COVID VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZIK!
Megerősítette, holnap 8 és 20 óra között elérhető!

ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek


Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

Enci_relax bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


Isten hozott kedves pihenni, gyógyulni vágyó Páciensem! 🤗

Enci vagyok, évek óta csúcsminőséget nyújtok masszázskategóriában. Ezt nem csupán elértem, de évek óta folyamatosan szintentartom. Mondhatnád: lehetetlen, de mint látod, egyedüliként nekem mégis sikerült. Bizonyítja ezt az a 200+beszámoló, istennők, de legszebben a pontozásnál látszik. Vendégcentrikus a hozzáállásom, minden vendégemre emlékszem.

💡AJÁNLOM Magam, ha Te is ilyen vagy: 💡
" felelősségteljes, felkészült, értelmes társaságban szeretne pihenni, feltöltődni. "
Az ideális vendég gerinces és egészséges pszichével rendelkezik. Belátja hogy masszőz vagyok, nem feleség, barátnő, szerető vagy útitárs. 🤩 A masszázs és kényeztetés, szolgáltatásom nem nyújt megoldást a párkapcsolatbeli, magánéletbeli gondjaidra., kikapcsolódást nyújtok, feszült munkahelyi gondjaidat tudod nálam letenni, a cél a feszültségoldás és a jó érzések közvetítése általi feltöltődés, energia az életed nyugodt folytatásának érdekében. A maximális odafigyelés, elfogadás, törődés, hozzáértés megtéveszthet, hiszen tudom, hogy életében először történik olyan sokakkal, hogy valaki TÉNYLEG FIGYEL RÁ, de ezt ne értsd félre, mivel intuitív empata vagyok, ez belőlem alapból jön! Érzem és tudom, ki vagy és mire vágysz de ez részemről nem szerelem! Egyszerűen emberség.

Tudom, hogy SOKAN HOME OFFICE-BA KÉNYSZERÜLTEK, ám SAJNOS TOVÁBBRA SEM VÁLLALOK ESCORTOT, mivel 250 KG A MASSZÁZSASZTALOM!Előre egyeztetett időpontban a rendelőmben tudunk találkozni.

Elérhetőségem hektikus. A kiírt rendelési idő irányadó egyéb elfoglaltságaim okán csak ritkán vagyok bent egész nap. Ha engem választasz, meg kell tervezned az időpontot.

📞☎️IDŐPONTEGYEZTETÉSRE TELEFONON,VAGY VTR+TELEFONON VAN LEHETŐSÉGED.
PROGRAMOD REGGELÉN 9-IG ÍRÁSBAN VÁROM A MEGERŐSÍTÉST.
🤔Csak az üzleti kommunikációra reagálok.
Komolytalan, tiszteletlen megkereséseket tiltom.
Aznapra csak törzsvendégnek adok időpontot.
Ha új vendég vagy, be kell bizonyítanod hogy bízhatok benned, mivel sok állandó vendégem van, mondhatni kihalásos alapon tudsz hozzám bejutni. Csak akkor foglalj időpontot, ha biztosan meg tudsz jelenni. Kizárólag megbízható úriemberekből áll a vendégköröm, ez nem fog megváltozni, mivel hasonló a hasonlót vonzza.

A biztonságom, nyugalmam és mindkettőnk egészsége a legfontosabb, ezért kitérek néhány alapvető dologra, ha talán nem lennél tisztában a nálam szokásos protokollal 🤗

Biztonságról elég, ha annyit tudsz, hogy:
❗✔Design magánrendelőm KAMERÁVAL ÉS TÁVFELÜGYELETTEL VÉDETT TERÜLET! Design, belsőépítész által tervezett rendelő, nem egy sima egyszerű lakás...nem ott lakom! (Ha paranoid vagy, az egy ok a szórakoztatásomra!🤩 😂)
***A diszkréció elengedhetetlen, ezért pontos címet nem adok a bejelentkezéskor csak azt tudatom, hol könnyű parkolni.

VENDÉGFOGADÁSI protokollom járóbeteg-ellátás protokoll-nincs meg a 1.5 m távolság ,nem tudok maszkot felvenni,:
🏨⚠️A STERIL levegőt UV-C orvostechnikai készülékkel, az abszolút higiénikus körülményeket orvosi fertőtlenítőszerrel biztosítom
✔🚫Belépést követően kézfertőtlenítés+infravörös homlokhőmérővel történő testhőmérséklet-kontroll van. (Felhívnám a figyelmed az etikus viselkedés betartására!)
🤨 Belépéskor én is élek a lehetőséggel, hogy amennyiben nem vagy szimpatikus, elbúcsúzom. Alkohol-drog, indiszkrét megérkezés, lépcsőházban telefonálás kizáró ok, ahogyan az is, ha miután kezetfogtam veled és legkésőbb ekkor megéreztem a rossz szándékaidat, elküldelek minden magyarázat nélkül. Ha erre rongálással felelsz, a kamera rögzíteni fogja, tehát lesznek következményei.

🚫TISZTÁLKODÁS
Légy kedves egészségesen megérkezni. Aki nemibetegség tüneteit mutatja, beutalom az urológiára, a kezelés azonnal véget ér! HIV tesztet is a kezedbenyomom majd utadra bocsátalak. Covid járvány van, de én jobban félek a HIV-Aids , HepABC-től, bárki próbálja elterelni a figyelmed, azért jól teszed a kézmosáson kívül ha rutinos lányokhoz járó vagy, csináltatsz néha STD-t is.

🚫TÁMOGATÁS💰
A jó barátság titka a pontos elszámolás-ELŐRE KÉREM. Nem fogadom el a borítékot. Kínos! Mert kinyittatom veled és megkérlek, tedd a kisdobozba leszámolva a tartalmát. Nem vagyok váltóhely. Pontos összeggel készülj kérlek.
🤗Egy plusz jótékony támogatási forma tud lenni, ha a látogatást követően beszámolóban kedves ajánlót írsz. A fizető vendégeim lelke és a nyugodt munkavégzés érdekében letiltottam a szöveges véleményezést. Sajnos nem mindenki rendelkezik az értelmes ember vitakultúrájával vagy/és nem tudja, hogy a proli fröcsögés nem gyógyír a fizetőképtelenségre, az irigységre, de az impotenciára sem. Igyekszem királynőként viselkedni, tehát ha lehet, nem mondok véleményt, ne is kényszerítsen erre senki mert az nagyon mélyre megy általában. Ha azt képzeli bárki is, hogy egy nick mögé bújhat,nagyon téved. Mindig tudom, ki a valódi személy. MINDIG. 😄

🚫🚮⚠️TILOS KÉSNI!!!

⚠️Nálam mindenkire ugyanazok a feltételek vonatkoznak. Ha szeretem a társaságod, azzal szoktam kimutatni, hogy hamarabb kapsz időpontot. Esetleg előfordulhat az is, hogy nem nézem ajtótól ajtóig az időt, hanem adok +15 percet. Tőlem senki ne várjon ún. pult alóli veszélyes vállalásokat, mert nincsenek! Puncicsúszka, szex és hasonlók. Ha nem szereted, hogyha emberileg csalódnak benned, vagy megkérdőjeleződik az ép elmeállapotod, akkor tényleg nem ajánlatos ilyenek után kérdezősködni nálam.

Miután ezt mind tudod, édes semmittevésre invitállak, csak pihenj és add át magad nekem....🤗
🛀MASSZÁZSOK

Betegség/elváltozás nevét szívesen hallom,SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉS híve vagyok
Választásodat kérlek előre jelezd, bizonyos masszázsok hosszabb előkészületet igényelnek!

ℹTöbb okleveles masszőz vagyok, keleti-és nyugati masszázsokban igen jártas;a nagy esetszám miatt igazán tapasztalt:

💡LÁVAKAGYLÓ:meleg, wellness masszázs. Azért jobb a lávakőnél, mert a kagylók nem porózus felületűek, alaposan le lehet fertőtleníteni őket minden használatot követően. Kifejezetten télen esik jól!
💡Talpmasszázs, arcmasszázs: , ún. akupresszúra. Nagyon kellemes, lazító, fájdalommentes. Választható az arcmasszázshoz többféle Doterra illóolaj-
💡PROSZTATAmasszázs: latexmentes kesztyűben végzem, a kezelés az anuson belül történik. Nem vállalom a műhibából eredő esetleges prosztatarák kialakulásának kockázatát. (A prosztatarák 80-90% az anális oldalon alakul ki annak, aki nem tudná!)
💡BAMBUSZmasszázs: elég kemény masszázs, mivel a mélyizmokat tudom megdolgozni a bambuszrúd-ak segítségével.
💡SHIATSU-masszázs-Ohashi Zen shiatsut tanultam, bele szoktam tenni a KÍNAI ORVOSI masszázsból is (TUINA)
💡Csúszkamasszázs: a kombinált masszázsprogram igazán kellemes részét képezi, teljes testtel és bőséges, meleg illatmentes olajjal történik
💡MASSZÁZSGÉPEK!-THUMPER-sportmasszázshoz-egy itthon csontkovácsok által kifejlesztett erős gépet vetek be az eredményesség érdekében-
-MASSZÁZSPISZTOLY-VIBRÁCIÓS MASSZÁZS-különböző fejek a problémás területeknek megfelelően, ZSÍRÉGETÉSHEZ, narancsbőr kezeléshez IS!
💡Gerincregeneráló, TRIGGERPONTOS egy alkalommal maximum 6-8 pontot ingerlek, nem szeretnélek örökre elkergetni :)
💡NYIROKMASSZÁZS: nyirokpangás, visszeres láb, ödémás testrész esetén felajánlom, de tudnod kell, hogy igazán fájdalmas kezelés. Ezt követően viszont 24 órán belül csökken a feszülő érzés a végtagokban...
💡Izomláz, esetleg pattanások a háton? Pattanásos hátat nem masszírozunk, iszapot tudok felajánlani, míg a lábmasszázsod tart. Időben jelezd, az iszapot frissen kell kikeverni, ne ezzel menjen el az idő!
💡Lingam masszázs:kreatív lingam masszázs, egyszerűen gyönyörű, művészi mozdulatokat alkalmazok, biztosan tetszeni fog! 😍
💡NURU szeánsz: bővebben telefonon érdeklődj, luxus alapanyag, ínyenceknek! 😉

🤩Kényeztetés....csak engedd el magad 🤗
🕯✍
A csoda megtörténtét nem lehet akarni....az akarással csak tönkreteszed a pillanatot....világos, hogy izgulsz,de nem kell..bízd rám magad, nálam biztonságban vannak a titkaid. A lingam masszázs során elnyújtom a kényeztetésed amennyire csak lehet, de nem vagyok híve a száraz orgazmusnak, mivel tudományos tény, hogy a prosztata rendszeres ürítése tenne jót, hiába leszel kreatívabb a bent rekedt energia miatt. 21X kellene üríteni egy hónapban hogy minden rendben legyen 😉 Egy fontos dolog ide tartozik: elégtelen merevedés esetén legyél kedves elmenni a kardiológiára, urológushoz! Nem örülök, ha nálam kapsz infarktust a helytelenül bevett kis kék tablettától! Ha nem működik, hát ez van. Kezelni kell, de arra nem az én fiatal testem lesz a megoldás, elhiheted.
Azért gyere, hogy jól érezd Magad. Nálam nincs elvárás, sem ítélkezés ami a méretet és a teljesítményt illeti. Amikor nálam vagy, egymásra igyekezzünk koncentrálni, nekem a TE boldogságod a legfontosabb- próbáld kizárni a zavaró gondolatokat!

Magamról:

Arc nélkül, esetenként félarccal hirdetek. Így is alig győzöm a sok megkeresést, egyrészt nem szorulok rá, hogy felvállaljam magam teljesen egy ilyen oldalon, másrészt nem szeretném hogy az emberek előítélete határozza meg jövőbeli boldogulásom.
Elég, ha ismeretlenül annyit tudsz, hogy rengeteg modellmunkám volt a múltban, szép karakteres arcom, világító zöld egy irányba néző mosolygós szemeim, ép és fehér fogsorom, fogékszerem, a fülem mögött egy 0.5x0.5 pici tetoválásom, hosszú természetesnek ható melírozott hajam van, melyet minden nap mosok, de hetente fodrászhoz is járok. Ha tudok, gyantáztatok. Mindenhol. A testem szálkás, izmos, erős, mégis vékony, törékeny. Női sportot űzök, hogy ne legyek túl izmos. (Nem kondi) Fertőtlenítős tusfürdőt használok, (brado) -nagyon szeretem az illatokat és a tisztaságot. Géppel mosok fel,( interchemmel), a törölközőket ipari mosószerekkel mosom. Teszteket rendszeresen csináltatok, csak akkor vagyok ELÉRHETŐ, ha teljesen egészséges vagyok.

Összefoglalásként, ebben az esetben vagyok kiváló döntés:

🎠🌞🧘‍♀️Ha úgy érzed, hogy tele a hócipőd azzal, hogy kibeszélnek a hátad mögött, visszahívnak, számon kérnek rajtad valamit, a kezelést követően nem lettél jobban, vagy elkaptál valamit valahol, (nyilván kigyógyultál azóta) ha számodra is a diszkréció és a hozzáértés a legfontosabb, nem mellesleg pedig örülsz a mélytisztított (nem avas!) , puha, hatalmas egyiptomi pamut törölközőknek, szereted ha királyként bánnak veled, keress bátran, szívesen fogadlak! Nálam világosak a határok, mindig tartom magam a megállapodásunkhoz, ha Te is megtartod az ígéreteid és el tudod fogadni, hogy a szilárd jellem nem puha, várlak nagy nagy hatalmas öleléssel és szeretettel! 😍


Enci 🤗
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:30 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:168 cm
Súly:55 kg
Mellbőség:85 cm
Derékbőség:60 cm
Csípőbőség:90 cm
Szemszín:zöld
Haj:hosszú
Hajszín:szőkésbarna
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:fehér
Dohányzik:nem
Plasztikázva:NEM
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Saját oldal://encirendeloje.beszamolok.com
Tetszett
5.0
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
5.0
Higiénia
5.0
Arc
5.0

Elérhetőség
Hétfő08-20h
Kedd08-11h
Szerda08-20h
Csütörtök08-20h
Péntek08-20h
Szombatnem elérhető
Vasárnapnem elérhető
Elérhető
4.9
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora25-tól 55-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 6. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobakád
5.0
Tetthelytatami és masszázspad
Bulikra is megynem
Parkolásőrzött parkoló a közelben
4.2
Odatalálás
5.0
Tömegközlekedés
4.9
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
5.0
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
5.0

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákCsúszkamasszázs
Sportmasszázs
Svédmasszázs
Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Zsírégetőmasszázs
Gyógymasszázs
Talpmasszázs
Akupresszúra
Arcmasszázs
ESZO masszázs
Fejmasszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lávaköves masszázs
Lingam masszázs
Prosztatamasszázs
Shiatsu masszázs
Tantra masszázs
Nuru masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
5.0
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
5.0
Szakszerűség
5.0
Erotika
4.8
Korrektség
5.0
Megérte
5.0
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Kölcsönös franciabővebben telefonon
5.0
Natúr francia (előjátékként)extra
5.0
Natúr francia végignincs megadva
Személyiség
Kedvenc italomNincs káros szenvedélyem.
Kedvenc ételemNagyvonalú egészséges férfiak 😍
Kedvenc édességSporttáplálkozás....
Kedvenc virágomJapán cseresznyefa, csónakorchidea
Kedvenc férfi parfümA szőrtelenítés-ott-beletartozik a higiéniába
Kedvenc női parfümCreed, Cartier, Rituals-kérésre nem használom 😘
Kedvenc könyvemHétvégén napokkal előre egyeztetett időpontban tudsz jönni!
Kedvenc filmemNe kérj erős sminket! Olajos környezet...
Kedvenc pózomLágyan érj hozzám. Tejfehér bőr, finom lélek...
CsillagjegyemNyilas
Kedvenc zenémA férfi dorombolás....
Legextrémebb szexuális kalandomLégy pontos!Maximum 10 percet várok
Kedvenc autó márkámA repülő.UV-C fertőtleníti a rendelőmet! 😷
Hány évesen vesztettem el17
Férfi ideálomPotens.Jól nevelt érzéki férfi/oroszlán 😍
Leszbikus kalandomNem tartok oktatást.Enci_relax erotikus masszázs Budapest-702308682
Kiemelt beszámolói

Időpont megerősítés Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Enci_relax


Üzenet küldése
Nem online
utoljára online:2021-05-05 22:48:43
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 135 vendég

Hirdetését kedveli 1379 vendég

Hogyan viselkedj Enci_relax erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

21-04-29Kép feltöltés

21-04-24Hirdetés szerkesztés

21-04-15Kép feltöltés

21-04-14Reagált Ati17 beszámolójára

21-04-13Visszatérő hirdetőnk
Az admin megjegyzése:
visszajött szabiról

Beszélgetés Enci_relax erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.