Megerősítette, ma NEM elérhető!
Megerősítette, holnap NEM elérhető!

ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek

nurumasszázshoz-nagyon csúszik, nyáron a legjobbMai fogadóruha :)


Van arcos képe, de csak Nagytudású rangtól látható!
Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

ENCI bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


RENDELŐM KAMERÁVAL ÉS TÁVFELÜGYELETTEL VÉDETT TERÜLET! UV-C STERIL levegőjű szalonomba várlak! 😍 Biztonságos, tiszta,igényes környezet 😍

Drága Uram, Isten hozott! :)
30 éves, gyakran sportoló, EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT ÉLŐ, nagyon igényes fehérbőrű magyar nő vagyok és gyermektelen. Ha meg szeretnél látogatni, mindenképp olvass tovább! :)

IDŐPONTEGYEZTETÉSRE TELEFONON, VAGY VTR+TELEFONON VAN LEHETŐSÉGED. Ha nem érsz el első hívásra, hagyj egy üzenetet melyben leírod korod, keresztneved és hogy milyen intervallumban szeretnél jönni. Amint lehet, visszacsörrentelek egyszer, vagy válaszolok az üzenetre. Amennyiben 24 órán belül nem érkezett válasz, kérlek ismételd meg a megkeresést. VTR egyeztetésre is van lehetőséged, ha van 1 ajánlásod. VTR + telefon ebben az esetben az időpontegyeztetés módja. AZ IDŐPONT AKKOR A TIÉD, HA NYUGTÁZTAM AZ IDŐPONTOD. A PROGRAMOD REGGELÉN 9-IG PEDIG VÁROM A MEGERŐSÍTÉST.
(MINDEN NAPOM ELŐRE MEG VAN TERVEZVE. Modern nő vagyok, aktív életet élek. Járok: körmöshöz, fodrászhoz, kozmetikába, edzésekre, vizsgálatokra rendszeresen. Más jellegű munkám is van. Ha nem jelentkezel be időben, nem tudsz jönni, sokat vagyok távol)

HOGYAN KÉSZÜLJ VELEM EGY TALÁLKOZÁSRA?
(elnézést attól, aki elérhető az értelem útján, de eme társadalom egy jelentős részére sajnos ez nem igaz)

Amint látod, nálam van egy extra kényeztetési lehetőség. Ezt higiéniához is kötöm, ezért elvárom a szagtól, nemibetegségtől és a szőrtől való mentességet. ( Ez alatt az intim higiéniát értem főleg, természetesen. Én is szőrtelen vagyok odalent. A szőr tartja a szagot, a baktériumokat, számomra nagyon kellemetlen kényeztetni egy ilyen testrészt) Amennyiben ezt nem tudod teljesíteni, nem vállalom, kézzel történik a kényeztetés, vagy elutasításra kerül részemről. A fürdőszobában steril körülmények, iparilag tisztított egyiptomi pamut törölközők, köntös és szállodában megszokott bekészítés fog várni. CSAK MAGADAT KELL HOZNOD! 😉 (Félreértést szeretnék eloszlatni: szeretem csinálni, de nem vagyok hajlandó magyarázkodni elégtelen higiénia esetén. Amikor alapból vállaltam, borzasztó állapotokat tapasztaltam, nem sírom vissza azt az időt és áldom az eszem, hogy ezt kitaláltam. BOCSÁNAT, de úgy érzem, felelősséggel tartozom a vendégkörömért. )

AJÁNDÉK

Ajándékom mértéke tartalmazza a lefoglalt időtartamot a benne foglalt programmal együtt. Átadás menete: érkezést követően, fürdőszobalátogatás előtt, diszkréten, kisdobozba elhelyezve. Alkudozásnak helye nincs! Amit a telefonban megbeszélünk, a helyszínen nem változik, így nem említjük. KÉSÉS ESETÉN A PROGRAMODAT NEM TUDOM KITOLNI. A MEGBESZÉLT IDŐRE KÉSZÜLÖK EL, NEM VAGYOK ÓRANÉZEGETŐS, DE A FÉL ÓRA CSÚSZÁS, IDŐHÚZÁST NE BESZÁMOLÓÍRÁSSAL AKARD KIFIZETNI! (Bár szeretem ha emléket állítanak a közös élményeinknek, a bárminemű seftelés miatt ne csodálkozz, ha kitiltalak. Légy normális Úriember, elvégre 18 éves elmúltál. Nagyon durván ki foglak nevetni ha megérzem hogy megpróbálsz visszaélni a helyzettel és kihasználod a helyzetből eredő fölényedet )

MIÉRT LETTEM MASSZŐZ? :)

Nem masszőznek készültem, eredetileg felsőfokú egészségügyis diplomám van. Véletlenül találtam erre a lehetőségre, amit aztán nagyon megszerettem. Kiderült, hogy a vendégek nagyon szeretnek a gyógyító társaságomban lenni, ami nemis csoda, mivel a mosolygó hangomat és a szeretetteljes érintéseket az édesanyámtól örököltem. :) Mérhetetlen kedvességemet eufemizmussal egészítem ki. Ha visszaélsz vele, a kommunikáció megváltozik. Vedd figyelembe, hogy érzelmekkel teli nő vagyok!

(elnézést attól, aki elérhető az értelem útján, de eme társadalom egy jelentős részére sajnos ez nem igaz)
NE ABUZÁLD A MASSZŐZT! A BECSÜLETEM NEM ELADÓ! A NEM AZ NEM! //Bizony, én vagyok az, személyesen, az ország legismertebb olyan masszőze, aki KITILT ha rosszul bánsz velem. Teljesen felesleges arra apellálnod, hogy félisten vagy, esetleg tiéd az ország, Neked mindent lehet. TARTSD BE A KERETEKET ÉS AKKOR JÓBAN LESZÜNK. Nem vagyok az a megvesztegethető gerinctelen típus...ha tiltásról van szó, nem szoktam vacillálni. Jaaj. Hogy bírja el az EGO-d? 😂 Lehet, de én meg a fájdalmat
és a felnőtt férfiak nevelését nem szeretem. Köszi, bocsi 😍


MASSZÁZSOK
Nyugodtan panaszkodj. Ez TÉNYLEG egy ilyen hely.
Betegség/elváltozás nevét szívesen hallom, -ha arról van szó, SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉS híve vagyok-HATÉKONY MASSZÁZS=ELÉGEDETT VENDÉG

LÁVAKAGYLÓ:meleg, wellness masszázs. Azért jobb a lávakőnél, mert a kagylók nem porózus felületűek, alaposan le lehet fertőtleníteni őket minden használatot követően.
Talpmasszázs, arcmasszázs: az akupunktúrához hasonló, bár a kezelés nem tűvel, hanem az ujjaimmal történik, ún. akupresszúra. Nem kell tartani tőle, nagyon kellemes, lazító, fájdalommentes. Választható az arcmasszázshoz többféle Doterra illóolaj
PROSZTATAmasszázs: kizárólag kesztyűben vagyok hajlandó ezt végezni, a kezelés az anuson belül történik. Nem vállalom a műhibából eredő esetleges prosztatarák kialakulásának kockázatát.
BAMBUSZmasszázs: elég kemény masszázs, mivel a mélyizmokat tudom megdolgozni a bambuszrúd segítségével.
SHIATSU-masszázs-Ohashi Zen shiatsut tanultam, a hasznos ringató fogásokat minden hátkezelés nyitányaként elő szoktam venni, de persze kérhető önmagában is.
Csúszkamasszázs: a kombinált masszázsprogram igazán kellemes részét képezi, teljes testtel és bőséges, meleg illatmentes olajjal történik
Masszázsgép-sportmasszázshoz-egy itthon csontkovácsok által kifejlesztett erős gépet vetek be az eredményesség érdekében
Gerincregeneráló, TRIGGERPONTOS egy alkalommal maximum 6-8 pontot ingerlek, nem szeretnélek örökre elkergetni :)
NYIROKMASSZÁZS: nyirokpangás, visszeres láb, ödémás testrész esetén felajánlom, de tudnod kell, hogy igazán fájdalmas kezelés. Ezt követően viszont 24 órán belül csökken a feszülő érzés a végtagokban...
Izomláz, esetleg pattanások a háton? Pattanásos hátat nem masszírozunk, iszapot tudok felajánlani, míg a lábmasszázsod tart.
Lingam masszázs: ha nincs kapcsolatod a testeddel, különleges terápiámmal tudok rajtad segíteni. Haladók megtapasztalhatjak a magmegtartás képességét is. A masszázs kézzel történik. Nem fejés-verés! Az nem masszázstechnika. Aki a verést masszázsnak érzi, sürgősen nézegessen ilyen videókat kezdetnek ;) Sohasem késő a szexuális kultúrát fejleszteni.
NURU szeánsz: bővebben telefonon érdeklődj 😉

TUDD, HOVA ÉRKEZEL
/nőtanulmányozás/

Első alkalommal ismerkedünk, ne várj csodát. Nem ismerem a tested, meg fogom kérdezni, hogy mit szeretsz? Ugyanez kérlek, fordítva is működjön. :) Kérlek, ne elvárásokkal érkezz a programodat illetően és főleg ne követelj olyat amit nem vállalok. Szeretem én is jól érezni magam, de ennek az orgazmus nem feltétele! Nem vagyok aki megjátssza, de képes vagyok rá megfelelő összehangolódás és bizalom esetén. Ha nem szeretem az érintésed, jelezni fogom, HA SZERETEM, AZT IS. Segítek a testem feltérképezésében ha látom hogy nem jó úton jársz. FONTOS! Amikor nálam vagy, velem foglalkozz, nem érdekel, ki milyen és korábban, vagy mással milyen volt. Én is egyedi génkészlettel rendelkezem, ahogyan mindenki. Nem szeretek felnőtt embereket nevelni, de ha muszáj..... CSAK A MOST VAN. Ne rontsd el....

A rendelőm maximálisan felszerelt, belsőépítészeti szempontból a masszázs szempontjainak megfelelően kialakított, nagyon diszkrét lakás vastag falakkal, régi építésű házban kevés lakóval. Nem a szalonban élek, vedd figyelembe, nem tudok váltópénzzel szolgálni! Azoknak ajánlom magam és a szolgáltatásom, akik nem szeretnének semilyen kellemetlen szituációba kerülni, nem akarják a papírfalakon átszűrődő hangokat hallgatni, fürdőre várni,(idegen férfi után tusolni) aki számára iszonyúan fontos a diszkréció és a steril környezet. Tőlem 100% hogy nem kerül ki Rólad semilyen információ! Nem adlak-veszlek "kolléganőkkel" és röhögcsélek rajtad, mivel nincsenek! Lehetséges, hogy nem az átlagot képviselem, de a kialakult vendégköröm tagjai sem éppen az átlagot keresik. Nagyon boldoggá tenne, ha sikerülne megtalálnunk egymást. :)

Kicsit tényleg elvetemült vagyok ;)
A fürdőmben egy csepp vérből akár hiv tesztet is végezhetsz. Nálam germicidlámpa került beszerelésre amivel műtőt szoktak sterilizálni, de ez a rendelői verzió, kiszűr minden vírust, gombát és szagot. Teljesen biztonságos a használata, nem ózon, semilyen káros anyagot nem bocsát ki. Sokkal hatékonyabb a szénszűrős, ionos berendezéseknél.
ELNÉZÉST ATTÓL AKINEK EGYÉRTELMŰ, DE SAJNOS NEM MINDENKI SZÁMÁRA VILÁGOS A TÉNY, HOGY:
(Ahogyan az a fentiekből szándékaim szerint kitűnik, nem fogadok mindenkit. A vendégeim igényes Úriemberek, akikkel szeretek időt tölteni. Azért hirdetek, mert a covid miatt megüresedett néhány hely. :) Nekem kevés, hogy felkészülsz a rózsaszálakból. Nem szeretnék fintorogva elviselni semilyen szagot, félek a betegségektől, vigyázzunk egymásra! Az ajtóban én is szeretem eldönteni, hogy el tudom-e képzelni hogyha hozzámérnél. Ki milyen virágot szakít, azt szagolja, mint a mondás tartja! :) Az itteni aktivitáshoz: Masszőz vagyok, nem cirkuszigazgató, Uraim! Időpontegyeztetésre tartom fent az elérhetőségeimet, aki normális, az megérti, aki nem, azon pedig nem a masszázs fog segíteni, lássuk be..... ;) Köszönöm a megértést!


Várlak Drágám csodás kikapcsolódásodra, privát egyedi luxusszalonomban! :)

/pihenj egy kicsit, megérdemled hogy egy vérprofi vigyázzon Rád! :) /

Enci :*
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:30 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:168 cm
Súly:55 kg
Mellbőség:85 cm
Derékbőség:60 cm
Csípőbőség:90 cm
Szemszín:zöld
Haj:hosszú
Hajszín:szőkés-vörös
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:fehér
Dohányzik:nem
Plasztikázva:NEM
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Saját oldal://encirendeloje.beszamolok.com
Tetszett
5.0
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
5.0
Higiénia
5.0
Arc
5.0

Elérhetőség
Hétfőnem elérhető
Keddnem elérhető
Szerdanem elérhető
Csütörtöknem elérhető
Pénteknem elérhető
Szombatnem elérhető
Vasárnapnem elérhető
Elérhető
4.9
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora30-tól 55-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 6. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobakád
5.0
Tetthelyágy
Bulikra is megynem
Parkolásőrzött parkoló a közelben
4.2
Odatalálás
5.0
Tömegközlekedés
4.9
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
5.0
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
5.0

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
Csúszkamasszázs
Svédmasszázs
Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Zsírégetőmasszázs
Gyógymasszázs
Talpmasszázs
Akupresszúra
Arcmasszázs
ESZO masszázs
Fejmasszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lávaköves masszázs
Lingam masszázs
Prosztatamasszázs
Shiatsu masszázs
Tantra masszázs
Nuru masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
5.0
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
5.0
Szakszerűség
5.0
Erotika
4.8
Korrektség
5.0
Megérte
5.0
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Kölcsönös franciabővebben telefonon
5.0
Natúr francia (előjátékként)extra
5.0
Natúr francia végigvan
Natúr francia végig mehet(bővebben telefonon):testre, szájba
Natúr francia végig mehet:(NINCS!):lenyelés, arcra, hajra, popsira, gumiba
Személyiség
Kedvenc italomNincs rossz szokásom. Se cigi, sem alkohol, drog meg plàne nem.
Kedvenc ételemNagyvonalú férfiak :)
Kedvenc édességNapokkal előre vagy reggel tudsz időpontot kérni.
Kedvenc virágomLégy diszkrét :) Ne áruld el hova jössz.
Kedvenc férfi parfümMinden nap ápold a tested, öltözz fel szépen. Nem szemetes... :)
Kedvenc női parfümCreed
Kedvenc könyvemAlmási Kitti:Irigység,kibeszélés,rosszindulat
Kedvenc filmemAkire hasonlítok: Kitana https://youtu.be/DM3fGylYsaM
Kedvenc pózomKedvesség, bizalom, gyengédség. Masszőz vagyok!
CsillagjegyemSkorpió
Kedvenc zenémhttps://youtu.be/u9QLiefnoDE Rachmaninoff piano co
Legextrémebb szexuális kalandomLegkésőbb egy nappal előre vagy reggel tudsz időpontot kérni.
Kedvenc autó márkámCsak a szalonban végzek kezelést. Légy pontos!
Hány évesen vesztettem el17
Férfi ideálomMegtartja amit ígért. Egészséges, 110 kg alatti
Leszbikus kalandomNem releváns.Időpont megerősítés Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Enci_relax


Üzenet küldése
Nem online
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 133 vendég

Hirdetését kedveli 1316 vendég

Hogyan viselkedj ENCI erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Beszélgetés ENCI erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.