Ingyenes , NEM ellenőrzött hirdetés !

Se adatait, se képeit nem ellenőriztük, úgy vannak, ahogy a hirdető megadta.


Courtneylove

Szexpartner Budapest VII. kerület

37 éves, 165cm, 80kg

Telefonszámát prémium vendégek látják
ÍRJ RÓLA BESZÁMOLÓT Tombola játék

Csak PRÉMIUM VENDÉG ELŐFIZETÉSSEL mutatja meg magát, nem ellenőrzött, ingyenes hirdető

Prémium előfizetéssel:
 • Láthatod elérhetőségét, telefonszámát
 • 5 képet láthatsz
 • Teljes adatlapját láthatod
 • Olvashatod beszámolóit
 • Olvashatod a hozzászólásokat és beszélgethetsz beszámolóiról
 • Láthatod térképen a helyszínt
 • Olvashatod és írhatsz a csevegésébe
 • Láthatod hirdetésének történetét
 • Az ingyenes hirdetők kapcsán nem tudunk semmiért felelősséget vállalni.
  Ők nem ellenőriztetik magukat, nem fizetnek elő az oldal szolgáltatásaira, nem foglalkoznak a hirdetésük korektségével, nem tartják karban a hirdetásüket, nem akarnak vendégekkel kommunikálni. Ez különbözteti meg őket az ellenőrzött hirdetőktől, nem klépviselik a hirdetés szempoöntjából a minőséget.

  Miért csak prémium vendégek láthatják a hirdetést és a beszámolókat? Prémium vendég előfizetéssel az oldal működését támogatod, amit nagyon köszönünk. Ez a hirdető ingyen van fent az oldalon. A múltban szavazásra bocsájtottuk, hogy legyenek e ingyenes, ellenőrizetlen hirdetések is az oldalon. A szavazás eredménye szerint lehetőséget adunk rá. Viszont szükségünk van a támogatásotokra az oldal fentartásához, ezért egy jelképes összeggel támogatás után jelenítjuk csak meg ezen hirdetéseket és a beszámolókat. MINDEN beszámoló kikerülés után 72 óráig olvasható ezen hirdetésekhez kapcsolódoan is.
  Ha biztosra aklarsz menni válassz megbízható sok jó beszámolóval rebndelkező olyan csomagos hirdetőt, aki vállalja azokat a dolgokat amit te szeretnél. Ezért a hirdetésért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni, hiszen a hirdető nem ellenőrzött - ha vannak beszámolói, akkor az segíthet a döntésben.

  Kérünk segítsd munkánkat azzal, hogy jelzed neki telefonon, vagy személyesen amikor meglátogatod, hogy örülnél neki, ha ellenőriztetné magát - és akkor mindenki számára látható lenne a hirdetése is - és akkor tudnád hogy amit látsz az a valóság!
  PRÉMIUM VENDÉG ELŐFIZETÉS VÁSÁRLÁS

  Voltál már nála?
  ÍRJ RÓLA BESZÁMOLÓT!
  Beszámolódért prémium vendég előfizetés napokat kapsz!


  Kérünk segítsd munkánkat azzal, hogy jelzed neki telefonon, vagy személyesen amikor meglátogatod, hogy örülnél neki, ha ellenőriztetné magát - és akkor mindenki számára látható lenne a hirdetése is!


  Írjál beszámolót prémium vendég napokért

  Bővebben a rang és prémium vendég rendszerről