjárásból lassan indiánnyárba forduló délutáni városba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint mindig, megérkezésemkor, még mielőtt elmentem volna zuhanyozni, kitettem a függönynél álló tárolóra. Az elmenetelemig ott is maradt.
Lana vállalásai nem titok, a szalon honlapján részletesen le van írva minden (mint ahogy az árak is). Olyan extrája nincs, amiért külön fizetni kéne. Lehet úgy nézni, hogy összességében eléggé alap. A bugyi végig fent marad, a melleket csak simogatni lehet (bár ezzel én most nem éltem, odáig már nem jutottam el), még azokat a szépen kidolgozott combokat sem lehet megcsókolni. Én viszont úgy nézem, hogy kifejezetten láberotika céljából mentem hozzá, amit teljes mértékben megkaptam, méghozzá meglehetősen magas fokon. És figyelembe véve azt is, hogy az ár a budapesti erotikus masszázsárak átlagától egy kicsit lejjebb van, számomra teljes mértékben megérte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 29 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egyáltalán nem bántam meg, hogy a megérzésem (és az ajánlások) ezúttal Lanához navigáltak el. Egy nagyon kellemes másfél órát töltöttem el egy kedves, mosolygós, értelmes lány társaságában, akinek szép tappancsai vannak és használni is tudja őket láberotika terén, tapasztalatom szerint az átlagnál sokkal jobban. És a tetejébe még élvezi is mindezt; azt is, hogy ő kényeztet velük, és azt is, ahogy az ő lábait, talpait kényeztetik. Aki ilyen élményekre vágyik, vagy nyitott az ilyen élményekre, megtapasztalásokra, annak Lana nagyon ajánlott. De annak is, akit nem vonz a láberotika, hiszen anélkül is egy kis sportos, mosolygós tündért kap.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Lana erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-24 11:13:25
Yeee! Igen jó írás✍️. Alapos, érdekes, olvasmányos💯. Igazi ajánlás👍. Klassz, hogy közreadtad🙏.
Mutasd mindet

FunkciókÉden Lana legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-10-09) : Oldalt állva kezdte a ténykedést, kellemes nem túl erős inkább a simogatós masszázst részesíti előnyben. Nem szeret fájdalmat okozni, a "szeretet" nyelve alapvetően a gondoskodó finom érintés. És pont ez az ami miatt megyek hozzá rendszeresen. Szóval hagytam tegye a dolgát, ismerős, jól eső mozdulatok, kellemes érintések, átmozgat, átgyúr, felfrissít.

(2024-09-01) : Néha a makkor teljes tenyérrel dörzsölte, miközben a merev rudat egyenesen tartotta, máskor az ujjai hegyével finoman táncolt az érzékeny területen. Ilyenkor a tövénél fogta a farkam, néha néha pedig a puttonnyal is eljátszott.

felejthetetlen: 2db
(2024-08-12) : Fordulás után mellettem oldalt foglalt helyet, gyönyörködtem a csodás testében miközben ő a kezével lágyan kényeztette a kemény hímvesszőt. Változatosan, finoman nyúlt hozzám, rögtön készenlétbe kerültem. Ügyesen váltogatta a tempót és a technikája is nagyon ott volt.

(2024-06-27) : I wanted an extended ESZO/lingam, that she should start slowly and lightly, and that I may not cum right away, or at all. She listened and started by rubbing oil all around my groin area an slowly, lightly caressing everything. We then oiled each other's bodies and we engaged in various simulations,

nagyon jó: 1db
(2024-08-27) : Éreztem, és a tükörben láthattam is, hogy teljes felsőtestét a hátamhoz nyomta, és a feje az én fejemhez egészen közel került – ami így egyben nagyon intim, erotikus hatással bírt. Volt korábban (mással) részem szemből, de oldalról végzett csúszkában, volt szemből – előröl (persze az volt az egyik kedvencem) de ez a hátamon csúszka is finom volt.

: 2db
(2024-09-15) : A rúdon megmutatta mit tud kellemes pont megfelelő szorítással mozgatta fel le a kezét, elővarázsolta a keményre duzzadt makkot, majd eljátszott a finom ujjaival kényeztetve cirógatva, változatosan izgatva.

(2024-07-09) : A levezetés csak és kizárólag kézzel történik a szalonban, de ezzel nincs is baj, mert Lana nagyon ügyesen bánik a kezeivel is. Lágyan nyúl a péniszhez és úgy is kényezteti