COVID VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZIK!
Megerősítette, ma 11 és 20 óra között elérhető!

Ma 08:00 és 10:00 között biztos telefonnál lesz, és felveszi!

ELLENŐRZÖTT, róla készültek, retusált képekKényeztetés

Yade bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


Yade, avagy a  lelki béke és a tisztaság.

A testnek szüksége van a gondoskodásra és mint a növényt, amit minden nap öntözöl, a testedet is táplálnod kell pozitív behatásokkal. Én nem csak a testedre, a lelkedre is ezt a hatást gyakorlom, ha eljössz hozzám. Mint ahogy a nevem jelentése is ezt mutatja, a Jáde, mint lelki béke, megnyugtatja a lelket, gondoskodik a teljes nyugalomról. Védelmet nyújt a rossz gondolatok, negatív hatások ellen, és vonzza a szerencsét.

A masszázs nálam lehet egy erőteljes, svéd jellegű masszázs, vagy egy relaxáló masszázs is, a szeánszunk elején a beszélgetés és az érintéseink alapján fogom látni, mi lenne az, amire éppen szükséged lenne. Eleinte a masszázsom alapja a beszélgetés, egymás kölcsönös megismerése és megértése, lelkeink egymásra hangolódása.

Az olajos csuszkamasszázs során a testünk is egyre jobban egymásra hangolódik, megismerem a tested rejtelmeit, mi az, ami fokozza a benned rejlő érzékiséget.

A lingam masszázsnál már a felfokozott erotika és benned rejlő potenciál fog felszínre törni, és segítek kihozni belőled azt, amiről talán még fogalmad sem volt. Az én kezeim között csodás gyönyörökre tehetsz szert.

Telefonon keress bizalommal, hogy el tudjam neked részletesen mondani a programom, és a plusz kéréseidet is megbeszélhessük. Kérlek aktus miatt ne keress, nálam ez elképzelhetetlen. Ahogy én is, tőled is elvárom, hogy kedvesen, nyíltan, őszintén viselkedj, igényesen és rendezetten jelenj meg nálam.

Ha szeretnél egy igazi lelki feltöltődést szakszerű masszázzsal, keress bátran, nem fogsz csalódni!

Frekventált helyen, Rózsadomb szívében színvonalasan, diszkréten várlak. Előtte, utána természetesen zuhanyzási lehetőség biztosított higiénikus környezetben.

CSAK SZÁMKIJELZÉSSEL veszek fel hívást! Azok hívjanak, akik tényleg, színvonalas, EROTIKUS, mégis SZAKSZERŰ masszázs élményben szeretnének részesülni!

Ha este szeretnél jönni, kérlek jelezd este 8- ig!
Puszil: Yade
Yade, or spiritual peace and purity.

The body needs care and like the plant you water every day, you need to nourish your body with positive effects. I will not only have this effect on your body, but on your soul when you come to me. As the meaning of my name shows, Jade, as a peace of mind, reassures the soul, providing complete tranquility. It provides protection against bad thoughts, negative influences, and attracts luck.

For me, the massage can be a powerful, Swedish-style massage, or a relaxing massage, at the beginning of our session, I will see from what you need, based on the conversation and our touches. At first, the basis of my massage is conversation, getting to know and understand each other, tuning our souls to each other.

During the oily slider massage, our body also becomes more and more attuned to each other, I get to know the mysteries of your body, what enhances the sensuality within you.

With lingam massage, the heightened eroticism and potential within you will come to the surface, and I will help bring out of you what you may not have even had an idea about. You can have wonderful pleasures in my hands.

Contact me by phone with confidence so that I can tell you in detail about my program and we can discuss your extra requests as well. Please don't look for an act, it's unthinkable for me. Like me, I expect you to behave kindly, openly, honestly, to appear to me in a demanding and orderly manner.

If you want a real spiritual rejuvenation with a professional massage, look for it, you will not be disappointed!
In a frequented place, in the heart of Rózsadomb, I am waiting for 4 HANDS with my SONJA and INKA girlfriends, for those who like the touch of 4 hands, the benefits of 2 lips ... Before and after that, of course, showering is provided in a hygienic environment.

I will only answer the call with NUMBER DISPLAY! Call those who want a truly, high-quality, EROTIC, yet PROFESSIONAL massage experience!
If you would like to come in the evening, please let me know by 8 p.m.

Kiss: Yade
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:25 év NEM ELLENŐRZÖTT!
Nincs információnk arról, valós-e a magadott életkor.
Magasság:165 cm
Súly:50 kg
Mellbőség:75 cm
Derékbőség:60 cm
Csípőbőség:90 cm
Szemszín:barna
Haj:hosszú
Hajszín:sötét-barna
Alkat:vékony
Intim rész:borotvált
Műköröm:van
Bőrszín:szolizott
Dohányzik:nem
Szilikon száj:nem

Elérhetőség
Hétfő12-20h
Kedd12-20h
Szerda12-20h
Csütörtök12-20h
Péntek12-20h
Szombat12-20h, csak előre egyeztetve
Vasárnapnem elérhető

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora18-tól 50-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 2. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásnem
Légkondiigen
Fürdőszobatusoló
Tetthelytatami és masszázspad
Bulikra is megynem
Parkolásingyenes

fél órás randira 10, egy órás randira 15, másfel órás randira 20, két órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
Csúszkamasszázs
Sportmasszázs
Svédmasszázs
Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Zsírégetőmasszázs
Gyógymasszázs
Talpmasszázs
4 kezes, páros masszázs
Arcmasszázs
ESZO masszázs
Fejmasszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lingam masszázs
Ma-uri masszázs
Prosztatamasszázs
Tantra masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Kölcsönös franciaextra
Natúr francia (előjátékként)extra
Natúr francia végigvan
Natúr francia végig mehet(alap):testre, popsira
Natúr francia végig mehet(extra):szájba, gumiba
Natúr francia végig mehet:(NINCS!):lenyelés, arcra, hajra


Yade kiemelt beszámolói

Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Yade1


Üzenet küldése
Nem online
utoljára online:2021-03-01 09:57:56
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 3 vendég

Hirdetését kedveli 200 vendég

Hogyan viselkedj Yade erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

21-09-06Hirdetés szerkesztés

21-08-10kiskos33 róla szóló beszámolója kikerült

21-08-05Hirdetés szerkesztés

21-08-04Visszatérő hirdetőnk
Az admin megjegyzése:
visszajött szabiról

21-07-13Hirdetés szerkesztés

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Beszélgetés Yade erotikus masszázs beszámolói kapcsán


2021-07-18 08:07:49
Zavar van a beszidben. Egyik mondatban dicséred, de a végén azt írod hogy nem mennél vissza hozzá. Azt írod, hogy nagyon jól kommunikál, a levezetés végén pedig azt hogy egy szót sem beszéltetek a randi alatt, sőt ilyen szótlannak is látod a személyiségét. Azt írod, hogy jó szolgáltatást kaptál, miközben Yadenál nagyon sok minden extrának számít, amiről az sem derül ki hogy te mit vettél igénybe.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Underdog)

2021-07-18 08:00:02
Ez a beszámoló nem sokat segít az olvasónak. Azt azért érdemes lett volna megírnod, hogy csók és ujjazás nincs, és ezen túl már az adatlapon is szinte minden extrának számít. Érdekesség, hogy a nfvsz 2 extrának számít, mert azt nem lehet kérni kölcsönösség nélkül.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Cousteau)

2021-06-28 21:27:45
Nem sok minden derül ki a beszámolóból. Szűkszavú, és csak közhelyek.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Cousteau)

2021-05-28 19:38:17
Köszönöm, hogy jól érthetően megírtad, az értelmezésed szerint mik a fontos információk.
Yade adatlapja, (képek, bemutatkozás, lehetőségek) elég beszédes, valószínűleg, csupán ennek alapján is sokan 'rámozdulnának". Rám inkább az jellemző, a saját szimatomra hagyatkozva, nagyon ritkán mozdulok, inkább kivárom az első jól részletezett bemutatást, ami ösztönzőleg hat egy látogatásra.
A külső korrekt bemutatása, számomra nagyon fontos. Amiket írtál, mást vártál, az arca nem az eseted, viszont bájos, valamint az értekeidet nyugodtan a szobában hagyhattad, összességében számomra semmitmondó bemutatás.
Mégis miket lehet írni a képek alapján egy gyönyörű hölgyről és persze a további fejezetek elmaradt információit, amik sokunkat érdekelhet nagyon szívesen megírom priviben, ha kéred.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Underdog)

Underdog
Lehet adni a szavára
2021-05-28 11:50:31
Nem szántam tartalmatlannak, de megírnád kérlek neked mi hiányzik? Szerintem benne van az, hogy nekem milyen benyomásom volt a képek alapján és a valóság egy picit mást mutatott. Nem a képek valótlansága, inkább azok hangulata miatt. Azt is leírtam, hogy bár másra számítottam, mégis egy jó szolgáltatást kaptam és még szubjektív véleményt is írtam, hogy milyen esetben ajánlom a szolgáltatást. Benne van, hogy jól kommunikál és megbízható, de spontán ötletre is rugalmasan és pozitívan reagál. Az én értelmezésemben ez mind fontos info, komolyan kérdem: neked mi hiányzik?
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Underdog)