ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek

Nem rúzs, reggel is ilyen a számVan retus, de nyugalom, derekam tényleg ennyire vékony! ?Vip vagy friss újonc? EMBEREKET VÁROK! ?

Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

ENCI bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


Isten hozott kedves pihenni, gyógyulni vágyó Páciensem/Pácienseim!

Kimondhatatlanul örülök az évek alatt sem csorbuló lelkesedésnek amivel üdvözlitek a munkámat, ám mivel a jó és a rossz együtt jár, létre kellett hoznom egy világos, közérthetően megírt, minden fontos elemet magában foglaló bemutatkozást. A nyelvezet kettős, (próbálom kevés szakszóval) sajnos nem mindig találom el, mi érthető és mi nem, de legtöbbször a világos, nyers, határozott kifejezések eltalálására törekszem, mivel sokfélék vagytok....Olvasd végig türelmesen, garantálom, minden kérdésre választ kapsz.

❗✔Első és legfontosabb, hogy magánrendelőm KAMERÁVAL ÉS TÁVFELÜGYELETTEL VÉDETT TERÜLET! Csak akkor keress, ha ez számodra elfogadható.

VENDÉGFOGADÁSI protokollom-járóbetegellátás protokoll
🏨⚠️A STERIL levegőt UV-C orvostechnikai készülékkel, az abszolút higiénikus körülményeket Mikrozid orvosi fertőtlenítőszerrel biztosítom Számodra (Bármilyen gomba, vírus, baktérium érintkezik az UV-C csövekkel, azonnal elpusztul így steril levegő áll elő. Évek óta ezt használjuk a szakmában, nekem még a covid előtt sikerült megszerezni és beszereltetni. ;) (Tudtam róla? :) )
✔🚫Belépést követően kézfertőtlenítés+infravörös homlokhőmérővel történő testhőmérséklet-kontroll van. Nálam evidencia, hogy ha tüneteket mutatsz keresünk másik időpontot.
📞 Bejelentkezni legkésőbb REGGEL IGYEKEZZ KÉRLEK AZNAPRA, fontos lenne, hogy több időponttal készülj, elég elfoglalt vagyok. A kiírt rendelési időt kedvem szerint módosítom, más elfoglaltságom is van.
📞☎️IDŐPONTEGYEZTETÉSRE TELEFONON, VAGY VTR+TELEFONON VAN LEHETŐSÉGED. Viberen ne hívj fel, ott írásban sem adok információt csak időpontot, ha már ismerjük egymást.
AZ IDŐPONT AKKOR A TIÉD, HA BEÍRTALAK, PROGRAMOD REGGELÉN 9-IG ÍRÁSBAN VÁROM A MEGERŐSÍTÉST.
9:00-kor nyílnak a kapuk, odaadom másnak a meg nem erősített időpontokat

😫🆘️Kedves TÉVESZMÉSEK! LEGYEN MÁR EGY HATÁR! Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak Benneteket, de EZ NEM RAJONGÓI OLDAL! A hirdetés célja az IDŐPONTEGYEZTETÉS!!!


🛀MASSZÁZSOK

Betegség/elváltozás nevét szívesen hallom,SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉS híve vagyok

ℹTöbb okleveles masszőz vagyok, keleti-és nyugati masszázsokban igen jártas;a nagy esetszám miatt igazán tapasztalt:

💡LÁVAKAGYLÓ:meleg, wellness masszázs. Azért jobb a lávakőnél, mert a kagylók nem porózus felületűek, alaposan le lehet fertőtleníteni őket minden használatot követően.
💡Talpmasszázs, arcmasszázs: , ún. akupresszúra. Nagyon kellemes, lazító, fájdalommentes. Választható az arcmasszázshoz többféle Doterra illóolaj
💡PROSZTATAmasszázs: latexmentes kesztyűben, a kezelés az anuson belül történik. Nem vállalom a műhibából eredő esetleges prosztatarák kialakulásának kockázatát. (Evidens, ugye, hogy nagy körömmel soha senki ne merjen oda bemenni!)
💡BAMBUSZmasszázs: elég kemény masszázs, mivel a mélyizmokat tudom megdolgozni a bambuszrúd segítségével.
💡SHIATSU-masszázs-Ohashi Zen shiatsut tanultam, bele szoktam tenni a KÍNAI ORVOSI masszázsból is (TUINA)
💡Csúszkamasszázs: a kombinált masszázsprogram igazán kellemes részét képezi, teljes testtel és bőséges, meleg illatmentes olajjal történik
💡MASSZÁZSGÉPEK!-THUMPER-sportmasszázshoz-egy itthon csontkovácsok által kifejlesztett erős gépet vetek be az eredményesség érdekében-
HI5 NOVA-MASSZÁZSPISZTOLY-VIBRÁCIÓS MASSZÁZS-különböző fejek a problémás területeknek megfelelően, ZSÍRÉGETÉSHEZ IS!
💡Gerincregeneráló, TRIGGERPONTOS egy alkalommal maximum 6-8 pontot ingerlek, nem szeretnélek örökre elkergetni :)
💡NYIROKMASSZÁZS: nyirokpangás, visszeres láb, ödémás testrész esetén felajánlom, de tudnod kell, hogy igazán fájdalmas kezelés. Ezt követően viszont 24 órán belül csökken a feszülő érzés a végtagokban...
💡Izomláz, esetleg pattanások a háton? Pattanásos hátat nem masszírozunk, iszapot tudok felajánlani, míg a lábmasszázsod tart.
💡Lingam masszázs:kreatív lingam masszázs, egyszerűen gyönyörű, művészi mozdulatokat alkalmazok, biztosan tetszeni fog! 😍
💡NURU szeánsz: bővebben telefonon érdeklődj, luxus alapanyag, ínyenceknek! 😉


TUDD, HOVA ÉRKEZEL
🕯/nőtanulmányozás/✍
A csoda megtörténtét nem lehet akarni....az akarással csak tönkreteszed a pillanatot....világos, hogy izgulsz,de nem kell..bízd rám magad, nálam biztonságban vannak a titkaid.
Azért gyere, hogy jól érezd Magad. Nálam nincs elvárás, sem ítélkezés ami a méretet és a teljesítményt illeti. Amikor nálam vagy, egymásra igyekezzünk koncentrálni, nekem a TE boldogságod a legfontosabb- próbáld kizárni a zavaró gondolatokat!

A RENDELŐt 2020.októberében teljeskörűen felújítottam.
👆Maximálisan felszerelt, belsőépítészeti szempontból a luxusmasszázs szempontjainak megfelelően kialakított, nagyon diszkrét lakás vastag falakkal, régi építésű házban kevés lakóval.
👆Királyi kényelem: LUXUS DÖNTHETŐ hihetetlenül kényelmes, nagy terhelhetőségű MASSZÁZSASZTAL, ZEN nagyon stabil (japán) ÁGY-VASTAG matraccal, KANAPÉk. Beépített színes dimmelhető hangulatvilágítás minden helyiségben, kandallók, exclusive berendezési tárgyak. Jura kávéfőző a kávéház élményért, teák, gyümölcslevek, harapnivalók, gyümölcsök.

🔞HOGYAN KÉSZÜLJ VELEM EGY TALÁLKOZÁSRA? 🔞
(elnézést attól, aki elérhető az értelem útján, de eme társadalom egy jelentős részére sajnos ez nem igaz)

🚫TISZTÁLKODÁS mintha hotelben lennél....
A fürdőszobában 😷steril😷 körülmények, iparilag tisztított egyiptomi pamut törölközők, köntös és szállodában megszokott bekészítés fog várni, HIV GYORSTESZT ELVIHETŐ!

🚫TÁMOGATÁS
A jó barátság titka a pontos elszámolás-előre kérem. Nincs borítékolás. Kisdobozba, tusolás előtt. Pont annyit amennyit megbeszéltünk. Nálam e tekintetben abban merül ki a bizalom, hogy beengedtelek a lakásomba, most rajtad a sor hogy bizonyítsd, bízhatok benned.

🚫🚮⚠️TILOS KÉSNI!!! 10 perc után már nem fogadlak, ha nem jelzed előre hogy akadályoztatva voltál

🙈🙉 🙊Beszámolóírás-kapás: alapvető tény, hogy emberi kapcsolatot ápolok a vendégeimmel. Mivel az történik amit a telefonban megbeszélünk, nincs titkolnivalóm, amennyiben jól érezted Magad, várom a kedvcsináló beszámolódat! Jól tudom, hogy nagyon nehéz megírni, nem mindenki képes választékosan fogalmazni, illetve akinek van mit veszítenie, eleve nem regisztrál be, nemhogy írjon. 😉 Kikapcsoltam a kanapéhuszárok véleményezési jogát, nyugodtan írj ahogy szeretnél. Arra figyelj, hogy mindenkire emlékszem, ha lehet, bizonyos időn belül írd meg, a tények fontosak, minden beszámolóra reagálok, szeretem olvasni, a visszajelzést mindig felhasználom. Így tudok fejlődni. 🤓

***kanapéhuszár def.: szeretem letesztelni hogy egy kicsit sem vagy elmebeteg. Ha nálam tiltva vagy, valószínűleg megbuktál a teszemen mert megbomlott az elméd és ezért nem vagyok hajlandó a továbbiakban együttműködni veled. Szóval. A verbális bántalmazást minden esetben fizikai követi, csak idő kérdése hogy mikor. Felismerem az abúzus összes formáját, olyankor részemről egy teszt következik, amivel a valóságészlelésedre és az empátiádra nézek rá, hogy lássam, mekkora a baj. Amikor a tiltást felfokozott érzelmi reakció követi, általában mosolygok, mert ugyanaz a kép tárul elém mint amikor bevisznek valakit a pszichiátriára muszájzsdekiben, minél jobban kapálózik, az annál jobban szorítja. Magyarul: tiltalak, majd minden lehetséges módon mindennek elhordasz. Ezzel igazolod, hogy bántalmazó vagy és még idejében sikerült lépnem, mielőtt bekattantál volna és testileg is bántalmaztál volna engem. Ha lenne a valósággal kapcsolatod, azonnal szakemberhez fordulnál de mivel nyilván nem ez az első eset, így nem fogsz, de én mindenképpen rossz leszek. Hiszen addig is én voltam a rossz, azért jártál hozzám, nem? A muszájkabát is elenged, ha megnyugszol és nem kapálózol. Több szót nem érdemel a kérdés úgy gondolom.


🎧MIÉRT LETTEM egészségügyis? 🤓

Nagyon jól tudok kapcsolódni az emberekhez.Csak azért kérdezek, hogy jobban teljen az idő, de felőlem csendben is lehetünk. Szuperérzékeny és extrovertált vagyok. Extravaganciámat a meztelenkedésben élem ki. A magánéletben introvertáltabb vagyok. Jóval. Majd elfelejtettem: nincs is annál mulatságosabb mint amikor laikusok pathologizálnak és narcisztikusnak próbálnak beállítani 😂 Ha megosztanám a meglátásaimat róluk velük- mentális problémáikkal kapcsolatban, a felét se értenék annak amit mondok, mert nálam nem a magazin szint a menő. Nem izgalmas? 🤔
Én és a masszázs: Véletlenül találtam erre a lehetőségre, amit aztán nagyon megszerettem. Kiderült, hogy a vendégek nagyon szeretnek a gyógyító társaságomban lenni, ami nemis csoda, mivel a mosolygó hangomat és a szeretetteljes érintéseket az édesanyámtól örököltem. Jártas vagyok a masszázsban, a dietetikában, a fitoterápiában és a pszichológiában is. Újabb szerzeményem majd a mozgás-masszázsterapeuta papír lesz, ha a Covid Istene is úgy akarja 🤗

🎧 Újra leszögezném: Értéket nem tartok a szalonban. Időpontot reggel kell egyeztetnünk aznapra vagy előző nap másnap reggelre, mivel át kell érnem Pestre. Bár a 6.kerület szívében rendelek, soha nem költöznék oda. A fogadóruhám az itteni szokásoktól eltérően egyedi, személyreszabott monogramos design masszőregyenruha. Időpontot akkor egyeztess, ha tetszenek a képeim és a munkámra vágysz. Ha az én hibámból hiúsul meg a találkozásunk, fél órával szoktam kompenzálni a következő alkalommal.

🥁Összefoglalva: Bennem ott van a lélek és a szellem is, amit nem félek megmutatni, egyáltalán nem tartok attól, hogy nem mindenkinek tetszem, sőt. Kiváltságos helyzetben vagyok, hiszen középosztálybeli nőként képezhettem-folyamatosan- magam, polgári értékrendet hozok otthonról- nálunk a ("csinos pofi; csöcs;pina " nem produktum, hanem alap) számomra nem kényszermegoldásról szól ez a lehetőség, sokkal inkább valamiféle titkos perverzióm hogy imádok különböző igényes férfiakat megismerni. 😊 Burokban nőttem fel, elég nehezen viselem ha egy felnőtt férfi nem képes nőként kezelni és a szituációnak megfelelően viselkedni.
*** 5 éve ugyanott rendelek, tehát elég stabil és megbízható a magánvállalkozásom. A vendégek pedig továbbra is igen nagyra tartanak és szívesen látogatnak, ezt az egyöntetű vélemények, beszámolók is bizonyítják. 😊
***Nálam mindenkire ugyanazok a feltételek vonatkoznak. Ha szeretem a társaságod, azzal szoktam kimutatni, hogy hamarabb kapsz időpontot. Minden megnyilvánulásom annak szól, aki vagy, stílusra stílussal, tiszteletre tisztelettel és elfogadással reagálok.
***Teljesen mindegy, hányszor találkoztunk, biztos lehetsz benne, hogy nem fogok elkurvulni (sicc!) semmi pénzért, a méltóságomat nem tudod megvásárolni. (Soha nem dolgoztam szexpartnerként, pornós sem voltam. Akt- glamour- testfestős- beauty modell viszont igen. Ha nem érthető, hogy nincs szex és erőszakoskodsz akkor elvitetlek, de jobban szeretem, ha magadtól távozol).
***A lehetőségeket felvállalom, ezért jelöltem be. Bár beszit szinte csak a dicsekvők írnak örömükben hogy fullos programot kértek és kaptak, hivatkozási alapként ez semmiképp sem szolgál. Kevesebbről lehet szó, többről semmiképp.
***Törzsvendégként sem örülök ha az időmmel játszol, megbízhatatlan kategóriába teszlek, mástól veszed el a lehetőséget és ezt nem díjazom. Minden egyes találkozó más és más, személyreszabott a helyzetnek, problémának, időtartamnak, találkozók rendszerességének megfelelően. Kérlek légy annyira intelligens, hogy addig míg nem győződtél meg arról személyesen hogy ki vagyok, inkább ne formálj hangosan véleményt, nagy valószínűséggel túlzó lesz vagy az egyik vagy a másik irányba ami nem valós, nem tudok vele mit kezdeni, rád viszont elég furcsán fogok nézni.

💡KINEK AJÁNLOM MAGAM? 💡

Ha úgy érzed, hogy tele a hócipőd azzal, hogy kibeszélnek a hátad mögött, visszahívnak, számonkérnek rajtad valamit, a kezelést követően nem lettél jobban, vagy elkaptál valamit valahol, (nyilván kigyógyultál azóta) ha számodra is a diszkréció és a hozzáértés a legfontosabb, keress bátran, szívesen fogadlak! Nálam világosak a határok, mindig tartom magam a megállapodásunkhoz, ha Te is megtartod az ígéreteid, várlak nagy nagy hatalmas öleléssel és szeretettel! 😍


Enci
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:30 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:168 cm
Súly:55 kg
Mellbőség:85 cm
Derékbőség:60 cm
Csípőbőség:90 cm
Szemszín:zöld
Haj:hosszú
Hajszín:szőkés-vörös
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:fehér
Dohányzik:nem
Plasztikázva:NEM
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Saját oldal://encirendeloje.beszamolok.com
Tetszett
5.0
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
5.0
Higiénia
5.0
Arc
5.0

Elérhetőség
Hétfő08-18h
Kedd08-18h
Szerdanem elérhető
Csütörtöknem elérhető
Pénteknem elérhető
Szombatnem elérhető
Vasárnapnem elérhető
Elérhető
4.9
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora25-tól 57-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 6. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobakád
5.0
Tetthelytatami és masszázspad
Bulikra is megynem
Parkolásőrzött parkoló a közelben
4.2
Odatalálás
5.0
Tömegközlekedés
4.9
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
5.0
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
5.0

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
Csúszkamasszázs
Sportmasszázs
Svédmasszázs
Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Zsírégetőmasszázs
Gyógymasszázs
Talpmasszázs
Akupresszúra
Arcmasszázs
ESZO masszázs
Fejmasszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lávaköves masszázs
Lingam masszázs
Prosztatamasszázs
Shiatsu masszázs
Tantra masszázs
Nuru masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
5.0
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
5.0
Szakszerűség
5.0
Erotika
4.8
Korrektség
5.0
Megérte
5.0
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Kölcsönös franciabővebben telefonon
5.0
Natúr francia végignincs
Személyiség
Kedvenc italomNincs káros szenvedélyem.
Kedvenc ételemNagyvonalú férfiak
Kedvenc édességA sporttáplálkozásba nem fér bele.
Kedvenc virágomJapán cseresznyefa
Kedvenc férfi parfümA szőrtelenítés beletartozik a higiéniába. Ott kiváltképp.
Kedvenc női parfümCreed, Cartier, Rituals
Kedvenc könyvemNietzsche Az Antikrisztus
Kedvenc filmemhttps://spankbang.com/3l0o7/video/hegre+art+serena+l+loving+lingam+massage
Kedvenc pózomTe fekszel,én masszírozlak.Lágyan érj hozzám.
CsillagjegyemNyilas
Kedvenc zenémJátszom zongorán.
Legextrémebb szexuális kalandomReggel talán még tudsz időpontot kérni.
Kedvenc autó márkámCsak a szalonban végzek kezelést.
Hány évesen vesztettem el17
Férfi ideálomFelelősségteljes beosztású.Potens.
Leszbikus kalandomKizárólag fiúkkal barátkozom kislánykorom óta 😊

Időpont megerősítés Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Enci_relax


Üzenet küldése
Nem online
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 133 vendég

Hirdetését kedveli 1346 vendég

Hogyan viselkedj ENCI erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

21-01-10Hirdetés szerkesztés

20-12-25Hirdetés szerkesztés

20-12-25Kép feltöltés

20-12-09Hirdetés szerkesztés

20-11-23Hirdetés szerkesztés

Beszélgetés ENCI erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.