Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Éden Lana

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-01 16:25:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Lana +36702304691 122475 erotikus masszázs

thirstytraveller a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Éden Lana hirdetővel
csodás cicik
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Webes felületen foglaltam, nem volt gond, kényelmesebb mint betelefonálni. Érkezést érdemes pontosan időzíteni, hogy ne legyen gond a logisztika (nem szokott az lenni). Érkezéskor már hívni kell az adott hölgy számát, és diszkréten megadják a bejutáshoz szükséges infókat, onnan már könnyen megtalálja az ember a mennyország kapuját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Két megálló is a közelben van metróval a Göncz Árpád városközpont, ahogy írják is. Innen laza 5-10 percnyi séta a hely. Ha közelebb akar az ember menni, akkor 1 megálló villamossal, ami az ajtóban tesz le. 2 percnyi séta.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Több szobás lakás, először abban a szobában voltam ahol a zuhanykabinos fürdő esett közelebb, most pedig a kádas fürdőhöz közelebbi szoba jutott. Tatami, ragyogó tisztaság, fertőtlenítés (minden vendég után), ezt is élvezettel néztem, ahogy Lana gyorsan rendbe tette a szobát mikor végeztünk (kicsit várnom kellett a kijutással, de addig is elcsevegtem vele míg a munkáját végezte).
Szóval kellemes szoba, 2 személyes tatami, hangulatfény, most éppen zöld, 2 nagy tükör amiben aztán a vizuális élményeket lehet élvezni... Ezúttal meg is tettem. Törölköző friss, üde, illatos, kádas fürdő rendben, legalább 3 féle tusfürdő a választék. Ebben a fürdőben vannak a mosó és szárító gépek, folyamatosan ment mindkettő, jelezve hogy ténylegesen fontos a higiénia és tisztaság.
Éden Lana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Most jobban lehetőségem volt szemügyre venni Lanát, mivel a múltkor csak fél órát tudtam vele tölteni, bár akkor is itta a szemem a látványt, most volt időm fel is dolgozni a látottakat.
Ha jól emlékszem a fekete szettben fogadott (a ruhadarabok megfigyelése nem az erősségem ilyen gyönyörű nő mellett inkább mást nézek, de az biztos, hogy valami eszméletlen jól állt rajta).
Alacsony, a kiírtaknak megfelelő magasságú hölgy, sportos, feszes combok, szépen kidolgozott váll és hát, formás fenék, gyönyörű, tenyérbe illő hetyke cicik melyek tökéletesen mennek a testalkathoz. Látszik, hogy sokat foglalkozik magával (mindannyiunk örömére), és megvan az eredménye. Szeme barna, haja hosszú és barna, szája vékony ívű, mosolya elsőre visszafogottnak tűnik, de amint oldódik az ember társaságában, és sikerül szívből megnevettetni, nos attól a mosolytól, nevetéstől még az ilyen vén emberek mint én is elolvadnak.
Röviden, szívet melengető (vagy dobogtató) a látvány, szubjektív, de nekem nagyon is tetszik a hölgy.
1. Éden Lana +36702304691 beszámoló Budapest 122475 erotikus masszázs
3. Éden Lana +36702304691 beszámoló Budapest 122475 erotikus masszázs4. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-09-04 17:42:39 erotikus masszázs 1224755. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-09-04 17:42:39 erotikus masszázs 1224756. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-09-04 17:42:39 erotikus masszázs 122475
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Zuhany után be a szobába, hasra fekvés, jöhet a program masszázs része. Kellemes nem túl erős, de számomra tökéletesen megfelelő masszázs, Lana a lágyabb dolgokat kedveli. Ezzel semmi baj nincs, kezei ettől függetlenül rutinosan gyúrták végig a testem, ellazító, relaxáló masszázsban volt részem. Megalapozta a további részeket. Közben lazán csevegtünk, okos, intelligens beszélgető partner. Azt kell mondanom, hogy a vele töltött idő mind testileg, mind szellemileg egy felfrissülés. Nem unott, szívből csinálja a munkát, szereti is látni, ha másoknak örömet okoz. Mikor a lábamat és a hátamat átgyúrta, melltartó lekerült. Azt a látványt is nehéz elfelejteni, ahogy a szép kis cicik kiszabadultak, majd gyönyörű ívben a mellkasán előre álltak, és saját maga beolajozása közben melyet a tükörből követtem, izgalmi állapotba kerültek. Legszívesebben a levezetés részt akartam egyből, de minden jóra érdemes várni, így az élvezetet kissé elnyújtottam, és megcsodáltam ahogy felső testét a hátamhoz nyomja, a cicik pedig a két test közé szorulva izgatottan csúszkáltak végig a testemen. Eszméletlen látvány és érzés, ahogy finoman a lehető legnagyobb érzéki stimulálást nyújtva dörzsölte végig az olajos testét a hátamon majd a fenekemen. Forró lélegzete a tarkómon mikor közel került a feje az enyémhez, fokozta az érzékiséget és intimitást. Órákig tudtam volna élvezni a látványt és "elviselni" az érzést ahogy egy fiatal feszes test feszül az enyémhez.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Elölről is kaptam egy remek masszázst fordulás után, majd kezei egyre inkább elkalandoztak a meredező farkamra és környékére. Puha és egyben érzéki érintésétől csak keményebb lettem, így lassan rá is térhettünk a levezetés részére. Ehhez először oldalt helyezkedett el, finoman kézbe vette a rudat, először csak finoman futtatta a markában tartva, kezét fel le mozgatva ütemesen. Majd a bőrt is hátrahúzva finoman a makkot ingerelve játszott tovább velem. Néha a makkor teljes tenyérrel dörzsölte, miközben a merev rudat egyenesen tartotta, máskor az ujjai hegyével finoman táncolt az érzékeny területen. Ilyenkor a tövénél fogta a farkam, néha néha pedig a puttonnyal is eljátszott. Mindezt széles mosollyal egy percig se kötelezőnek éreztetve a dolgot. Tényleg finoman érzékien a határokon belül mozogva szereti a munkáját. Az előttem levő is írta, melleit ha kézközelben vannak, nagyon lágyan lehet érinteni, a mosolya és lehunyt szemei pedig mindent elárulnak arról, hogy jól sikerült e az az érintés. Néhányszor még érinthettem a melleit melyek hálásak voltak a lágy cirógatásért, majd a lábam közé helyezkedve folytatta a kényeztetésem. Lábait felajánlotta masszázsra és cirógatásra, így megvalósult némi kölcsönösség, melyet a végéig fenn is tartottunk. Ekkor már mindkét kezét a farkamon mozgatva enyhén csavaró lágy de gyorsuló ütemű fel le mozgásba kezdve vitt el a csúcsig, mely nem túl hamar de elkerülhetetlenül bekövetkezve egy kellően nagy kitörés formájában érkezett is.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Extrák a weboldalon hirdetettek szerint, igazából harisnyában és sexy szettben fogadott. Ez tökéletesen elég volt nekem és nem volt extra költség.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ezúttal egy órát töltöttem el Lanával. Mindenben a kedvemben járt, ahogy érintett, ahogy tette a dolgát, ahogy beszélgetett az mind azt bizonyította számomra, hogy egy kivételesen értelmes, jó humorral megáldott hölggyel van dolgom. Sok témában jártas, mindenhez hozzá tud szólni a geek dolgokon át a komolyabb már már filozófiai mélységű területekig otthonosan mozog. Olyan érzésem volt, egyrészt mintha a tipikusan szende de vágytól égő szemű sportos szomszéd lányt látogattam volna meg két edzés közt, másrészt inkább egy barátnőt egy kis erotikus kalandozásra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Lana erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-05 12:50:10
Nívós élmény, nívós megosztása👍. Gratuláció a tánchoz💃, a résztvevőknek.👏.

2024-09-04 20:12:57
Események amelyekben részed volt azt jól kiteregetted nekem. Gratulálok.
Mutasd mindet

FunkciókÉden Lana legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-08-12) : Fordulás után mellettem oldalt foglalt helyet, gyönyörködtem a csodás testében miközben ő a kezével lágyan kényeztette a kemény hímvesszőt. Változatosan, finoman nyúlt hozzám, rögtön készenlétbe kerültem. Ügyesen váltogatta a tempót és a technikája is nagyon ott volt.

(2024-06-27) : I wanted an extended ESZO/lingam, that she should start slowly and lightly, and that I may not cum right away, or at all. She listened and started by rubbing oil all around my groin area an slowly, lightly caressing everything. We then oiled each other's bodies and we engaged in various simulations,

: 3db
(2024-09-15) : A rúdon megmutatta mit tud kellemes pont megfelelő szorítással mozgatta fel le a kezét, elővarázsolta a keményre duzzadt makkot, majd eljátszott a finom ujjaival kényeztetve cirógatva, változatosan izgatva.

(2024-08-27) : Éreztem, és a tükörben láthattam is, hogy teljes felsőtestét a hátamhoz nyomta, és a feje az én fejemhez egészen közel került – ami így egyben nagyon intim, erotikus hatással bírt. Volt korábban (mással) részem szemből, de oldalról végzett csúszkában, volt szemből – előröl (persze az volt az egyik kedvencem) de ez a hátamon csúszka is finom volt.

(2024-07-09) : A levezetés csak és kizárólag kézzel történik a szalonban, de ezzel nincs is baj, mert Lana nagyon ügyesen bánik a kezeivel is. Lágyan nyúl a péniszhez és úgy is kényezteti