COVID VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZIK!
Megerősítette, ma 8 és 20 óra között elérhető!

Ma 09:00 és 09:45, valamint 12:30 és 13:00 között biztos telefonnál lesz, és felveszi!

A MASSZŐZ, aki nyomot hagy a lelkedben.....😇

ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képekVan arcos képe, de csak V.I.P. rangtól látható!
Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

Kényeztetés

Enci_relax bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


Isten hozott kedves pihenni, gyógyulni vágyó Páciensem! 🤗

CSAK TELEFONON ADOK TÁJÉKOZTATÁST! Kiskorúak számára nem teszem elérhetővé a szolgáltatást. Akivel már ismerjük egymást, írhat nyugodtan.

Nálam rend, tisztaság, sterilitás, vendégcentrikus hozzáállás fogad, az átlagnál határozottabb és felkészültebb vagyok, nagyobb az érdeklődés,
mint ahány vendéget fogadni tudok ezért olvasd végig a bemutatkozásom, ne húzzuk egymás idejét! 🤗

CSAK TELEFONON ADOK TÁJÉKOZTATÁST!

😇 A masszázs nálam gyógyprogram, ugyanolyan fontos mint a kényeztetés. Táncos, modell múlttal rendelkezem, emellett a tanulás, fejlődés mindigis nagyon fontos volt számomra. 2014 óta dolgozom ezen a területen, széles érdeklődési körrel rendelkezem, a naprakészség és a luxus nálam garantált, szívemen viselem ha egy megoldhatónak tűnő problémára nem tudok gyakorlatias választ adni. A kategórián belül törekszem arra, hogy elmenjek a falig-de csak a falig, ahol megállunk, hogy lubickoljunk az általa nyújtott biztonságos közegben. 🤗

CSAK TELEFONON ADOK TÁJÉKOZTATÁST!

😤Ha NEM VAGYOK ELÉRHETŐ, akkor nem dolgozom.
🃏Aznapra nem/nagyon ritka esetben adok időpontot. (Reggel érdemes rákérdezni)
⚠️Csak telefonhívás útján tudsz érdeklődni a lehetőségekről általában reggel 8:00-10:00között.
🚫A randi napján reggel 9:00-ig írásban várom a megerősítést. Kommunikálni kell velem, aki felszívódik, letiltom.
✔Keveset dolgozom, (3 aktív hét, 1-2hét szabi) nem nagyon fogadok új vendéget. Ha mégis, azt az időpontot ajánlott jól megbecsülni! 😍 (Aki az időpontot nem becsüli, azt én sem fogom).
✔ Ha nem tudom felvenni, írd meg sms-ben, hogy mikor csörgethetlek vissza hogy tudjunk beszélni. NEM, nem írom le a programot.
✔Kérlek figyelj arra, hogy nem válaszolok, ha nem ismered a társalgási etikettet. (Mordorból, ork nyelven nem írok, nem beszélek, nem tudom értelmezni)
✔ A cím titkos. Nem a nyugati aluljáró. Leszel kedves diszkréten megérkezni
✔ egy kedves beszámoló forgalmat generálhat nekem, míg újra tudunk időpontot egyeztetni 🙏🙏🙏

CSAK TELEFONON ADOK TÁJÉKOZTATÁST!

🆘️TANÁCS TELEFONÁLÁSHOZ: GONDOLD ÁT HOGY MIRE VAN SZÜKSÉGED! NEM DARÁLOM LE AZ ÁRAKAT, CSAK ARRÓL BESZÉLEK, AMI FONTOS NEKED!
😇Több okleveles nagyon tapasztalt masszőz vagyok, aki NEM FUTÓSZALAGOS! BESZÁMOLÓRA hivatkozni gyerekes csacskaság. Ember vagyok, az emberi kapcsolat kialakításához szükséges időt nem tudod megspórolni. A beszámolóim számából is látszik hogy a legtöbben többet is írtak rólam: tehát törzsvendégek, akikkel már működik a kémia. Kifejezetten szép testű és kellemes férfiakkal nyilván könnyebb kapcsolódnom, de testalkattól függetlenül amennyiben kedves jellemről van szó, nagyon hamar, általában az 1. alkalom végére sikerül.

CSAK TELEFONON ADOK TÁJÉKOZTATÁST!

⚠️KÖLCSÖNÖS SZIMPÁTIA? Micsoda butaság ez. NÁLAM CSAK OLYAN VAN, HOGY HIGIÉNIA ÜGYILEG FELKÉSZÜLT/NEM FELKÉSZÜLT. Viselkedni tud/nem tud valaki. Ennyi. Ilyen egyszerű. Nem a férjemet keresem, könyörgöm! 🤩 Viszont ezt nagyon szigorúan elvárom betartani.

CSAK TELEFONON ADOK TÁJÉKOZTATÁST !

✔🚫Belépést követően kézfertőtlenítés+infravörös homlokhőmérővel történő testhőmérséklet-kontroll van. Ezután eldöntjük, hogy foglalkozunk-e egymással. Amennyiben maradni szeretnél, az erre a célra kihelyezett ékszeres dobozban tudod elhelyezni az ajándékom. Ezt követi a tusolás fertőtlenítős tusfürdővel, valamint ha kéred, kikeverek a számodra professzionális szájöblögetőt. (oxit) A programok különböző csokorméretekkel válaszhatók, alap-illetve higiéniához kötött extra franciás.
❌Vendéget 115-120 kg felett, 55 év felett nem áll módomban fogadni, vedd figyelembe! Ha ettől függetlenül erőszakoskodsz, igazán hatékony elüldöző stílusommal találod szembe magad!
❌Alkohol-drog, indiszkrét megérkezés, lépcsőházban telefonálás, ápolatlan megjelenés kizáró ok.
Ha erre rongálással felelsz, a kamera rögzíteni fogja, tehát lesznek következményei.

CSAK TELEFONON ADOK TÁJÉKOZTATÁST!

AZ IDŐ NÁLAM NEM RELATÍV!
🚫🚮⚠️TILOS KÉSNI! Légy pontos! A te időd a megbeszélt időpontkor kezdődik.
⚠️Nálam mindenkire ugyanazok a feltételek vonatkoznak.Különböző hosszúságú programokat, 60-90-2-3-4-5 órát tudunk együtt tölteni.
✔A találkozás kizárólag a szalonomra korlátozódik, azon kívül nem ismerjük egymást.
😤A programodat nem tudom kitolni azzal az idővel, amit a telefonoddal töltesz.
😢😤😟A lefoglalt időtartamot utólag már nem tudod módosítani. A 90 percre tudok kedvezményt adni mivel covid van, de a 2 óra már az 1 óra 2x-ese! A 90 perc nem 2 óra.

VESZÉLYES KÍVÁNSÁGOK, SZEMTELENKEDÉSEK
💡 "Puncicsúszka", szex, stb
Aki képes úriemberként viselkedni, nem kerül olyan helyzetbe, hogy kitiltják! Ez egy szolgáltatás! Kedves csak azokkal vagyok, akiket szívesen fogadok, de kifejezetten ellenséges tudok lenni amennyiben nem világos a tiltás fogalma. Nem fogcsikorgatva dolgozom. Az én testem nem közkincs. Felnőtt nő vagyok, el tudom dönteni, kinek mondok igent és mire. Nincs talán, esetleg, nem tudom, stb. A NEM AZ NEM, CSAK AZ IGEN JELENT IGENT!

CSAK TELEFONON ADOK TÁJÉKOZTATÁST!

🛀MASSZÁZSOK

Betegség/elváltozás nevét szívesen hallom,SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉS híve vagyok
Választásodat kérlek előre jelezd, bizonyos masszázsok hosszabb előkészületet igényelnek!

ℹTöbb okleveles masszőz, természetgyógyász fitoterapeuta, masszázsoktató, (és más magasabb egészségügyis) vagyok, keleti-és nyugati masszázsokban igen jártas;a nagy esetszám miatt igazán tapasztalt:
HANGSÚLYOZNÁM: A MASSZÁZS NEM AZ ELŐJÁTÉK RÉSZE! AMIKOR MASSZÍROZLAK, A GERINCED MELLETTI IZMOKAT LAZÍTOM, ESETLEG KÜLÖNBÖZŐ TECHNIKÁKKAL IGYEKSZEM HELYREÁLLÍTANI A TARTÁSOD, NE SÍMOGASS, NE TAPOGASS! NAGY KONCENTRÁCIÓT IGÉNYLŐ FELADAT, TISZTELD MEG AZZAL MAGAD, (és engem) HOGY NEM HÁTRÁLTATSZ A MUNKÁMBAN! SEMMIKÉPP SEM SZERETNÉK KÁRT OKOZNI, BORDÁT TÖRNI, CSIGOLYÁT ROSSZUL RÖGZÍTENI!!!

💡LÁVAKAGYLÓ:meleg, wellness masszázs. Azért jobb a lávakőnél, mert a kagylók nem porózus felületűek, alaposan le lehet fertőtleníteni őket minden használatot követően. Kifejezetten télen esik jól!
💡arcmasszázs: , akupresszúrás pontokat végigmasszírozom, Doterra illóolaj élvezhető masszázs alatt. Az arcmasszázst általam kikevert, 100%hyaluronnal dúsított kozmetikai arckrémmel végzem (intenzív ránctalanító, száraz bőrre kifejezetten ajánlott )
💡PROSZTATAmasszázs: latexmentes kesztyűben végzem, a kezelés az anuson belül történik. Nem vállalom a műhibából eredő esetleges prosztatarák kialakulásának kockázatát. (A prosztatarák 80-90% az anális oldalon alakul ki annak, aki nem tudná!, a modern urológus is csak ultrahanggal vizsgálja, nincs fizikális vizsgálat pont emiatt a nagy kockázat miatt)
💡BAMBUSZmasszázs: elég kemény masszázs, mivel a mélyizmokat tudom megdolgozni a bambuszrúd-ak segítségével.
💡SHIATSU-masszázs-Ohashi Zen shiatsut tanultam, bele szoktam tenni a KÍNAI ORVOSI masszázsból is (TUINA)
💡Csúszkamasszázs: a kombinált masszázsprogram igazán kellemes részét képezi, teljes testtel és bőséges, meleg illatmentes olajjal történik
💡MASSZÁZSGÉPEK!-THUMPER-sportmasszázshoz-egy itthon csontkovácsok által kifejlesztett erős gépet vetek be az eredményesség érdekében-
-MASSZÁZSPISZTOLY-VIBRÁCIÓS MASSZÁZS-különböző fejek a problémás területeknek megfelelően, ZSÍRÉGETÉSHEZ, narancsbőr kezeléshez IS!
💡Gerincregeneráló, TRIGGERPONTOS egy alkalommal maximum 6-8 pontot ingerlek, nem szeretnélek örökre elkergetni :)
💡NYIROKMASSZÁZS: nyirokpangás, visszeres láb, ödémás testrész esetén felajánlom, de tudnod kell, hogy igazán fájdalmas kezelés. Ezt követően viszont 24 órán belül csökken a feszülő érzés a végtagokban...
💡Izomláz, esetleg pattanások a háton? Pattanásos hátat nem masszírozunk, iszapot tudok felajánlani, míg a lábmasszázsod tart. Időben jelezd, az iszapot frissen kell kikeverni, ne ezzel menjen el az idő!
💡Lingam masszázs:kreatív lingam masszázs, egyszerűen gyönyörű, művészi mozdulatokat alkalmazok, biztosan tetszeni fog! 😍
💡NURU szeánsz: bővebben telefonon érdeklődj, luxus alapanyag, ínyenceknek! Csak ha már ismerjük egymást 😉
☺ egyéni programot is lehet kérni, de csak ha már ismerjük egymást! Rugalmas, kreatív vagyok (fürdőkád, testradírok, fürdősók, engem is lehet érinteni, hajfétis program stb.)
paraffinos kéz-lábápolás
testradírozás

CSAK TELEFONON ADOK TÁJÉKOZTATÁST!

🤩Kényeztetés....csak engedd el magad 🤗
🕯✍
A lingam masszázs során elnyújtom a kényeztetésed amennyire csak lehet, de nem vagyok híve a száraz orgazmusnak, mivel tudományos tény, hogy a prosztata rendszeres ürítése tenne jót. 😉 Azért gyere, hogy jól érezd Magad. Nálam nincs elvárás, sem ítélkezés ami a méretet és a teljesítményt illeti. Amikor nálam vagy, egymásra igyekezzünk koncentrálni, nekem a TE boldogságod a legfontosabb- próbáld kizárni a zavaró gondolatokat! A potens férfiakat részesítem előnyben, impotencia esetén kérlek menj urológushoz és kardiológushoz is! Nem az én feladatom az egészségügyi háttér feltérképezése. Amennyiben pornófüggőség miatt vagy pszichés önbecsülés letörés miatt alakult ki, viszont tudom kezelni, de erről őszintén kell tudni beszélni hogy tudjak segíteni.

🍽 Mindig egyél kérlek kezelés előtt valamit, nehogy elájulj nekem! :) Természetesen a reggeli-délelőtti órákban mindig van gyümölcs, keksz, rágcsálnivaló, "kismacskás" péksüti, /croissant, /szendvics, de általában délután már nem igazán élvezhető,( addigra elfogy) darálós kávéfőzőm van, kávéval, cappuccinoval, teafélékkel és 1 adagos premium vízzel, gyümölcslével tudlak kínálni.

Vércukrot, vérnyomást, súlyt, véroxigént tudunk mérni, illetve természetesen a különleges szituációra tekintettel HIV teszt is van, mely 1-3 csepp vérből 20 perc alatt elvégezhető.

Szeretettel és nagy odafigyeléssel, mindig tisztán és egészségesen várlak!
Enci 🤗

CSAK TELEFONON ADOK TÁJÉKOZTATÁST!
Mert miből is kellene tudnom, hogy nagykorú vagy ha kamu fotóval, valami névvel, eldobható telefonszámmal írogatsz nekem? .... ?
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:30 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:168 cm
Súly:55 kg
Mellbőség:85 cm
Derékbőség:60 cm
Csípőbőség:90 cm
Szemszín:zöld
Haj:hosszú
Hajszín:szőkésbarna
Alkat:sportos
Bőrszín:fehér
Dohányzik:nem
Plasztikázva:NEM
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Saját oldal://encirendeloje.beszamolok.com
Tetszett
5.0
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
5.0
Higiénia
5.0
Arc
5.0

Elérhetőség
Hétfő08-20h
Kedd08-20h
Szerda08-20h
Csütörtök08-20h
Péntek08-20h
Szombatnem elérhető
Vasárnap12-17h, csak előre egyeztetve
Elérhető
4.8
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora25-tól 50-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 6. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobakád
5.0
Tetthelytatami és masszázspad
Bulikra is megynem
Parkolásőrzött parkoló a közelben
4.3
Odatalálás
5.0
Tömegközlekedés
4.9
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
5.0
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
5.0

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákCsúszkamasszázs
Sportmasszázs
Svédmasszázs
Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Zsírégetőmasszázs
Gyógymasszázs
Talpmasszázs
Akupresszúra
Arcmasszázs
ESZO masszázs
Fejmasszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lávaköves masszázs
Lingam masszázs
Prosztatamasszázs
Shiatsu masszázs
Tantra masszázs
Nuru masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
5.0
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
5.0
Szakszerűség
5.0
Erotika
4.8
Korrektség
5.0
Megérte
5.0
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Kölcsönös franciabővebben telefonon
5.0
Natúr francia (előjátékként)extra
5.0
Natúr francia végignincs megadva
Személyiség
Kedvenc italomHálás, boldog vendég szavai😍
Kedvenc ételemFeh-ch-folyadékbő-rostdús zsírszegény étrenden vagyok
Kedvenc édességReggel 8:00-9:00 tudlak tájékoztatni általában
Kedvenc virágomLótuszvirág, japán cseresznyefa, jázmin, szantál
Kedvenc férfi parfümA szőrtelenítés-ott-beletartozik a higiéniába
Kedvenc női parfümCreed, Cartier, Rituals
Kedvenc könyvemA naptáram. /Popper összes, Nietzsche, festészet
Kedvenc filmemdivatbemutatók
Kedvenc pózomLágyan érj hozzám....nem challenge
CsillagjegyemNyilas
Kedvenc zenémOxytocin (Billie Eilish)
Legextrémebb szexuális kalandomLégy pontos!Maximum 10 percet várok
Kedvenc autó márkámUV-C orvostechnikai eszköz fertőtleníti a rendelőm
Férfi ideálomHálás, boldog, igényes férfi😍/ Chris Hemsworth
Leszbikus kalandomMasszázsra várlak! 🤗Enci_relax kiemelt beszámolói

Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Enci_relax


Üzenet küldése
Nem online
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 140 vendég

Hirdetését kedveli 1433 vendég

Hogyan viselkedj Enci_relax erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

21-10-26Reagált samator beszámolójára

21-10-25samator róla szóló beszámolója kikerült

21-10-25Hirdetés szerkesztés

21-10-22Kép feltöltés

21-10-12BBG187 beszámolója visszaküldve
Az admin megjegyzése:
Beszélni magyar ??:) E!gyszer márisszaküldtem, hogy ez nem beszámoló. Odáig nem jutottál el, hogy időpontot egyzetess a hirdetővel. Mivel még egyszer beküldted ugyanazt amit egyszer visszaküldtem, kezdem érteni milért volt sikertelen a telefonbeszélgetésetek, és miért nem kaptál időpontot... :)

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Beszélgetés Enci_relax erotikus masszázs beszámolói kapcsán


2021-10-26 18:13:53
Felejtős! A vélemény szabad. Lehetnek, különbözőek, nem kell feltétlenül egyezniük.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:samator)

2021-10-26 17:46:56
Samator. Partner nélkül nincsenek élmények, ezért gondolom azt, hogy megérdemel egy korrekt és jól részletezett külső bemutatást, ami a tisztelet kifejezésének is az egyik formája, nekünk olvasóknak segítség egy jó döntéshez.
Amit láttál, érintettél azt kellett volna bővebben megírnod, nem a képekre hivatkozni, ami tetszik nem tetszik, számomra semmitmondó bemutatás.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:samator)

2021-10-26 13:09:23
Waldau! Az illendőség valóban játszott némi szerepet az írás közben. De nem gondolom, úgy hogy sok mindent kihagytam volna.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:samator)

Enci_relax
V.I.P. SZTÁR hirdető
2021-10-26 10:21:21
Kedves Waldau! Elnézést kérek minden istennős beszámolóíró nevében, ha jól számolom, ez a 48.! a sorban!!! masszőz kategóriában. Biztosan ők tévednek és neked van igazad.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:samator)

2021-10-26 09:27:19
A beszámoló hosszú ezzel szemben annyira nem érdekfeszítő, hogy fentartsa az érdeklősést. A tényszerű adatok mégis hiányosak, feltételezem illendőségből nem részletezted a külsőt.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:samator)