19
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Megerősítette, ma 10 és 20 óra között elérhető!
Megerősítette, holnap 9 és 20 óra között elérhető!

Holnap 09:00 és 11:00 között biztos telefonnál lesz, és felveszi!

Beszélgetés a beszámolórol

Tovább a beszámoló olvasásához

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-24 18:54:14
Prof1 udvarias megfogalmazása áll legközelebb véleményemhez.
A beszámoló lényege, célja, partnered, körülmények, megélt élményeid bemutatása a kollégáknak, segítség egy jó döntésben.
Burkolt mondatok, különösebb indoklás nélküli pontozás, információk hiánya nem gyere be.
Gyönyörű partnered első beszámolóját írtad, ami bizony gyenge bemutatás, az adatlap képei, információi számomra a mérvadóak, semmi plusz információt nem adtál.
Semmi szőrös szívüség, igyekszem következetesen értékelni.

2020-05-24 08:17:35
A lényeget megfogtad és leírtad, köszönöm hogy megosztottad

2020-05-23 21:35:32
Azt mondanám, hogy amolyan impresszionista stílusú, kedvesen elnagyolt, inkább a te hangulatodra koncentráló az írásod, ami nekem tökéletesen ösztönző egy látogatáshoz, de lehet, hogy mások több infót vártak volna. Szerintem pedig pont a személyiség lefestése a fontos, mert a jó pillanatokhoz a vendég inspirációja is kell és mindnyájan mások vagyunk, ezért mást fogunk a hölgyből is kihozni.

2020-05-23 10:20:15
annyira jól írsz, olyan személyes érzéseket jelenítesz meg a novellád első felében, amilyennek lennie kell, de aztán a kényeztetés panelben valamiért elakadt a szó. Tanuld meg aztis szépen elénk tárni. Ne add fel!
  

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.