ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek

A pasipóló is szexy ;)....


Van arcos képe, de csak Fejlődő rangtól látható!
Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

Enci/Elitmasszázs bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


" az élet szép..Tenéked magyarázzam?" :) /Heltai Jenő: A néma levente/
Kedves Uram, Isten hozott :)) Mindenképpen olvasd el, megmutatom, miben vagyok más mint mások.több megértés, kevesebb FÉLREértés .... :*
ENCI vagyok, ahogy a nevem is mutatja, arisztokratikus külsőm és viselkedésem van. Normális, megbízható, intelligens társaságnak tartanak, ha méltóképpen közelítesz, akkor valódi barátnős érzésben lesz részed! :)
A NAGYMEZŐre egyirányú utcában, higiénikus, francia romantikus környezetben, mindennel felszerelt csak erre a célra berendezett (kialakított!!!) rendelőmbe várlak. Nem kérdés, hogy a RENDELŐ KAMERÁVAL TÁVFELÜGYELETTEL VÉDETT terület...ugye? ;) (remélem világos, hogy nem a lakásom egyik erre a célra berendezett tükörtelen kis nyamvadt szobájába várlak..., egy egész lakás van ebből a célból átalakítva. Kizárólag IGÉNYES URAKAT VÁROK AKIK EZT ÉRTÉKELIK!)
IDŐPONTFOGLALÁS.... a lehetőségek száma erősen korlátozott...:( VTR-ben a legbiztosabb foglalni (napokkal előre!) EGY NAPPAL ELŐRE TELEFONON, sms-ben, viberen, esetleg REGGEL 8-11 között viheted a rést a pajzson! :) SZOMBAT-VASÁRNAP időpontfoglalás, tájékoztatás nincs, NAPOKKAL ELŐRE FOGLALD LE (ha nincs bejelentkezés, én is pihenek!) Ha mindenképpen szeretnél szóra bírni, alkalmazd a KÖSZÖNÖM ÉS A KÉREM szavakat..ha nem érsz el, küldj sms-t, vtr-t is első körben.....az Úriember ismérve a TISZTELETTELJES KOMMUNIKÁCIÓ.

*** PROFI MASSZŐZ vagyok több mint 4,5 éves szakmai tapasztalattal, rengeteg elégedett pácienssel, stabil vendégkörrel.
Elérhető a TERÁPIÁS TRIGGERPONTOS masszázs, (teniszkönyökkel, golfkönyökkel szenvedőknek pl. ;) ) GERINCREGENERÁLÓ masszázs,LÁVAKAGYLÓ masszázs (hatása hasonlít a lávaköveséhez, de annál exkluzívabb és jóval drágább :D wellness masszázstípus https://www.youtube.com/watch?v=uG2758lj5Lw ) BAMBUSZmasszázs, ( https://www.youtube.com/watch?v=I286qBQf_XA ) professzionális masszírozógép (THUMPER) ( https://www.youtube.com/watch?v=fujH5r0bJs4 ) talpmasszázs, arcmasszázs, nyirokmasszázs (ez kakukktojás tulajdonképpen), közepesen erősen, vagy erősen, ha egyik sem kell, akkor ott a jolly joker, a TANTRA ;) A repertoár széles, a minőségi márkák előnyben (Biomed, Yamuna,Mollis) vagy erotikus olaj, masszázsgyertya! :) Nurugél lepedővel (www.nurugel.hu minőség) is van, csak győzd kiélvezni a lehetőségeket! :)

A PROGRAMOK SZEMÉLYRESZABOTTAK!!!//Telefonos egyeztetés alapján felkészülök a programodra...
Ötletek, hogy legyen elképzelésed
60 perc:
30 perc masszázs + csúszkamasszázs+ lingam kényeztetés/ higiéniához kötött extra francia
*ha fáj valamid, akkor oda koncentrálunk a masszázs során-csak hát, /csak alsó végtag-bambusz/ gép/ trigger+gerincregeneráló/
*ha nem fáj semmid, wellness teljes testmasszázs: láva kagyló/tantra/ aromamasszázs (szőlős masszázskrém, citromos olaj, szőlőmagolajos masszázstej, kakaós testvaj, stb)

90 perc
ha fáj valamid: alapos intenzív teljes testmasszázs+ csúszkamasszázs+ kényeztetés
ha nem fáj semmid: kényeztetés+ részmasszázs+ kényeztetés

2 óra vagy 3 óra: kizárólag törzsvendégnek, ha már tudjuk, hogy nagyon szeretjük egymás társaságát.

Újra figyelmeztetnélek arra, hogy nálam rend van, minden napomat jóelőre szeretem megtervezni, legkésőbb reggel tudsz bejelentkezni. Valószínű, hogy mire délután közepe felé eszedbejut, hogy bejelentkezel, már rég elfogytak az időpontok. A nyitvatartási időm irányadó csupán, minden nap edzek (aerial silk, önvédelmi) minden nap tanulok, a haladásban, fejlődésben hiszek, azért vagyok itt, hogy ne legyek itt! ;)

Viselkedéskódex

AZ IDŐ

A különböző programok meghatározott ideig tartanak.

Alapelv: A legfontosabb hogy az önismereted alapján válassz "szeánszcsomagot" ! Minden lehetőséget elmondok a telefonbeszélgetés során...mivel sokan nem tudják értelmezni a bővebb infót...semmi gond, türelmes vagyok! :))

Érkezz időben, távozz időben, nincs időhúzás, de time push sem! TE kérted az időpontot, időtartamot, ha direkt húzod az időmet, akkor felhívom a figyelmed, hogy automatikusan a hosszabb időt kell letenned! Sajnos ki kellett írnom! Hova lettetek, Úriemberek? (ELŐRE szóltam: ha direkt húzod az időmet amit nem kompenzálsz, (de rá se kérdezel!!) majd lelkiifurkából BESZÁMOLÓT írsz, (mert úgy gondolod, majd azzal "kifizetsz") az szándékos beszámolókkal való sheftelésnek minősül a szememben, a reagálást pedig nem teszed zsebre! Vedd figyelembe! A beszámoló ajándék, memoár, ajánló, nem fizetség! SOHA SENKINEK nem vállalok olyat, amit ne lehetne megírni egy beszámolóban....
Bele a dobozba a PROGRAMOD ELŐTT, TUSOLÁST MEGELŐZŐEN. Mert addig elképzelhetetlen a programkezdés...
(zárójel: ha nem akarod, hogy idegbeteg üzemmódba kapcsoljak, pontosan érkezz...nekem mindegy, turbódízellel is végig tudom tolni a programod, de abban nem lesz köszönet..)

A személyes HIGIÉNIA....lassan már ezt is tanítanom kell! :((

A teljes program meztelenül, egymás aurájában zajlik. Alapvetően testi, emberi kapcsolatról van szó! Ha nem veszed a fáradtságot, hogy alaposan LETUSOLJ a FERTŐTLENÍTŐS tusfürdővel, (Brado) ha nem vágod le, nem tartod karban a kezed, körmeid, szeméremszőrzeted, ha gyakorlatilag nem vagy hajlandó emberszámba venni a tündéredet annyiban hogy ne szagolja a hónaljszagodat, szájszagodat, dohányszagodat, akkor igazán nem kell csodálkoznod, ha a tündéred fintorog az orrával egyet és gyakorlatilag minden kérésedre nemleges választ ad, majd kipenderít...(nem megélhetési masszőz vagyok, úgyhogy istenemre mondom, meg is teszem!)

DISZKRÉCIÓ-ODA-VISSZA
A masszázs alatt beszélgethetünk, de akár nyugodtan szundizhatsz is (ez a legnagyobb elismerés egyébként) hiszen azt gondolom, pihenni jöttél. :) Nagyon sok témában jártas vagyok, a focit, autókat, katonaságot, történelmet :D politikát kivéve. :) Szeretem Michio Kaku könyveit, Nietzschét, Jungot, Poppert, diplomám van dietetikából, érdekel a jövőkutatás, természetgyógyászat (hamarosan szakvizsgázom) érdekelnek a különböző mozgásformák, minden nap aerial silkre járok (gyermekkorom óta táncolok és zongorázom) beszélgethetünk könnyedebb témákról is, mint az utazás, lakberendezés, más könyvek, filmek és még néhány dolog, biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk érezni egymást, igyekszem felvenni a gondolatmeneted :) Amivel nagyon le tudsz törni, ez: konkrétan rá ne merj kérdezni, hogy mennyit keresek, befektetéseim, miújság a magánéletemmel, totálisan bezárom a boltot és megharagszom! .... Valószínű, hogy kipenderítelek, akár még olajosan, fürdésre sem lesz alkalmad...mielőtt meglátogatsz tisztázd magadban a látogatásod valódi indokát! Nagyon levágós, (és szánalmas is!) ha el akarod tartatni magad......egy NŐVEL!...

EGÉSZSÉG

***A porcelántündér hipochonder. A fél életét vizsgálatokon tölti... ...felejtsd el, hogy valaha "PUNCIS CSÚSZKÁT" kérsz tőle, azonnal KITILT, abban biztos lehetsz! A nemi szervek egymáson-/ban alla nature ??? MIVAAAN??? ( divatját éli! Miért??? Elég látványos ahogy csökken az IQ itt......Rengeteg kérdést vet fel bennem: Menjek minden nap STD-re? Kifizeted az STD díját? Mondjam le az utánad érkező vendéget? (az ő csokrát is ideadod???) Megéri??? Tudom, rossz ebbe belegondolni BOCS!!!...)
A következő rég lerágott gumicsont: masszőz vagyok, nem vállalok aktust a legnagyobb szimpátia esetén sem! Nagyobb csokorért sem! Tiszteld magad és engem annyival, hogy nem erőszakoskodsz ezzel! (Hálásan köszönöm, ha nem vagy állatias és tudsz uralkodni az ösztöneiden! Masszázs van és kényeztetés és mindigis ennyit vállaltam! Nekem ennyi fér bele, ha nem tudod elfogadni, nem engem keresel! Ha mástól megkapod, akkor tényleg elhiszed hogy kizárólag neked csinálja meg? A két szép szemedért és nem az van a háttérben, hogy enélkül nincs vendége mert egyébként egy nulla a szolgáltatása? Uramisten...)

EGY KIS PLUSZ ;)
A tündéred ESTJ személyiségtípusba tartozik, ugyanakkor szuperérzékeny is. Már akkor tudja, hogy milyen ember vagy, amikor az ajtaján belépsz. Van, akit könnyen magához enged, viszont ne csodálkozz azon sem, ha inkább távolságot tartat Veled. Észleli, ha megbízhatatlan vagy, álarcot viselsz, vagy ha zavar valami. Nagyon fontos, hogy ha egyszer átverted, esetleg hátba támadtad, soha többé nem bízik meg benned.Gyenge ember vagy, aki belerúg egy olyan nőbe, aki büszke arra amit önerőből önállóan felépített és nem csak simán jó abban amit csinál, hanem nélkülözhetetlen sok férfi kiegyensúlyozott mindennapjaihoz. Ha van gerinced és normális, alapvetően jó ember vagy, nyugi, a kitiltásig soha nem jutsz el, mi több ;) Hőn áhított, rajongásig szeretett, "a kedvedért bármikor időpontot csinálok Neked" vendég lehetsz! :)

Mit lehet tenni ha valaki tele van komplexussal, félénkebb típus, alig mer megszólalni? :) A tündéred is EMBER. Profi szakember, vidám természetű, nyugodt, türelmes, diszkrét. Senkit nem néz le!!! Elkötelezett állat és emberbarát, rendszeresen mesét olvas kórházban a gyerekeknek. Bátran rábízhatod Magad, biztosan nem fogsz csalódni. A beszámolók száma és besorolása (46 db ritkán adható istennő!!!) alapján kijelenthető, hogy a szakma egyik :) legjobbja. Még a legfélősebb, leginkább diszkrécióját féltő vendég is elégedetten távozott, de az a legnagyobb elismerés, hogy bár sokan nem írnak, rendszeresen visszatérnek ;)

Egy utolsó: azért születtem, hogy a szépséget, a szeretetet és a jóságot sugározzam szét az embereknek...meg kellett tanulnom hosszú évek során bizonyos önvédelmi formákat:

Összefoglalva: Én egy "profi szerető vagyok". Ez azt jelenti, hogy: nem dúlok fel családokat, nem hívlak fel, nem írok neked sms-t randi után, bár csak masszázs és kényeztetés van, a lejárt időtartam után elengedlek, mehetsz békével. Soha nem leszek a feleséged, nem leszek a gyermekeid anyja, nem főzök neked ebédet, nem megyek el veled vacsorázni, stb. Cserébe te se hívogass a problémáiddal, ne zaklass a randi után, kizárólag időpontegyeztetés és programpontosítás céljából tartom fent az elérhetőségeimet. (igen, és még mindig nem sztk alapon működik a szolgáltatás, nem vagyok tudakozó, online gyógyító). Amíg nálam vagy, te leszel számomra a csoda, a férfi, az egyetlen. Nem árulok zsákbamacskát, "nem vagyok amatőr szerető", aki szívatni fog, aki húzza az idődet, ígérget, stb. csak azért, hogy legközelebb is engem válassz. Nem. Én nem ígérek mást, mint hogy a programod ideje alatt maximális figyelmet és Téged megillető mennyiségű szeretetet kapsz. ;)

Várlak szeretettel amennyiben 55 évnél fiatalabb vagy és 110 kg-ot nem éri el a súlyod, volt gyerekszobád és egy szép nőtől elgyengülsz ;)


Csókollak :)

Porcelántündéred :*
Enci :)
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:28 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:168 cm
Súly:50 kg
Mellbőség:85 cm
Derékbőség:60 cm
Csípőbőség:90 cm
Szemszín:zöld
Haj:hosszú
Hajszín:szőkés-vörös
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:fehér
Dohányzik:nem
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Saját oldal://encielitmasszazs.beszamolok.com
Tetszett
5.0
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
5.0
Higiénia
5.0
Arc
5.0

Elérhetőség
Hétfő08-21h
Kedd08-21h
Szerda08-13h
Csütörtök08-21h
Péntek08-21h
Szombat14-18h, csak előre egyeztetve
Vasárnap14-18h, csak előre egyeztetve
Elérhető
4.9
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora25-tól 55-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 6. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobakád
5.0
Tetthelyágy
Bulikra is megynem
Parkolásőrzött parkoló a közelben
4.2
Odatalálás
5.0
Tömegközlekedés
4.9
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
5.0
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
5.0

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
Csúszkamasszázs
Sportmasszázs
Svédmasszázs
Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Zsírégetőmasszázs
Gyógymasszázs
Talpmasszázs
Arcmasszázs
ESZO masszázs
Fejmasszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lávaköves masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Nuru masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
5.0
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
5.0
Szakszerűség
5.0
Erotika
4.8
Korrektség
5.0
Megérte
5.0
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Kölcsönös franciaalap
5.0
Natúr francia (előjátékként)extra
5.0
Natúr francia végigvan
Natúr francia végig mehet(bővebben telefonon):testre, szájba, popsira
Natúr francia végig mehet:(NINCS!):lenyelés, arcra, hajra, gumiba
Személyiség
Kedvenc italomkávé ( kopi luwak), iszom szavaidat ;)
Kedvenc ételem...szélesszájú béka, reggelire ;) szarvasgomba minden formában...
Kedvenc édességa beszámolód nekem elég ajándék :)
Kedvenc virágom-Lelki megterhelés, lekenyerezés. NE HOZZÁL!
Kedvenc férfi parfüm :) Harmonizáljon Veled :) Alapos tusolás, szájvíz, dezodor.....
Kedvenc női parfümVilloresi Teint de Neige testpúder (hogy ne legyen emiatt pánik, nem parfümözöm magam)
Kedvenc könyvem Popper Péter: Lelkek és göröngyök-jól láttuk egymást?
Kedvenc filmemBraco a néma gyógyító :D
Kedvenc pózomLegyen a világ jobb hely, legyél te magad jobb fej ;)
CsillagjegyemSkorpió
Kedvenc zenémhttps://www.youtube.com/watch?v=K8fR45CR4cE
Kedvenc autó márkámTörésteszt alapján döntök ;) (belőlem is egy van)
Hány évesen vesztettem el17
Férfi ideálomEGY SZÉP NŐTŐL ELGYENGÜL, volt gyerekszobája....:)
Leszbikus kalandomHeteroszexuális vagyok.Nem izgatnak ilyesfajta hívságok.Enci/Elitmasszázs erotikus masszázs Budapest +36702308682
Kiemelt beszámolói

Időpont megerősítés Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Porcelántündér


Üzenet küldése
Nem online
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 120 vendég

Hirdetését kedveli 1120 vendég

Hogyan viselkedj Enci/Elitmasszázs erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

19-04-17Visszatérő hirdetőnk

19-04-09Hirdetés szerkesztés

19-04-08Visszatérő hirdetőnk

19-03-26Hirdetés szerkesztés

19-03-22Reagált Kiv beszámolójára

Beszélgetés Enci/Elitmasszázs erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.