Megerősítette, ma 8 és 20 óra között elérhető!
Megerősítette, holnap NEM elérhető!

ELLENŐRZÖTT, 100% valódi retusálatlan képek,a képeken ő van


Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

Abi bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


Üdvözöllek Kedves Különleges Világomban!
Kedves Uraim! Nem győzöm hangsúlyozni...Itt..telefonba ....hivasodtól számított 60 perc a legkorábbi időpont amikor tudlak fogadni. Szépen megkérnek mindenkit fogadja el ha nem megfelelő számára akkor ne engem tárcsázzon! Köszönöm a megértést.Kedves Uraim! Mivel masszázságyon dolgozok ezért sajnos betegesen elhízott ..túlsúlyós vendégeket sajnos nem vállalok!!!!!

Szeretném számodra pár szóval bemutatni hova is érkezel, milyen dimenzióba fogsz elveszni és ujjá születni ha úgy döntesz engem látogatsz meg.
9 éve megalkottam érzéki, buja kis világomat. Ami csak rólad ,csak neked szól amíg nálam tartózkodsz.
Ajtómon kopogtatsz...gondolom izgulsz ki nyit ajtót;)Nem kell ...ha fényképeim elnyerték tetszésedet hidd el nem fogsz csalódni bennem. Illatosan, diszkért sminkben, szexi fehérneműben, magassarkúban ... széles mosollyal és egy baráti puszival fogadlak.
Miután levetkőztél az előszobában és beinvitállak a érzéki birodalmamba .. pár szóban megismerkedünk frissítővel kínállak. Zuhanyzáskor a fürdőben mindent megtalálsz, hogy tökéletes legyen a komfortérzeted a masszázshoz.10-12 féle minőségi,illatos-illatmentes tusfürdő, szájvíz és 3 féle dezodor közül fogsz tudni válogatni.
Én ez idő alatt a megválok szexi fehérneműmtől és egy falat bugyikában /kívánságodra akar fedetlen testtel/ várlak türelmetlenül, hangulatos birodalmamba ahol lágy zene szól, félhomály és gyertyák teszik még hangulatosabb a különleges szeánszunkat. Miután megbeszéltük a program részleteit..te kényelembe helyezed magad a masszázságyamon és átadod magad nekem, masszázsomnak,különleges világomnak. Szívesen csacsogok veled, de nem veszem zokon ha nyugalomra és csendre vágyva, ellazulva fekszel kezeim alatt. Élvezed a masszázsomat, meleg kezeim jótékony hatását ahogy testedet ellazítja,bekebelezi...energiával tölti fel és erogén zónáidat érintik. Igyekszem szakszerű masszázsfogásaim mellett, finom érintéseimmel elárasztom testedet.
Nem kell megijedni ha masszázsomba esetleg megpihennél. Hiszen a masszázs valójában erről kell hogy szóljon. Fordulás után úgy is finoman vezetlek tovább a masszázsba vagy az érzéki kézi kényeztetés világába. Ez attól függ milyen programot kértél. Ha 60 perce érkeztél ..fordulás után már az érzéki felvezetés fogod élvezni,érezni, olajos kezeim, melleim finom lágy érintését. Ha 90 percre érkeztél a érzéki ligham masszázsom előtt ,háton fekve is megmasszírozlak..nem hagyom ki sem a kezeid sem a lábaidat. Mivel úgy egész egység a test ha mindenedre kellő figyelmet szentelek. Masszázs után biztos vagyok benne már nagyon fogod várni a különleges kézi kényeztetésemet, hogy finom játszhassak veled, húzzalak,hol gyorsabban..hol lassabban..valamikor egész finoman...valamikor határozottabban érintselek. Miközben néha csak simogatva kényeztetem férfiasságodat,néha kezeimmel olyan érzetet keltek benned mintha punciba lennél éppen. Mindezt képes vagyok fokozni ....a csúcson tartani,majd kicsit lenyugtatni és ismét elindítani a gyönyör útján és végig kísérni változatos péniszmasszázsom/LINGHAM MASSZÁZSOM/ fogásaival...nem kihagyva érzékeny makkodat.....addig a pontig amíg látom már szeretnél az út végére érni, orgazmust érezni..átélni. Miután megnyugodtál finom megtörölgetlek, lemosom a kezeimet és a pihentető arcmasszázsommal hagylak még kicsit megpihenni.
Zuhanyzásnál segítek megmosni a hátadat, indulás előtt pedig még egyszer itallal kínállak. Két puszi után kikísérlek, becsukom az ajtóm..és utadra engedlek ismét a rohanó hétköznapokban.
Bízom benne, hogy sikerült kiszakítanom Téged a szürke hétköznapokból és feltöltődve engedtelek utadra, úgy hogy a napodat különlegessé tudtam varázsolni és keresni fogod az időpontot hogy ismét eltudjál kezeim között veszni!
Szeretettel foglak minden alkalom visszavárni.
Bízom benne sikerült egy kis ízelítőt nyújtanom érzéki programomból.
Hidd el megéri ebben a felgyorsult világban lelassulni, kicsit megpihenni,....és előre tervezni a látogatásodat. Nem pedig csak gyorsan felrohanni. Erre sajnos nálam nincs lehetőség bármennyire is szeretnéd......60 percnél előbb senkit nem tudok sajnos fogadni! Szeretném jelezni nem árt előre tervezni a látogatásodat mert sokan szeretnek a kezeim között elveszni!:)
-BEJELENTKEZÉS :
- Tudom ebben a rohanó világba sokan mondjátok nehéz előre tervezni de sajnos ajánlott ha engem szeretnél meglátogatni:)mivel az élet más területén sem lehet sehova csak úgy beesni!Ez teljesen normális.Van lehetőség VTR bejelentkezèsre de kérlek időbe jelezd mert nem tudok az oldalon fent lenni.
AJÁNLOTT: minimum 1-1.5 ÓRÁVAL A KÍVÁNT IDŐPONT ELŐTT/így nagyobb az esély arra hogy a kívánt időpontban tudlak fogadni/ NEKEM IS SZÁMOLNOM KELL AZ IDŐMMEL + SOKSZOR ELFOGLALT VAGYOK EZÉRT EGYBŐL NEM IS BIZTOS HOGY TUDOM FOGADNI A HÍVÁSOKAT. ELŐZŐ NAPI EGYEZTETÉSRE IS VAN LEHETŐSÉG .MINDENKÉPPEN REGGEL 8IG MEG KELL ERŐSÍTENI MERT HA NEM TESZED TÁRGYTALANNAK TEKINTEM A BEJELENTKEZÉST!Természetesen érkezés előtt 30 perccel is lehet próbálkozni ki tudja de ez ritka;)
- 45 PERCNÉL KORÁBBAN SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM ÁLL MÓDOMBAN SENKIT SEM FOGADNI!!!!!!!!!!KÉRLEK TARTSD TISZTELETBE A DÖNTÉSEMET ÉS ILYEN KÉRÉSSEL NE HÍVJ!!!!!ÉVEK ÓTA HOZZÁM JÁRÓ VENDÉGEIM SEM TESZIK!!!!!
OLYAN BEJELENTKEZÉSRE NINCS LEHETŐSÉG , SŐT KIZÁRT HOGY 10-15 PERC MÚLVA NÁLAM LEGYÉL!!!!! Ilyen bepottyanós gyors vendégeket soha nem fogadtam és ezután sem fogok fogadni! LEGKORÁBBAN ....hívásodtól számított 30 - 40 PERC ELTELTÉVEL TUDSZ MEGLÁTOGATNI.

ELÉRHETŐSÉGEM:

Én már kora reggel megkezdem a napot, tarts velem ha gondolod:)Nincs is jobb annál amikor széles vigyorral az arcodon, feltöltődve nyitod a napot :)

•H:7.30-19 óráig fogadok vendéget
•K:7.30-17 óráig
•Sz:7.30-19 óráig
•Cs:7.30-20 óráig
•P:7.30 - 20 óráig
SZOMBAT és VASÁRNAP :NEM DOLGOZOM és a telefonomat sem kezelem !Én is pihenek:)

Előre elnézést szeretnék kérni és senkit nem szeretnék megbántani de 23 - 55 éves korig fogadok vendéget.Meg van az oka...Kérlek tartsátok tiszteletben kérésemet !Hálás köszönet érte:) -
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

MÉG EGY KIS PLUSZ INFÓ RÓLAM:
Sokan kérdezitek manapság mit jelent a VIP SZTÁR megnevezésem: 2009 óta folyamatosan jelen vagyok az oldalon,minősegi programokba részesítem a kedves vendégeimet..az oldaltól kaptam ezt a megnevezésemet !/fontos hogy mindig is masszázst és csak kézi kényeztetést vállaltam/...VALÓSAK, ELLENŐRZÖTTEK AZ ADATAIM.....én amióta hirdetek erre nagyon de nagyon ügyelek! MÁS PORTÁLON IS NYUGODTAN LE LEHET ELLENŐRIZNI UGYAN EZEKET A INFORMÁCIÓKAT FOGOD LÁTNI;)

vidám
mosolygós
pozitív beállítottságú-aki imádja az életet megélni nem csak benne éldegélni
közvetlen
magára és környezetére igényes
kellő humorral és határozottsággal megáldott Nő vagyok:)
Akinek az a legfontosabb hogy Te mint Kedves Látogatom a programom alatt tökéletesen erezd magad és a masszázsom után pedig azon járjon a gondolatod mikor is tudunk ismételni újra;)

Senkit ne tévesszen meg a mély hangom a telefonban :):):)Igen ez is én vagyok:)Sok vendégnek fontos , lehetséges Neked is az lesz!:Természetesen Egyedül fogadlak ..csak
Te és Én, más nem létezik arra az időre amíg nálam vagy :)Nincsenek
kolleginák...plusz vendégek ..plusz zörejek ..kellemetlen hangok .Tökéletes diszkréció , hangulat
és legfontosabb a tökéletes nyugalom!

MEGKÖZELÍTÉSEM:
Újbuda központi , frekventált részén mégis csendes kis környéken/a régi búvóhelyem szomszédságában /
Közelben :Allee, Mol székház,Infopark,
Megközelítés:4 metró-Újbuda központ
4-6 villamos


AHOL FOGADLAK:
Központi helyen mégis csendes kis
környéken ,
Diszkrét bejutás
Igényes , hangulatos ,diszkrét környezet!
Félhomály,gyertyafény, halk zene adja meg a megfelelő
atmoszférát hogy kellőképpen ki tudj kapcsolódni a mai rohanó,stresszes világból.A program
masszázságyon történik ahol csukott szemmel adhatod át magad a masszázs varázsának.
De ha vizuális típus hatalmas tükör segítségével még izgalmasabb tud lenni a programom:)
FÜRDŐBEN mindent megtalálsz ami a tökéletes komfortérzetedhez kell :
Kb 12 féle illatos és illatmentes
tusfürdők /lehet válogatni/szájvíz és 4-5 féle férfi dezodorok közül!
Természetesen üdítővel, frissítővel meleg teával és csokival várom a kedves Vendéget:)és SZERÉNY SZEMÉLYEMMEL:)

A masszázshoz illatmentes olajat használok /nem véletlenül:)/ és a masszázs alatt alkar...kéz..ujjbegyem és mellem érintését fogod érzékelni :)A masszázsomról és a programomról többet nem írok ...BÍZOM BENNE , HOGY AZ ITT TÖLTÖTT 9 ÉV JELENTHETI AZT , HOGY MINŐSÉGI PROGRAMOT FOGOK SZÁMODRA NYÚJTANI!!!!:) és a 189 db beszámolom között van lehetőséged róla olvasgatni ❤


PROGRAMJAIM:
60 perc
90 perc
amelyek tartalmaznak szakszerű masszázst olyan erősségűt amilyet szeretnél vagy tested igényel
és egy elnyújtott finom kézi kényeztetést ! KIZÁRÓLAG A KEZEIMMEL TUDLAK KÉNYEZTETNI.!De ezt ÚGY TESZEM HOGY IMÁDNI FOGOD TE IS!;):):)Ha szeretnéd van lehetőség többszöri kényeztetésre is a programok alatt!!!!!!!!!!
Természetesen kérésedre falatka fehérneműmtől is megválok , hogy még izgalmasabbá tudjam
varázsolni a szeánszunkat!

Nálam 2 Extrára van lehetőség :
Ha 2 kényeztetést szeretnél élvezni a programomban
Ha szeretnéd hogy falatka bugyimtól megszabaduljak;)

PROGRAMJAIM NEM TARTALMAZNAK :
SEM FRANCIÁT
SEM AKTUS
Ehhez tartom is magam a személyes találkozás alatt is!!!!!!!Tessék komolyan venni;)HA
Elvárás A CSÓK..SMÁR PICI PUSZI A SZÁJRA,PUNCIZÁS,MELLBIMBÓ NYALOGATÁS SAJNOS AZ ILYEN ELVÁRÁSOKAT NEM
NEM TUDOM TELJESÍTENI;)Köszönöm a megértést és hogy Úriemberhez méltóan tudod ezt
kezelni:)

MIVEL FELNŐTT ÉS ÉRTELMES Emberek vagyunk ezért Uraim próbáljuk meg betartani a megfelelő etikettet és kölcsönös tiszteletet!!!!!!!Bízom benne hogy úriember vagy és ez természetes számodra!Ha ez hibátlanul működik ,biztosan el foglak tudni kápráztatni:):)

HA LEHETSÉGES KÉRLEK FIGYELJ ODA A DISZKRÉCIÓRA:
Mivel nálam is adott ezért boldoggá tennél ha visszafele is működne:)..pl: helyszínre való diszkrét megérkezésre gondolok,kèrlek figyelj arra amit mondok, merre hol talàlsz meg ès az épületben kérlek ne ismételgesd erős orgánummal merre ....pontosan.... hova érkezel:)

- Mivel FIX VENDÉGKÖRREL IS RENDELKEZEM ezért ajánlott előre tervezni az időpontot illetőleg ha biztosan az én kezeim között szeretnél ebből a rohanó világból kicsit kikapcsolódni,megpihenni!
-Új vendégeknek lehet kissé macerás lett a bejelentkezés ...köszönhető a Kedves Mtnek akik sportot űznek az link bejelentkezésekkel!Ha előre szeretnél 1 akár több napra időpontot foglalni ...a nagy napon reggel 8 órakor meg kell a bejelentkezést erősíteni ..ha nem teszed tárgytalannak tekintem a bejelentkezést !!!!
- Külsőmről úgy gondolom nem kell említést tennem.Bízom benne a képem önmagukért beszélnek:)Hirdetésem amatőr és műtermi képeket is tartalmaz, de RETUSÁLATLANOK !Erre is évek óta figyelek!Nem szeretek mást mutatni mint amilyen valójában vagyok! (Életkor:ANNYI AMENNYI FEL VAN TÜNTETVE NINCSENEK PLUSZ 5 ÉVEK..amikor megkaptam az ellenőrzött feliratot az életkoromhoz nálam természetesen nem kellett semmit javítani és nem is öregedtem hirtelen semennyit:):):):),súly: nincsenek plusz kilók ,magasság: annyi amennyi ki van írva+15 cm mikor ajtót nyitok a magassarkú miatt)Tehát ha képeim elnyerték a tetszésedet a személyes találkozásnál nem fog csalódás érni:)


- Ha hívsz, kérlek használj számkijelzést mert csak abban az esetben tudunk időpontot
egyeztetni! Ha nem veszem fel telefont dolgozom,Amint szabadok a kezecskéim, küldök egy diszkrét visszajelzést!

NAGYON FONTOS:Ha a Kedves vendég késik és ezt NEM JELZI FELÉM 5 perc elteltével TÁRGYTALANNAK TEKINTEM A BEJELENTKEZÉST ezért nem áll módomban már fogadni!
REJTETT SZÁMRÓL BEJELENTKEZÉST NEM TUDOK FOGADNI!
- Bízom benne minden kérdésedre választ kaptál az adatlapom alapján. Ha esetleg kevésnek találnád az információkat..szemezgess a 177db beszámolóm között ahonnan szerintem teljes képet kaphatsz arról hogyan is épül fel a programom és mi az amit nyújtani tudok a találkozónk alatt . Ha számodra megfelelő információkat kaptál és elnyertem szimpátiádat hívj bizalommal!

Senkit ne tévesszen meg a mély hangom a telefonban :):):)Igen ez is én vagyok:)

Remélem mihamarabb személyesen is elvarázsolhatlak:)Csak rajtad múlik;););) Csodákban gazdag és mosolygós napot kívánok;)
Puszi Abi
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:37 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:173 cm
Súly:59 kg
Mellbőség:75 cm
Derékbőség:68 cm
Csípőbőség:86 cm
Szemszín:barna
Haj:rövid
Hajszín:szőke (festett)
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:szolizott
Dohányzik:nem
Plasztikázva:MINDENEM EREDETI:)
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Weblap:http://abimasszazsvarazs.webnode.hu
Tetszett
4.9
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
4.9
Higiénia
4.9
Arc
4.9

Elérhetőség
Hétfő08-19h
Kedd08-19h
Szerdanem elérhető
Csütörtök08-19h
Péntek08-14h
Szombatnem elérhető
Vasárnapnem elérhető
Elérhető
4.9
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora26-tól 55-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 11. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobatusoló
4.8
Tetthelymasszázspad
Bulikra is megynem
Parkolásfizetős
4.7
Odatalálás
4.9
Tömegközlekedés
4.9
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
4.9
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
5.0

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
5.0

Sportmasszázs
4.9

Svédmasszázs
5.0

Aromamasszázs
Relaxmasszázs
4.9

Gyógymasszázs
4.9

Talpmasszázs
4.9

Arcmasszázs
4.8

ESZO masszázs
5.0

Hátmasszázs
4.9

Lávaköves masszázs
Lingam masszázs
4.9

Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
4.9
Időráfordítás
4.9
Egyéni igények
4.9
Szakszerűség
4.9
Erotika
4.8
Korrektség
5.0
Megérte
4.9
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Natúr francia végignincs
Személyiség
Kedvenc italomhavanna cola,gin tonik,pálinka,corona
Kedvenc ételemOlasz konyha,Török és a HUMUSZ:)Szerb és spanyol ízvilág...Jah és az indiai konyha is rabul ejtett;)
Kedvenc édességNincs
Kedvenc virágom Csodaszép tulipán,Queen Of The Rose/white/
Kedvenc férfi parfümD&G,Armani Si
Kedvenc női parfümMarc Jacobs Dot-Daisy.Daisy Dream,Lancome Hyponse
Kedvenc könyvemMari Puzo: A család és a E.L.James Ötven árnyalat-trilógia;)
Kedvenc filmemCsallagok között ,Titkos ablak,Keresztapa trilógia,Blöff,The Doors
Kedvenc pózomVan jó pár/fő a változatosság és játékosság,)/ de nem ide tartozik:)
CsillagjegyemBak
Kedvenc zenémhttps://www.youtube.com/watch?v=yzW-JJZ2-08
Kedvenc autó márkámMini Cooper
Férfi ideálomFontos az ápoltság, kisugárzás,igényesség és humorAbi erotikus masszázs Budapest +36702253543
Kiemelt beszámolói

Időpont megerősítés Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
abix79


Üzenet küldése
Nem online
utoljára online:2019-10-22 13:57:37
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 135 vendég

Hirdetését kedveli 734 vendég

Hogyan viselkedj Abi erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

19-10-21Hirdetés szerkesztés

19-10-17Zrhuszar róla szóló beszámolója kikerült

19-10-15gilb róla szóló beszámolója kikerült

19-10-11Kép feltöltés

19-10-07Hirdetés szerkesztés

Beszélgetés Abi erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.