Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Eszter

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-20 13:07:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Eszter +36701552393 120426 erotikus masszázs

sztbali a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Éden Eszter hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefononn egyeztettem Eszterrel. Vele beszéltem és hamar megkaptam minden szükséges információt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ezzel nincs gond. A Honvédkórház közelében van a szalon és itt villamosok közlekednek. A metró Göncz Árpád városközpont nevezetű megállója is csak pár percre van innen. Autóval a parkolás megoldható, mert láttam pár szabad helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szalonban már jártam korábban A mostani a második alkalom. Ugyanaz a 3 szobás lakás, ahogy korábban de mosat a jobb oldali szobában voltam, de ugyanúgy a távolabbi fürdőszobát használtam. Ez a szoba masszpados. Van benne polc és kis szekrény, valamit egy szék a ruháknak.
Éden Eszter külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Eszter olyan mint a képeken. Az arcát sajnos már nem látni, de azzal sincs gond. Helyes arca van és méretes cicikkel rendelkezik.Lapos has és igazán formás popsi; valamint kecses lábpár. Fekete top-szoknya párosításban amiktől megvált a randi alatt, de a szoknya alatti fekete tangától sajnos már nem válik meg. Nem vetkőző lány, mert már a közös zuhanyt is kivette a lehetőségek közül.
1. Éden Eszter +36701552393 beszámoló Budapest 120426 erotikus masszázs
3. Éden Eszter +36701552393 beszámoló Budapest 120426 erotikus masszázs4. Éden Eszter +36701552393 beszámoló 2024-01-22 09:30:07 erotikus masszázs 1204265. Éden Eszter +36701552393 beszámoló 2024-01-22 09:30:07 erotikus masszázs 1204266. Éden Eszter +36701552393 beszámoló 2024-01-22 09:30:07 erotikus masszázs 120426
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Megérkezésemkor puszival üdvözöltük egymást és a kabátom valamint a cipőm levétele után bevezetett a masszpados szobába. Itt kiderült, hogy még emlékszik rám, de a legutóbbi találka elég régen volt. Számomra legalábbis rég volt. Kaptam törölközőt és elvonultam fürdeni. Mikor visszatértem a szobába akkor Eszter is belibbent mögöttem. Kezdésként puszilgattam és simogattam a testét és nekiláttam a kicsomagolásnak mivel még mindig fogadószettben volt. Először a szoknyától és utána a toptól is megszabadítottam. A tangát már nem engedte, ezért azt békén hagytam. Itt jeleztem neki, hogy egy-két extra dolgot kérnék tőle. Ezek a felár nélküli lehetőségek között vannak a szalon oldalán. A csúszkamasszázs és a kebelszex érdekelt.
Elfeküdtem a masszpadon és ő a bokáimhoz lépett. Itt kezdte a masszázst és fokozatosan haladt felfelé. Közbe csevegtünk egy keveset. Főleg a szalon és a masszázsok volt a fő téma. A lábaim után átsimította a hátamat és a nyakamat is. Még simított rajtam párat és csúszkált egy keveset is utána jött a varázsszó: megfordulhatsz. Innentől már erotikus elemek szerepeltek a programban.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Felültem a masszpadon és adtam Eszternek néhány puszit és simogattam a testét. Ezután finoman a hátamra fektetett. Itt jött a kebel szex. Kis olajat tett a cicikre és a velem egykorút és a környéket simította végig az ikrekkel. Itt jöttek az első kéjes érzések. Ezeket a csúszkával fokozta. Mikor leszállt rólam, akkor ismét ülő helyzetbe kerültem és a puszik mellett volt bimbópuszi is. Még pár simítás újból a hátamra kerültem. Elkezdődött a lingam. Az első érintések az ismerkedést hivatottak megformálni és utána jöttek a kéjt okozó mozdulatok és fogások. Éreztem, hogy Eszter technikája nem sokat változott; amióta szalont váltott. Ugyanúgy lassan, de ütemesen csinálja és a kéjt is hasonló tempóban építette fel bennem. Elővette a tudása legjavát is így juttatott el a véghez.
Megtörölgetett és utána elvonultam tusolni. Amíg a fürdőszobában voltam, addig bevitt a szobába egy frissítőt; amit visszatérve elfogyasztottam. Visszavettem a gönceimet és kimentünk az előszobába. Felvettem a cipőmet és rendeztem a csokrot. Búcsúpuszik és ölelés végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és igazából szóba sem került. A szalon oldalán publikus adat ezért nem ér minket meglepetés.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 29 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kaptam egy szeletet az Édenből. Hasonlít a Happy érzéshez, de egy picit más. Ennek a helynek hasonló a varázsa. Itt is vannak csodás lányok és szerintem egy hosszabb vagy egy 4kezes randi még tudja fokozni ezt a felemelő élményt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Eszter erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet