12
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20

Fejlesztési ötletek

Ide várjuk az ötleteiteket, hogy a beszamolok.com szolgáltatást mivel tehetnénk jobbá.
Milyen új funkciókat látnátok itt szívesen. Minden javaslatot, ötletet szívesen fogadunk.

     1 - 50 / 939
Üzenet írásához legalább Ismerkedik az oldallal rang szükséges.
A rangok listájáról itt olvashatsz

ZorbaTheGreek
Törzsvendég

április 21. 22:47:13
Ok, így értem!


Webmester
Góré:)

április 21. 20:13:24
Egyetlen ember 123 nicknéven, kb majd 3 éve csinálja, hol többet hol kevesebbet a trollkodást. Diagnosztizált mentális beteg. Egy lányt zaklatott, ahol a lány rendőrségi feljelentést tett mi pedig természetesen mellette álltunk és támogattuk. Azóta csinálja ezt. Gondolom elég egyértelmű, ha 3 éve csinálja a cirkuszt az oldalon, számtalan reggel, akkor szegény lányak mit kellett kiállnia.... Egyetlen eszement idióta miatt viszont nem akarjuk kizárni a frissen regisztráltak tömegeit..


ZorbaTheGreek
Törzsvendég

április 21. 11:23:12
...vagy egy sikeres vtr-hez kötés is jó ötlet lenne, akkor már minimum egy lánnyal sikerült úgy kommunikálnia, hogy az fogadta őt.


ZorbaTheGreek
Törzsvendég

április 21. 11:10:17
Szia Webi, lassan kezdenek a vállalhatatlan módon kommunikáló friss újoncok elszaporodni (pl. publikus chat). Lehet olyat kérni, hogy bizonyos pontszám elérése után és/vagy, ellenőrzött beszihez kötve, vagy pozitív ajánlással lehessen csak kommunikálni?
Köszi!

Itt az érettségi, gondolom a hormontúltengő, pornon szocializálódott fiatalok felfedezték maguknak az oldalt.


SimiSoma
V.I.P.

április 21. 10:32:48
Webi, nagyon elgondolkodtató, amit írsz. Annyira, hogy arról győztél meg, inkább azért kellene súlyosan emelt összegeket fizetniük a lányoknak, hogy joguk legyen ellenőrizetlen hirdetést feltenniük. Akik hajlandók együttműködni, korrekten hirdetni, és hajlandók ellenőriztetni a hirdetésüket, azoknak viszont jelentős engedményt kellene kapniuk az ellenőrizetlenekhez képest. Nem tudom, felmerült-e már ez a lehetőség korábban, ha igen, akkor bocs.
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!


SimiSoma
V.I.P.

április 21. 10:23:55
Ez egyáltalán nem így van.
Aki azért szavaz az első opcióra, mert szerinte a jelenlegi rendszer a legjobb, az a többi lehetőséggel szemben a támogatását fejezi ki a jelenlegi rendszer mellett. Ez a véleménye. Fordított helyzetben változtatásra szavazna, arra, hogy ezt a rendszert vezessétek be.
Aki pedig azért szavaz az első opcióra, mert neki minden mindegy, az nem támogat és nem ellenez semmit. Nincs véleménye. Ő fordított helyzetben is az első opcióra szavazna.


Webmester
Góré:)

április 20. 10:47:10
A vélemény leírása az nem azt jelenti hogy folyamatosan ugyanazt felvetni, majd mi válaszolunk rá, hogy aztán mintha semmi nem történne ugyanazt felvetni... Tegnap volt a doktor strange című szuperhős film az RTLen. Amikor valaki ugyanazt szajkózza, hiába válaszolok neki 23x úgy érzem én is végtelen időhurokba kerültem. Ugyanaz játszódik le,megállás nélkül a végtelenségig. . A te felvetésed is ilyen. A ki van írva, hogy nem ellenőrzött. Ezen fogalom értelmezés úgy látom számodra is gondot okoz. Ha egy hirdetést nem ellenorzunk, nem foglalkozunk vele akkor mégis hogy a frászba gondolod megvalósítási azt amit írsz? NEM ELLENŐRZÖTT. Hogy magyarázzam el ezt az egyszerű 2 két szavas fogalmat? Más oldalakon ráfogjak mindenre, hogy ellenőrzött, és átbasznak. Mi csak arra írjuk ki, hogy ellenőrzött ami valóban az. Piszkosul azt érzem néha, hogy nagy gond van sok ember fejében, hogy ha olyan egyszerű dolgokat nem értenek miért van kiírva valamire hogy nem ellenőrzött. Pedig nem bonyolult.... azért van ez ráírva, mert nincsen ellenőrizve:)

Amit te írsz.: ellenőrizzétek a nem ellenőrzött hirdetőket. A mi:nem ellenőrizzük mert azért ingyenes mert szarik rá, nem fogunk vele veszekedni, plusz ingyen nem dolgozunk, aztán módosítja és kezdhetjük előlről stb. . Erre te: de ellenőrizzétek. Mi: sorry nem fogunk ellenőrizni a fentiek miatt. Te: de ellenőrizzetek. A mi : nem. Te de. Mi: nem és kérlek fejezzed be. Te: de. Mi : kitiltunk a francia, mert rohadt deja vu-nk van:) Komolyan nem értem miért kell ezt játszani. :)

Van amit nem tudunk ellenőrizni. Egyrészt azért mert a hirdető vagy szarik bele, vagy átvág minket, nem partnerként működik együtt a hirdetés kezelésével kapcsolatban. Velük nem lehet egyutt dolgozni, de ők most az ingyenesek. Az ingyenes hirdetés bevezetése előtt rengeteg meónk volt ezzel, trükközőkkel, akik átvertek minket atb. Többek között ezért is lett bevezetve az ellenőrizetlen hirdetés. Mert van amit képtelenek vagyunk ellenőrizni, a hirdető nem partner a hirdetés kezelésben, átvág minket is, a vendéget is, a vendég meg kit szid? Az oldalt. Így nincs miért szidni minket, mi világosan, egyértelműen kiírjuk NEM ELLENŐRZÖTT. Ha vendégeknek nincs igényük arra, hogy ellenőrzött minőségi hirdetésekre, minőségi lányokhoz menjenek, akkor mennek kép(akár kamukép alapján) ingyenesekre vagy itt nem hirdetőkre. Számtalan lány lett kitiltva az oldalról, mert átvágott minket, nem tudott beilleszkedni a többi lány közé stb. Ma már csak azok vannak fizetős csomagban, akik partnerként viselkednek velünk és együtt dolgozunk azon, hogy minél színvonalasabb, tartalmasabb , valóságos hirdetések legyenek a csomagos hirdetőknél. Aki nem ilyen az átment ingyenesbe, vagy mi tiltottuk ki az oldalról.


Toma555
Gondolkodási időt kapott

április 20. 06:58:49
Nem az a baj, hogy ingyenesen hirdet vki, de olyan vicces eset ne legyen mar mint a masik oldalon: cum in my mouth jeligevel hirdet, felhivom es rakerdeztem, hogy van nfvsz? - valasz nincs :D Na szoval ezekre vmi szűrőt ha lehet, akkor tenni kellene, hogy itt ne forduljon elo. Ez csak egy felvetes, hatha van otlet az ilyen esetek megoldasara.


Toma555
Gondolkodási időt kapott

április 20. 06:52:41
"Véleményeket, indoklásokat, beszélgetést a szavazásról a fejlesztési öteletek falon váunk!" - el van irva az utolso szo a szavazas befejezesenel


Webmester
Góré:)

április 19. 09:25:45
Ha leíod még 99x akkor is ugyanazt fogod írni. Én meg ugyanazt valaszolni. Kérlek értsd meg az alábbiakat.
1. Felfogtam értelmeztem amit írsz. Bármily meglepő elsőre is.
2. Nem így működnek a dolgok
3. Ha a vendégek nem mondják a lányoknak, hogy jó lenne ha ellenőriztetnék, hogy csomagolják, hogy akkor nem fognak csomagolni.

Tehát kérlek 101 alkalommal ne írd le ugyanazt, ne is valszoljáll erre, csak próbáld értelmezni, hogy : kismillió üzenettel ezelőtt is felfogtam, olvastam amit írtál, és nem, nem rajtunk múlik hány csomagot hirdető van. Az ingyenes hirdetőkről szóló szavazás pedig egyértelműen mutatja, hogy a vendégek többsége nem akarja hogy ne legyenek ingyenes hirdetesek. Attól, hogy hogy van pár hangos ember attól még a nagy tobbseg nem ért velük egyet, és ezt világosan bizonyítja a szavazás. A mostani szavazás egyik célja ez is. Attól hogy van 3-4-5, hangosan, erőszakosan folyamatosan követeloző, az ő véleményük bármilyen hangos, hogy bármennyire is sulykolják, nem a vendégek többségének a véleménye, csupán ők a hangoskodók. És ha valaki 23x leirja ugyanazt, hogy de de de ez legyen, amikor első alkalommal is érdemben meg lett valszolva, akkor azt keményen trollkent fogom kezelni.


Lojtbringah
Megbízható

április 19. 08:06:01
Köszönöm a válaszod Webi! És örülök, hogy ésszerűen értékelitek az eredményeket, nem csupán a kényelmi szempontok játszanak szerepet.
Üdv,
Lb


Thom25
Könyvet írhatna

április 19. 00:39:14
Nehezen tudom elképzelni, hogy a vendégek kérésére bármelyik lány venne fizetős csomagot. Ez van kiírva az ingyenesek adatlapjára: "Telefonáláskor, vagy látogatáskor jelezzed nekik, ha szeretnéd, hogy ellenőrzött hirdető legyen, és több képet szeretnél látni, ezzel is segítve a munkánkat!" Van valamilyen statisztika, hogy vendégek kérésére akár egyetlen lány vett volna fizetős csomagot?
A vidéki nagyvárosokban a lányok szerintem tisztában vannak azzal, hogy a makkereknek nincs nagyon választási lehetőségük. Pesten, Veszprémen, Debrecenen, Budaörsön és Tatabányán kívül egy városban sincs fizetős hirdető. Egész Dél-Magyarországon 0, Kelet-Magyarországon 1. Nem fognak az ott élő makkerek sztrájkolni azért, mert nincs fizetős hirdető. Kockáztatniuk kell. Ezért írtam, hogy talán ti is kicsit besegíthetnétek.
Korábban írtam azt is, hogy lehetne ideiglenes ingyenes hirdetés. Kezdők kipróbálhatnák 2 hónapig, utána pedig megszűnne.


Webmester
Góré:)

április 18. 23:45:38
Nem ördöngősség levonni a következtetést. Jelen állás szerint érdemes valamit kezdeni az ingyenes hirdetésekkel, az elavult néhány tucat hirdetés sokakat zavar, és az is látszik, hogy az ingyenes hirdetéseknek van létjogosultsága, mert van rá igény. Ha azt is megnézzük, milyen rangúak mire szavaztak, pláne hirdetők mire szavaztak még jobban árnyalja a képet, és látjuk milyen irányba van igény a változtatásra.

Bár jelen állás szerint legtöbben ugyan arra szavaztak , hogy számukra mindegy/jó így ahogy van, ez az összes szavazó durván harmada. Tehát kétharmad örülne valamilyen változásnak. A legtöbben arra szavaztak eddig , hogy a nem aktuális hirdetéseket szűrjük ilyen módon, a listákban való megjelenítés nagyjából mindegy, erre nem sokan szavaztak, az pedig, hogy teljesen megszüntessük szintén egy 20%-ot sem elérő kisebbség - amit vendég részről nem is értek - hiszen nem görget lejjebb "oszt jónapot" és egyébként a szüntessük meg opcióra leginkább a fizetős hirdetők szavaztak - érthető módon.

Tényleg nem nagy ördöngősség levonni a konzekvenciákat ebből a szavazásból.... Meglátjuk mi lesz az állás 5x ennyi szavazatnál. Ellenben néhányan magukból indulnak ki, azt gondolják az ő véleményük mindenki véleménye, és remélem kicsit visszább vesznek. A szavazás is elsősorban azért lett kiírva mert páran nem tudtak leakadni a témáról, és azt hajtogatta pár erőszakos vendég folymatosan, hogy szüntessük meg, és hiába mondtam, hogy ezzel a gondolkodással egy kisebbséget képviselnek, a többség igényli ezt a hirdetési fajtát is.... Ha ez marad a szavazat arány, akkor trollkodásnak tudom ítélni a további erőszakoskodást ezen témában, és aszerint tudok eljárni.

Egyébként pedig bármilyen változás május 2. hetében vérható ez ügyben, most a mobil alkalmazásra koncentrálunk, ami hirdetőknek már elérhető, vendégek jövő hét végef elé kaphatják meg az első verziót.


Webmester
Góré:)

április 18. 23:43:18
Ha a vendégek részéről nincs rá igény, hogy ellenőrzöttek legyenek, nem agitálják érte a lányokat, akkor nem is fogják ellenőriztetni magukat. Jelenleg ezek szerint vidéken nincs rá olyan igény mint pesten.


Webmester
Góré:)

április 18. 23:41:43
A végeredmény szempontjából ugyanaz a két lehetőség nincs szükség változtatásra.


Karak811
Szexguru

április 18. 20:41:13
Kisarkítva a lottón is 50% eséllyel lehet nyerni.
Vagy nyersz, vagy nemnyersz :D


Karak811
Szexguru

április 18. 20:37:59
Alíz!
Légyszi ne függetlenítsük magunkat, maradjunk a konkrét témánál,.mert akkor a végtelenben elveszünk.
A jelen esetben pedig igazad van, a számokat kell nézni. A számok pedig azt mutatják, hogy a többségnek nem jó ahogyan most van .
Nem tudom te mire szavaztál/szavaznál, de valószínűsítem te is ezzel értesz egyet.


Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető

április 18. 18:48:47
Karak!
Itt most a témától függetlenítsük magunkat. Csak arra reagáltam, hogy a számok makacs dolgok. És amit azok mutatnak azt el kell fogadnunk, bármennyire is ellenkezik a mi egyéni vélemenyünktől. Hajlamosak vagyunk azt gondolni ahogy mi látjuk a dolgokat az a többség véleménye. Volt itt már olyan szavazás aminek a következményével nagyon nem voltam megelégedve, de attól még a többség máshogy látta a dolgokat.
És itt most nem az ingyenesek jogairól és lehetőségeiről beszéltem, csak úgy általánosságban bármilyen szavazási témáról. Nekem is van véleményem e mostani témában is, de nem gondolom, hogy ez a többség véleménye csak remélem, hogy sokan hasonlóképpen gondolkodnak.


Thom25
Könyvet írhatna

április 18. 18:41:45
Ingyenes hirdetések alig 2 éve léteznek. Addig minden hirdető ellenőrzött volt. Egy 20 ezer fős városban is kénytelen volt a hirdető ellenőriztetni a hirdetését. Mióta bevezették az ingyenes hirdetői kategóriát, szinte az összes vidéki átment ingyenesbe. Az oldal döntött így hogy bevezeti ezt a kategóriát. Tenni kéne az ellen, hogy visszaszorítsák az ingyenesek számát. Pesten ha nem mennek ingyeneshez vagy itt hagyja az oldalt a lány vagy átmegy fizetősbe. Vidéken kevés lány van egy városban, nincs komoly konkurencia harc ezért ez nekik így is megfelel. Plusz itt van a prémium vendég csomag, ami szintén az ingyeneseket segíti. Prémium vendég csomag tartja "lélegeztetőgépen" az ingyenes hirdetéseket. Ezt is meg kéne szüntetni. Én ingyenes hirdetést max. 40 napig engedélyezném, utána megszűnne a hirdetés. Pesti makkerek állandóan panaszkodnak, hogy milyen nehéz összehozni egy randit, mert Csepelről sokáig tart míg eljut Óbudára. Én ezeken csak röhögni szoktam. A szegedi, csabai, zalaegerszegi,pécsi makkereknek nyilván "jóval" egyszerűbb megejteni egy pesti utat. Ha nem akarják megszívni. Vagy pedig válogathatnak a helyi ingyenesek közül, ahol nyilván vannak korrekt hirdetők és olyanok is akik lehúznak.


Karak811
Szexguru

április 18. 18:26:52
Kedves Aliz314!
Igaz, nem engem kérdeztél, de egyet értek Lb.-vel, had válaszoljak helyette/mellette.
Nincs semmi titok, külön statisztika, kutatómunka.
A szavazás jelenlegi állása azt mutatja, hogy a többség nem ezt akarja . Nem ezt ami most van, hogy az ingyenes hírdetők minden korlátozás nélkül megjelenhetnek, és fent maradhatnak az idők végezetéig, hanem változtatásra szavazott.


L-501
Lelkes irogató

április 18. 18:21:16
Szerintem az még rendben van is, hogy egy fizetős hirdető ranghoz kötheti az adatlapja, beszámolói stb. olvashatóságát/láthatóságát, de szerintem az volna a korrekt a vendégekkel szemben, ha ez a lehetőség az ingyenes hirdetők számára nem lenne biztosítva. Ők a láthatóságukat milyen alapon korlátozzák? Inkább örülniük kellene, hogy ingyen minél több vendég láthatja az adatlapjukat.
Továbbá minimális ellenőrzést velük kapcsolatban is be lehetne vezetni és akkor nem fordulhatna elő olyan, hogy valaki masszázs hirdetőként a szexpartner oldalon hülyíti a "kollégákat". (Lásd a XI.-ben Barbara hirdetését és beszámolóit.)


Karak811
Szexguru

április 18. 18:16:20
Thom25!
Ne haragudj, nem ismerlek, bántani sem akarlak, de nem jó a nézőpontod.
A lányok nem azért hírdetnek, hogy nekünk legyen kihez menni :)
A kereslet határozza meg a kínálatot, a hírdetők darabszámát. Az oldalnak erre semmi ráhatása nincs.


Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető

április 18. 18:06:04
Kedves Lb!
Pedig egyértelmű, hogy a többség nem ezt akarja...mesélj kérlek, mit tudhatsz amit mi nem. Talán külön statisztikáid vannak, kutatómunkát végeztél?


Thom25
Könyvet írhatna

április 18. 17:36:03
Bárhogyan alakul a szavazás a vidéki hirdetésekkel kell valamit kezdeni. 622 vidéki szexpartner közül csak 6 (!!!!) fizetős. 15 megyében nincs egy fizetős hirdető sem. Így vidéken a makkereknek kockáztatniuk kell, vagy pedig el kell zarándokolniuk Pestre. Amit sokszor nem olyan egyszerű megoldani. Én is minden egyes alkalommal vidékről utazok fel Pestre. Most megtehetem, de eljöhet az idő, mikor nem lesz időm ilyen félnapos túrát szervezni. Lehet mondani erre, hogy ott vannak az ingyenesek. Én bizony szívni nem akarok. Nyilván sokan vannak akik nem tehetik meg, hogy pl. Békéscsabáról feljöjjenek Pestre. Ők bizony szívnak.
A szavazásnál kérnék mindenkit, hogy ezt is mérlegelje. Az ingyenes hirdetések megjelenésével az ellenőrzött vidéki hirdetők lényegében eltűntek. Tisztelet a kivételnek.


Lojtbringah
Megbízható

április 18. 16:47:04
Igen, kérdés hogyan lesz értékelve a szavazás. Erre én is kiváncsi lennék. Ha egyszerűen a legtöbb szavazatot kapó válaszlehetőség a nyerő, akkor marad minden ahogy van. Pedig egyértelmű, hogy a többség nem ezt akarja.


Karak811
Szexguru

április 18. 16:30:16
Így van, csalóka a kép, mert a jelenlegi állás szerint az első pont kapta a legtöbb szavazatot, ami egyfelöl jelentheti azt az oldalnak, hogy a többségnek jó így, illetve nem érdekli, tehát nincs igény változtatásra.
Valójában az összes többi pontra szavazók összessége változást szeretne, ami így már a többséget jelenti.


MaciPapi
Nagytudású

április 18. 15:53:36
Az első szavazási pontot érdemes lett volna ketté venni, hogy pontosabb képet kapjatok... így kicsit csalóka az eredménye annak, hogy akarnak-e változást a felhasználók... :(


Lojtbringah
Megbízható

április 18. 15:01:01
Sikerült. Te nem értettél engem. Szerintem 15 nap kevés arra, hogy egy ingyenes hirdetőre azt mondhassátok, nem foglalkozik az itteni jelenlétével, még arra sem érdemes, hogy ingyenesként jelen legyen. Javasolhatok konkrét hosszabb időintervallumot is, de ezt inkább rátok bíznám. A lényeg, hogy 15 nap kevés idő, még akkor is, ha csak egy-két percet jelent egy bejelentkezés annak érdekében, hogy az ingyenes hirdetés megmaradjon, ne törlődjön automatikusan.


Évi_admin
Adminisztrátor

április 18. 13:33:37
Az lenne szép amikor egy ezres listát kidobnánk... Na meg ugye ez mindenki magánügye, hogy ki kit kedvel, hogy csak viszonyitásként írjuk ki a számot, és mennyire népszerű a hirdető.


Évi_admin
Adminisztrátor

április 18. 13:31:46
Kérlek értelmezze a szavazás 15 napos opcióját. Szó nincs arról hogy 15 napig legyen csak fent egy hirdetés:)


Karak811
Szexguru

április 18. 13:30:40
Lb.
Nem arról van szó, hogy 2 hétig lehet valaki ingyenes hírdető, hanem ha 2 hétig nem lép be, akkor törlődik a hirdetése.
Szerintem jogosan elvárható, hogy ha kap valaki ingyen egy megjelenési felületet, legalább annyit foglalkozzon vele, hogy hetente belép, ránéz. Ezt megteheti betegség, szabi alatt is, egy percbe telik. Ha nem lép be még két hétig sem, nem aktív nyugodtan lehet törölni. A fizetős hírdetők, ha inaktivitás után visszajönnek, vissza szokták állítani a hírdetésüket beszámolóstól, mindenestől.
Ha pedig valóban hosszabb szünetet tart, akár külföldön tartózkodik felesleges akár ingyenesként fent maradni a hírdetésének.

A privát üzenetek tagolását, én is hiányolom.


Lojtbringah
Megbízható

április 18. 11:16:02
Sziasztok!

A mostani szavazáshoz: én arra szavaznék, hogy az ingyenes hirdetések egy idő után tűnjenek el. De a tizenöt nap nagyon kevés, szerintem. Mert, aki ingyenes akar maradni, az új néven újraregisztrál, új fotókat tesz fel, új telefonszámmal, stb. Aki pedig fizetős, és valami miatt (utazás, betegség, akármi) hosszabb időre inaktív az itteni szolgáltatásában, annak ne kelljen csak azért fizetni, nehogy lekerüljön az oldalról. Szóval, lehetne az automatikus törlés néhány hónap, hogy azokat kiszűrje, akik valóban nem foglalkoznak már a hirdetésben szereplő szolgáltatással. Az eredeti felvetés is erre irányult a kollégák részéről, azt hiszem.

Más: lehet, hogy csak engem zavar. Az oldal megújítása óta a privát üzenetekben, és talán máshol is van az a hiba, hogy nem tagolódik a begépelt szöveg bekezdésekbe. Ezt meg tudnátok csinálni? A régi változatban jól működött.

Kösz,
Lb


GreyKrisztian
Vezérhím

április 18. 11:11:16
Kedves Aliz,! Semmi komoly, csak prózai okok vannak. Azért érdekelne, hogy megismerjem , hogy kivel hasonló az érdeklődési körünk. Valamint, hogy a rangok mögött van e elismert jó izlés, vagy bármi ami ami statisztikailag szignifikáns lehet.


Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető

április 18. 09:29:53
Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem: az miért érdekel? Még egy hirdetőnél meg tudom érteni ha látni akarja, de neked miért fontos?


GreyKrisztian
Vezérhím

április 17. 21:28:14
Azt láthatóvá lehet tenni, hogy egyes hirdető hirdetését kik kedvelik?Jelenleg csak az látszik, hogy hányan kedvelik.


Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető

április 16. 15:33:28
Ebben igazad van, hogy voltak ilyen visszajelzések, hogy ne keveredjen a kettő. Bár ha oda van írva, hogy az egyik szexpartneres a másik masszázsos akkor mi baj lehet? Én személy szerint bízom a vendégek olvasási és megértési képességeiben. Fontosabb szerintem az, hogy egyenlő módon látszódjunk. Így pedig, hogy alul vagyunk az nem igazán egyenlő.
Köszönöm, hogy egyáltalán foglalkozol a kérdéssel!


Webmester
Góré:)

április 16. 00:00:42
Vissza gom csak a hirdetés szerkesztés felületen van, itt lehet hogy mindig a szexpartner nyitooldalra visz, hiszen az az első oldala a besziknek a struktúrában. Nem tartom ezt kardinális kérdésnek, hogy a hirdetők a hirdetés szerkesztésből hova jutnak vissza az oldalra, de majd átrakjuk valamikor, hogy személyes címlapra dobjon. A másik dolgot megnezem majd. Alapvetően a masszázst hirdetők kardoskodnak azért kőkeményen, hogy hogy minél jobban el legyenek választva a szexpartner hirdetőktől. Ezért nem keverjük a beszámolókat sehol. Meg fogom nézni hogy a vendég adatlapjan sem keverednek e, és lehet csinálunk majd róla egy szavazast, hogy hogyan működjön.


Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető

április 15. 18:30:57
Kedves Webi!
Két észrevételem lenne a működéssel kapcsolatban és csak kérdezném, hogy ez véletlenül van így vagy direkt elgondolás van mögötte.
Az egyik: mikor olyan oldalon vagyok ahol megjelenik számomra a bal felső sarokban a “Vissza” gomb és rákattintok akkor automatikusan a szexpartner kezdőoldalra visz. Persze kibírható, hogy olyan helyre visz ahova nem mennék magamtól, és azt a kettővel több kattintást is kibírom, viszont nem értem miért van szükség erre? Ha pedig egy regisztrált felhasználónál jelenik ez meg akkor őt is oda viszi akár masszázs szekcióban keresgélt addig akár nem. Kicsit irányítva érzem a figyelmet.
A másik észrevételem is hasonló: rámentem az egyik vendégem oldalára és megnéztem a beszámolóit. Ott csak egy pár darab jelenik meg alapból és nem az összes írása. Ha pedig rákattintok a “Mutasd mindet” opcióra akkor minden esetben a szexpartner beszámolóit adja ki először és ha valaki elég kitartó és hajlandó lefelé görgetni akkor a sor alján megjelennek a masszázsról szóló írásai is. Miért van ez így? A mutasd mindet opció után nem maradhatnának időrendben a beszámolók?
Aztán arra gondoltam, hogy lehet azért van ez így, mert szexpartner hirdetőből sokkal több van és az oldal ezért egy kicsit kiemeltebb módon kezeli a masszázsos hirdetőkkel szemben. Ezt akár meg el is tudnám fogadni. Viszont akkor az jutott az eszembe, hogy megnézem mennyivel több fizetős szexpartneres hirdető van.
Amit tapasztaltam: 806 szexpartner hirdetőből 626 ingyenes, tehát nem fizet. Masszázs hirdető összesen 328 van, és ebből csak 129 gondolja úgy, hogy ő ingyenes akar itt lenni. Tehát míg a szexpartnerek közül több mint 77 százalékának nem természetes, hogy ha egy hirdetési felületen megjelenik akkor azért illene valamit fizetnie is addig a fizetési hajlandóság a masszőzök körében jóval magasabb. Több mint 60 százaléka ezt tartja normálisnak. Így már végképp nem értettem az első két megfigyelésemet, mert még a számok sem indokolják.
És félreértés ne essék: nem a szexpartneres hölgyek ellen beszélek, hanem a masszázsosok mellett. Sőt! Igazából nagyon meg kell becsülni azokat a szexpartneres hölgyeket akik hajlandóak hirdetésre pénzt áldozni, mert elenyésző kisebbségben vannak az ingyenesekhez képest.
Hogy miért kattintgatok és nézelődök egyáltalán? Mert szeretem tudatosan vizsgálni az oldalt ahol hirdetek, és látni a működését, főleg vendégoldalról, hogy tudjam milyen módszeren jutnak el hozzám.


Webmester
Góré:)

április 15. 11:39:23
Ez jó ötlet, hogy megvalositjuk, csak át kell gondolnunk meg, hogy hogy hogyan, és kicsit később, a mert jelenleg az androidos alkalmazás akarjuk beuzemelni.


Webmester
Góré:)

április 15. 11:37:59
Rövidesen jön az android alkalmazás, amely amiben a vtr időpontok is kijelzesre kerülnek. Az első verzió lehetséges, hogy hogy még húsvét előtt, hogy de húsvét utáni héten mindenképpen.


ZorbaTheGreek
Törzsvendég

április 15. 08:33:43
Szia, mert nem tanultátok még meg a VTR használatát, azért ne szívjon már olyan aki ezt rendeltetésszerűen használja.

Neked is és a hölgynek is tanulópénz volt. Lépj túl rajta.
Minden cinizmustól nélkül, ha kell szívesen ajánlok olyan telefonos alkalmazást (akár androidra, akár iOSre), amibe ha bejegyzést teszel füttyög villog és értesít amikor kell. Ez azért nem egy NASA projekt, hogy 1000 határidőt és dátumot kelljen kezelni, itt végsősoron egy jól vezetett határidőnapló is jól működhet.


Karak811
Szexguru

április 15. 06:27:52
Ahogyan Dia írja , megpróbálnék privátban egyeztetni a lánnyal, hogy mi történt.
Bármi váratlan közbejöhetett. Ha elfogadható magyarázatot tud adni, nem büntetném, adnék neki még egy esélyt.
A büntetés egyébként nem csak kredit vesztéssel jár, hanem megjelenik a hírdetés történetben, ami gyakorlatilag felér egy EP beszámolóval.
Jó ez a VTR, igenis van motivációs ereje, hogy az így egyeztetett randi létrejőjjön tűzön vízen keresztül is.


A_Dia
V.I.P. SZTÁR hirdető

április 15. 01:13:55
Orim, drágám, ezt azért gondold át még egyszer!
Azért, mert egyszer pórul jártál, ne általánosíts.
Amúgy pedig egyszerűbb lenne priviben egyeztetned a leánnyal ezzel kapcsolatban, ha eddig odavoltál és vissza érte, egy elbénázott randi nem hagyhat ilyen mély nyomot benned! Ha mégis, ott a büntetés lehetősége! Én abból biztosan tanulnék.
Ha nem akarsz büntetni, akkor viszont légy belátóbb, mindenki hibázik, te is, én is, ő is. Nem áll meg a világ ettől!
:*


kisoroszlán1
V.I.P.

április 14. 21:23:04
Csak azért javasoltam, mert a lányok mondták, hogy a vtr-s bejelentkezést is ugyanúgy felírják a füzetükbe/naptárjukba mint a telefonos bejelentkezést. Aztán meg szépen elfelejtik....
De akkor nekünk MT-knek tulajdonképpen miért is jó, milyen pluszt ad a vtr-es bejelentkezés?
Ha nem fogad, még EP-T sem tudsz írni a vtr miatt....


ZorbaTheGreek
Törzsvendég

április 14. 14:27:55
Szia, ne haragudj, de ez nem olyan jó ötlet. Az MT még csak-csak túléli, hogy bármikor ha belép, aznap folyamatosan villog a felkiáltójel, de a hírdetői oldalon szerintem nagyon bosszantó lehet. A VTR fülön most is jelezve van, ha folyamatban van egy megbeszélt időpont. Az azonban jó megoldás lenne, hogyha rendezni lehetne a VTR-eket.


kisoroszlán1
V.I.P.

április 14. 12:11:35
Sziasztok!
Esetleg még lehetne valósítani, hogy az aktuális napi vtr-ek esetén ugyanúgy villogna a felkiáltójel mintha új üzenet érkezne?
Szerintem ez hasznos lenne a feledékeny hirdetők és MT-k számára is.
Köszi


Tozo1
Törzsvendég

április 14. 07:22:41
Sziasztok! Én azt szeretném kérni, hogy beszámolok olvasása menüben jelölve lenne, ha már azt a beszit elolvastam (vagy már értékeltem), így láthatnám hogy hol tartok, vagy melyiket hagytam ki.
A másik, hogy örülnék neki, ha jelölni tudnám a kedvenceimen kívül a "nem kedvenceimet" is, akikről ezt eldöntöttem alapos mérlegelés és besziolvasásokat követően.


Thom25
Könyvet írhatna

április 10. 15:11:04
Tibi atya, te vagy az? :)


ravar
Törzsvendég

április 9. 22:15:47
Szia Evi! A plebanosom folyamatosan zaklat, hogy jelezzem a problemat, hogy tuntesssetek fel a felekezeti hovatartozast az adatlapokon. Ezenkivul azt is szeretne, hogy a masszazslanyok is jelezhessek a szado-mazo vonzodasukat. Bocsi, de megigertem neki, hogy kozvetitem a kereset:)


Évi_admin
Adminisztrátor

április 8. 14:23:50
Ha megtennéd hogy küldesz nekem erről egy képernyő fotót azt megköszönném, mivel nálam mind telefonon mind PCn nézve hibátlanul működik a dolog és még senki más nem jelzett ilyen problémát

Üzenet írásához legalább Ismerkedik az oldallal rang szükséges.
A rangok listájáról itt olvashatsz
     1 - 50 / 939