ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek

Mai fogadóruha :)AMM-ZEN shiatsuNyers_2019.12.Nyers_2019.12.Nyers_2019.12.Nyers_2019.12.Nyers_2019.12.

Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

ENCI bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


:* Enci boudoirja nyitva áll :* (nincs vtr funkció!) A LAKÁSBAN UV-C STERILIZÁLÓ légtisztító MŰKÖDIK! Eddig is minden steril volt, kissé pedantériás vagyok. Kedves Uram, Isten hozott :))
RENDELŐM KAMERÁVAL és TÁVFELÜGYELETTEL VÉDETT terület...sapkában és napszemüvegben nem nyitok ajtót. IGÉNYES, diszkrét úriembereket várok, akik tudják, kihez és miért érkeznek. ;) A bemutatkozást évek tapasztalata alapján úgy állítottam össze, hogy a gondolkodó ember számára egy világos kép álljon össze rólam, ezzel is megkönnyítendő a választást. Sokan szeretnek csak a képek alapján választani:D Ám van egy rossz hírem: csak 2-3 különleges Úr számára van időpontom egy nap, az időmet nem szeretném felületes emberekre elpazarolni.

KÉPZETT SZAKEMBER VÁR
*** 5 éve masszírozok, stabil visszatérő vendégkör jellemez. Felsőfokú egészségügyi végzettségem van, emellett 8 okleves masszőz vagyok, természetgyógyász képesítést ebben az évben szereztem. Nagyon szeretem ezt a közeget, reggel vidáman ébredek, az embereknek való segítségnyújtás motivál, úgy hiszem, ez hivatás a számomra, melyet szeretettel tudok végezni :) Hozzáállásom határozott de végtelenül emberséges, holisztikus.

Fel tudom ajánlani a TERÁPIÁS TRIGGERPONTOS masszázst,GERINCREGENERÁLÓ masszázst
LÁVAKAGYLÓ masszázst (nagyon exkluzív!!!, nálam először! -meleg wellness masszázsforma:) )
BAMBUSZmasszázs, (bambuszrudakkal, mélyizom masszázs, azért ez elég kemény masszázs...) )
masszázsgép ( THUMPER-ismert sportgép, a nagyon merev izmokhoz. Nem kell félned, hogy olcsó gagyival dolgozom, tessék, róla van szó: http://thumper.hu/shop/product/mini-pro-masszazsgep )
SHIATSU--japán eredetű masszázs (Ohashi-Zen shiatsut tanultam, lassú, kíméletes kimozgatásokkal dolgozom, legfontosabb a fájdalommentesség!
A talptól indul mindegyik masszázs, reflexpontokat ismerem természetesen. (akupresszurát alkalmazok a talpon)
Arcmasszázs: akupresszurát alkalmazok az arcon, a nyak és vállöv beletartozik
TANTRA-mindegyik erotikus program részét képezi, mely során megmutatom a lingam masszázst, ha kéred légzéstechnikával, magömlés nélküli ejakulációval (talppal, lábbal is szívesen megmasszírozlak, esetleg tudsz kérni tőlem prosztatamasszázst, melyet latexmentes hártyaszerű kesztyűben végzek a sérülések elkerülésének érdekében megelőzve a prosztatarák kialakulását/gyengébbek kedvéért/)
NURU: a masszázs különleges és kifejezetten drága nurugéllel történik, /mivel hamar kihűl a gél, nyáron tökéletes választás/ebben az esetben csak tantra a program, első találkozás alkalmával nem vállalom, tőled megfelelő mentalitást igényel
Csúszkamasszázs: meztelenül végzem, teljes testtel, de az intim területeimet nem használom, ne is kérj erre, azonnal elküldelek, a programod itt ér véget
DoTerra illóolajokkal (szelíd gyógymód, orvosi tisztaságú extrán magas minőségű illóolajkeverékek) dolgozom, cheer, thinker, console, brave,anchor, align, arise, air-ezek közül tudsz választani az arc-testmasszázshoz, illetve on guard golyócskát tudsz kérni ha úgy érzed, gyengülőben van az immunrendszered.
FONTOS! Mivel sokféle masszázst ismerek, a tested állapotának megfelelően variálom a választott masszázstípust így növelve a masszázsod hatékonyságát. Nincs két egyforma ember, számomra nem egy munkadarab vagy, hanem egy élőlény.

Néhány gyakori kérdés:
Masszázs nélküli csak kényeztetős program? NINCS! ÉLVEZD hogy valaki végre rendesen átgyúr. Ha nagyon irányíthatalan, ha fegyelmezetlen vagy, nyúlkálsz, tapogatsz, tiszteletlen vagy, a masszázs során nem veszem figyelembe a fájdalomküszöböd.
Harapdálás, popsicsapkodás, száraz kézzel csiklódörzsölés, szárazon ujjazás, kényszerfrancia??? NINCS! olajosan fogsz felöltözni, instant kidoblak, no excuse. Nem elviselésterápia, alázás, hanem masszázs a program intimitással fűszerezve.

IDŐPONT
AZ IDŐPONTOT LEGKÉSŐBB EGY NAPPAL ELŐRE próbáld meg LEFOGLALNI!
Uram, többen szeretnétek eljönni hozzám mint amekkora a kapacitásom. Ezért elsősorban vtr bejelentkezést fogadok, másodsorban telefonos bejelentkezéseket. (Vtr a legmegbízhatóbb a megérkezésed es a biztos időpontod szempontjából)
TELEFONON REGGEL 8:00-9:30, 12:00-12:45 között van mód hogy időpontot egyeztessünk, ( PERSZE HA ÉPP NEM DOLGOZOM) Ha nem érsz el, küldj egy sms-t melyben leírod korod, keresztneved, hogy mikor szeretnél jönni.
EGYEZTETETT IDŐPONTOT reggel 7-9 között kötelező MEGERŐSÍTENI ha elmarad, nem várlak, odaadom másnak az időpontod.
Viber, sms: nem adok információt, SZEMÉLYTELEN! (Viberen ne hívj fel, illik egy telefont hagyományosan indítani)
SZOMBAT-VASÁRNAP - ELŐRE FOGLALD LE, népszerű időszak!

AZ IDŐPONT AKKOR A TIÉD, HA VÁLASZOLTAM, HOGY IGEN, BEÍRTALAK, TUDSZ JÖNNI!!

.....az Úriember ismérve a TISZTELETTELJES ÉRTELMES VÁLASZTÉKOS KOMMUNIKÁCIÓ......... :* Köszönöm :*

A TERMÉSZETEM
A pandémia előtt is mindig minden steril volt, most, hogy a covidra is figyelni kell, a szalonomban orvosi rendelői philips aetaire tisztítja a levegőnket. A higiéniára és a megjelenésre nagy hangsúlyt fektetek. Diszkrét megérkezésedet követően az ajtóban mindketten eldöntjük, lesz folytatás avagy sem. Egy végtelenül kedves, barátságos személyt ismerhetsz meg bennem, olyan Nőt, aki végtelenül szenvedélyes is. Harmóniában vagyok önmagammal, öntudatos, önérzetes nő vagyok, átlátok a játszmákon, nem lehet manipulálni, legjobb ha normális , magabiztos, nyugodt természeteddel igyekszel inkább lenyűgözni. ;)

Ahol várlak: Régi építésű házban, (legjobb álca) kevés lakóval, (vastag falakkal;) ) titkos mesés luxus magánszalonban várlak, ahol minden adott a háborítatlan kikapcsolódásodhoz.
Viselkedéskódex
(Hogy ne hozd Magad kellemetlen helyzetbe, segítek!)

AZ IDŐ
Elvem, hogy mindent korrekten előre egyeztetünk,
a helyszínen nem részletezzük. Az időtartam és a benne foglalt programtevékenység szorosan összefügg. Tudnod kell, hogy kész napirendem van. Ha késel, ne engem büntess miatta. Legyél korrekt és ha valamin szeretnél változtatni, azt időben közöld is velem. Nyugodj meg, azt az időt csak Rád szánom, érted vagyok. Köszönöm! :*
******FONTOS!***** A vállalásokat illetően nem veszi ki jól magát, ha teszem azt program közben találod ki, hogy te aktust (is) szeretnél a telefonban előre egyeztetett és a csokorméretet látva általad jóváhagyott masszázs és kényeztetés helyett. Tudtad, hova és kihez jössz. Komolytalan, nem szavahihető kisfiúkat sajnos nem áll módomban újra vendégül látni.

*időpontot nem lehet elfelejteni, lemondani legkésőbb aznap reggel 9-ig van mód és 1-nél nem többször! KÖSZÖNÖM hogy megérted.

*aki 10 percnél többet késik és erről nem szól, nem fogadom, mert az bármilyen más mocsokságra is képes...(ha az én hibám, egyértelmű, hogy nem erről van szó, de erről minden esetben tájékoztatlak! -emberek vagyunk...)
*aki nem jelez ám mégsem jelenik meg a leegyeztetett időpontban, legközelebb időpontot a teljes lefoglalt időtartam kiegyenlítése mellett foglalhat jutalmul a gerinctelenségéért
DISZKRÉCIÓ! -ne ismételd a kapukódot, ne ismételd, hova jössz, ne mondd ki a nevem, csak hümmögj! Nyugodj meg, végy mély lélegzetet. Én is emberből vagyok.

-Ajándék-
A tusolást megelőzően tedd bele a dobozba, így lélekben rá tudok hangolódni a programodra. Uram, ez intim diszkrét szituáció, NE TEDD TÖNKRE SZÁNDÉKOSAN A HANGULATOT! ///mivel vagyok annyira igényes, hogy nem ott fogadlak ahol lakom, nem tartok értéket a lakásban, nem tudok visszaadni, pontosan gondold át, mire vágysz!///

Tehát hogyan készülj velem egy találkozásra? :)
*légy egészséges minden szempontból, szedd a vitaminjaidat, jàrj szűrésekre. Figyelj oda Magadra:)
* borotváld le vagy legalább tartsd karban az intim területeket, nem lehetőség hanem feltétel hogy ehhez kívánatossá teszed magad /(tehát nincsenek rejtett költségek, meglepetés extrák mint másnál)
*vágd le a körmöd, krémezd be a kezed, valahogy intézd el, hogy ne szúrjon az arcod (ne okozz nekem sérülést)
*fontos az alapvető szájhigiéné betartása- randi előtt legkésőbb 3 órával moss fogat ha átlagos fogkefét használsz a mikorsérülések kockázatának elkerülése érdekében, ha ez nem lehetséges, akkor használj egy kicsit több szájvizet vagy cseréld le ultrahangos fogkefére a már meglévőt. Az nem okoz sérülést.
*gondold át hogy miben tudok segíteni, mivel tehetném szebbé a napod :)
* ha teheted, igyál jó sok ananászlevet ;)
*rendszeresen nálam felejtődnek ékszerek, karórák. Tedd meg hogy ezeket inkább előre leveszed vagy ne szórd szét a lakás több pontján ha magaddal hozod
*ha már ismerjük egymást is ugyanúgy be kell jelentkezned legalább egy nappal előre, nincs beugrás, mert éppen erre jártál...
* ne feledd: attól, mert találkozunk/-tunk néhányszor, nem nézem el ha tiszteletlenné válsz irányomban, esetleg elfelejtesz rendesen letusolni, hónalj, altest, száj....minden találkozó más, ha nem biztosítod a feltételeket, nem tudom hozni a tőlem megszokott maximumot
*ha még nem találkoztunk, kérlek olvass bele a beszámolóimba, kiváló referenciának tartom őket. Amint látod, legtöbb esetben jobban sikerül a találkozó mint hitték, de ehhez összehangolódásra van szükség. Profi vagyok, ha hagyod hogy érezzelek és tegyem a dolgom.

Szépen kérlek akkor keress, ha tudod, mit jelent a diszkréció, a pontosság és a korrektség. Nekem kincset érnek ezek a találkozások mert imádom a különleges férfiakat, imádok ráérezni, hogy ki milyen és szerintem csodálatos egy szép férfitest!
Élményben gazdag napot kívánok! :*
//a diszkrét gyógyítótündér//

(Lányok! Ezt a hirdetést a vendégek számára adtam fel. A szöveget ne másoljátok, nem adok rá engedélyt, ettől nem lesz több visszajáró vendégetek minthogy a szervíz, háttértudás más.Számotokra oktatást nem vállalok. Áskálódókat, kényszeres pletykálókat, hátamon felkapaszkodni vágyókat, más tollával ékeskedőket tiltottam. Kizárólag a szakmai kommunikációra vagyok nyitott, amennyiben bármilyen tudásmorzsa fellelhető azokban a szép fejekben ;) Köszönöm a megértést! )
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Hogy ne legyen gond az állóképességgel a randin:
alkalmi potencianövelők!
Adottságok
Neme
Életkor:29 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:168 cm
Súly:55 kg
Mellbőség:85 cm
Derékbőség:60 cm
Csípőbőség:90 cm
Szemszín:zöld
Haj:hosszú
Hajszín:szőkés-vörös
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:fehér
Dohányzik:nem
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Tetszett
5.0
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
5.0
Higiénia
5.0
Arc
5.0

Elérhetőség
Hétfő08-20h
Kedd08-20h
Szerda08-20h
Csütörtök08-20h
Péntek08-20h
Szombat12-18h, csak előre egyeztetve
Vasárnapnem elérhető
Elérhető
4.9
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora23-tól 55-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 6. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobakád
5.0
Tetthelyágy
Bulikra is megynem
Parkolásőrzött parkoló a közelben
4.2
Odatalálás
5.0
Tömegközlekedés
4.9
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
5.0
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
5.0

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
Csúszkamasszázs
Svédmasszázs
Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Zsírégetőmasszázs
Gyógymasszázs
Talpmasszázs
Akupresszúra
Arcmasszázs
ESZO masszázs
Fejmasszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lávaköves masszázs
Lingam masszázs
Prosztatamasszázs
Shiatsu masszázs
Tantra masszázs
Nuru masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
5.0
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
5.0
Szakszerűség
5.0
Erotika
4.8
Korrektség
5.0
Megérte
5.0
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Kölcsönös franciabővebben telefonon
5.0
Natúr francia (előjátékként)extra
5.0
Natúr francia végigvan
Natúr francia végig mehet(bővebben telefonon):testre, szájba
Natúr francia végig mehet:(NINCS!):lenyelés, arcra, hajra, popsira, gumiba
Személyiség
Kedvenc italomNincs rossz szokásom. Se cigi, sem alkohol, drog meg plàne nem.
Kedvenc ételemNagyvonalú férfiak :)
Kedvenc édességNálam reggel van sor időpontért! :)
Kedvenc virágomLégy diszkrét :) Ne áruld el hova jössz.
Kedvenc férfi parfümMinden nap ápold a tested, öltözz fel szépen. Nem szemetes... :)
Kedvenc női parfümCreed
Kedvenc könyvemAlmási Kitti:Irigység,kibeszélés,rosszindulat
Kedvenc filmemAkire hasonlítok: Kitana https://youtu.be/DM3fGylYsaM
Kedvenc pózomKedvesség, bizalom, gyengédség. Masszőz vagyok!
CsillagjegyemSkorpió
Kedvenc zenémhttps://youtu.be/u9QLiefnoDE Rachmaninoff piano co
Legextrémebb szexuális kalandomNálam reggel van sor időpontért! :)
Kedvenc autó márkámAmivel pontosan érkezel.
Hány évesen vesztettem el17
Férfi ideálomMegtartja amit ígért. Egészséges, 110 kg alatti
Leszbikus kalandomNálam reggel van sor időpontért! :)ENCI erotikus masszázs Budapest-702308682
Kiemelt beszámolói

Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
MissX


Üzenet küldése
Nem online
utoljára online:2020-06-01 15:55:22
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 129 vendég

Hirdetését kedveli 1269 vendég

Hogyan viselkedj ENCI erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

20-05-29Reagált Atti781 beszámolójára

20-05-29Atti781 róla szóló beszámolója kikerült

20-05-17Hirdetés szerkesztés

20-05-15Visszatérő hirdetőnk

19-12-11Hirdetés szerkesztés

Beszélgetés ENCI erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.