Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Zoé

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-29 19:46:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Zoé +36303400596 121335 erotikus masszázs

Navigator_Man a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Éden Zoé hirdetővel
ennivaló lábfej
mindenre hagy időt
ínyenc láberotika
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor találkoztam Zoé hirdetésével, egyből megfogott a különleges megjelenése és a kecses lábai, lábfejei. Később, mivel a szabadnapjait töltötte, a hirdetése nem volt látható, viszont a szalon honlapján lehetett hozzá online időpontot foglalni. A foglalás előtt felhívtam a szalon központi telefonszámát egy-két bennem felmerülő kérdéssel kapcsolatban. A telefont kezelő kollegina kedvesen tájékoztatott mindenről, sőt felajánlotta, hogy ő beír engem a kívánt időpontra Zoéhoz. Így is történt. Mivel Zoé arckitakarás nélkül hirdet és a kolleganője is jókat mondott róla, ezért bevállaltam első találkozásra is a másfél órát. A látogatásom csak pár nap múlva volt esedékes, ezért megkérdeztem, kell-e majd küldenem megerősítő sms-t, de nemleges választ kaptam azzal, hogy elég csak akkor szólnom, ha valamiért mégsem tudok menni. Szerencsére nem jött közbe semmi, így amikor elérkezett a randevú napja, felkerekedtem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A szalon a Göncz Árpád városközpont (ez megtalálható a honlapjukon is) közelében található, egy újépítésű, dizájnos, sokemeletes házban, kb. 5-10 perc sétára a metróállomástól, vagy 2-3 perc sétára az 1-es villamos megállójától. Én a villamossal érkeztem, és mivel még kb. 10 percem volt a megbeszélt időpontig, így tettem egy kört a háztömb körül. Maga a ház egy nagy lakótelep szélén áll, így a parkolás sem lehet nagy gond. Két bejárat van, de minden jól láthatóan ki van írva, így nem lehet eltéveszteni a megfelelő lépcsőházat.
Amikor elérkezett az idő, hívtam Zoét. Vidáman és kedvesen szólt a telefonba, ami rögtön megtetszett, hiszen korábban még nem hallottam őt. Mondta, hogy a kaputelefon elromlott, de leküldi az egyik kolleganőjét, hogy beengedjen. Erre nem volt szükség, mert épp akkor ment be valaki, és így én is bejutottam. Elmondta Zoé, hogy a házon belül melyik lakáshoz kell mennem, majd bontottuk a vonalat. A megfelelő emeletre felérve volt egy kis forgalom a folyosón, ezért egy fél percet sétáltam ott, majd miután egyedül maradtam, a megfelelő ajtóhoz mentem és csengettem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Beengedésem után a félhomályos, de nem vasötét előtérben találtam magam. Épp áramszünet volt. Ez a helyzet fennállta a randevúnk végéig, ezért mindenhol csupán hangulatos mécsesek és gyertyák gondoskodtak a hangulatvilágításról. Kivéve a fürdőszobát, ott egy kis lámpa égett, talán valamilyen saját áramforrásról. A kölcsönös bemutatkozás után cipő le, majd vendéglátóm bevezetett a szobába. Az előtérből egy kis folyosó nyílt, arról jobbra két szoba, balra pedig két fürdőszoba (emlékeim szerint valahol van egy harmadik szoba is). Mi a távolabbi szobában voltunk. Ebben középen nagy matrac, két oldalon egy-egy nagy tükör, a végében, az ablak alatt egy kis polcos szekrény, rajta keleti szobrocskákkal, az ajtó mellett, a sarokban pedig egy fotel. Ebbe pakolhattam le a ruháimat. Az áramszünet miatt itt is gyertyák és mécsesek égtek, illetve, mivel a látogatásom késő délelőtt történt, el volt húzva a függöny, hogy tudjon bejönni némi természetes fény is. Így számomra a fényviszonyok pont optimálisak voltak.
Zoé megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni, majd a vetkőzés után átvezetett a fürdőszobába. Itt a zuhanykabinban gyorsan letusoltam, a polcra kikészített kétféle dezodor közül az egyikkel pedig beillatosítottam magam. A zuhanykabinban egy falra szerelt adagolóban volt a tusfürdő, egyféle. Nekem a tisztálkodáshoz az pont elég volt. A kilépést száraz kilépő könnyítette meg, amin a szobában kapott friss és nagy törölközővel meg tudtam törölközni.
Miután elkészültem, visszamentem a szobába, ahol Zoé már várt rám.
Éden Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel Zoé arccal hirdet, és a tetoválásai, ékszerei a fotóin is látszódnak, így az ajtónyitás után nagy meglepetés nem ért. Az összkép nagyon tetszett. Egy szép arcú, kb. a húszas évei közepén járó rockerlány. A kiírt magasság és testsúly stimmel szerintem. Középmagas, jó alakú, olyan normál alkatú lány. Mellei szépen gömbölyödnek, közepes nagyságúaknak mondanám őket, feneke is formás. Fekete bugyi-melltartó szettben fogadott. A melltartó a találkánk alatt végig fent volt, mint ahogy a bugyi is, így csak annyira láttam őket, amennyire az láttatni engedte. (Nem kértem, hogy vegye le a se a melltartót, se a bugyit. Azt nem tudom, hogy amúgy lekerültek volna-e.) Szerintem minden teljesen eredeti és természetes rajta. A fekete hosszú, frufrus frizurája, ami szintén jól látszódik a képein, nekem nagyon bejött. Mint ahogy úgy általánosságban az egész lány. A lábai, lábfejei pedig csodásak. Lábkörmei feketére voltak kifestve, a jobb lábfején lévő egyik lábujját pedig lábujjgyűrű ékesítette, ami számomra így nagyon szexi. A kézujjain, amin a kézkörmei is feketére voltak festve, szintén voltak gyűrűk, érdekes alakú fülében (mindkét fülcimpáján egy-egy nagy lyuk) pedig fülbevalók. Tetoválások vannak a lábain (itt csak a bokáin) és a kezein (itt több helyen) is, a törzsén nincsenek.
1. Éden Zoé +36303400596 beszámoló Budapest 121335 erotikus masszázs
3. Éden Zoé +36303400596 beszámoló Budapest 121335 erotikus masszázs4. Éden Zoé +36303400596 beszámoló 2024-04-30 09:06:37 erotikus masszázs 1213355. Éden Zoé +36303400596 beszámoló 2024-04-30 09:06:37 erotikus masszázs 1213356. Éden Zoé +36303400596 beszámoló 2024-04-30 09:06:37 erotikus masszázs 121335
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erre úgy a randink középtáján került sor. Az első kéjélmény után (amiről majd lejjebb írok) kiderült, hogy sok közös van a zenei ízlésünkben. Elkezdtünk beszélgetni a rock/metal zene különböző irányzatairól, zenekarairól. (Egyébként az együttlét alatt olyan ellazító, relaxos zene szólt halkan.) Nagyon közvetlen, vidám, kedves, nyitott lány Zoé. Annyira megtaláltuk a közös hangot, a közös témát, hogy a beszélgetés mellett egy kis masszázst kértem csak. Arra kértem, hogy a nyakamat és a vállaimat vegye kicsit kezelésbe. Hasra feküdtem a tatamin, ő pedig mellém térdelve átmasszírozta a kért testrészeket. Kérésemnek megfelelően ez csak pár percig tartott, így a masszázstudására vonatkozóan ebből nagy következtetéseket nem tudok levonni. De olyan közepes erősséggel, kellemesen nyomkodott meg, nem csak simogatás volt. Jól esett. Csinálta volna hosszabban is, talán akár az egész testre kiterjedően is, de az időkbe ez nem fért volna bele, mert még várt rám egy második kéjélmény is.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
A fürdőből visszatérve arra kértem Zoét, hogy üljünk le a tatamira és kezdetként kicsit beszélgessünk, ismerkedjünk. Hamar kiderült, hogy kiváló beszélgetőpartner. A lábai az ölemnél voltak. Természetesen nem bírtam ki (miért is kellett volna) és hamar elkezdtem velük is az ismerkedést. Zoénak ez nem volt ellenére, sőt! Azt mondta, kimondottan szereti, ha a lábait, talpait kényeztetik! A későbbi tapasztalataim szerint ez tényleg így is lehet. Egymás mellé fogtam a két talpát, úgy néztem őket. Gyönyörűek, fehérek, vékonyak, szép ívesek. A lábujjai hosszúkásak. Úgy az egész nagyon szexi és nagyon kívánatos. Először végigcsókolgattam az egyik, majd a másik talpát. Kellemesek, puhák. Ezt követően a számba vettem az egyik nagylábujját, majd a többi lábujját is. Végül mind az öt lábujja egyszerre volt a számban. Ezt megismételtem a másik lábával is. Majd végignyaltam a talpait. Előbb az egyiket, oda, vissza, oda, vissza, majd ugyanígy a másikat is. Annyira belelendültem, hogy teljesen nyálas lett mindkét talpa. A kényeztetésből a sarkai, a bokái, a vádlijai sem maradtak ki. Végigcsókoltam mindet.
Ezután megkértem, hogy a két lábfejével fogjon rá a farkamra. A velem egykorú gyorsan a két talpa közé került. Kérdésemre, hogy végzett-e már ki pusztán a talpaival, azt mondta, hogy igen. Elkezdte ütemesen húzni a farkam a talpaival. Le, fel, le, fel. Valóban tapasztaltan csinálta. Rögtön ráérzett, plusz már amúgy is nagyon fel voltam húzva, így rövid időn belül hatalmasat lőttem a talpai között. Nem engedett rögtön el, a lenyugvásom közben simogatta a golyókat a lábujjaival. Majd törlőkendőket hozott, és megtisztogattuk magunkat.
A kellemes beszélgetés és masszázs után az volt a kívánságom, hogy a kezével végezzen ki, miközben én a talpait csókolgatom. Ehhez végigfeküdtem a tatamin, ő velem szemben a jobbomon, a talpait az arcomhoz tette, a jobb kezével pedig rámarkolt a férfiasságomra. Először csak úgy odatette a talpait az arcomhoz, de aztán kértem tőle, hogy nyomja is rá őket az arcomra. Ő pedig megtette. Keményen rányomta őket. Nem durván, mintha széttaposna, hanem annyira, hogy azt éreztem, a két puha talpa erősen rátapad az arcomra. És ez nem csak egy pillanatig volt így, végig így is tartotta. Közben pedig a jobb kezével elkezdte izgatni, verni, egyre ütemesebben, amíg ki nem végzett, talpaival szorosan az arcomon. Másodszorra is teljesen kielégültem. Hatalmas élmény volt! Most sem engedett rögtön el, a lenyugvás közben simogatta a velem egykorút a kezével, majd kis törlőkendőzés után elkísért a fürdőszobába.
A zuhanyzás után öltözés, átadtam az ajándékom, amit az elején szerettem volna, de elfelejtettem (viszont nagyon örült neki Zoé), majd búcsú, kilépés a budapesti napfénybe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Rögtön a megérkezésem után, még a zuhanyzás előtt magamtól kitettem a polcos szekrényre. Nem tudom, hogy kérte-e volna akkor, de én szeretem az elején lerendezni a dolog ezen részét (nem csak az első találkozás miatt, hanem amúgy is). Talán végig ott is maradt.
A szalon honlapján részletesen le van írva, mit vállal Zoé. Extrái, amikért pluszban fizetni kell, nincsenek. Én láberotikáért mentem hozzá. Abból tökéleteset kaptam, plusz egy jó fej beszélgetőpartnert is (nekem ez is számít), aki még kellemesen is masszíroz. Az ár a meglátásom szerint egy hajszálnyival a budapesti átlag alatt van, vagy annak az alsó határát súrolja, így az ár-érték arány számomra kiváló.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 29 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Zoé személyében mind külsőleg, mind belsőleg egy különleges lányt ismertem meg. Persze pozitív értelemben. A miértre, azt hiszem, meg lehet találni a válaszokat a beszámolómban. Összegezve: Egy nem átlagos megjelenésű, szép, szexi lány, aki közvetlenségével, vidámságával, kedvességével, nyitottságával, alkalmazkodóképességével fel tudja dobni az ember napját, feltölti az embert energiával. És ha még az illető a női lábakat is szereti, akkor Zoé az ezirányú tapasztalatával - no és azzal, hogy szereti, ha kényeztetik a lábait, és nem csak azért vállalja be, mert ez is hozhat pluszba pár vendéget - a mennyekbe tudja repíteni. Velem lényegében ezt tette. Mivel ez az első beszámolóm, címkéből még csak jót tudok adni a randira, de számomra ez egy valóban felejthetetlen 90 perc volt. Maga Zoé, és az ő teremtette hangulat és élmény az.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2024-04-25 20:38:30

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Zoé erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet