Tombola játék

2021. május 3. és szeptember 1. között nyereményjátékot szervezünk.

Lassan le fog csengeni a pandémia, csökken a fertőzöttek száma, az oltást egyre többen megkapják. Nyárra valószínűleg feloldják a korlátozásokat is, és nagyon reméljük nem lesz 4. hullám. Ezért megkockáztatjuk, hogy másfél év után újra elindítjuk a tombola nyereményjátékot!
Írj beszámolót, és nyerj
Az oldalon regisztrált felhasználók tombolajegyeket szerezhetnek, amit 2021. szeptember 2.-án hirdetőink fognak kihúzni.

A szerencsések az alábbi nyereményekkel lesznek gazdagabbak:
 • 2 db Xiaomi Redmi Note 9 64GB 3GB RAM Dual android mobiltelefon
 • 4 vendég, 4 hirdető gokartversenye Budapesten (3. beszamolok kupa) szeptember 11.-én délelőtt!
 • 3 pikáns témájú szabadulószoba részvétel, 3 hirdetővel (supervisor:Admin) szeptember 11.-én délután
 • 30 db 30 napos prémium vendég előfizetés
 • A játék időtartama alatt minden hónap utolsó napján (kivéve augusztust, a zárást) kisorsolunk az addig tombolát szerzettek között 10 db 10 napos prémium vendég előfizetést.

2021. aug 16-tól a személyes adatlapon (személyes címlap) megadható milyen nyereményekre pályázik az adott felhasználó. Aki semmit nem jelöl meg augusztus 31 éjfélig, annak az esetleges tombolái nem vesznek részt a sorsoláson csakúgy mint a törölt, vagy büntetésben lévő felhasználók tombolái. Így biztosítjuk azt, hogy valóban olyan tombolákat húzzunk ki, ami ha nyer, át is veszik a nyereményt :)

Játék időtartama: 2021. május 3-tól 2021. augusztus 31. éjfélig.
Sorsolás 2021. szeptember 2.-án.
A nyerteseket személyes üzenetben értesítjük. A nyereményeket nem sorsoljuk újra, aki szeptember 10. éjfélig nem jelentkezik a nyereményért, a nyereményt töröljük, és nem sorsoljuk újra.
A tárgynyeremény átvétele Budapesten személyesen lehetséges 2021. szeptember 3-tól.

Tombola nyeremény sorsolók / résztvevők

A nyereményt sorsoló hirdetőket, és a gokarton és a szabaduloszobán résztvevőket augusztus elején írjuk ki, tanulva az elmúlt évek visszamondásaiból.

Tombolajegy szerzési lehetőségek

 • Tippjáték nyeretese 1 tombola jegyet kap
 • Ellenőrzött beszámoló jóváhagyáskor tombolát kap, a irdető csomagjától függő számút: normál: 1, prémkium:2 V.I.P. : 3! Első beszámolóért +1 tombolát írunk jóvá.
 • Nem ellenőrzött beszámoló 1 tombolát ér - akkor ha az érte járó vip napokat megkapja az író (olvasók szavazata alapján).
 • Minden beküldött beszámolóért a prémium vagy VIP csomagos hirdető, akiről a beszámoló szól, az írónak +1 tombolát oszthat ki.
 • Minden VIP hirdető amikor aktív a hirdetése, 1 tombolát oszthat ki minden nap (kérjétek tőle, hogy a napi tomboláját rátok pazarolja:)). Egy embernek maximum 5 napnyi, azaz 5 tombolát lehet kiosztani a játék időtartama alatt. Az aznap fel nem használt tombola nem vihető át a következő napra.
 • Minden 30. hozzászólásért a "beszélgetés a beszámolókról"-ban , mások által beküldött beszámolók kapcsán 1 tombola jár (az értelmetlen hozzászólásokat töröljük) Ezen tombolák a játék végén lesznek kiosztva, a játék időtartma alatti teljesítmény alapján, utólag, szeptember 1.-én, a sorsolás előtt.
 • A kiemelkedően jó, egyedi, szórakoztató beszámolókért 1-3 tombolát osztunk ki - példa kiemelkedő beszámolóra: DrErósz beszámolója
 • További egyedi, ideiglenes akciók várhatóak tombola szerzésre
 • A tombola játékon a beszamolok.com-ra beküldött beszámolók vesznek részt, amely beszámolók máshol is megjelennek, azok nem - töröljük az érte esetleg megakapott tombolajegyeket.


A játékban hirdetők, az oldal munkatársai, és hozzátartozóik nem vehetnek részt, nem nyerhetnek a nyereményekből.
A fentiek csak a beszamolok.com felhasználóira vonatkoznak!