VTR

Megerősítette, ma 8 és 21 óra között elérhető!
Megerősítette, holnap 8 és 20 óra között elérhető!

ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képekVan arcos képe, de csak Fejlődő rangtól látható!
Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

Enci/Elitmasszázs bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


Amit a Porcelántündérről feltétlen tudni kell

Helyszín://előfordulása//
A Nagymezőre egyirányú utcában, higiénikus, francia romantikus környezetben, mindennel felszerelt csak erre a célra berendezett rendelőmbe várlak :)
Nem kérdés, hogy a rendelő kamerával, távfelügyelettel védett terület...ugye? ;)

IDŐPONTFOGLALÁS
Bizonyos urak számára könnyedén elérhető míg mások számára teljességgel elérhetetlen.... a lehetőségek száma erősen korlátozott...:(
Havonta 3 aktív hét, 1 hét szabadság van előirányozva.
Hetente változik a rendelési idő, a továbbképzés, edzések (heti 3 aerial silk és (x mennyiségű :D)önvédelmi sport) nagyon fontosak!
VTR-ben a legegyszerűbb foglalni, de minden hétköznap 8-11:00 között telefonon hívd időpontért, tájékoztatásért! Hétvégén ( szo-vas) időpontfoglalás, tájékoztatás nincs, napokkal előre foglald le, ha szo//vas. szeretnél jönni!
Ha mindenképpen szeretnéd szóra bírni, alkalmazd a kérem és a köszönöm szavakat..küldhetsz sms-t, vtr-t is első körben, de mindig mutatkozz be és beszélj érthetően, magyarul, szereti a gazdag szókincsű egyéneket...ki érti ezt? :)

*A Porcelántündér szereti a köszönést és ha szépen kérnek tőle, tiszteletben tartják a méltóságát. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Vedd figyelembe!

***A Tündéred PROFI MASSZŐZ. A folyamatos fejlődésben hisz. Nála elérhető a TERÁPIÁS TRIGGERPONTOS masszázs, (teniszkönyökkel, golfkönyökkel szenvedőknek pl. ;) ) GERINCREGENERÁLÓ masszázs,LÁVAKAGYLÓ masszázs (hatása hasonlít a lávaköveséhez, de annál exkluzívabb és jóval drágább :D wellness masszázstípus https://www.youtube.com/watch?v=uG2758lj5Lw ) BAMBUSZmasszázs, ( https://www.youtube.com/watch?v=I286qBQf_XA ) professzionális masszírozógép (THUMPER) ( https://www.youtube.com/watch?v=fujH5r0bJs4 ) talpmasszázs, arcmasszázs, nyirokmasszázs (ez kakukktojás tulajdonképpen), közepesen erősen, vagy erősen, ha egyik sem kell, akkor ott a jolly joker, a TANTRA ;) csúszkálni is nagyon szeret, nomeg nevetni, hogy a szeme is belecsillan ;)A repertoár széles, a minőségi márkákat részesítem előnyben (Biomed, Yamuna,Mollis) vagy erotikus olaj, masszázsgyertya! :) Nurugél lepedővel (www.nurugel.hu minőség) is van, csak győzd kiélvezni a lehetőségeket! :) Az erotikában eléggé járatos, szeme se rebben a különböző technikák tekintetében ;)

A PROGRAMOK SZEMÉLYRESZABOTTAK!!!
Telefonos egyeztetés alapján felkészülök a programodra!
Ötletek, hogy legyen elképzelésed
60 perc:
30 perc masszázs + csúszkamasszázs+ lingam kényeztetés/ higiéniához kötött extra francia
*ha fáj valamid, akkor oda koncentrálunk a masszázs során-csak hát, /csak alsó végtag-bambusz/ gép/ trigger+gerincregeneráló/
*ha nem fáj semmid, wellness teljes testmasszázs: láva kagyló/tantra/ aromamasszázs (szőlős masszázskrém, citromos olaj, szőlőmagolajos masszázstej, kakaós testvaj, stb)

90 perc
ha fáj valamid: alapos intenzív teljes testmasszázs+ csúszkamasszázs+ kényeztetés
ha nem fáj semmid: kényeztetés+ részmasszázs+ kényeztetés

A porcelántündér nem robot.....a rendelési ideje nyitástól zárásig tart, az utolsó érkezési időpont 18:00/18:30 legkésőbb!

!!!Kínos, de fontos információ:!!!

Alapelv: A legfontosabb hogy az önismereted alapján válassz "szeánszcsomagot" ! (évek óta hozzám járó cukiság 3 órás programleírása alapján ne akarjál 1 órás programot választani! KÖSZI)

A porcelántündér nem vált fel semmit senkinek. Ajándékozz pontosan, korrekten! Érkezz időben, távozz időben, nincs időhúzás, de time push sem! Kölcsönös bizalom az alapja a jó kapcsolatnak és ez nem óvoda, Drágáim...(az óra az óra, a 90 perc meg másfél óra!..) TE kérted az időpontot, időtartamot, ha direkt húzod az időmet, akkor felhívom a figyelmed, hogy automatikusan a hosszabb időt kell letenned! Sajnos ki kellett írnom! Hova lettetek, Úriemberek? (Én szóltam: ha direkt húzod az időmet amit nem kompenzálsz, majd lelkiifurkából beszit írsz, az szándékos beszámolókkal való sheftelésnek minősül a szememben, a reagálást pedig nem teszed zsebre! Vedd figyelembe!) //és nem izgat hogy mások mit engednek...grrr///
Bele a dobozba a PROGRAMOD ELŐTT, TUSOLÁST MEGELŐZŐEN. Mert addig elképzelhetetlen a programkezdés...

Javallat :*

A porcelántündér mindenfajta testi, lelki fájdalom csökkentésére, mérséklésére, terhek letételére, szexuális kultúra kiszélesítésére, "férfi önértékelés letörés helyreállítására" való.
A porcelántündér nem kivihető a szalonjából és a szalonban is csak arra való, hogy megmasszíroztassák magukat vele az emberek és kényeztessék őt, olajozgassák a hófehér bőrét, ő pedig cserébe belengi a teret vidám energiáival, csillogó szemeivel, kedvességével, szexuális kisugárzásával. Szívesen tesz észrevételt mindenfajta jó dologról, amit szeret és élvez :)
***A róla írt beszámolót szívesen veszi, ajándéknak tekinti, különleges személyes kapcsolatot ápol klienseivel***

!!!!!A porcelántündér nem szereti a kínos szituációkat: /////a fejében ész van, nem húslé...//// ha nem muszáj, ne bőszítsd fel!!!///

A teljes program meztelenül, egymás aurájában zajlik. Ha nem veszed a fáradtságot, hogy alaposan letusolj a fertőtlenítős tusfürdővel, (Brado) ha nem vágod le, nem tartod karban a kezed, körmeid, szeméremszőrzeted, ha gyakorlatilag nem vagy hajlandó emberszámba venni a tündéredet annyiban hogy ne szagolja a hónaljszagodat, szájszagodat, dohányszagodat, akkor igazán nem kell csodálkoznod, ha a tündéred fintorog az orrával egyet és gyakorlatilag minden kérésedre nemleges választ ad, majd kipenderít...
Kinevet, majd elzavar, ha a magánéletéről, vagy a pénztárcájáról szeretnél érdeklődni (a saját lakásod? te rendezted be? kinek a tervei alapján készült? hány vendéget fogadsz egy nap? mennyi ideig maradnak?? //Miért jöttél?? Nem masszázsra jöttél, hanem keresel valakit, akivel eltartathatod magad????......)

***A porcelántündér hipochonder.A fél életét vizsgálatokon tölti... ...felejtsd el, hogy valaha "puncis csúszkát" kérsz tőle, azonnal kitilt, abban biztos lehetsz! A nemi szervek egymáson-/ban alla nature ??? MIVAAAN???
///Ha nem muszáj, ne bőszítsd fel... tényleg hirtelen haragú, a hülyeséggel tudod a legjobban kihozni a sodrából///

A tündéred ESTJ személyiségtípusba tartozik, ugyanakkor szuperérzékeny is! Ennélfogva gyakorlatilag boszorkány, sámán, stb. Már akkor tudja, hogy milyen ember vagy, amikor az ajtaján belépsz. Van, akit könnyen magához enged, viszont ne csodálkozz azon sem, ha inkább távolságot tartat Veled. Észleli, ha megbízhatatlan vagy, álarcot viselsz, vagy ha zavar valami. Nagyon fontos, hogy ha egyszer átverted, esetleg hátba támadtad, soha többé nem bízik meg benned. Gyenge ember vagy, aki belerúg egy olyan nőbe, aki büszke arra amit önerőből önállóan felépített és nem csak simán jó abban amit csinál, hanem nélkülözhetetlen sok férfi kiegyensúlyozott mindennapjaihoz. Ha van gerinced és normális vagy, nyugi, a kitiltásig soha nem jutsz el, mi több ;) Hőn áhított, rajongásig szeretett, "a kedvedért bármikor időpontot csinálok Neked" vendég lehetsz! :)

Mit lehet tenni ha valaki tele van komplexussal, félénkebb típus, alig mer megszólalni? :) A tündéred profi szakember, nyugodt, türelmes, diszkrét. Bátran rábízhatod Magad, biztosan nem fogsz csalódni. Jó, de erre mi a biztosíték? A beszámolók besorolása. //nagyon jót egyszer lehet véletlenül csinálni. A profit az különbözteti meg az amatőrtől, hogy azt bármikor ugyanúgy meg tudja csinálni//Még a legfélősebb, leginkább diszkrécióját féltő vendég is elégedetten távozott. ;)

Várlak szeretettel amennyiben 55 évnél fiatalabb vagy és 110 kg-ot nem éri el a súlyod, volt gyerekszobád és egy szép nőtől elgyengülsz ;)


Csókollak :)

Porcelántündéred :*
Enci :)
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:28 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:168 cm
Súly:50 kg
Mellbőség:85 cm
Derékbőség:60 cm
Csípőbőség:90 cm
Szemszín:zöld
Haj:hosszú
Hajszín:szőkés-vörös
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:fehér
Dohányzik:nem
Plasztikázva:Nem kompenzálok ;)
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Saját oldal://encielitmasszazs.beszamolok.com
Tetszett
5.0
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
5.0
Higiénia
5.0
Arc
5.0

Elérhetőség
Hétfő08-21h
Kedd08-21h
Szerda08-13h
Csütörtök08-21h
Péntek08-21h
Szombat14-18h, csak előre egyeztetve
Vasárnap14-18h, csak előre egyeztetve
Elérhető
4.9
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora25-tól 55-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 6. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobakád
5.0
Tetthelyágy
Bulikra is megynem
Parkolásőrzött parkoló a közelben
4.2
Odatalálás
5.0
Tömegközlekedés
4.9
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
5.0
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
5.0

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
Csúszkamasszázs
Sportmasszázs
Svédmasszázs
Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Zsírégetőmasszázs
Gyógymasszázs
Talpmasszázs
Arcmasszázs
ESZO masszázs
Fejmasszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lávaköves masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Nuru masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
5.0
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
5.0
Szakszerűség
5.0
Erotika
4.8
Korrektség
5.0
Megérte
5.0
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Kölcsönös franciaalap
5.0
Natúr francia (előjátékként)extra
5.0
Natúr francia végigvan
Natúr francia végig mehet(bővebben telefonon):testre, szájba, popsira
Natúr francia végig mehet:(NINCS!):lenyelés, arcra, hajra, gumiba
Személyiség
Kedvenc italomkávé ( kopi luwak), iszom szavaidat ;)
Kedvenc ételem...szélesszájú béka, reggelire ;) szarvasgomba minden formában...
Kedvenc édességa beszámolód nekem elég ajándék :)
Kedvenc virágom-Lelki megterhelés, lekenyerezés. NE HOZZÁL!
Kedvenc férfi parfüm :) Harmonizáljon Veled :) Alapos tusolás, szájvíz, dezodor.....
Kedvenc női parfümVilloresi Teint de Neige testpúder (hogy ne legyen emiatt pánik, nem parfümözöm magam)
Kedvenc könyvem Popper Péter: Lelkek és göröngyök-jól láttuk egymást?
Kedvenc filmemBraco a néma gyógyító :D
Kedvenc pózomLegyen a világ jobb hely, legyél te magad jobb fej ;)
CsillagjegyemSkorpió
Kedvenc zenémhttps://www.youtube.com/watch?v=K8fR45CR4cE
Kedvenc autó márkámTörésteszt alapján döntök ;) (mert belőlem is egy
Hány évesen vesztettem el17
Férfi ideálomEGY SZÉP NŐTŐL ELGYENGÜL, volt gyerekszobája....:)
Leszbikus kalandomHeteroszexuális vagyok. Nem izgatnak ilyesfajta hívságok.Enci/Elitmasszázs erotikus masszázs Budapest +36702308682
Kiemelt beszámolói

Időpont megerősítés Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Porcelántündér


Üzenet küldése
Nem online
utoljára online:2019-03-25 15:53:17
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 120 vendég

Hirdetését kedveli 1087 vendég

Hogyan viselkedj Enci/Elitmasszázs erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Beszélgetés Enci/Elitmasszázs erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.