Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Tina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-03 20:20:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Tina +36300805656 121688 erotikus masszázs

Navigator_Man a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Éden Tina hirdetővel
ennivaló lábfej
jól átmozgat, átgyúr
ínyenc láberotika
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Figyelem! Ez a beszámoló kicsit extrémebb láberotikáról fog szólni! (És mellette, remélem, néhány hasznos információval is a helyről és Tináról.)
Az utam ismét az Éden Massage-ba vezetett. Az itt dolgozó lányok között három kiszemeltem volt. Kettővel már megismerkedtem, most pedig Tinával is szerettem volna találkozni.
Korábban az egyik lányt a szalonból arra kértem, hogy ha nem gond neki, úgy fogadjon, hogy a találkozó előtt nem mossa meg a lábacskáit, mert a lábikók természetes illatát szeretném érezni. Ebbe ő belement (ezúton is nagy respect érte), és egy kiváló randi kerekedett belőle. Ezen az élményen felbuzdulva egy hasonlót szerettem volna átélni Tinával is. Igaz, vele még nem találkoztam, a másik lánnyal már igen, amikor előjöttem ezzel a vágyammal, de gondoltam próba szerencse.
Először a szalon e-mail címén érdeklődtem felőle. Arra az üzenetemre azonban válasz nem érkezett. Így fogtam a telefont, és amikor villogott a „Most hívhatod, telefonnál van, felveszi.” mondat, tárcsáztam Tina számát. Nem ő vette fel, de a kollegina készségesen megmondta, mikor tudok Tinával beszélni. Így amikor újra hívtam a megadott időpontban, már ővele beszéltem. Kedves, segítőkész lánynak tűnt. Belement a dologba (neki is hatalmas respect érte!), meg is beszéltünk néhány nap múlvára, a meteorológiai nyár második napjára egy másfél órás randevút. Az ilyen találkához ugyebár az kell, hogy az aznapi első vendége legyek, és ezt csak vasárnap tudtuk kivitelezni. Megígérte, hogy csak előző nap este mossa meg a tappancsait, utána már nem.
De időközben befészkelte egy gondolat magát a fejembe. Hogy egy ilyen randi két órában még jobb lenne. És igazából kellene is hozzá az az időtartam. Egy ideig viaskodtam magammal, hiszen első randi a lánnyal, plusz fél arckitakarással hirdet. De az arcának csak a szem körüli része van kitakarva, így a fotók egy szép arcú leányzót sejttettek. És a természetes illatú lábikók. Végül győzött a telhetetlenebbik énem, és másnap, amikor szintén villogott az adatlapján az a bizonyos mondat, ismét felhívtam, hogy meg lehetne-e fél órával toldani a találkozó hosszát. Ő vette fel, és rábólintott. Csak annyit kért, hogy a randevú napjának reggelén erősítsem meg egy sms-ben az érkezésemet. Ezt meg is tettem. Bár válasz nem jött rá, az adatlapján láttam, hogy bent lesz, így nagy izgalommal útnak indultam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A szalon a Honvéd Kórház közelében lévő, egyik új építésű társasházban van. Így jól megközelíthető az 1-es villamossal és a 3-as metróval is. Valamint olyan buszokkal is, amik érintik a Göncz Árpád városközpontot, mert onnan csak 5-7 percnyi sétára van a ház. A bejáratot nem lehet eltéveszteni.
Mivel sokemeletes társasházak vannak a környéken, így parkolóhely kerítése sem lehet nagy probléma. Bár én villamossal mentem.
Szokásom szerint egy „kicsit” (jó 20 perccel) hamarabb érkeztem meg, így még tettem egy kis sétát a környéken.
Pontban a megbeszélt időben hívtam Tinát. Kért még pár percet, azt mondta, visszahív. Három perc múlva csörgött a telefonom, ő volt. Mondta a kódot, amit én már fejből tudok, beütöttem, ő pedig nyitotta az ajtót. Lifttel fel a megfelelő emeletre, ott pedig balra fordulva szintén nem lehet eltéveszteni a lakásajtót. Házon belül nem szeretek összefutni emberekkel, szerencsére egy lélekkel sem találkoztam. Csengettem, Tina pedig beinvitált.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belépve szalonhangulat fogadja az embert. Ízlés kérdése, nekem tetszik. Halványan, piros- és narancsszínű LED-ekkel megvilágított kis előtér. Ebből egy folyosó nyílik, amiből pedig a szobák (egy masszázsasztalos és két tatamis) és a két fürdőszoba. Valamint egy másik helyiség is, gondolom a konyha, ahol az épp szabadidejüket töltő lányok tartózkodnak.
Megérkezésemkor bemutatkozás, cipőlevétel, majd Tina beinvitált abba a szobába, amelyikben már a másik két Éden Tündérrel is megfordultam. Középen fekete tatami, kétoldalt egy-egy nagy tükör, a sarokban egy szék a ruháknak, a szoba másik végében egy kis asztalka és egy kis polcos szekrény. A sötétítőfüggöny behúzva, LED-es világítás. A légkondi bekapcsolva, bár még nincs kánikula. Mindenhol rend és tisztaság, mint bármikor az eddigi látogatásaim során.
A levetkőzés után kaptam egy friss fehér törölközőt, és vendéglátóm átkísért a „messzebb” (kb. 1,5 méterrel arrébb) lévő fürdőszobába. Ez a nagyobbik; benne két mosógép, egy wc, egy mosdó és egy zuhanyfüggönyös kád, előtte száraz kilépő. Nagy szórófejű zuhany, a melegvíz gyorsan jön. Többféle tusfürdőből lehetett választani, és dezodor is volt kikészítve, hogy az ember illatosan térjen vissza a szobába. A szeánsz során még kétszer látogattam meg a fürdőt, mindkétszer ebbe jöttem.
Éden Tina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajtónyitáskor Tina világos színű (talán zöldes, de erre nem esküdnék meg) bugyi-melltartó szettben fogadott, rajta áttetsző, vékony köntös (ez a szobában lekerült róla). Más ruhadarab nem volt rajta.
Rögtön megállapítottam, hogy pont úgy néz ki, mint a fotóin. A megadott adatai is a valóságot tükrözik. A húszas évei közepén (25-26 év körülinek tippelem) járó, középmagas leányzó. Nem nádszál kisasszony, inkább egy kicsit (de tényleg csak kicsit) erősebb testalkatú, formás nő. Mosolygós, szép, érettséget sugárzó arc. Hosszú, szőkésbarna haja kontyba felfogva. Mellei kisebb fajták, de fiatalosan feszesek, formásak. Csípője kicsit szélesebb. Feneke formás. Kézfejei szépek, hosszú ujjakkal. Combjai, vádlijai izmosak, lábai csodás, 40-es, kicsit szélesebb lábfejekben végződnek. Lábkörmei világoskékre voltak kifestve, csak úgy világítottak. Nem is tudtam levenni róluk a szemeim, vonzották őket, mint fényszóró a bogarakat. Az egész lány üde, fiatal. Minden természetes rajta, a feje búbjától a lába ujjaiig. Van néhány, kisebb tetoválása (pl. a tarkóján és az egyik combjának oldalán), amik a fotóin nem látszódnak, talán a beállítás miatt. De ezek diszkrétek, mindenhol az üde, fiatal, selymes bőre dominál.
1. Éden Tina +36300805656 beszámoló Budapest 121688 erotikus masszázs
3. Éden Tina +36300805656 beszámoló Budapest 121688 erotikus masszázs4. Éden Tina +36300805656 beszámoló 2024-06-03 23:28:05 erotikus masszázs 1216885. Éden Tina +36300805656 beszámoló 2024-06-03 23:28:05 erotikus masszázs 1216886. Éden Tina +36300805656 beszámoló 2024-06-03 23:28:05 erotikus masszázs 121688
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Erre a 120 perces szeánszunk során a két kéjes élmény között került sor.
Az első, eget rengető etap után elmentem lezuhanyozni. A szobába visszatérve Tina hasra parancsolt, és kezdetét vette a masszázs. Nem emiatt látogatom meg a lányokat, így úgy álltam hozzá, lesz egy kis nyomkodás és közben beszélgetünk egy jót. Mondtam is neki, hogy csak egy rövid masszázsra gondoltam. Valószínűleg volt egy koreográfiája, mert a lábaimnál akarta kezdeni. El is kezdte az olajozást és a vádlik masszírozását, amikor kapcsoltam, és mondtam neki, hogy én szívesebben venném, ha csak a hátamat és a nyakamat masszírozná meg. Mert a rövid masszázsba nem fér bele az egész testmasszázs. Így is tett. Viszont már a vádlimnál elöltött egy perc alatt feltűnt, utána pedig tovább erősödött bennem az érzés, hogy kifejezetten jól masszíroz Tina. Nem tudom, hogy tanulta-e, de kellő erővel (a simogató, maszatoló „masszázst” ki nem állhatom) és jó érzékkel műveli, kellemes érzést generálva. Annak ellenére, hogy nem emiatt megyek el a lányokhoz, egyszer kipróbálnám úgy rendesen is a hölgy masszázsát. És ilyen gondolat nem gyakran merül fel bennem. Egyszer majd talán, szintén két órában, a két lábas élmény között, erre is fókuszálva.
Mikor a hátamon ténykedett, megkértem, hogy húzza végig rajta a körmeit. Először finoman tette. De megkértem, hogy erősebben, úgy rendesen. Így szántotta végig többször is a hátam, a karjaim és a combjaim. Még több órával később is tisztán ott voltak a nyomai. Irtó jó érzés volt!
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Rögtön a megérkezésem után, miután átadtam kis ajándékomat, átbeszéltük a két órás szeánsz elképzelt menetrendjét. Láberotika-fürdő (itt kért öt perc szünetet, amit nem kifogásoltam, mivel ez egyben a közbenső tisztálkodásom is volt)-masszázs-láberotika. Már itt feltűnt, hogy egy elég határozott nővel van dolgom. De végig mosolygott és nagyon kedves volt!
A(z első) fürdésből visszatérve arra kértem, heveredjünk le a tatamira és ismerkedjünk, beszélgessünk. Kifejezetten értelmes beszélgetőpartner Tina. Mondta, hogy a lábacskáit utoljára előző nap este mosta meg, és aznap mezítláb cipőben ment be a szalonba. Már attól, hogy ezt elképzeltem és ránéztem a nagyobbacska tappancsaira, merevedésem lett. Ahogy ott ültünk, megkérdeztem, megszagolhatom-e az egyiket. Mondta igen, és odatartotta. Olyan természetes bőrillata volt. De számomra eszméletlenül izgató! Megszagoltam a másikat is. Majd mindkettőt egymás mellé fogtam, ő pedig az arcomba nyomta őket. Arcom a talpai közé temetve, csak szívtam be az illatát. Majd a lábujjaival ráfogott az orromra (ami nem kicsi, így nem volt nehéz dolga). Csak úgy, incselkedésből. És közben végig figyelt. Figyelte minden rezdülésemet.
Egy idő után arra kértem, üljön a székbe, én pedig végigfeküdtem hanyatt a tatamin úgy, hogy a fejem a lábainál legyen. Így alulról láttam Tinát, a kaján mosolyát, ő pedig az arcomra rakta a talpait. Majd rányomta őket. Hosszan. Úgy, hogy levegőt se nagyon kaptam. Úgy éreztem, a talpai bekebeleztek. Eszméletlen érzés volt! A mennyben éreztem magam. Majd kicsit felengedett, aztán újra kezdte.
Néhány ismétlés után pozíciót váltottunk. Lejött mellém a tatamira. Újra odatartotta a talpacskáit, és lényegében megparancsolta, ha már nem moshatta le őket, akkor én nyaljam le. Meg is tettem. Ezer örömmel! Végignyaltam, végigcsókoltam őket. A talpait, a lábfejeit, a sarkait, a lábujjait, a bokáit. Teljes fordulatszámon pörögtem. Ő pedig a kecses kacsóival vette kezelésbe a velem egykorút. Közben végig figyelt, koncentrált. Nem is kellett sok, irgalmatlan nagyot élveztem. A lenyugvás után fürdő, masszázs.
Majd jött a második kör. Footjob, lábbal való kivégzéssel. Ez volt a terv. El is kezdte a Tündér a footjobot. Szépen ráfogott a hajlékony lábfejeivel a farkamra, így az hamar a talpai közé került. Elkezdte nyomkodni velük. Mondtam, hogy lehet erősebben is. Bele is keményített, de persze érzéssel. Majd ütemesen húzogatta a talpacskáival. De már kezdtünk az időnk végéhez közeledni, én pedig rendesen kitáraztam elsőre. Így az áhított talppal való kivégzés most nem jött össze. Nem olyan nagy baj, maradt még valami a bakancslistámon! Kézi vezérlésre váltott, a lábikóit pedig ismét felkínálta nekem. Éltem is a lehetőséggel, ismét végignyaltam, végigcsókoltam a talpait, a lábfejeit, a lábujjait, a sarkait, a bokáit, a vádlijait, egészen a térdeiig. A lábujjait meg is szopogattam. Szép, méretes nagylábujjai vannak, imádom. Igazából le is nyomtam őket a torkomig. Ő pedig most is végig figyelte minden mozdulatomat, minden reakciómat, és a csodás kezeivel ismét szépen kivégzett.
Lenyugvás után gyors zuhany, öltözés, majd búcsú, és ki a koranyári budapesti napsütésbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szokásom szerint az elején letettem a kis asztalkára. Ráért volna a végén, de én így szeretem. Végig ott maradt.
A szalon honlapján korrektül le van írva mindegyik lány vállalása. Mindegyiküknél vannak külön kérhető dolgok, de olyan extrák, amikért pluszban kell fizetni, nincsenek. Kicsit extrémebb, különlegesebb láberotikát kértem, amit maximálisan megkaptam. Azt nem tudom, hogy a melltartó lekerült volna-e. Nem kértem, hogy kerüljön le. Mint ahogy a bugyit sem. Így arról sem tudok nyilatkozni. Nekem így volt teljes és tökéletes.
Az elszámolás is teljesen korrekt. Fix, a jelenlegi budapesti átlag alsó határánál lévő tiszteletdíj. Számomra kiváló ár-érték aránnyal.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ez egy különleges randevú volt egy különleges lánnyal. Tina nemcsak gyönyörű (de tényleg!), szexi, hanem kedves, intelligens, figyelmes leányzó is. Elég határozott jellem, de ebből kifolyólag jól tud irányítani is, ha arra van szükség. Viszont az egyéni igényekre, kívánságokra is nagyon odafigyel. És kiváló beszélgetőpartner. Ráadásul, ha valaki hozzám hasonlóan rajong a női lábakért, Tinának nemcsak csodás, szexi lábai, lábfejei vannak, hanem – úgy tapasztaltam – a láberotikát is szereti. Azt is, ha az ő lábacskáit kényeztetik, és azt is, ha ő kényeztethet velük. És tapasztalt ezen a téren. Az ilyen lány egy kincs!
És itt is köszönet neki, hogy ismeretlenül is bevállalta a különleges kérésemet és a két órát!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-21 01:18:28
Szia Hunor vagyok! Tinánál lehet olyat hogy mondjuk harisnyában vagy csizmában van és úgy szagolhassam meg a lábát, vagy csak mezítláb lehet?

2024-06-20 18:05:43
Mint sokminden, ez is csak nézőpont kérdése, Perfekt! Ha egy sokat tapasztalt domina mesélne neked, utána valószínűleg az én beszámolómat nagyon lájtosnak gondolnád. 😉 Köszi az elismerő szavakat.

2024-06-19 23:11:31
Kétségtelen hogy jól írsz. Irodalmi stílusú, kiművelt, precíz. Érdekes volt olvasni hogy milyen bizarr dolgok tudnak izgatni másokat. Nálam a jó ízlés és higiénia határát átlépték már ezek.

2024-06-17 05:54:51
Navigator_Man míves Édent felfedező sorozatának újabb remek darabja. A beszi rendkívül részletes, így az olvasó képet kap a randi minden mozzanatáról. Tinát sok szempont alapján magasztalja beszi. Köszi az érdekes élményt és a azt bemutató beszit!

2024-06-04 17:22:51
Érdekeset írsz ezzel a (láb)mosakodás dologgal, igazából ez általánosságban igaz hogy a tusolással lemosod a feromonokat is magadról. Ezért szeretem a nyári randikat, mert ott már egy fél óra aktiv tevékenykedés után felszabadulnak az izzadtság-hormonok, szó szerint bemelegednek a résztvevők :)) A lábakra is ugyanez igaz, azokon is lehetnek ugyanígy feromonok. Persze azért a higiénia fontos, én mindig tusolok randik előtt!
Mutasd mindet