ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek


Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

Bianka bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉRINTÉS NÉLKÜL EGYIKÜNK SEM ÉLHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"A magunk kis világában megteremthetjük a belső békét, az egyensúlyt, a harmóniát azáltal, hogy rendet teszünk belül és kívül is. Mert ahogy odabent rend és béke, úgy elrendeződnek körülöttünk is a dolgok, és sokkal jobbnak találjuk a világot is . " ( Bagdy Emőke )

Kedves Látogatóm :)!

Köszöntelek az oldalamon!!

PÁR APRÓSÁG, HA SZIMPATIKUSAK A KÉPEK ÉS PERSZE ÉN IS, AKKOR MINDENKÉPPEN ÉRDEMES ELOLVASNI, LEGFŐKÉPP ANNAK, AKI NEM ISMER!

ELŐSZÖR IS....

--HA az ETIKA azon hiányával -- hogy a MINIMUM egy SZIA ÉS EGY NÉV NÉLKÜLI kezdéssel találkozom--A KOMMUNIKÁCIÓ VÉGET ÉR!
URAIM! NEM A SZÜLETÉSI ANYAKÖNYVI KIVONATOT KÉREM!

Igenis NŐ vagyok!!!
Egészen addig, amíg azt a TISZTELETET és kedvességet megkapom mind a telefonban, mind személyesen, ami elvárható, jóban leszünk:)! Amint ez változik, ne csodálkozz, ha a KOMMUNIKÁCIÓ IS más irányba fordul!!!

-----------------------------------Előre időpont egyeztetés lehetséges. Ebben az esetben A TALÁLKOZÁS NAPJÁN reggel EGY MEGERŐSÍTÉST KÉREK 9.00-IG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!---------------------------------------------
Ez lehet fax, postagalamb, de számomra ELÉG EGY ÜZENET IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!ELLENKEZŐ ESETBEN AZ IDŐPONT TÖRÖLVE VAN ÉS NEM TUDLAK FOGADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miután sikerült egy randit megbeszélni, a DISZKRÉCIÓ elvárt és KÖTELEZŐ!!! Nem kell az egész utcának, lépcsőháznak hallani, hogy hova mész! Ismétlésre sincs szükség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha KÉSEL, akkor sajnos nem tudom a programot kitolni! KEVESEBB IDŐT tudunk együtt tölteni!!!
!!!!!!!Nekem is sűrűek a napjaim!!!!!!!

!!!!!!!!!!Az ELSZÁMOLÁS MÉRTÉKÉRŐL csakis KIZÁRÓLAG telefonon tudok tájékoztatást adni!!!!!!!!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Amennyiben FONTOS A MASSZÁZS MINŐSÉGE, számít az ÉRINTÉS HATALMA ----jó helyen jársz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A különféle masszázsok csökkentik a stressz hatásait, javítják a bőr állapotát, jobb alvást biztosítanak, enyhítik a krónikus fájdalmakat, fokozzák az izmok teljesítőképességét. Mindenkinek szüksége van arra, hogy pihenjen; hogy kiszabaduljon a hétköznapi mókuskerékből!!!! Elérkezett az idő az egyensúly helyrebillentéséhez, s visszatérünk testünkhöz azáltal, hogy újra felfedezzük az ÉRINTÉS MŰVÉSZETÉT, és a VARÁZS NEM MARAD EL'!'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


============!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A HIGIÉNIÁT TEKINTVE AZ ÁPOLTSÁG MAXIMÁLISAN ELVÁRT ÉS természetesen adott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!===============
MIND FÜRDÉST, MIND SZŐRZET, MIND NEMI BETEGSÉGET ILLETŐEN! LEGFŐKÉPP A SAJÁT ÁLTALÁNOS TISZTÁLKODÁSI KULTÚRÁD VÉGETT! RENGETEG tusfürdő ÉS szájvíz ÁLL A RENDELKEZÉSRE, AMINEK HASZNÁLATA ====AJÁNLOTT=== ÉS ===KÖTELEZŐ===!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
==HA MEGOLDHATÓ, NE A TALÁLKOZÁS ELŐTT GYÚJTS RÁ ÉS NE IS EGYÉL HAGYMÁS ÉTELT ==

!!!!!!!!!!!!!!!!!!A VIBER ALKALMAZÁST KIZÁRÓLAG A SZÁMOMRA ISMERT VENDÉGEIMMEL HASZNÁLOM A GÖRDÜLÉKENYEBB KOMMUNIKÁCIÓ ÉRDEKÉBEN!!!!!!!!!!!!!

Egyetlen egy beszámolómra se hivatkozz! Egy-egy értékelés az adott pillanat szüleménye; TEHÁT ne ELVÁRÁSOKKAL érkezz hozzám!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE FELEJTSD EL, NINCS KÉT EGYFORMA EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Végül, de nem utolsó sorban, amennyiben a képeim elnyerték tetszésedet, de ez a "kis szösszenet" eltántorít :), NE TEGYEN! Nem véletlenül szedtem össze ezt a pár sort. Ne hezitálj, nyugodtan hívj fel (nem ettem meg még Senkit sem:) :):)! Hidd el, mind azzal a kedvességgel, odaadással, egyszerűséggel fogadlak, mint amilyen én magam vagyok és próbállak bevezetni az én kis Érzéki-Erotikus Világomba :)!
Aki ismer, mindezt tudja, hogy Kit ill. Mit is képviselek, Aki meg nem és a Sors is úgy akarja; remélem mihamarabb találkozunk! Addig is RELAX :)!

KÖSZÖNÖM, HOGY EZT A PÁR SORT ELOLVASTAD!

a TOVÁBBIAKAT ILLETŐEN PEDIG:

Bianka vagyok; kedves, igényes, dekoratív, közvetlen lány, aki szeretne a kedvedben járni, így ha
felfrissülésre, alapos masszázsra, meghitt ellazulásra vagy akár erotikával fűszerezett érzéki kényeztetésre vágysz egy képzett masszőztől, akkor látogass meg.
Nálam a nyugalom szigetén biztonságban érezheted magad és tiszteletben tartom a magánszférádat. Nem találkozol össze mással, egyedül fogadlak!
Szeretek beszélgetni, hogy egymásra tudjunk hangolódni. A 60 ill 90 perces programjaimat igyekszem úgy alakítani, hogy Te valóban jól erezd magad és úgy búcsúzz el tőlem, hogy máskor is meglátogatsz.

Várlak szeretettel a XIII. kerületben található igényesen kialakított lakásomban.

Kérlek számkijelzéssel hívj!

Puszi
Bianka


Hello and Welcome:)

My name is Bianka, and I'm a young friendly fit and attractive masseuses. I offer swedisch, sport and relaxing therapeutic massage. If you feel yourself tired and stressed after a long day and would like to treat yourself, take an appointment and choose from my special kind of massage. I can provide different massage types that will leave you feeling totally refreshed and satisfied.
I'm a real expert in Tantric, Body 2 body massage. The techniques I use in Tantric massage are I am to teach you how to use your sexual energy in order to heal and regenerate your body as well. I offer these session those who want some pampering and want to experience and stimulate his sexual life with a new approach.

You can enjoy this high class sensual experience in my private location with shower facilities clean towels scented rooms candle lighting soft music in a great athmosphere.

See you soon:)..

Bianka
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:29 év NEM ELLENŐRZÖTT!
Nincs információnk arról, valós-e a magadott életkor.
Magasság:175 cm
Súly:58 kg
Szemszín:barna
Haj:félhosszú
Hajszín:sötét-barna
Alkat:sportos
Tetoválás:van
Bőrszín:napbarnított
Dohányzik:nem
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Tetszett
5.0
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
5.0
Higiénia
5.0
Arc
5.0

Elérhetőség
Hétfő11-20h
Kedd12-20h
Szerda11-20h
Csütörtök12-20h
Péntek12-20h
Szombat14-20h, csak előre egyeztetve
Vasárnap12-19h, csak előre egyeztetve
Elérhető
4.5
Személyes üzenetben
4.3

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várigen
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora25-tól 55-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 13. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondinem
Fürdőszobatusoló
4.9
Tetthelytatami és masszázspad
Bulikra is megynem
Parkolásfizetős
4.9
Odatalálás
5.0
Tömegközlekedés
4.5
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
5.0
Egyezés a hirdetéssel
4.9
Hely diszkréció
5.0

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
5.0

Csúszkamasszázs
5.0

Sportmasszázs
5.0

Svédmasszázs
5.0

Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Talpmasszázs
ESZO masszázs
5.0

Frissitő masszázs
5.0

Hátmasszázs
4.9

Lingam masszázs
5.0

Tantra masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
5.0
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
4.8
Szakszerűség
5.0
Erotika
5.0
Korrektség
5.0
Megérte
4.8
Kényeztetés
Kézi kényeztetésnincs megadva
Gumis francianincs megadva
Kölcsönös francianincs megadva
Natúr francia (előjátékként)nincs megadva
Natúr francia végignincs megadva
Személyiség
Kedvenc italomborkülönlegességek
Kedvenc ételemTenger gyümölcsei
Kedvenc édességKesudió, sajtok, gyümölcsök
Kedvenc virágom tulipán, frézia
Kedvenc férfi parfümTom Ford-Fucking Fabulous; Givenchy-Pour Homme
Kedvenc női parfümCarolina Herrera 212 VIP Rosé, Gucci- LaPremiere
Kedvenc könyvemPszichológia, Ezotéria
Kedvenc filmemThe Green Mile, Just go with it
CsillagjegyemSkorpió
Kedvenc zenémDeep House
Férfi ideálomIGÉNYES; ÁPOLT; KÖZVETLEN; az összkép számÍt

Időpont megerősítés Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Bianka25


Üzenet küldése
Nem online
utoljára online:2019-04-22 16:06:29
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 12 vendég

Hirdetését kedveli 1043 vendég

Hogyan viselkedj Bianka erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

19-04-15Hirdetés szerkesztés

19-04-11Kép feltöltés

19-04-11Visszatérő hirdetőnk
Az admin megjegyzése:
visszajött szabiról

19-04-01Reagált Levoo beszámolójára

19-04-01Reagált Levoo beszámolójára

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.