Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-15 09:32:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Kinga +36300728691 120148 erotikus masszázs

CampLazlo a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Éden Kinga hirdetővel
gyönyörű arc
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Elõször telefonon hívtam. Nagyon kedves a hangja. Türelmesen elmagyarázott mindent. Mivel az idõpontban akkor még nem voltam biztos, így a foglalás késõbb, online történt.
A szalon honlapja (edemassage.eu) nagyon egyszerū, könnyen kezelhetõ.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hozzám közel esik a hely, így én kerékpárral mentem.
De tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthetõ.
Honvéd kórház villamos megállóval szemben, a Róbert Károly körúton van a szalon, illetve Göncz Árpád metró megállótól is csak kb 7-8 perc séta.
Parkolási lehetõség is van a ház közelében.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Pár éves, modern épület. A szalon teljesen új, hangulatos és tiszta. Sok helyen megfordultam korábban, de az Éden szalon messze a legigényesebb hely, ahol idáig jártam. Fürdõ steril tisztaságú. Nem találkozol más vendéggel, a lányok ügyelnek a diszkrécióra. Falak sem papír vékonyak, semmilyen külsõ, zavaró zaj, más lányok csevegése, vagy a másik szobákban folyó program nem hallatszik.
Éden Kinga külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kinga gyönyörū. Elképesztõen fitt, hibátlan alak, formás popsi, hosszú szép lábak és csodás mellek jellemzik. De a kedvencem az a gyönyörū arca és az igézõ szemei. Ápoltan, jó illetúan fogadott.
Körmei szépen lakkozottak, haja, sminkje is tökéletes volt.
1. Éden Kinga +36300728691 beszámoló Budapest 120148 erotikus masszázs
3. Éden Kinga +36300728691 beszámoló Budapest 120148 erotikus masszázs4. Éden Kinga +36300728691 beszámoló 2023-12-15 18:13:17 erotikus masszázs 1201485. Éden Kinga +36300728691 beszámoló 2023-12-15 18:13:17 erotikus masszázs 1201486. Éden Kinga +36300728691 beszámoló 2023-12-15 18:13:17 erotikus masszázs 120148
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Tanult masszõr. Program elején hasra feküdtem és egy klasszikus masszázzsal kezdtünk. Átgyúrta a lábaimat, nyakamat, vállaimat és a fájós hátamat is.
Erotikus masszázsra persze nem a klasszikus svéd masszázs miatt járunk, de ez a rész is megér egy dícséretet. Nagyon jólesett. Felfrissültem tõle és a hátfájásom is jelentõsen csökkent.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fantasztikus volt vele. 40-es éveimben járok, megfordultam már jópár lánynál, de most elõször írok beszámolót. Ez mutatja, hogy mennyire jól éreztem magamat. A sima hason történt masszázs legvégén már elkezdte az izgatásomat, a golyók, illetve a gát nagyon finom inegrlésével, majd nem sokkal ezután megkért, hogy forduljak meg.
A program, amit még a tusolásom elõtt megbeszéltünk,
sima lingam masszázsból és orgazmus kontrollból állt. A különlegessége viszont leírhatatlan. Én még hozzá hasonló lánnyal sem találkoztam. Elképesztõen ért a férfiakhoz. Tudja hogyan izgasson és kergessen az õrületbe. Elõször simigatott, combomon, hasamon, mellkasomon, majd egyre közelebb ért az intim részhez. Majd a golyókat is érintette, aztán néha-néha, mintha csak véletlenül tenné, a farkamhoz is hozzá ért az a csodálatosan szép és ápolt keze.
Közben végig izgatóan nézett rám és persze szavakkal is izgatott. Nem sokkal ezután elkezdte a lingam masszázst. Na errõl reggelig tudnék írni. De a lényeg az, hogy tényleg egyedülálló a technikája. Hihetelenül jó érzékkel csinálja, a menyországban éreztem magamat. Mikor közledett a vég, többször abba hagyta. Nem kellett szólnom, pontosan tudta meddig mehet, anélkül, hogy még elélvezzek. Fokozta ezt a játékot azzal, hogy felmászott mellém a masszázspadra. Teljesen közel hajolt, fantasztikus volt így élvezni a lingamot, miközben hol a csodás arcát és csábos mosolyát néztem, hol pedig a tükörbõl látható popsiját. A látvány, a hangulat és a tecnikája is csillagos ötös. Nem számoltam hányszot vitt el a csúcs közelébe, elvesztettem minden kapcsolatot a külvilággal. A végén fokozta a tempót a csodás kezeivel és életem egyik, ha nem a legjobb orgazmusát éltem át. Elképzelni sem tudtam korábban, hogy csak kézi levezetéssel, ilyen örömet lehet okozni. Én biztos visszajáró vendége leszek.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Pontos számot nem írok, aki akarja nézze meg a honlapjukon, vagy érdeklödjön telefonon. De annyit elárulok, hogy nagyon korrekt árakon dolgoznak.
Kinga vállal fetishes programot is, ami nem extra költség. Fizetés a program végén, tusolásom után történt.
Rózsacsokor
CampLazlo nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fantasztikus. Szép, ápolt, kedves, mosolygós, hatalmas csáberõvel.
Olyan lány, aki alapvetõen barátságos. Nekem ez nagyon átjött. Ha tisztelettudó és normális vagy vele, akkor garantáltan jól fogod érezni magadat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókÉden Kinga legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.