VTR - Hogyan használd

 1. A VTR egyeztetést a hirdető adatlapjáról indíthatjuk, a képe mellett található VTR egyeztetés gombbal.

  Ha nincs elég ajánlásod, hasonló képet fogsz látni:

  Ebben az esetben egyéb lehetőségen (például telefonon) keresztül beszélj meg egy időpontot a hirdetővel, majd használd az időpont megerősítés funkciót. Ha találkoztok, kérj tőle ajánlást, hogy elegendő ajánlás birtokában legközelebb már itt tudj vele egyeztetni.

 2. Ha megfelelő számú ajánlással rendelkezel, megnyílik a VTR egyeztetés felülete:

  Itt elkezdhetsz csevegni a hirdetővel, vagy kezdheted egy időpont ajánlással is. Ha online van, akár élőben is folyhat az egyeztetés, csevegés. Minden történésről mind a ketten emailt és belső üzenetet is kaptok. Ha megadtál egy időpontot várnod kell, hogy a hirdető elfogadja, vagy visszautasítsa.

 3. Ha a hirdető adott meg időpontot, azt neked kell elfogadnod, vagy elutasítanod:


 4. Egy órával az időpont előtt elindul egy számláló 30 percről, ha ez lejár, sikertelenül zárul az egyeztetés. Egy új időpont megadásával tudod újrakezdeni az egyeztetést.


 5. Ha elutasítod az időpontot, a hirdető új javaslatot adhat, vagy te is javasolhatsz másik időpontot. Ha pedig elfogadod, sikeresen lezárul az egyeztetés. Az új egyeztetés gombra kattintva másik időpontot beszélhettek meg.


 6. A randi után az Eddig egyeztetések listájában tudod jelezni, hogy létrejött-e a randi:


 7. Ha még nem érkezett el a randi időpontja és valami közbejött, az Eddigi egyeztetések listájában le tudod mondani:

  Ha több mint 5 órával az időpont előtt mondod le, akkor annak semmi következménye nincs, viszont ha már nincs 5 óra az időpontig, akkor a hirdető meg is büntethet az időpont lemondás miatt, ha azt inkorrekt módon teszed. Ilyenkor 5 ajánlásod elvész. Ha nem mondod le az időpontot és nem mész el a randira, akkor is büntetés a vége. Ha a hirdető mondta le az időpontot inkorrekt módon, akkor te is megbüntetheted őt, és neki 5 kreditbe kerül.

 8. Ha a randi létrejött, írhatsz róla beszámolót, vagy úgy is dönthetsz, hogy nem akarsz róla írni, ebben az esetben a nem írok gombbal jelezheted ezt nekünk. Ha nem döntesz, akkor naponta egyszer megjelenik egy figyelmeztetés, ahol minden olyan egyeztetésből létrejött randiról írhatsz beszámolót, amiről még nem írtál.


 9. Ha a randi nem jött létre, mert a hirdető mégsem fogadott, nem vette fel a telefont, akkor ezt is jelezheted és meg is büntetheted a hirdetőt. Ilyenkor 15 kredit levonásban részesül.

  Ne feledd, ha te nem mentél el a randira, a hirdető is megbüntethet téged, és ez 15 ajánlásodba kerül!