Megerősítette, holnap 8 és 19 óra között elérhető!

ELLENŐRZÖTT, 100% valódi retusálatlan képek,a képeken ő van

38 év felett is lehet még jó formában lenni;)

Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

Abi bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


Üdvözöllek Kedves Különleges Világomban!
-------------❤️----------------------------❤️-----------------------❤️--------------------------
Kedves Uraim! Héten biztos elérhető vagyok....próbálj hívj, +36 70 225 3543 ... ha a hangomat ismét szeretnéd hallani és személyes varázsomat élvezni,)
Fontos!!!!! Bízom benne a Kedves Urak örömmel és olvassák ezt a pár sort és az új vendég pedig bizalmukba fogadnak ahogy én is őket!
1-A mostani helyzet miatt.. szeretném felhívni egy két dologra a figyelmet az Uraknak akik meglátogatnak. Úgy gondolom fokozottan ügyelnünk kell magunkra és másokra is! Számomra nagyon fontos a saját egészségem annyira, hogy bevásárolni is vedőfelszerelesbe járok a tomegkozlekedesel pedig nem használom... (mai világban ez a helyes) Mivel fontosak vagytok nekem ezért sajnálom de én érkezéskor és távozáskor nem pusziszkodom(arcra puszi), nem fogok kezét és nem ölelkezem. Mint tudjátok nálam csók, csúszkamasszás farncia és aktus sincsen. Tehát a lehető legnagyobb nyugalomba érkezhetsz.
2- Napi 1 max 2 vendéget vallok a mostani helyzetre való tekintetre. Ezért a kis birodalmába csak bejelentkezesre érkezem.
3-A fürdőben a csapnál találtok fertőtlenítő szappant. Ragaszkodom a használatához és a program előtt közösen is megfelelő kézfertőtlenitő folyadékkal ismét kezeljük mind a ketten a kezünket!
4-Gondolom a köhögésről, rossz közérzetről és a külföldi utazásról nem kell említést tennem mert ez evidens mindenki számára!
5- Minden vendég után kellő odafigyelésel fertőtlenítem mind a környezetemet mind az eszközeimet!
6-Ne feledjétek én egyedül dolgozom így a hangulatos búvóhelyemen nincs átjáróház!,) Nem váltják a vendégek a kilincset.
Köszönöm szépen a megértéseteket és azt hogy elfogadjátok és betartájtok ezeket az alapvető higiéniai feltételeket!!!
Boldoggá tennél ha nem kalandor típusú vendég lennél, aki mindig más kolleginákat szokott próbálgatni :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Abi vagyok!  Mondhatom , hogy különleges masszőznek számitok az oldalon.  Több mint 10 éve varázsolom el a  férfiakat szakszerű masszázsommal, játékos, érzéki kézi játékommal. Ha többet szeretnél a programjairól megtudni, nyugodtan szemezgess a beszámolóim között , biztos vagyok benne kellemes olvasnivalókat és információkat fogsz találni! Soha nem volt szükségem arra ,hogy ennél többet vállaljak, ennél többet adjak magamból. Tudom sokak sajnálatára  nálam kizárt, a nagy smárcsata, csúszkálás itt,ott ,mindenhol ,sőt szexet sem imitálok mivel masszőz vagyok és még is jelen vagyok az oldalon!:)

~Szereted és fontos számodra a szakszerű masszázs és nem csak olajos vakargatasra vágysz?
~Nyugalom, meghitt hangulat tudna kikapcsolni a hétköznapok rohanásából?
~Igényled a teljes diszkréciót... Azt hogy kettesben legyél teljes nyugalommal a masszőzkeddel?
~Olyan programra vágysz ami rólad és csak is neked szól? Ahol nem kell teljesítened ...bizonyítanod? Mikor csak az a dolgod, hogy átadd magad a masszázsnak és finom érintések varázsának.
~Ahol komplett testi -lelki felüdülésbe lesz részed, természetesen megfűszerezve az Abi féle egyedi és különleges kézi varázzsal?.:)
Milyen is az Abi kézi varázsa? Játékos, finom , elnyújtott, nem átlagos kényeztetés ...hidd el. Tehát tessék bártornak lenni, időt szentelni magadra és tárcsázni a számomat!:)

Ha a te igényed az, hogy smárcsatába vesszél el, 5-10 cm körmök vakargassák a hátadat jó vastagon olajozva.... a drágaságodon puncival csúszkáljanak, az aktus illúzióját akarják veled elhitetni és szájjal kényeztessenek EZT ÉN NEM FOGOM TUDNI NEKED NYÚJTANI , mivel én nem ezt a  fajta programot képviselem..nem ezt az illúziót szeretném veled elhitetni.


Milyen számomra az ideális..imádott vendég?

- Nem Betegesen túlsúlyos (Masszázságyon dolgozom) . Uraim a telefonon keresztül sokszor sajnos ez is megállapítható. Sőt ha én ezt érzem rá is fogok kérdezni....ha ennek ellenére valaki füllent és eljön sajnos el fogom küldeni és a rózsaszálaimat pedig elfogom kérni.
-55 év alatti Úriemberek! Előre elnézést ha erre is rákérdezek esetleg a telefonos beszélgetés alatt....de nem szeretem ha butuskának akar valaki nézni....ez épp ugyan az mintha te jönnél hozzám és én fényévekre állnék attól amit a képeken látsz és olvastál rólam.
-Olyan vendégek akiknek természetes, hogy vigyáz a környezetére és vigyáz a birodalmam berendezéseire pl: zuhanytartó nem arra van hogy megkapaszkodj benne amikor belépsz a fürdőkádban. Sőt a kis polc sem arra való hogy éppen arra támaszkodjunk  amikor a fürdőkádba lépsz!!!! .Ne legyünk már ilyenek Uraim...aki nem tartja magát olyan formában , hogy normálisan képes legyen egy fürdőkádba belépni...kérem ne hozzám akarjon jönni megpihenni!
- Aki képes tiszteletben tartani engem, a határaimat és azt mit tudok nyújtani számára!

Késés esetén 5 percet várok. Ha nem jelzed felém ezt a fontos információt 5 perc elteltével nem foglak fogadni, vagy ha igen....a te programidődből fogjuk elcsippenteni az elkésett időt de természetesen a virágszálaim azok maradnak a megbeszéltek szerint.
Sajnos aki egyszer megtréfál és kamubejelentkezést csinál....többet nem fog megviccelni....Uraim....mi sem vagyunk ám teljesen hülyék:)
Sajnálom hogy a bemutatkozásomba így ki kellett térnem ezekre de muszáj voltam mivel ezek sajnos létező problémák.

Lehetséges hogy fontos ez a pár információ is: Képzett, okleveles masszőz vagyok aki imádja a hívatását, szeret mosolyogni, viccelődni és képes pihenni is hagyni. Attól függ te mit szeretnél....Természetesen az érzéki részészét is imádom csinálni....szeretek játszani és emberi tulajdonságomból fakadóan szeretek felejthetetlen , maradandó pillanatokat adni, okozni!!!

ELÉRHETŐSÉGEM:

Én már kora reggel megkezdem a napot, tarts velem ha gondolod:)Nincs is jobb annál amikor széles vigyorral az arcodon, feltöltődve kezdjed a napot!

SZOMBAT és VASÁRNAP :NEM DOLGOZOM és a telefonomat sem kezelem !Én is pihenek:)


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

MÉG EGY KIS PLUSZ INFÓ RÓLAM:
Sokan kérdezitek manapság mit jelent a VIP SZTÁR megnevezésem: 2009 óta folyamatosan jelen vagyok az oldalon,minősegi programokba részesítem a kedves vendégeimet..az oldaltól kaptam ezt a megnevezésemet !/fontos hogy mindig is masszázst és csak kézi kényeztetést vállaltam/...VALÓSAK, ELLENŐRZÖTTEK AZ ADATAIM.....én amióta hirdetek erre nagyon de nagyon ügyelek! MÁS PORTÁLON IS NYUGODTAN LE LEHET ELLENŐRIZNI UGYAN EZEKET A INFORMÁCIÓKAT FOGOD LÁTNI;)

vidám
mosolygós
pozitív beállítottságú-aki imádja az életet megélni nem csak benne éldegélni
közvetlen
magára és környezetére igényes
kellő humorral és határozottsággal megáldott Nő vagyok:)
Akinek az a legfontosabb hogy Te mint Kedves Látogatom a programom alatt tökéletesen erezd magad és a masszázsom után pedig azon járjon a gondolatod mikor is tudunk ismételni újra;)

Senkit ne tévesszen meg a mély hangom a telefonban :):):)Igen ez is én vagyok:)Sok vendégnek fontos , lehetséges Neked is az lesz!:Természetesen Egyedül fogadlak ..csak
Te és Én, más nem létezik arra az időre amíg nálam vagy :)Nincsenek
kolleginák...plusz vendégek ..plusz zörejek ..kellemetlen hangok .Tökéletes diszkréció , hangulat
és legfontosabb a tökéletes nyugalom!

MEGKÖZELÍTÉSEM:
Újbuda központi , frekventált részén mégis csendes kis környéken/a régi búvóhelyem szomszédságában /
Közelben :Allee, Mol székház,Infopark,
Megközelítés:4 metró-Újbuda központ
4-6 villamos


AHOL FOGADLAK:
Központi helyen mégis csendes kis
környéken ,
Diszkrét bejutás
Igényes , hangulatos ,diszkrét környezet!
Félhomály,gyertyafény, halk zene adja meg a megfelelő
atmoszférát hogy kellőképpen ki tudj kapcsolódni a mai rohanó,stresszes világból.A program
masszázságyon történik ahol csukott szemmel adhatod át magad a masszázs varázsának.
De ha vizuális típus hatalmas tükör segítségével még izgalmasabb tud lenni a programom:)

FÜRDŐBEN mindent megtalálsz ami a tökéletes komfortérzetedhez kell :
Kb 12 féle illatos és illatmentes
tusfürdők /lehet válogatni/szájvíz és 4-5 féle férfi dezodorok közül!
Természetesen üdítővel, frissítővel meleg teával és csokival várom a kedves Vendéget:)és SZERÉNY SZEMÉLYEMMEL:)

A masszázshoz illatmentes olajat használok /nem véletlenül:)/ és a masszázs alatt alkar...kéz..ujjbegyem és mellem érintését fogod érzékelni :)


PROGRAMJAIM:
60 perc
90 perc
amelyek tartalmaznak szakszerű masszázst olyan erősségűt amilyet szeretnél vagy tested igényel
és egy elnyújtott finom kézi kényeztetést ! KIZÁRÓLAG A KEZEIMMEL TUDLAK KÉNYEZTETNI.!De ezt ÚGY TESZEM HOGY IMÁDNI FOGOD TE IS!;):):)Ha szeretnéd van lehetőség többszöri kényeztetésre is a programok alatt!!!!!!!!!!
Természetesen kérésedre falatka fehérneműmtől is megválok , hogy még izgalmasabbá tudjam
varázsolni a szeánszunkat!


MIVEL FELNŐTT ÉS ÉRTELMES Emberek vagyunk ezért Uraim próbáljuk meg betartani a megfelelő etikettet és kölcsönös tiszteletet!!!!!!!Bízom benne hogy úriember vagy és ez természetes számodra!Ha ez hibátlanul működik ,biztosan el foglak tudni kápráztatni:):)

HA LEHETSÉGES KÉRLEK FIGYELJ ODA A DISZKRÉCIÓRA:
Mivel nálam is adott ezért boldoggá tennél ha visszafele is működne:)..pl: helyszínre való diszkrét megérkezésre gondolok,kèrlek figyelj arra amit mondok, merre hol talàlsz meg ès az épületben kérlek ne ismételgesd erős orgánummal merre ....pontosan.... hova érkezel:)

- Mivel FIX VENDÉGKÖRREL IS RENDELKEZEM ezért ajánlott előre tervezni az időpontot illetőleg ha biztosan az én kezeim között szeretnél ebből a rohanó világból kicsit kikapcsolódni,megpihenni!
-Új vendégeknek lehet kissé macerás lett a bejelentkezés ...köszönhető a Kedves Mtnek akik sportot űznek az link bejelentkezésekkel!Ha előre szeretnél 1 akár több napra időpontot foglalni ...a nagy napon reggel 8 órakor meg kell a bejelentkezést erősíteni ..ha nem teszed tárgytalannak tekintem a bejelentkezést !!!!
- Külsőmről úgy gondolom nem kell említést tennem.Bízom benne a képem önmagukért beszélnek:)Hirdetésem amatőr és műtermi képeket is tartalmaz, de RETUSÁLATLANOK !Erre is évek óta figyelek!Nem szeretek mást mutatni mint amilyen valójában vagyok! (Életkor:ANNYI AMENNYI FEL VAN TÜNTETVE NINCSENEK PLUSZ 5 ÉVEK..amikor megkaptam az ellenőrzött feliratot az életkoromhoz nálam természetesen nem kellett semmit javítani és nem is öregedtem hirtelen semennyit:):):):),súly: nincsenek plusz kilók.


Remélem mihamarabb személyesen is elvarázsolhatlak:)Csak rajtad múlik;););) Csodákban gazdag és mosolygós napot kívánok;)
Puszi Abi
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:38 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:173 cm
Súly:59 kg
Mellbőség:75 cm
Derékbőség:68 cm
Csípőbőség:86 cm
Szemszín:barna
Haj:rövid
Hajszín:szőke (festett)
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:szolizott
Dohányzik:nem
Plasztikázva:MINDENEM EREDETI:)
Szilikon száj:nem
Tetszett
4.9
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
4.9
Higiénia
4.9
Arc
4.9

Elérhetőség
Hétfő08-19h
Kedd08-19h
Szerda08-19h
Csütörtöknem elérhető
Péntek09-19h
Szombatnem elérhető
Vasárnapnem elérhető
Elérhető
4.9
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora26-tól 55-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 11. kerület
Füstmentes lakásnem
Légkondinem
Fürdőszobatusoló
4.8
Tetthelymasszázspad
Bulikra is megynem
Parkolásfizetős
4.7
Odatalálás
4.9
Tömegközlekedés
4.9
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
4.9
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
5.0

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
5.0

Sportmasszázs
4.9

Svédmasszázs
5.0

Aromamasszázs
Relaxmasszázs
4.9

Gyógymasszázs
4.9

Talpmasszázs
4.9

Arcmasszázs
4.8

ESZO masszázs
5.0

Hátmasszázs
4.9

Lávaköves masszázs
Lingam masszázs
4.9

Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
4.9
Időráfordítás
4.9
Egyéni igények
4.9
Szakszerűség
4.9
Erotika
4.8
Korrektség
5.0
Megérte
4.9
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Natúr francia végignincs
Személyiség
Kedvenc italomhavanna cola,gin tonik,pálinka,corona
Kedvenc ételemOlasz konyha,Török és a HUMUSZ:)Szerb és spanyol ízvilág...Jah és az indiai konyha is rabul ejtett;)
Kedvenc édességNincs
Kedvenc virágom Csodaszép tulipán,Queen Of The Rose/white/
Kedvenc férfi parfümD&G,Armani Si
Kedvenc női parfümMarc Jacobs Dot-Daisy.Daisy Dream,Lancome Hyponse
Kedvenc könyvemMari Puzo: A család és a E.L.James Ötven árnyalat-trilógia;)
Kedvenc filmemCsallagok között ,Titkos ablak,Keresztapa trilógia,Blöff,The Doors
Kedvenc pózomVan jó pár/fő a változatosság és játékosság,)/ de nem ide tartozik:)
CsillagjegyemBak
Kedvenc zenémhttps://www.youtube.com/watch?v=yzW-JJZ2-08
Kedvenc autó márkámMini Cooper
Férfi ideálomFontos az ápoltság, kisugárzás,igényesség és humorÍrjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
abix79


Üzenet küldése
Nem online
utoljára online:2020-10-20 17:56:12
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 136 vendég

Hirdetését kedveli 755 vendég

Hogyan viselkedj Abi erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

20-10-13Hirdetés szerkesztés

20-09-21Hirdetés szerkesztés

20-09-18Visszatérő hirdetőnk

20-09-18Visszatérő hirdetőnk

20-06-09Hirdetés szerkesztés

Beszélgetés Abi erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.