62
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
87
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
31
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
9
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
21
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR

Fejlesztési ötletek

Ide várjuk az ötleteiteket, hogy a beszamolok.com szolgáltatást mivel tehetnénk jobbá.
Milyen új funkciókat látnátok itt szívesen. Minden javaslatot, ötletet szívesen fogadunk.

    
Üzenet írásához legalább Ismerkedik az oldallal rang szükséges.
A rangok listájáról itt olvashatsz

G3mini
Vezérhím

február 25. 18:34:35
Nézd úgy, hogy nem volt ez rossz felvetés, hiszen ugyanarra gondoltál, mint Webiék. :)

(máná-máná, páppá-párárá... :D)


Brudo
Veterán

február 25. 17:51:25
Akkor ez egy igen rossz felvetés volt. :-)
Nem is tudom, hogy mit hozhatnék fel mentségként. Egy kicsit úgy érzem most magam, mint az öregek a Muppet show-ban. :-)


G3mini
Vezérhím

február 25. 17:45:09
ööö.... Szerintem ez most is így működik. :)

Kiválasztod a megfelelő kategóriát bal oldalon és a submenu-ben ráböksz a 'Térkép'-re. Ott pedig a kívánt területbe bezoomolva látod az azon a környéken hirdetőket. A pin-re kattintva pedig egy helyi menü / infóbubi jelenik meg, amin látható az alapinfó, illetve további opciók.


Brudo
Veterán

február 25. 16:40:13
Üdv!
Egy felvetés, ha érdekes lehet.
Térképes megjelenítés úgy, ahogy a booking is működik, azaz a szálláshelyeket megjeleníti egy térképen. Valami hasonló elv alapján a hirdetők is feltűntetésre kerülnének egy térképen. A "poi"-ra klikkelve megjelenne az adott hirdető képe és esetleg alatta a további lehetőségek (hirdetése, adatlapja, stb.).


zizizii866
Mindentudó

február 22. 09:02:25
Tombola játék ugye idén is lesz beszikért? ;)


Webmester
Góré:)

február 18. 16:07:08
Attól, hogy valaki aktuális ajánlatot ad meg, lehet, hogy aznap (esetleg már) nem tud fogadni. Viszont az okos hirdető folyamatosan jelen van, és nem csak aznapra, hanem a jövőre is tervez, felhívja magára a figyelmet, hogy lehetőleg előre be legyenek táblázva a napjai.


Joy32
V.I.P. hirdető

február 18. 15:21:52
Talàn azèrt Carlos001, mert mi aznapra is fizetünk a hírdetèsèrt mikor pont nem vagyunk, esetleg mèg a szabad napunkra is vàsàrolunk kiemelèst stb. Fizető fogyasztói vagyunk az oldalnak szabadnapunkon is, sőt èn pl. mèg szabi alatt is mindig!!! Ès mèg 1x sem mentem àt ingyenes hírdetőbe sem mikor 1 hèt szabin is voltam vagy bàrmeddig. ;)))
Egyèbkènt sokaknak tök mind1 kiírni napi megerősítèst, mert úgyis akkor hívnak mikor pont akarnak :-D
Mi csak megpróbàljuk jelezni az elèrhetősèget vagy nem elèrhetősèget a figyelmes vendègeknek :-D


NFL
Ismerkedik az oldallal

február 16. 21:54:49
Gondolom azért mert fizet érte.Az hogy aznap nemelérhető az nem jelenti azt,hogy máskor sem.
Magyarul reklám.
A Webmester ezt meg tudja erősíteni esetleg vagymegcáfolni.


Carlos001
Törzsvendég

február 15. 10:20:01
Miért szerepelhet vki hirdetése az "Aktuális"-ban, ha az adott napon egyáltalán nem rendel és még az is ott virít a lapján, hogy "Megerősítette, ma nem elérhető"???


Flamex
Mindentudó

február 11. 08:53:03
Én azt hiszem értem , mi a lényeg. Pont az a lényeg, hogy az is megtalálja a hirdetést aki esetleg eddig nem érdeklődő volt, talán lehet, hogy kipróbálod. Pont ez a marketing értéke annak, hogy együtt látjuk a nem droidokkal. Ha lehetne a TV -ben is szivesen átugornám a reklámokat stb... de hát ott sem lehet.


arenanigga
Belát a dolgok mögé

február 10. 18:48:37
Nem szokásom ítélkezni vagy kirekeszteni senkit, nem is azt kértem, hogy tűnjenek innen, hanem egyszerűen a keresőben egy pipát, hogy baba ne, vagy ilyesmi. Vagy akár csak egy olyan szabály, hogy baba csak 100 éves életkorral (vagy 1 kilós súllyal?) lehessen az oldalon, és máris könnyebb szűrni. Azért írtam mert engem személy szerint zavar, hogy nem tudom kiszűrni a babákat, ennyi erővel semmiféle szűrőre nincs szükség, mert az kirekesztő valakivel? Mindenesetre ötletként felvetettem, elfogadom, hogy Te erről másként gondolkozol. Aztán majd görgetek tovább.


Webmester
Góré:)

február 10. 03:12:44
Ez hirdető számtól függ. Ha átlép egy határt a baba hirdetők száma akkor létrehozunk egy új kategóriát nekik. Addig amíg 7-800 Pesti hirdetőből van 10-12 baba, addig nem - felesleges, nem olyan darabszám ami bárkit TÉNYLEG zavarhatna. Jelenleg egyetlen kikötésünk van baba női hirdetéssel kapcsolatban: névből és bemutatkozó szövegből egyértelmű legyen, hogy baba. Igeny pedig van rá, hiszen különben nem hirdetnének itt a dollhouse-k. És ezen az oldalon senki szexualis dolgait, játékait, újranyíltságát stb. nem szokás kirekeszteni. Az oldal pontosan azért van, hogy mindenki megtalálja a vágyainak megfelelő partnert. Legyen az hús vér nő, férfi, transzi vagy baba.


arenanigga
Belát a dolgok mögé

február 9. 07:44:24
Értem. Tehát szerinted nincs értelme egy ilyen szűrő létrehozásának. Csak mint fejlesztési ötlet, úgy írtam, de ok, köszi, akkor majd tovább görgetem.


Webmester
Góré:)

február 9. 02:08:22
Igen ki lehet. Akinek azt olvasod névében, hogy Doll, azt tovább görgeted;)


Webmester
Góré:)

február 9. 02:07:17
Akire életkor alapjan ráismernek, arra anelkul is.... ez biztos, hogy nem befolyasol semmit.


Webmester
Góré:)

február 9. 02:06:34
Sajnos nem ritkan fordul elő 10 eves eltérés. A fénykép él pedig azt vizsgáljuk, a hirdetőről készült e, azt higy mikor , azt nem. (Ez utobbi lehetetlen ia lenne, ma mar mindenki ért annyira a képekhez hogy egy egyszerű telefonon átírja a keszules idejét bármire.) Ha a vendegeknek másra lenne igemye , akkor olyanokhoz mennének akik ellenőrzött korúak és van fent amatőr képük. Ha nincs rá igény, és anélkül is mennek, nekünk nem dolgunk erőltetni,csak kiirni az információkat.


arenanigga
Belát a dolgok mögé

február 9. 00:54:26
Ki lehet valahogy szűrni a keresőben ezeket a baba lányokat? Egyre több van és engem speciel nagyon zavar miközben böngészek.


guilt
Élő lexikon

február 8. 07:14:20
Egyetértek vivalanocse1 minden szavával. Annyit még hozzáadnék, hogy sok hirdető attól is fél, hogy ismerősök és vagy család könnyebben ráismer, ha ott van az ellenőrzött életkor.


vivalanocse1
Könyvet írhatna

február 7. 08:16:39
Az ok részben az hogy 1. Abbahagyta, aki ellenőrzött korú volt.
2. Olyan kort ért el, amit még se akar felvállalni, mert előnyösebbnek érzi vagy tapasztalja ha fiatalít.
3. Amit Webmester is ír, nincs vendégoldalról akkora igény az ellenőrzött korra, ami akkora nyomás lenne hogy több látogatószámot jelentsen.
Illetve van némi igény, de azt az oldal ki tudja elégíteni más módon is, pl. Beszámolóban minden kiderül, fénykép valós, stb így mindenki tud dönteni nem a sötétben tapogatódzik. Így az ellenőrzöttként kiírt kor csak mint érdekesség jelenik meg, nem baj ha ott van de nem az alapján van a döntés. Amúgy is ritkán fordul elő 10 vagy annál több év eltérés, másrészt mint írtam a beszikből úgy is kiderül. Szóval a vendégek is elvégzik az ellenőrzést valamilyen formában.


Webmester
Góré:)

február 1. 21:51:42
Nem hiszem hogy nagyon változna az arányszáma az ellenőrzött korúaknak. Valóban meglepő, hogy eléggé kevesen ellenőriztetik. Ezek szerint a vendégek nincs igényük arra, hogy tudják - az sem számít ha évtizednyinél is több eltérés van a kiírt és a valós kor között. Az ellenőrizetlen kor az egyenlő a nem valós megadott korral ( különben ellenőriztetnáés....).
A vendégek ezt tudják. Ha számítana számukra, akkor csak ellenőrzött hirdetőhöz mennének. De nem számít ezek szerint. Mi nem hatóság vagxunk, nem követelőrzünk stb. Mi lehetőségeket biztosítunk, és aztán mindenki úgy használja az okldalt. A mi dolgunk annyi, hogy különbséget tegyünk ellenőrzött és nem ellenőrzött dolgok között- a korekt tájékoztatás érdekében. Ennyi, és nem több.


zizizii866
Mindentudó

február 1. 20:05:57
Egyre kevesebb valamiért az ellenőrzött kor, akiknek anno az volt, már nekik sem. Mi lehet vajon az ok?


Webmester
Góré:)

január 31. 19:29:07
Bármikorra lehet v tr foglalást indítani. Sokan vtr-es törzsvendéget munkaidőn kívül is fogadnak. Ha nem jó az időpont 2 kattintás elutasítani :)


Szyszykee
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 31. 15:47:11
Sziasztok!
Elég furcsa dolog hogy ha nem vagyok elérhető arra a napra miért tud a vendég Vtr foglalast kezdeményezni ?
Mint ahogy ma is megtörtént ! :)


Webmester
Góré:)

január 29. 13:14:10
Ne haragudj, de ezt még értelmezni sem tudom, hogy mit akar jelenteni hozzászólásod.


SimiSoma
V.I.P.

január 29. 11:30:20
Komolyan, ez így megkérdezés, egyeztetés nélkül? Nem semmi... Jogilag, üzletileg biztos rendben van, nem kérdés, na de azon túl...


Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 28. 17:34:27
Webi most hiába is élezed ki erre az egy témára - konkrétan az emelésre- a dolgot, mert mi annyi minden mást is írtunk neked. Sok hirdető szerintem kész a pozitív és előremutató párbeszédre. Van bennetek egy jobbító szándék, hisz állandóan tökéletesítitek az oldal működését. Mi pedig rengeteg tapasztalattal rendelkezünk. Egyrészt nap mint nap használjuk az oldalt, másrészt pedig vendégek tömegével vagyunk kapcsolatban akik elmondják miért szeretik vagy nem szeretik használni. Ezek azért elég hasznos információk szerintem.


Webmester
Góré:)

január 28. 17:16:30
Az egyes csomagok, nem ugyanazt a szolgáltatás csomagot tartalmazzák - a csomagok direkt úgy lettek kialakítva, hogy ki mennyi szolgltatást használ az oldalon. :) De vettem az adást , nyitott kapukat döngettek, szépen kidolgozzuk a hirdetési díjak emelését :)


Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 28. 16:16:29
Egy VIP hirdető lehet, hogy ugyanannyit, de egy ingyenes, normál vagy prémium hirdető pedig jóval kevesebbet fizet mint évekkel ezelőtt amikor ezek a kategóriák nem is voltak. Valamint a kiemelési lehetőségeket főleg pont a VIP hirdetők használják. Így pedig ha az egy hónapban hirdetésre elköltött összegeket nézzük akkor sokszorosát költi el egy VIP hirdető a többi kategóriához képest. És mindenki ugyanakkora felületet kap megmutatni magát. Az alsóbb osztályokat kellene közelíteni a realitásokhoz. Ugyanazt a technikai és adminisztratív hátteret megkapja mint egy VIP annyira kevés havidíjért ami nevetséges. És ha reklámokat szeretnétek kihelyezni valahova, akkor ezek az alsóbb hirdetési kategóriák pont megfelelőek lennének. Ha valaki teljesen reklámmentes felületet akar akkor legyen VIP. Így ennek a kategóriának sokkal jobban nőne a presztízse.
És az árak tényleg nem változtak 10 éve. Ezzel lehet nem leszek túl népszerű a hirdetőknél, de ez igen ritkaság a mai világban, és ez valóban nem reális. Senki nem a tíz évvel ezelőtti árakon dolgozik ezt azért lássuk be.


Webmester
Góré:)

január 28. 15:13:10
Sorry, egy vip sztar hirdető 10 éve ugyanannyiért hirdet. Gondolom nem kell elmagyarázni , milyen mértékben emelkedetrk az árak az elmúlt több mint 10 évben. Mi igyekszünk (igyekeztünk) alternativakat tálalni, hogy ne a hirdetesi díjakat emeljük. Értem amit írtok, és levonjuk a konzekvenciákat, és nem agyalunk tovább alternatívákon, hanem hirdetési díjakon gondolkozunk a jövőben.


-Angyalka-
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 28. 13:50:13
Kedves Webi!

Szerintem jogos a csajok reagálása erre a potencianövelő hirdetésre, hiszen nekem is ugyanolyan véleményem erről. Ha annyira szükséges ez a reklám akkor lehetne sokkal jobb helyet találni neki, pl. azon felhasználók személyes oldalán akiknek szól! A mi hirdetésünk közepén nem túl célszerű, hiszen elvonja a figyelmet rólunk! Aki meglátja, rákattint, nézelődik, esetleg rendel.... utána már nem biztos, hogy visszatér az adatlapra és esetleg végignézi vagy telefonál.
Úgy jön le az egész, hogy inkább rendelj potencianövelőt, minthogy elmenj egy lányhoz!
Írtad hogy több ezren kattintottak rá és rendeltek is.... több ezer embernek vetted el a figyelmét a lányok hirdetéséről!
Tudom hogy nekünk nincs jogunk beleszólni a dolgokba, sőt mèg olyanokba se ami velünk kapcsolatos :(((
Írok az árak emelését, túl keveset fizetünk stb.... aki normális csomagot vesz, ráadásul akár kiemeléseket (akár minden napra egyet), plusz ha még szeretné hogy a kb 200 hirdető közül ne a legvégén kullogjon az megint pénzbe kerül minden egyes nap! Ezeket ha összeadod azért nem olyan kevés az! Akik ezeket megcsinálják azok tényleg mindent megtesznek hogy normális legyen a hirdetésük. De akik csak egy VIP csomagot vesznek mindenféle kiemelés nélkül ők is!
Sajnos egyre jobban a háttérbe szorulnak ezek a lányok és a véleményük is! Akik semmit nem tesznek az oldalért és mindent telibe szarnak ők kapják a legnagyobb reklámot!!! Hiszen lassan értük van az oldal és nem értünk.
Legalább maradjon már meg normálisan a hirdetésünk olyan hirdetés nélkül ami elrontaná!


Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 28. 12:26:56
Mint írtam azon is el lehetne gondolkodni, hogy a regisztrált felhasználók adatlapján elhelyezni, hisz ez nekik szóló reklám nekik szóló kedvezménnyel.
A regisztrálatlan felhasználóknak meg külön felhívni a figyelmét, hogy milyen előnyökkel járhat ha regisztrál.
Eddig is voltak különböző hirdetési opciók: ingyenestől a VIP-ig. Akik megveszik a legdrágább csomagot és akár még költenek kiemelésekre azok alapból jóval többet fizetnek a minimál csomagokhoz képest. Itt talán még jobban lehetne különbséget tenni. És a reklám mentesség egy igen csábító opció szerintem. Így még szembetűnőbb lenne, hogy ki az a hirdető aki tényleg maximálisan mindent megtesz a tökéletes hirdetési felületéért.


A_Dia
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 28. 12:10:18
Ezt abszolút támogatom, ha e két alternatíva közül lehet csak választani, akkor én a kedvezmény- és reklámmentességre szavazok! Vagy lehetne opcionális, aki így akarja, fizessen többet, akit nem zavar a reklám, annak pedig maradjon ahogy most van, így mindenki boldog lehet.


Webmester
Góré:)

január 28. 11:51:38
Ezen a héten biztosan kint lesz, és meg fogjuk nézni, hogy a vendégek mennyit kattintanak rá, és ez milyen mértékben változik. Ahogyan sokmindent, csinálunk valamit, megnézzük a számokat és aszerint döntünk. És nem emberbaráti szeretetből csinálunk valamit. Bár kezdek azon filózni, hogy lehet én vagyok az idióta, hogy hirdetők (és most vendégek) számára nyújtunk kedvezményes lehetőségeket, ahelyett, hogy szépen benyelnénk a kedvezményekre fordított összeget. :) Ezen is el fogok gondolkodni, valamint azon is, hogy ezek szerint ne keressünk alternatívákat, inkább a hirdetési díjon emeljünk.


Maya21
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 28. 11:33:06
Sziasztok!
Az a legnagyobb probléma hogy egy két lány meri csak szóvá tenni , holott szerintem a nagytöbbséget zavarja , hogy ott van ahol van.
Engem is zavar ! Én is rányomtam , hogy mi az , amikor észrevettem... Nem tartom én sem szerencsésnek a helyét ! A bemutatkozó részhez nem való , és az is előfog így fordulni , hogy el sem fogják már olvasni a bemutatkozókat , hozzá teszem egyre sűrűbben előfordul már reklám nélkül is ! Ha már muszáj az adatlapunkon megjeleníteni , és ha a mi véleményünk nem annyira fontos mint a felhasználóké ,akkor legalább a helyét megköszönnénk Webi ha megváltoztatnád :)
Illetve szavazás is lehetett volna erről ha már a mi adataink közé lett elhelyezve ahogy írod Webi ;)
Köszönöm !


A_Dia
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 28. 11:28:40
Webi, ha valóban csupán emberbaráti szeretetből van ott a hirdetésem kellős közepén az a baromi feltűnő és figyelemelterelő reklám, akkor az nem is opció, hogy én szívesen fizetnék többet nektek minden hónapban azért, hogy ne legyen ott?
Borzasztóan zavar, ráadásul semmire sem tartom ezeket a készítményeket, én nem szeretnék hozzájárulni ilyen módon a népszerűsítésükhöz. Ennek ellenére most a hirdetésem legszembetűnőbb pontja Dia helyett a potencianövelés.


Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 28. 11:18:25
Amik eddig voltak reklámok azok -ahogy te is írtad- a hirdetések szélén vagy alján vagy a közösségi felületeken voltak. Magában a hirdetésben, egy-egy hirdető adatai és információi közé nem volt betéve soha semmi ilyen. Az egész hirdetést úgy lehet megnézni, hogy lejjebb görgeti az ember. Egy helyen kell kattintani: ha a bemutatkozást teljes egészében el akarja olvasni valaki. Na pont ide van betéve a potencianövelő reklám. Én erre azt mondanám, hogy nem túl szerencsés az elhelyezés. Bár lehet erre te azt reagálod, hogy nem véletlen, hogy ott van. A több ezer kattintást két dolog jelentősen befolyásolja. Egyik: mivel ez egy új dolog így nagyon sok hirdető is rákattint ( mint ahogy én is), hogy mégis mi ez a hirdetésem közepén. Másik: telefonról nézegetve az oldalt sok férfi ha a bemutatkozásra akar kattintani véletlenül ezt sikerül megnyomnia.
Tehát ilyen jellegű reklám eddig még nem volt.
Mi várható a jövőben, egyre több ilyen reklám lesz elhelyezve a hirdetési adatlapon?
És lehetne -a te megfogalmazásod szerint- egy olyan felületet bérelni ahol a hirdetésemben nincsenek ilyen zavaró reklámok? Ez az alternatíva nem jutott az eszetekbe esetleg?
És kérlek ne adj olyan szavakat a számba amit ki sem mondtam. Senki nem beszélt itt arról, hogy semmit nem változtattok/ változtathattok az oldalon. Viszont ez a mostani reklám-elhelyezés egy elég jelentős változás. Talán szerencsésebb lett volna előre egyeztetni a dolgokat és meghallgatni a javaslatokat. Mindig azt szoktad hangsúlyozni, hogy a legtöbb kérdésben szeretitek kikérni a hirdetők és a regisztrált felhasználók véleményét.
Legyen szép napod!


Webmester
Góré:)

január 28. 10:24:31
Itt két fajta megközelítés van. Egyik az amit te is írtál. A másik pedig az, amit mi csináltunk. Mi ezt tartjuk jobbnak 4 okból. Egyrészt ma mar inkabb nagyobb felbontás az elterjedt annál amit írtál, másrészt a mobil eszközök elterjedtsége a nagyobb. Valamint a cel kepek mk el nagyobb méretben megjelenitese. Valamint kepek már az adatlapon is akkorak amiből látható a hirdető csak amikor részletesebben nagyobb felbontásban még akarja nézni valaki akkor kattint ra. Akkor pedig a méret a lenyeg ugye....;)


Webmester
Góré:)

január 28. 10:20:33
Kedves Alíz, sajnos azt kell mondjam , rosszul gondolod;) Adatlapodon eddig is jelent meg reklám ezután is előfordulhat. Sőt a jobb es bal hasábban most is vannak egyéb reklámok is.Valamint nem felületet bérelsz, hanem megbízol minket a hirdetesi adataid és képeid megjelentetésével. Nagy különbség. Vicces is lenne, ha semmit nem változtathatnánk az oldalon;). Egy jó ideje egyébként úgy döntöttünk, hogy különböző reklámokat is elhelyezunk az oldalon - ez már évek óta így van. Az oldal indulasa óta, ha csak a hivatalos inflációs adatokat nezem , több mint másfélszerese kellene lennie a hirdetési dijnak mint most.. Én kérek elnézést, hogy nem hirdetési ár emelésével, hanem egyéb módokon tartottuk dolgokat;) Ja nem, nem igaz. Nem kérek;) A hab a tortán pedig az, hogy ráadásul egy fillert sem kaptunk a potencianovelo megjelenítésért (nem mintha barkinek köze lenne hozza;)) hanem ugyanúgy ahogy a hirdetok szamara(így számodra is) is vannak kedvezményes lehetőséggel pl fogászatra fotózásra, ugyanugy a vendégeknek szóló reklám arat átengedjük felhasznalóknak - azaz ahogy ti nektek szóló hirdetesek kapcsan olcsóbban kaptok dolgokat, ugy a vendegek is ezen hirdetes kapcsán. Plusz nagyon is fontos és releváns dologról van szó ezt mutatja a több ezer átkattintás, es az, hogy inditanak vendegek rendeléseket - abszolúte releváns tartalom ami a vendégek jo részét érdekli.


Webmester
Góré:)

január 28. 10:02:01
Általaban megyünk ezek után, és amikor egy meglevő hirdetést alakitanak át egy új hirdetőre, akkor szépen elmondjuk, hogy új hirdetot új hirdetésaként kellene feltenni , állítgatjuk be a megfelelő dolgokat. Ennyi tudunk tenni -ebben segíthet nekünk nagyon sokat ha használjátok a visszajelzes hirdetésről gombot.


SweetWasabi
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 28. 09:17:58
Ferfialom...nos,én nem akarom,hogy az én oldalamon ,amit bérlek,egy ilyen fityegjen,azért mert más profitál belőle!ÉN nem fogok az tuti!


Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető

január 27. 18:00:05
Kedves Webi!
Most vettem észre, hogy mindenki hirdetésébe bekerült egy reklám, egy potencianövelő. Én úgy gondolnám, hogy vettem tőletek egy hirdetési felületet ami az én szolgáltatásom reklámozását szolgálja. Ti pedig ezt a helyet még tovább értékesítitek egy másik reklámozónak. Mintha egy óriásplakátokat értékesítő cég miután eladja a helyeit utána az ott lévő hirdetésekre még rányom egy kisebb plakátot (valaki másét). Ezután már erre kell számítani, hogy a hirdetésemben több más dolog is megjelenhet? Biztos a legjobb helye ott van annak és nem valami kevésbé zavaró helyen? Vagy lehetne olyan felületet vásárolnom ami csak az enyém és nem kell félnem attól, hogy jöhet egy potencianövelő vagy tyúkszem reklám a jövőben?
Egy apró megjegyzés: nem lehetne a regisztrált felhasználók felületén reklámozni? Egyrészt nekik van szükségük potencianövelőre ( már ha van), másrészt ott több szabad felület van.


Zé_
Szexguru

január 27. 15:19:00
Tudom nagy változás volt mikor a mobilra is optimalizáltátok az oldalt, de egy dolgot azért jó lenne visszavezetni desktopnál, hogy a képeknél ne kelljen görgetni lefelé. Most megnyitok egy fotót és sosem látom az alját, külön görgetnem kell, persze a továbblépéshez meg ugyanezt vissza felfelé... Nem bonyolult, csak a desktop media breakpointba (ha lenne, de ugye minek az...) a frontendes dobjon bele egy max-height: 80vh -t (az 1250px helyett) pl és szedje ki a fix szélességet... Sokan, de nem mindenki használja mobilon az oldalt.


gyakorlatlan
Veterán

január 24. 05:22:45
Üdv,
Arra volna megoldás ha egy hölgy lekerül az oldalról, egy másik pedig fel, akkor a távozó hölgy hirdetését ne lehessen az új képeivel, adataival feltölteni? Vagy legyen egyértelműsítve , hogy újonnan felkerült hirdetőről van szó.


Webmester
Góré:)

január 20. 17:17:14
Mostantól a keresőben lehet nem csak városok, kerületek szerint keresni, hanem távolság szerint is.


ZorbaTheGreek
Törzsvendég

január 18. 14:30:58
Köszi Webi :)


Webmester
Góré:)

január 18. 13:03:03
Ha olyan lesz az időjárás, hogy van értelme kicsit extrás lesz majd :)


ZorbaTheGreek
Törzsvendég

január 18. 11:07:29
Szia Webi, a hópelyheket vissza lehet kérni a képernyőre?
Csak egy kis időre , ha lehet.
Köszi.


Webmester
Góré:)

január 16. 17:59:44
Bekerült két új menüpont a szexpartner és a masszázs menüpontok alá.
A közelben almenüpontra kattintva ki tudod listázni, mely hirdetők vannak legközelebb hozzád helyileg.
A vidékiek menüpont altt pedig egy listát találsz arról, melyik megyében, melyik városban mennyi hirdető van, a városok neveire kattintva pedig kilistázhatos az egyes városokban található hirdetőket.


VoltVazul
V.I.P.

január 13. 14:58:08
Szerintem,maradjon anonim.


Webmester
Góré:)

január 13. 13:23:07
Megnézzük a beragadó felugró ablakokat és javítjuk, köszi a jelzést.

Üzenet írásához legalább Ismerkedik az oldallal rang szükséges.
A rangok listájáról itt olvashatsz