ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek


Hasonlóság
4.9
Képek száma
5.0

Aliz bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


ELŐSZÓ
(Mert mostanában fontosnak tartom ezt kihangsúlyozni.)

Online világban élünk. A kommunikációnk, a vásárlásaink, az információk megszerzése, a kapcsolattartásunk, az ügyeink intézése, de még a számláink befizetésének a módja is egyre inkább online történik. Erre halad a világ. Viszont van olyan szegmens ami szerintem nem bonyolítható le csak online. Ez pedig az a folyamat amikor valaki el szeretne látogatni egy itt hirdető hölgyhöz. Sok adatot lehet itt elolvasni bárkiről és sok szép fotót lehet látni minden hölgyről. Van aki még a tiszteletdíját is megadja, és bővebben kifejti azt, hogy miként és mennyiért zajlanak nála a dolgok.
Úgy látszik én konzervatív és makacs vagyok ebben a kérdésben. Ugyanis az én véleményem az, hogy egy sikeres találkozóhoz kell az összhang és a szimpátia. Ezt pedig az adatokból nem lehet kiolvasni. Viszont egy telefonos beszélgetés már sokkal közelebb tud vinni annak eldöntéséhez, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Úgy szoktam mondani: nem találkozom olyannal akinek előtte nem hallottam a hangját. De meg is fordíthatom: nem szeretnék olyan vendéget fogadni akiben nem támad fel a vágy, hogy randi előtt beszéljen a kiszemelt hölggyel, aki csak az adatok, a mit kapok és mennyiért alapján akar dönteni, és akinek a telefonbeszélgetésből adódó sok-sok plusz információ nem fontos. Legyünk maximalisták, ne akarjunk langyos randikat. Kívánom, hogy mindenki találja meg a számára ideális hölgyet és biztos vagyok benne, hogy a másikkal való pár perces beszélgetés igen nagy segítség ebben.
Tehát hívjatok bátran, erre buzdítanék mindenkit.

...és akkor jöhet ezután a bemutatkozásom:Uraim!

Rájöttem valamire : egyik gyengém az okos férfi. Rendkívüli módon tudom élvezni egy érdekes férfi társaságát. Imádom amikor a másik személyisége elbűvöl és kihívások elé helyez.
Keltsd fel az érdeklődésem, legyél a kedvenc vendégem! Ez a hely épp kiadó megfelelő jelöltre várva. Van egy különleges képességem: tudok hatni egy férfira...és ezt nem félek használni...és mellesleg egész jól masszírozom is.

Ha egy különleges csúszkamasszázsra vágysz...csak hívj!

Ha nem zavar, megvan a veszélye annak, hogy lyukat beszélek a hasadba...akkor meg pláne hívj!

Ha fontos számodra az intellektus is...akkor lassan én hívlak téged.

Amiben még partner tudok lenni: a láberotika, vagy ha másik is szeret adni és nem csak passzív résztvevője akar lenni egy ilyen találkozásnak, és persze a magasröptű vagy mélyenszántó gondolatokra is nyitott vagyok...persze csak azért, hogy bele tudjak kötni. Szóval bátor férfiak jelentkezését várom!

Próbálok igazodni a fő csapásirányhoz: divatos dolog itt az oldalon a hirdető Hölgyek részéről útmutatást adni az ideális vendéggel kapcsolatban, hogy milyen is legyen, hogyan viselkedjen, mit hogyan tegyen vagy ne tegyen, legyen ápolt, legyen higiénikus, legyen nagyvonalú, tudjon viselkedni, nőként bánjon a másikkal, legyen úriember, stb, stb...
Azt hiszem én vagyok a mázlisták legmázlistábbja, mert nekem ilyen dolgokkal nem kell foglalkoznom. Ez evidencia és nem a másik fejébe verendő dolog. Régen rossz lenne ha egy férfit nekem kellene ilyenekre megtanítanom. Szerencsére ilyen butaságokkal egyikőnknek sem kell foglalkozni, így marad a másikra való koncentrálás és ráhangolódás. Légy csak természetes, hisz én is az vagyok. Legyél nyílt és őszinte. A megfelelni-vágyást, a pózolást nyugodtan hagyjuk a szobán kívül. Ha pedig még humorod is van, és ráadásul az enyémet is értékelni fogod, szinte garantált a siker. A tiéd is és az enyém is.
Egy nagyon fontos dolgot mégis ki tudtam ötleni: szandálban SOHA, semmilyen körülmények között ne gyere hozzám, kérlek!
Bármilyen más alternatívát elfogadok: strandpapucs, saru, hótaposó, sarkantyús csizma vagy akár mezítláb...
Ha ezt az egy szabályt betartod ígérem jóban leszünk.

Hívásodat hétfőtől-péntekig 09.00-től 19.00 óráig várom. Mivel többen szeretnének eljutni hozzám mint ahány vendéget fogadni tudok, kérlek légy türelmes és kitartó.

Az itteni szokásoktól eltérően én felveszem az ismeretlen számról indított hívásokat, de csak azért, hogy némi kioktatást adjak arról, hogy használd telefonodon a számkijelző funkciót. Biztos szükséged van erre?

Ja, és Aliz vagyok rövid “i”-vel.

Telefon: 0630/698-9314
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:40 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:174 cm
Súly:62 kg
Mellbőség:80 cm
Derékbőség:64 cm
Csípőbőség:92 cm
Szemszín:kék
Haj:hosszú
Hajszín:szőke
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:szolizott
Dohányzik:nem
Plasztikázva:nem
Szilikon száj:nem
Saját oldal://aliz314.beszamolok.com
Tetszett
4.9
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
4.9
Higiénia
5.0
Arc
4.9

Elérhetőség
Hétfő11-19h
Kedd09-19h
Szerda09-19h
Csütörtök09-19h
Péntek09-19h
Szombat09-19h, csak előre egyeztetve
Vasárnapnem elérhető
Elérhető
4.9
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várigen
Több pasit is várigen
Vendég kora20-tól 80-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 12. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondinem
Fürdőszobakád
4.6
Tetthelytatami
Bulikra is megynem
Parkolásingyenes
4.8
Odatalálás
5.0
Tömegközlekedés
4.6
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
5.0
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
4.9

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
5.0

Csúszkamasszázs
Svédmasszázs
4.9

Relaxmasszázs
4.9

ESZO masszázs
4.8

Frissitő masszázs
4.9

Hátmasszázs
4.9

Lingam masszázs
5.0

Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
4.9
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
4.9
Szakszerűség
4.8
Erotika
4.9
Korrektség
5.0
Megérte
4.9
Kényeztetés


Aliz erotikus masszázs Budapest-306989314
Kiemelt beszámolói

Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Aliz314


Üzenet küldése
Nem online
utoljára online:2021-01-16 21:04:08
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 75 vendég

Hirdetését kedveli 1315 vendég

Hogyan viselkedj Aliz erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

Beszélgetés Aliz erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-11 00:52:32
Aliz, lehet hogy nem fogod olvasni ezeket a sorokat, lehet hogy igen! Igazából nem számít.

Szóval, írtam a beszámolóban, hogy sok leszek. Bevállaltam.
Akárcsak te, én is szeretem ha valaki a végsőkig kitart egy poén mellett. Ez a táncos múltas sztorid valami zseniális, imádom! Azt még jobban, hogy az augusztusi reagálásodban meséltél is róla a nagyérdeműnek.
Nem voltam benne biztos hogy írni akarok beszámolót, de amikor újra elolvastam az első tőled kapott reagomat, majd az ezután következő beszámolóra írt reagálásodat... nem tudtam megállni hogy ne írjak.
Most is újraolvastam ezt az augusztusi pályakezdős írásodat, és most is nagyon jót röhögtem rajta.

Na, most ennyi. Megyek téli szünetre. Ha majd kipihenten visszatérek, akkor már remélem a cuki, nem feltűnősködő Walter lesz újra itt!
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Malter_Witty)

2020-12-11 00:34:51
Szóval próbálok mindig korrekt, és diszkrét lenni, amennyire csak lehet.
Diszkréció! Én még mindig (örök)zöldfülű vagyok ebben a világban. Azt hittem a diszkréció alap kéne hogy legyen mindkét oldalról.
Egy pár személyes infó "kicsúszott" engem illetően a reagban, ami nincs az adatlapomon, de nem baj! :) Semmi komoly nem hangzott el. Kicsit meglepett. Nem erre számítottam...
Kicsúszott... előfordul.
Egyszerűen csak azt hittem, hogy bizonyos dolgok (a randi hevében) csak a partner oldalon csúsznak ki olykor-olykor. :D

A beszikről:
Megpróbálok mindig kicsit másmilyet írni mindenkiről. Elsősorban megpróbálok a hangulatról mesélni, és olyan apróságokra felhívni a figyelmet, amit még nem olvastam előtte a hölgyről. Megpróbálok minél több mindenkiről írni, és majd a királyúrfik/makktársak eldöntik kinél próbálnak szerencsét.
Szerintem úgy lenne fair, ha mindig mindenkiről tudnék írni, de ennyi időm erre nincs. Lehet ha csak összecsapnám mindenkiét,
akkor még a randi napján gyorsan betudnám küldeni mindet, de ezt nem fogom megtenni.

Egyébként azt már nyáron is tudtam hogy a későbbiekben nem akarok majd ennyi időt/energiát az írásra fordítani. Mer' minek? ;)
Amennyi időt az oldalon töltöttem az utóbbi pár hónapban, azalatt már egy új nyelvet megtanulhattam volna gyenge alapszinten (mondjuk a franciát). :D
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Malter_Witty)

2020-12-10 23:39:04
Tényleg sokat tudsz. Én is sok tudásra tettem szert a beszámolókon eltöltött közel fél évem alatt. Mondjuk én ezt a tudást megtartom magamnak a diszkréció miatt.
Tény, hogy amikor "odahaza" vagyok, akkor nem csak a randikra kell időt szakítanom, hanem ilyen hülyeségekre is mint család, barátok, hivatalos ügyek, és ezért sokszor nem tudom aznap vagy másnap megírni a történteket. De ezért is van a varázsnotesz. ;)

Szóval, Walternek nincsen túl sok esze, viszont van notesze. Sok jegyzetem van a minél pontosabb tájékoztatás miatt. Ezért nem keverednek a randik a fejemben. Az hogy mikor vetem monitorra a karaktereket már más kérdés.
Arra, hogy túlléptük a 90 percet azért emlékszem, mert speciális körülmények között történt.
Még 3-4 percünk volt a randiból, amikor a pohár vizemet ittam. Megnéztem az órát. Tetőtől talpig olajos voltam, de mondtam hogy inkább kihagynám a zuhanyzást a TP miatt. Mondtad menjek nyugodtan zuhanyozni, mert nem jön vendég utánam. Egy barátnődet vártad, akinek a nevét a diszkréció miatt nem írom le. Legyen elég annyi hogy aki figyelemmel kísér téged, az tudni fogja kiről van szó, ha azt mondom a squash partneredről beszélek. Aki meg ennyire nincs képben veled kapcsolatban, az ennyiből úgy sem fogja megtudni hogy kivel találkoztál utánam.

Ha túllépem az időt, akkor a borravalón felül még extra rózsaszálakat is adok, vagy gyöngyszemet, vagy legót, ha a rózsázás nem tetszik (egyébként én sem vagyok oda a rózsacsokrozásért, de kétségtelenül bevált, és működik). :)

Miért így csinálom? Mert szerintem ez így fair. Mert nem szeretek visszaélni mások idejével/vendégszeretetével. Ettől függetlenül néha előfordul a csúszás.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Malter_Witty)

2020-12-10 23:05:46
Hogy honnan jött ez a tusfürdő leltározás?
Az első Aliz beszámolóm után az egyik utolsó hozzászólás ez volt: "A kolléga úr pedig majd lesz szíves tényleírásban fejlődni. :-)"
Challenge!!! Ez volt Walternak az a bizonyos vörös posztó.

Én mindig is a külső, a vállalások, de elsősorban a személyiség alapján választottam az oldalról. Nem értettem miért fontos a száraz kilépő, a nem bőrleszedős törülköző, és a többi, hiszen nem a helyszín miatt megyek. De attól hogy én nem értek valamit, még lehet létjogosultsága. Szóval az utóbbi pár beszim ezért volt ilyen fura.
A külsőnél se értettem soha hogy akinek rengeteg, ráadásul arcos képe van, ott miről kéne még írjak. Az persze más ha a képekhez képest eltérés van, de ha nincs?

Aznap nem éreztem volna ennél jobban magam. Ebben a randiban akkor és ott ennyi volt, sajnálom. Ettől függetlenül egy számomra tökéletes randim volt veled. Valószínűleg kilehetett volna többet is hozni belőle, de én már csak ilyen hangulatember vagyok. Nem mindig akarok mindent megkapni egy randi alatt. Sokszor inkább úgy vagyok vele, legyen inkább kevesebb történés, de azt éljem át jobban, minthogy percenként cseréljük a pózokat.
Egyébként is akivel különösen jól érzem magam, ahhoz úgy is visszamegyek.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Malter_Witty)

2020-12-10 22:47:54
Valamiért úgy érzem hogy mielőtt hibernálom Waltert, még írnom kéne ide. :D
Hol is kezdjem?
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Malter_Witty)